Aegon Reisverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (32 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Voordeliger dan tijdelijke reisverzekeringen
  • Je studerende kinderen meeverzekerd, ook als ze op kamers wonen
  • 24 uur per dag overal ter wereld hulp met onze Schade Service

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Reisverzekering

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,0.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Reisverzekering

Als het op uitkeren aankomt 0 op request Betalen ho maar Nieuwe voorwaarden, die niet gecommuniceerd worden. Uiteindelijk maar opgezegd, want communicatie is hopeloos

Reisverzekering afgesloten via Independer bij Aegon. Na vliegvakantie een kapot koffer en zonnebril verloren. Bij Aegon zeggen ze; je moet bij Independer zijn, bij Independer zeggen ze; je moet bij Aegon zijn. We gaan van het kastje naar de muur. Geen enkele communicatie vanuit Aegon. In enkele maanden 3x gebeld maar telkens geven ze aan dat er binnen 2 weken contact opgenomen wordt, niet dus! We hebben na 4 maanden de reisverzekering opgezegd. Raad het iedereen af om (via Independer) een reisverzekering bij Aegon af te sluiten.

Zeer slechte communicatie, steeds weer het zelfde vragen, herhaling van zetten. Ondeskundig personeel, niet in staat buitenlandse valuta om te rekenen naar euro. Afschrift van mijn creditcard mee gezonden, berekenen zij een voor hun voordelige koers waardoor je weer minder krijgt dan de werkelijke kosten .Eigen risico ziekte kosten niet vergoed!

Heb na raadpleging van Independer de basis reis- en annuleringsverzekering van Aegon afgesloten. Ik heb 3 keer moeten bellen om helderheid te krijgen of de auto nu wel- of niet meeverzekerd was. Onduidelijke website dus die ook nog eens onhandig werkt. De annuleringsverzekering is ronduit slecht. Ben net voor mijn vakantie in het ziekenhuis terecht gekomen met een bloedvergiftiging. 6 weken lang dagelijks antibiotica toegediend gekregen. Helaas gaf de annuleringsverzekering geen thuis. Alleen een zeer beperkt lijstje met ziektes geeft recht op een uitkering. Slecht van Aegon, maar ook van Independer. Hoe de hoge score voor polisvoorwaarden tot stand is gekomen is me een raadsel. Voor de andere reizen heb ik geen gebruik hoeven te maken van de reisverzekering en ik kan over de andere aspecten geen uitspraak doen.

Waardeloze doorlopende reisverzekering! Denk je al jaren goed verzekerd te zijn inclusief optie annuleren erbij, moet je annuleren door ziekte blijk je niet ziek genoeg! Brief van specialist met advies niet te reizen erbij, maar Aegon belazerd liever de mensen die al jaren een verzekering hadden. Echt waanzin dat dit zomaar kan.

Gewoon pure oplichting! Heb nu met geldende reden reis moeten annuleren en zonder dat er een mens over de zaak buigt, wordt het al direct afgewezen en dat terwijl de reden toch wel echt volgens de polis verzekerd is!

Wij moesten onze vakantie 3 dagen voor vertrek annuleren ivm een ontstoken blindedarm waar mijn vrouw direct aan moest worden geopereerd. De hotelkosten had ik al voldaan. Ik heb een doorlopende reisverzekering bij Aegon waar ook een annuleringsdekking onder is begrepen. Dus ik dacht goed verzekerd te zijn. Helaas is mijn claim afgewezen. Deze gebeurtenis valt niet onder de “verzekerde gebeurtenissen “. Weg vakantie weg geld maar ook weg mijn verzekering. Ik ga op zoek naar een andere verzekering.

Ik had al meer dan 5 jaar een reisverzekering. Deze was qua voorwaarden erg goed, dus veel mensen in mijn omgeving deze aangeraden. Afgelopen zomer hebben ze plots de polisvoorwaarden verandert, waardoor de polisvoorwaarden veel slechter zijn geworden. Medische kosten ter plaatse kost je je volledige eigen risico, maar ook nabehandeling in Nederland wordt plots niet meer vergoed. Van prima dekking dus naar waardeloze dekking.

De all-risk doorlopende reisverzekering suggereert dat je uitgebreid verzekerd bent. Wat niet verteld wordt is dat je bij medische kosten een eigen risico hebt die gelijk is aan jouw eigen risico van jouw zorgverzekering, dus geen vergoeding over de eerste €385 tot €885 als je hier zelf nog geen aanspraak op hebt gemaakt.

Schade kan alleen maar online worden gemeld. Op zich heb ik daar geen problemen mee, maar het is een vreemd gebeuren – hele basale vragen, geen specifieke informatie die wordt uitgevraagd waarop een dekkingsbeslissing gemaakt zou kunnen worden, alleen maar de rubriek waarop je wilt claimen, wordt niet gevraagd naar een schadebedrag. Binnen een half uur een samenvatting van die paar vragen met de boodschap dat de schadevergoeding is afgewezen. Kortom: nutteloze verzekering waar ik me niet eens serieus voel genomen met mijn schade. Volgende stap wordt om een doorlopende reisverzekering af te gaan sluiten bij een andere verzekeraar. De dekking bij AEGON is weggegooid geld.

Ivm het Coronavirus werd onze vlucht vanuit Auckland NZ over Hongkong gecancelled. Aangezien ons reisbureau niet vlot reageerde, gingen we zelf aan de slag en boekten we de thuisteis via Qantas. Via de site een claim ingediend en binnen 48 uur hadden we antwoord. De vliegkosten werden uitgekeerd en ook nog het aantal dagen vakantie dat we moesten missen door de eerdere terugvlucht. Voor alles een hele grote pluim. Digitaal de claim indienen was simpel en de snelle afhandeling idem dito. Voor ons een 10!

Wij moesten onze vakantie annuleren ivm ernstige ziekte van mijn vader. Echt geweldig hoe de reactie van verschillende medewerkers van Aegon was. We kregen zelfs een prachtige bos bloemen thuisgestuurd. Hulde!!!!

Al meer dan 5 jaar verzekerd bij Aegon. Maar nooit wat laten vergoeden. Bij onze huur auto is ruitje van de auto ingeslagen toen we even uit de auto waren. Veel spullen uit de auto gehaald de huur Auto had geen hoeden plank. Aegon vergoed niets. Het zijn weer de kleine letter waar je pas achter komt als je schade hebt.

Zojuist getracht iemand aan de telefoon te krijgen!!! Het duurde EEN UUR EN TWINTIG MINUTEN. Eindelijk Manuel !!! Beloofde de gestrande reizigers in Australië te bellen echter ook dat werd niet gedaan. Geen aanrader.

Ik kan het niet aanbevelen. Ik begin erg te twijfelen over deze Aegon verzekering nu ik een eerste reis-schade heb gehad, alles leek goed te zijn volgens SOS alert, maar nu we maar een klein bedrag claimen is het lastig Aegon te bereiken en een antwoord terug te krijgen. De Aegon website kan de schade niet opnemen, geeft een foutmelding op de allerlaatste pagina nadat je alles hebt ingevuld. Bij Tel contact blijken de Aegon afdelingen geen gemeenschappelijk dossier te hebben en is de contact persoon niet erg aardig. Met veel moeite geeft hij zijn eigen naam op. Twee emails naar de schade afdeling hebben na diverse dagen nog geen enkele reactie opgeleverd. Dat is niet erg goed…..Jammer hoor !

niet nodig gehad, geen problemen tijdens vakantie.

God help me, I put aside a whole atfrenoon to figure this out.

Thanks for the great info dog I owe you bigigty.

In grote lijnen stond alleen medische, geneeskundige kosten volledige uitkering !

Goedkope en een goede reis/annuleringsverzekering. Zijn goed bereikbaar en zijn correct bij de afhandeling van schade.

Snel afgesloten, goedkoop, uitgereide dekking en snel in huis.

De reisverzekering met werelddekking van Aegon. Is een goede verzekering en met een snelle afhandeling van schade. Die ik helaas op vakantie heb opgelopen.

Ik heb bijzonder slechte ervaringen met eerdere afgesloten koopsompolissen met dit bedrijf. Ik heb dan ook geen enkel vertrouwen in dit bedrijf. Doen zij hetzelfde met uitbetalen als je recht hebt voor een vergoeding. Ik den het wel.

Mijn review over Aegon reisverzekering is positief. Ik wilde een reisverzekering afsluiten en ben op de website van Aegon gaan kijken. Daar kon ik een hoop op vinden. Ik heb een telefoontje gepleegt en moest een afspraak maken met een medewerker van Aegon. Er kwam een meneer bij mij thuis en alles werd keurig netjes afgesloten. Alles ging naar wens en was zeer tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen