Reisverzekering vergelijken Maart 2024 

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

Reisverzekering vergelijken Maart 2024 

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 23-05-2023

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

Zeer teleurstellende ervaring. Ze hebben wel geld over om een schade expert langs je huis te sturen!!! Mind you, wat dat kost en wat nutteloos dat is!! Maar keren een fractie uit van de schade. Dat geldbedrag hadden ze ook in mijn schade-uitkering kunnen stoppen. Het formulier, de bonnetjes en de foto’s zijn ook aangekomen, dus waarom een dure schade expert langs sturen? Je betaalt premie en verwacht het bestolen bedrag terug te ontvangen. De kleine lettertjes moet je dan zeker beter lezen waarin staat dat je maar een fractie terug ontvangt. Schande!

In maart 2023 ski ongeluk gehad in Frankrijk. Ondersteuning van de ANWB ter plekke waardeloos. Ik moest zelf alle kosten voorschieten. Ziekenhuis en helikopter zouden door ANWB betaald worden. Geen tolk gekregen in het ziekenhuis. Na 2 dagen ziekenhuis kwam ik erachter dat er geen betaling/borg geregeld was. Weer 2 dagen later bleek helikopter niet betaald, enz. enz. Uiteindelijk ben ik door familie afgehaald omdat alles zeer slecht geregeld was. Schade-afhandeling liep ook niet op rolletjes. Er moest een expert komen, niet om aan onze integriteit te twijfelen, maar om te beoordelen. Waardeloos. Er was een spiksplinter nieuwe ski uitrusting aanwezing. Bonnen 14 dagen oud. Expert op deze geheel nieuwe uitrusting afschrijving toepassen. Volgens tabel ANWB worden kosten van 2 nareizigers vergoed. Expert maakte hier 1 nareiziger van. In totaliteit ben ik niet te spreken over deze verzekering. Ik raad deze verzekering dan ook absoluut niet aan.

Gestrand 22 december met de auto in Belgie. Vervelend maar ik heb een doorlopende reisverzekering met vervangend vervoer bij SNS. Heb meteen SNS gebeld. Na 2,5 uur kwam er eindelijk een sleper opdagen. Hij vertelde dat hij een kwartier eerder pas de opdracht had gekregen. Dit sleepbedrijf heeft gebeld met een garage maar vanwege feestdagen en nieuwjaar werd er niet gewerkt tot 2 januari. SNS hierover gebeld maar daar moest ik eerst uitleggen waarom ik via België naar Zeeland reisde. Dat dit toevallig de kortste route was kreeg ik niet aan hun verstand. Ze konden verder niets doen op dat moment en ik moest maar de trein en bus nemen naar mijn plek van bestemming en de dag erop weer bellen. Lekker dan met 5 tassen bagage en geen bus/station in de buurt. Maar goed, als dat alles is dan mag dat de pret niet drukken. Zeker niet omdat er verteld werd dat de dag erop alles geregeld zou worden. Dus met de taxi naar ons huisje. Dag erna weer contact opgenomen met SNS. Na 20 min wachten eindelijk iemand aan de lijn. Die kon ons verder niet helpen. Vervangend vervoer kon pas nadat er een diagnose gemaakt zou zijn over de gestrande auto. Kreeg daarover ook nog verwijt dat er geen diagnose gesteld was. Sorry dat ik niet dagelijks met een kapotte auto langs de weg sta en dan niet precies weet wat er moet gebeuren. Ik zou teruggebeld worden. Na 8 uur wachten maar weer eens gebeld. 15 min wachten later iemand aan de lijn die geen uitsluitsel of besluiten kon nemen. Ik zou terug gebeld worden maar dat kon wel 2 dagen duren. 2 dagen ??? Ondertussen geen vervoer of enige hulp. Daar zit je dan. Je mag toch verwachten, dat als je gestrand bent dat een reisverzekering je helpt. Niet eerst alles gaat vertragen om maar geen kosten te maken. Maar niet bij SNS. Daar mag je het zelf uitzoeken. Vandaag maar weer eens gebeld. Dik 48 uur later. Nu na 25 min wachten eindelijk iemand aan de lijn. Wederom geen uitsluitsel of antwoorden of plan van aanpak. Wordt weer teruggebeld. Uit noodzaak zelf maar een auto gehuurd. Zal toch weer naar huis moeten, maar nog geen uitsluitsel over mijn auto die nog steeds in België staat. Wordt deze teruggebracht naar Nederland of kan ik dit straks ook zelf gaan regelen? Dat is nog steeds niet bekend. Wat ik wel weet dat ik bij SNS niet verzekerd blijf.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen