Reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 09-06-2022

Reisverzekering vergelijken 2022

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
-
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 26 juli 2022

Laatste klantbeoordelingen

Wij moesten onze vakantie 3 dagen voor vertrek annuleren ivm een ontstoken blindedarm waar mijn vrouw direct aan moest worden geopereerd. De hotelkosten had ik al voldaan. Ik heb een doorlopende reisverzekering bij Aegon waar ook een annuleringsdekking onder is begrepen. Dus ik dacht goed verzekerd te zijn. Helaas is mijn claim afgewezen. Deze gebeurtenis valt niet onder de “verzekerde gebeurtenissen “. Weg vakantie weg geld maar ook weg mijn verzekering. Ik ga op zoek naar een andere verzekering.

De meest slechte service op vakantie die je je kan wensen! Wij staan met een kapotte auto, gelukkig op vakantie adres, en wachten nu al 6,5 uur op een monteur… totaal in 6.5 uur meer dan 2.5 uur in de wacht gestaan bij Unive. En het enige wat je krijgt te horen… de hulp diensten zijn in geschakeld, we kunnen niks voor u doen op dit moment en een laf het spijt me…. Wij mogen blij zijn dat we op ons vakantieadres zitten en niet langs de kant van de weg in de brandende italiaanse zon met 2 kinderen. Unive moet zicht de ogen uit de kop schamen!

Onbehoorlijk bestuur vanuit Allianz. Raad het iedereen af om hier een verzekering af te sluiten. Grove nalatigheid vanuit Allianz dat ze mij nadat ik jaren lang klant was bij allianz niet per email hebben benaderd (zoals voorgaande jaren) zodat ik mijn premie op tijd had kunnen betalen, alvorens mijn e-mailadres aan een incassobureau door te geven. Dit lijkt op een vooropgezette strategie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen