Aegon Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Goed verzekerd bij schade aan anderen of hun bezittingen
  • Wereldwijde dekking
  • Uitwonende studerende kinderen standaard meeverzekerd
  • Schade door uw huisdier meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7 en is daarmee de Beste koop in de categorie Alleenstaande met kinderen.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering

Hoi Aegon, Eind mei heb ik een schade bij jullie gemeld. Toen hebben jullie contact opgenomen met de gedupeerde, mijn moeder in dit geval. Na een paar keer heen en weer mailen, mailden jullie haar dat jullie de schade in behandeling zouden nemen, stelden nog een aantal vragen over de gebeurtenis, vroegen om haar rekeningnummer en een offerte van een schadeherstelbedrijf. Jullie weten ook dat een offerte bij een schadeherstelbedrijf niet gratis is, het kostte zelfs 110 euro! Doordat jullie aangaven de schade in behandeling te nemen en om het rekeningnummer vroegen, gingen wij er van uit dat de schade vergoed zou worden en hebben wij ook nog de extra kosten gemaakt van 110 euro. Nu werd de schade alsnog afgewezen en zitten wij naast een schade ook nog met een hoge rekening van een offerte die we op jullie verzoek hebben aangevraagd. Mijn moeder is telefonisch absoluut niet vriendelijk te woord gestaan, er is geen enkele tegemoetkoming geboden van uit jullie. Op mijn mail heb ik geen reactie meer gehad. Het lijkt mij meer dan redelijk dat jullie in dit geval de 110 euro kosten vergoeden die op jullie verzoek gemaakt zijn! Ik hoor graag van jullie. Mvg, Neeltje

Heeft u enige financiële problemen? Heb je een lening nodig voor Schuld consolidatie, bouw, vastgoed leningen, herfinanciering, persoonlijke zaken of nood bankbiljetten? Bent u een zakenman of vrouw die van plan bent om zijn bedrijf uit te breiden, bieden wij allerlei leningen aan. Als u geïnteresseerd bent, contacteer ons vandaag via: franklindobsonfinancialhome@outlook.com voor meer informatie.

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering stuitte ik op Aegon. Deze verzekeraar was al bekend bij mij omdat zij de hoofdsponsor zijn van Ajax. Vertrouwder kan dus eigenlijk niet! Maar hoe dan ook, ik heb mijn aansprakelijkheidsverzekering bij Aegon afgesloten. Ik kreeg daarbij dekking voor het hele gezin. Ook mijn zoon Alfred die op kamers zit omdat hij studeert is gewoon meeverzekerd. Ook de hoge wereldwijde dekking sprak mij erg aan. Ik heb de verzekering online afgesloten en ben tot dus ver tevreden. Het afsluiten van de verzekering was zo gepiept. Nu maar hopen dat ik er nooit echt gebruik van hoef te maken!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen