ANWB Annuleringsverzekering

★★☆☆☆ 5.6/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

  • Korting voor ANWB-leden
  • Dagelijks opzegbaar
  • De beste pakketkorting van Nederland
  • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
  • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • 5% Ledenkorting
  • Kinderen tot 5 jaar Gratis meeverzekerd
  • Premie voor Maximaal 3 Gezinsleden
  • Gratis Hulp ANWB Alarmcentrale
  • Gratis Advies ANWB Reisdokter

Onafhankelijke beoordelingen voor de ANWB Annuleringsverzekering

De ANWB Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Annuleringsverzekering

Al jaren klant bij de anwb en enkel goede ervaringen gehad met het afhandelen van schade. Onlangs een weekendje weg moeten annuleren ivm ziekte, heel snel afhandeling, en de schade opgeven kon gemakkelijk online. Ik zou iedereen de ANWB aanraden.

Na 1 dag vakantie in Egypte kreeg ik een telefoontje dat mijn vader plotseling was overleden. We moesten naar huis , dus belde het alarmnummer van de ANWB je belt dan met Maleisië met een Nederlands sprekende dame. Deze kon na 8 minuten in de wacht te hebben gestaan ( a €2,60 per minuut) ons vertellen dat ze ons niet in haar systeem kon vinden 4 minuten lang uiteindelijk zag ze dat we geen reisverzekering hadden alleen een annuleringsverzekering, dus kon ze ons verder niet helpen, we konden niet maar huis. En later de rekening ingediend bij de verzekering van dit nutteloos gesprek en ze besloten dat niet te vergoeden. Waardeloos dus , je denkt verzekerd te zijn en betaald daar ook elk jaar een dikke premie voor. Verzekering dus opgezegd .

Ben ik al lid sinds 2007 dacht dat ik er goed zat.Ik moest mijn reis afzeggen ik heb mijn annuleerverzekering bij ANWB het ging erover dat van mijn zus het trouwerij ging niet door ivm Corona dus ik krijg helemaal niks van ANWB.Waarom heb ik eigenlijk die verzekering?

helaas ik dacht dat ik er goed aan deed ..ANWB klink goed toch??..helaas ben ik al meer dan 5 weken aan het wachten op geld terug, ik moest anuleren omdat mijn man een bloeding in de hersens heeft opgelopen 87 weken voor mijn vertrek en hij heeft hulp en begeleiding nodig ,helaas bleek anwb bijna niet te bereiken heb ik 5x alle rekeningen opgestuurd die vervolgens weg??? waren, uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen …en weer alles opgestuurd, nu dus ruim 4 weken geleden NIKS GEHOORD, ja 2 weken terug zeiden ze dat ze achter lagen?? zo jammer dat je denkt goed te zitten en dat er dan dit gebeurt, een exper vertelde mij, tja nu zij moeten betalen hebben ze tijd zat!!!

Optie Huisdieren verzekerd niet aanklikbaar op website: https://www.anwb.nl/premieberekenen,/premie/doorlopende-reisverzekering.html/_ns:YWNvbW1hbmRjbGllbnRwb3J0bGV0LW1haW4tYXJ0aWtlbC1jb21tYW5kY2xpZW50cG9ydGxldHxjMHxkMHxm Eerst heel de voorwaarden doorspitten! Belacheloos

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen