Reisverzekering vergelijken Oktober 2023 

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

Reisverzekering vergelijken Oktober 2023 

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 23-05-2023

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 06 september 2023

Laatste klantbeoordelingen

Kortlopende reisverzekering bij Interpolis. We konden de 1e nacht niet overnachten op onze bestemming omdat de wegen waren afgesloten wegens bosbranden verderop. 1 extra hotel overnachting geclaimd. Hier niks van terug gekregen. Reden; je krijgt het alleen maar vergoed wanneer je er al bent en langer moet blijven of juist eerder weg moet. Dus de extra hotel kosten zijn voor eigen rekening.

ONGELOOFLIJK! Ik zeg per direct mijn Unive Reisverzekering op. Ik ging op huwlijksreis naar Colombia. Ik ben daar naar de dokter geweest voor een general health check. Tot onze verbazing, kwam het nieuws dat ik kanker heb. Inmiddels 2 weken verder, kan ik gelijk geopereerd worden om de tumor te verwijderen. Unive Reisverzekering dekt NIKS!!!! De persoon aan de telefoon vertelde mij ‘dit was planbare zorg, je had de tumor ook in Nederland kunnen verwijderen, dokters in Colombia willen gewoon geld verdienen’.

Heb al jaren een doorlopende reisverzekering bij Promovendum. Nu zijn afgelopen zomer op de camping drie van onze zes campingstoelen gestolen die tegen de vouwwagen aan stonden. Promovendum geeft het volgende aan: Uit uw schademelding maken wij op dat u de stoelen voor de vouwwagen heeft laten staan en dat in artikel 20 staat dat bagage zonder toezicht niet onder de dekking valt. Daarnaast geven ze aan dat we niet de normale voorzichtigheid in acht genomen zouden hebben, want verzekerde laat kostbare bagage zonder toezicht achter. Wij kamperen al meer dan 30 jaar en nog nooit is er een stoel, tafel gestolen voor de tent of vouwwagen. Op een camping is het volstrekt normaal dat je dit buiten laat staan. Wij hebben het tegen de vouwwagen aanstaan in de nacht. Wij sliepen op twee meter afstand van de stoelen, dat is toch ook nog op gehoorsafstand? Waanzin natuurlijk dat iemand dit steelt, maar ook heel wonderlijk dat dit niet onder een reisverzekering valt. Ik zeg de reisverzekering op. Zo gaat het waarschijnlijk alleen om spullen die gestolen worden uit de kluis, die ik in de vouwwagen heb (alleen passen daar echt geen stoelen in).

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen