Reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 19 oktober 2021

Reisverzekering vergelijken 2021

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 3 mei 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 19 oktober 2021

Laatste klantbeoordelingen

Neem deze doorlopende reisverzekering! Dit is het 100% waard. Schade melden super makkelijk. 2 keer schade moeten melden; 1 keer bij diefstal in het buitenland en 1 keer bij geannuleerde vlucht. Binnen een week mijn geld binnen, echt fantastisch. Ik raad deze verzekering zeker aan!

een RAMP. ABN Amro doet er alles aan om het indienen van je claim te bemoeilijken. Telefonisch sta je uren in de wacht. andere vormen van indienen claim worden niet of onvoldoende toegelicht. het prototype van een graaiindustrie. ik heb een paar dagen geleden gevraagd om over deze claim te worden teruggebeld. Tot nu toe niets vernomen. Schofterige behandeling. Harry Bockmeulen gepensioneerd letselschadeadvocaat

Ik raad interpolis heel erg af. Of het nou inboedel of reisverzekering is ze doen altijd heel moeilijk en willen niet betalen. Vorig jaar nog met me inboedel wilden ze mijn telefoon niet vergoeden. Achteraf belde ze op dat ik toch wel gelijk had. En afgelopen vakantie werd er in Barcelona in me auto ingebroken. Geld weg paspoorten weg en nog wat kleine dingen zoals huissleutels enz. 1 iemand van interpolis zei je krijgt niet vergoeden omdat je geen inbraakschade hebt. Daar was ik het niet mee eens wat had dat wel degelijk. Ik werd daarna 3 weken later teruggebeld door iemand anders van interpolis. Die vertelde dat de schade aan de auto niet echte schade vond en dat die spullen niet in me auto hoorde. Ik heb haar toen verteld dat ik die genoodzaakt mee moest nemen omdat de beide hotelkamers die ik had geboekt de kluisjes het niet deden. Ze vertelde dat ik toch beter in de kamer moest laten en de schoonmakers en eventueel monteurs die de kluis wilde maken maar moest vertrouwen. Wat kwam er veel onzin uit de mond van deze dame. Ik stop al mijn verzekeringen bij interpolis en schakel mijn rechtsbijstand in om mijn gelijk te halen bij ze want voel me opgelicht. Ik heb op Google gezocht naar op welke plek ze staan van de beste verzekeringen. Ze staan daar heel.laag aangeschreven. Ik vind dat niet raar. Dus mensen neem aub geen interpolis

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen