ANWB Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

  • Korting voor ANWB-leden
  • Dagelijks opzegbaar
  • De beste pakketkorting van Nederland
  • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
  • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • 5% Ledenkorting
  • Dagelijks opzeggen
  • Tot 20% Extra Preventiekorting
  • Tot 10% Extra Woonpakketkorting
  • Gratis Termijnbetaling

Onafhankelijke beoordelingen voor de ANWB Inboedelverzekering

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 februari 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 20 september 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De ANWB Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Inboedelverzekering

Niet aan beginnen!!! Had wat verloren en gaf dat op bij ze. Ik kreeg een telefoontje dat iemand het had teruggevonden. Gelijk doorgegeven aan anwb/ unigarant en onderzoeksbureau. Dacht dat het afgehandeld was maar nee hoor. Kreeg 8 maanden later een brief dat ik aangemeld was bij CIS en EVR voor fraude. Wat mij gevraagd was waaronder een mail sturen naar anwb wat ik gedaan had beweerde een mevrouw menninga dat ik aan niks voldaan had. Als ik wilde oplichten had ik toch niet doorgegeven dat me ring terug gevonden was? Moet nie gekker worden!

Ik heb mijn inboedelverzekering bij anwb. Jammer genoeg kan ik deze verzekering niet aanbevelen, omdat ik van het kastje naar de muur ben gestuurd nadat ik lekkage in mijn huis heb gehad. Ik ben heel slecht geholpen.Anwb wilde zelf zeil voor mij kopen en behang en ik ben daar akkoord mee gegaan. Ze kwamen kijken en hebben mij verteld dat ik zelf de spullen moet kopen en dat zij volgende week komen om het voormij te komen doen… na 1 week heb ik hen gecontacteerd om te vragen wanneer zij langs komen.. ik kreeg te horen dat zij niet meer komen en dat de aanvraag alsnog is geweigerd!! Ik ben heel boos op anwb! Mijn hele huis is een puinhoop! Dit is toch geen kinderspel! Ik ga bezwaar indienen….en laat jullie weten horen wat er verder is gebeurd

Ik ben 34 jaar lid van de ANWB en heb in 2009 mijn autoverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bij de ANWB afgesloten. De reis en annuleringsverzekering had ik al bij de ANWB afgesloten. Op 01-02-2011 kreeg ik een brief van de ANWB met een vreemde inhoud n.l. "wij zijn helaas genoodzaakt om de premie voor uw autoverzekering met polisnr. 7156095 te verhogen."Andere maatschappijen trekken meer klanten meer klanten met een statistisch kleinere kans op schade naar zich toe en voor de ANWB blijven daardoor klanten met grotere schadekans over. Dat heeft te maken met b.v. uw leeftijd en die van uw auto, maar ook uw woonplaats speelt een rol. In uw situatie zorgen deze factoren ervoor dat uw premie wordt verhoogd." Ik had toen al 21 schadevrije jaren en heb ook direct contact opgenomen met de ANWB echter zonder resultaat. Ik heb daarna alle verzekeringen opgezegd bij de ANWB en ben overgegaan naar Ditzo. Deze situatie heeft mij pijn gedaan en had dit van de ANWB nooit verwacht en moest dit toch nog even kwijt. Ik ben wel lid gebleven met wegenwachthulp. Groetend, Eddy Palmans.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen