Reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 19-01-2021

Reisverzekering vergelijken 2022

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 19 november 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 03 januari 2022

Laatste klantbeoordelingen

slechte ervaring. Ik nam een reisbijstand verzekering, maar Allianz maakte een verzekering aan voor foutieve data die ik niet had doorgegeven. Een telefoontje naar de klantendienst werd zeer onvriendelijk en grof beantwoord. Ten slotte werd er zelf opgehangen. Ondertussen al vijf mails gestuurd en nog steeds onbeantwoord. Ik weet nu allesinds waar ik geen verzekering zal afsluiten.

Ik lees zowel positieve als negatieve reacties. Ik snap sommige negatieve reacties niet. Laatst ben ik op vakantie overvallen en daarbij zijn er een aantal spullen gestolen. In totaal om en nabij €10.000 schade. Netjes aangifte gedaan in land X. Ik heb alle stukken overhandigd aan Interpolis (aangifte, nota’s etc etc.). Schade expert ingezet om dit vast te stellen. De expert heeft het dossier doorgezet en vanaf dat moment heb ik niks meer vernomen. Zodra ik contact opneem dan wordt er gezegd dat de zaak in behandeling is en ik zsm word terug gebeld (aantal keren beloofd dat dit de volgende dag zal zijn). Na 3 maanden kreeg ik een zekere meneer aan de lijn en die stelde zich netjes voor. Het was voor mij duidelijk dat ik in een onderzoekstraject ben beland bij de afdeling Fraude. Ze gaven aan dat er iets niet klopte en dat wilde zij even uitzoeken. Kort na het contact werd ik weer gebeld en kreeg ik vragen als ‘waarom loopt u met zoveel waarde over straat’ en ‘waarom kiest u ervoor om alleen te lopen om 9 uur s’ avonds’? Enfin, na verschillende verhoren heb ik na enige tijd (circa 6 maanden) de kosten volledig vergoed gekregen. Wat ik vind van de afhandeling? Het gaat in zekere zin sloom. Een verzekering wilt fraude uitsluiten en dan begrijp ik deze technieken wel. Het is geen non profit of de voedselbank , dit is keiharde business. Aan de andere kant, ik kan best begrijpen dat wanneer er zo’n schade alarmbellen doen rinkelen, maar er is een duidelijk verhaal zonder gerommel. Dan hoeft dit niet perse naar de fraude afdeling om vervolgens meerdere malen te worden verhoord. Alsof de mensen op die afdeling in de sales werken, elke fraudeur is een X€ waard. Wanneer iemand eerlijk is hoeft dit niet 5x getoetst te worden, 2x is ook goed. Al met al harde aanpak, maar als je kalm blijft dan komt het allemaal goed. Zorg er voor dat je altijd met gezelschap rondloopt buiten je leefomgeving.

Dit zijn Oplichters! Mijn telefoon is kapot gegaan op vakantie bij thuiskomst meteen contact opgenomen met europeesche verzekeringen. Alle stukken waarom ze vroegen heb ik aangeleverd heb een iPhone 11 pro die niet meer te maken viel. Ben bij applestore geweest voor offerte die zeiden kost 629,- Na een maand wachten krijg ik een e-mail waarin staat dat ze 200 willen vergoeden. Ik raad iedereen aan om zich hier nooit te laten verzekeren. Vraag me af dat als je een duur horloge heb terwaarde van 12000,- en hij is kapot of word gestolen dan schepen ze je ook af met 500,- Nogmaals wegblijven bij deze verzekering ze willen alleen maar geld binnenharken maar als er iets is vergoeden ze bijna niks!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen