Reisverzekering vergelijken Mei 2024 

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

Reisverzekering vergelijken Mei 2024 

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 23-04-2024

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 23 april 2024

Laatste klantbeoordelingen

Op 28 januarie 2024 werd ik tijdens onze wereldreis aangereden door een auto in Malacca Maleisie. Ik werd op straat aangereden en meteen werd door mij een gebroken linker pols geconstateerd Later bleek ook mijn linker knie gebroken (dubbele pech dus). Samen met ZLM en VGZ heben ze de ANWB alarmcentrale ingeschakeld EEN DOOR MIJ ZEER GEWAARDEERDE ORGANISATIE ZIJ HEBBEN ONS ONDERSTEUND IN HET ZIEKENHUIS IN MALEISIE IK MOEST AAN POLS EN KNIE WORDEN GEOPEREERD EN BEN 9 DAGEN OPGENOMEN GEWEEST TIJDENS MIJN HERSTEL WERD ER VRIJWEL DAGELIJKS CONTACT OPGENOMEN DOOR MEDEWERKERS VAN ANWB OOK WERD ER RECHTSTREEKS CONTACT ONDERHOUDEN TUSSEN MIJN BEHANDELEND CHIRURG EN ARTS VAN ANWB ZELFS DE WOON SITUATIE THUIS WERD BESPROKEN EN ZODOENDE KONDEN WIJ ONLINE EEN BED EN ROLSTOEL REGELEN VIA MEDIPOINT.NL DE COMMUNICATIE VAN ZLM WAS ZEER TELEURSTELLEND ZIJ HEBBEN GEEN CONTACT OPGENOMEN DE REPATRIERING IS ZEER SUCCSESVOL OPGEZET ER WERD OVERLEGD DAT WIJ EEN BUSINESS SEAT KREGEN IN HET VLIEGTUIG TERUG NAAR AMSTERDAM VANWEGE MIJN STREKKEN VAN LINKER BEEN , IK MOEST WEL KUNNEN LOPEN IN HET VLIEGTUIG DE AMBULANCE IN MALACCA MALEISIE BRACHT ONS IN 7 UUR NAAR SINGAPORE AIRPORT EN HIER OOK WEER ZEER DESKUNDIG PERSONEEL VAN AIRPORT TERUG IN AMASTERDAM WEER EEN OPHAAL DIENST VAN SCHIPHOL DIE ONS NAAR EEN GEREEDSTAANDE PRIVE TAXI VAN ONS NAAR ONS HUIS BRACHT IN BERKEL ENSCHOT AL BIJ AL EEN ZEER GOEDE ERVARING EN EEN PLUIM VOOR DEZE PROFISIONELE ORGANISATIE WIJ HADDEN EEN DOORLOPENDE REIS EN ANNULERING VERZEKERING BIJ ZLM VGZ HEEFT ONZE GEGEVENS DOORGEEGEVEN AAN ANWB UNIGARANT WORD OOK DOOR ONS BEKROOND WANT ZIJ HEBBEN PROFESIONELE HULP GELEVERD DOOR ALLE BJZONDERE VERBLIJFS KOSTEN TE VERGOEDEN

30 dagen declaratie verwerkings tijd!!! verwerking van een declaratie die met spoed doorgezet is door een collega verzekeraar wordt nu gewoon simpel weg niet behandeld en komt in het bakje 30 dagen verwerkingstijd terecht. Terwijl een collega vorige week telefonisch aan heeft gegeven dat dit vandaag 24 april met spoed verwerkt zou moeten worden? Hoe is dit mogelijk??? melding al doorgezet vanaf 8 april. Hmmm ik voel een leuke topic aankomen. Opgelet weet met welke partij je zaken doet ingeval van schade claims. (ligt buiten mijn keuze of schuld namelijk) een tijdige oplossing hiervan dat is bij deze partij ver te zoeken. Een gewaarschud mens telt voor 2. Jammer dan maar social media inzetten gelukkig heb ik een paar volgers … succes jongens

Onze zoon was gerold in antwerpen. Telefoon weg, id, ov studentenkaart en bankpas. Van de telefoon geen nota meer. Alles gisteravond digitaal geclaimd en vanmorgen stond het al op de bankrekening en de telefoon met dagwaarde ook. Super verzekering, kan het iedereen aanraden!!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen