Aegon Reisverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (22 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Voordeliger dan tijdelijke reisverzekeringen
  • Je studerende kinderen meeverzekerd, ook als ze op kamers wonen
  • 24 uur per dag overal ter wereld hulp met onze Schade Service

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Reisverzekering

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 22 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 22 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 22 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 22 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,0.

De Aegon Reisverzekering is in de Consumentengids van 22 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Reisverzekering

Ivm het Coronavirus werd onze vlucht vanuit Auckland NZ over Hongkong gecancelled. Aangezien ons reisbureau niet vlot reageerde, gingen we zelf aan de slag en boekten we de thuisteis via Qantas. Via de site een claim ingediend en binnen 48 uur hadden we antwoord. De vliegkosten werden uitgekeerd en ook nog het aantal dagen vakantie dat we moesten missen door de eerdere terugvlucht. Voor alles een hele grote pluim. Digitaal de claim indienen was simpel en de snelle afhandeling idem dito. Voor ons een 10!

Wij moesten onze vakantie annuleren ivm ernstige ziekte van mijn vader. Echt geweldig hoe de reactie van verschillende medewerkers van Aegon was. We kregen zelfs een prachtige bos bloemen thuisgestuurd. Hulde!!!!

Al meer dan 5 jaar verzekerd bij Aegon. Maar nooit wat laten vergoeden. Bij onze huur auto is ruitje van de auto ingeslagen toen we even uit de auto waren. Veel spullen uit de auto gehaald de huur Auto had geen hoeden plank. Aegon vergoed niets. Het zijn weer de kleine letter waar je pas achter komt als je schade hebt.

Zojuist getracht iemand aan de telefoon te krijgen!!! Het duurde EEN UUR EN TWINTIG MINUTEN. Eindelijk Manuel !!! Beloofde de gestrande reizigers in Australië te bellen echter ook dat werd niet gedaan. Geen aanrader.

Ik kan het niet aanbevelen. Ik begin erg te twijfelen over deze Aegon verzekering nu ik een eerste reis-schade heb gehad, alles leek goed te zijn volgens SOS alert, maar nu we maar een klein bedrag claimen is het lastig Aegon te bereiken en een antwoord terug te krijgen. De Aegon website kan de schade niet opnemen, geeft een foutmelding op de allerlaatste pagina nadat je alles hebt ingevuld. Bij Tel contact blijken de Aegon afdelingen geen gemeenschappelijk dossier te hebben en is de contact persoon niet erg aardig. Met veel moeite geeft hij zijn eigen naam op. Twee emails naar de schade afdeling hebben na diverse dagen nog geen enkele reactie opgeleverd. Dat is niet erg goed…..Jammer hoor !

niet nodig gehad, geen problemen tijdens vakantie.

Alle elementen die ik in een reis/annuleringsverzekering wilde, zat er standaard bij!

We waren op zoek naar 'n annuleringsverzekering en dnkzij de vergelijking webside van Independer konden we diverse mogelijkheden qua prijs en dekking naast elkaar "leggen" en zo 'n verzekering tegen 'n scherpe prijs afsluiten.

hebben mij ontzettend uit de brand geholpen in een benarde situatie en dachten heel goed met mij mee voor een oplossing en deskundige adviezen

Aegon heeft een prima reisverzekering, beste kwaliteit / prijs verhouding. Alleen is deze verzekering via Aegon zelf niet zo eenvoudig af te sluiten. Je wordt van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Als je niet oplet heb je een andere reisverzekering van de Aegon bank, die stukken duurder is. Je hebt een tussenpersoon nodig. Zo'n assurantieadviseur wil je van alles aansmeren en wil zich in ieder geval met je verzekeringspakket bemoeien. Gelukkig kan het ook via Independer en dan is het eenvoudig een snel geregeld.

heb nog geen schade geclaimd. Heb na eerste mail met verzekeringspapieren en ingangsdatum niets meer gehoord. Neem aan dat ik verzekerd ben.

God help me, I put aside a whole atfrenoon to figure this out.

Thanks for the great info dog I owe you bigigty.

In grote lijnen stond alleen medische, geneeskundige kosten volledige uitkering !

Goedkope en een goede reis/annuleringsverzekering. Zijn goed bereikbaar en zijn correct bij de afhandeling van schade.

De reisverzekering van Aegon bevalt goed alhoewel ik er niet optimaal gebruik van maak. Ik heb hem voornamelijk voor ongevallen. Echter ik heb nu al 3 keer pech met een camera (2 keer gestolen) en een keer gevallen en beschadigd. Omdat Aegon tot 2 keer toe betaalde, durfde ik de 3e keer niet meer te claimen. Service van Independer is helemaal fantastische het opzeggen via hen van de verzekeing van mijn moeder ging ongekend gemakkelijk.

Snel afgesloten, goedkoop, uitgereide dekking en snel in huis.

De reisverzekering met werelddekking van Aegon. Is een goede verzekering en met een snelle afhandeling van schade. Die ik helaas op vakantie heb opgelopen.

Ik heb bijzonder slechte ervaringen met eerdere afgesloten koopsompolissen met dit bedrijf. Ik heb dan ook geen enkel vertrouwen in dit bedrijf. Doen zij hetzelfde met uitbetalen als je recht hebt voor een vergoeding. Ik den het wel.

Mijn review over Aegon reisverzekering is positief. Ik wilde een reisverzekering afsluiten en ben op de website van Aegon gaan kijken. Daar kon ik een hoop op vinden. Ik heb een telefoontje gepleegt en moest een afspraak maken met een medewerker van Aegon. Er kwam een meneer bij mij thuis en alles werd keurig netjes afgesloten. Alles ging naar wens en was zeer tevreden.

Ik heb een review over Aegon omdat ik over al hun producten en diensten alleen maar positief kan zijn. Ze zijn klantvriendelijk, leveren goede service en behandelen alles zeer zorgvuldig. Ik heb al jaren mijn verzekeringen bij Aegon en heb weinig klachten gehad. Ze werken met vaste tussenpersonen en als ik een klacht of probleem had dan kon ik hem altijd bellen. Hij ging het dan gelijk voor me uitzoeken en kwam snel met een antwoord. Kortom ben ik zeer tevreden over Aegon.

Ik was eigenlijk niet van plan om deze zomer op vakantie te gaan. Maar omdat ik en mijn vrouw tot zoiets hadden van we moeten er even tussenuit hebben we een lastminute naar Turkije geboekt. Alleen hadden we geen reisverzekering. Daarom ging ik op internet zoeken naar een verzekeraar waarbij ik direct verzekerd was na het online afsluiten. En ik kwam uit bij twee verzekeraars waarbij dit het geval was. Alleen de doorlopende reisverzekering van Aegon was een stuk goedkoper dan de ander.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen