Reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 19 oktober 2021

Reisverzekering vergelijken 2021

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 3 mei 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 22 november 2021

Laatste klantbeoordelingen

Schade kan alleen maar online worden gemeld. Op zich heb ik daar geen problemen mee, maar het is een vreemd gebeuren – hele basale vragen, geen specifieke informatie die wordt uitgevraagd waarop een dekkingsbeslissing gemaakt zou kunnen worden, alleen maar de rubriek waarop je wilt claimen, wordt niet gevraagd naar een schadebedrag. Binnen een half uur een samenvatting van die paar vragen met de boodschap dat de schadevergoeding is afgewezen. Kortom: nutteloze verzekering waar ik me niet eens serieus voel genomen met mijn schade. Volgende stap wordt om een doorlopende reisverzekering af te gaan sluiten bij een andere verzekeraar. De dekking bij AEGON is weggegooid geld.

Ik werd ziek op vakantie in het buitenland , en was alleen, het resulteerde in een ziekenhuisopname van een week. Via alarmcentrale van ziektekostenverzekering is er contact gezocht met alarmcentrale reisverzekering voor repatriëring naar huis. De alarmcentrale van abnamro was overbezet, ze hebben niks gedaan om me bij te staan. Bij zelf bellen, heel lang in de wacht gestaan, medewerker wilde geen dossier aanmaken en werd terugverwezen naar alarmcentrale van mijn ziektekostenverzekering. Met veel moeite zelf maar een reis naar huis geregeld, extra gemaakte onkosten bijvoorbeeld taxi of noodzakelijke hotelnacht werden niet vergoed. Schade werd afgewezen. Reisverzekering bij abnamro opgezegd. Niet eerder zo’n slechte service meegemaakt.

Top verzekering bij OHRA. Afgelopen maand 08-10-2021 werd onze Vlugt uit Valencia geannuleerd door trans Avia zoek het maar uit .in de mail stond customer service bellen van Transavia na 1.5 uur in de wacht verbinding verbroken. Wij hebben een reis en annulering verzekering bij OHRA wat een goede service hebben alles voor ons geregeld de tickets extra hotel overnachting etc kortom goed geregel en snel binnen een week afgehandeld top verzekering van OHRA en alarm service.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen