Aegon Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (19 reviews)

Aegon Verzekeringen Ervaringen

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Het gemak van nooit onderverzekerd zijn
  • 24 uur per dag service en hulp bij schade
  • Alle bijgebouwen tot 30m2 meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Aegon

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Aegon Opstalverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Aegon Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

De Aegon Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Aegon Commercial Wonen (2014)

Aegon Commercial Later komt sneller dan je denkt (2019)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de Aegon Opstalverzekering

Gewoon waardeloos Samen met vriendje Jan Offerman liegt gewoon alles bij elkaar Van onderzoek buro Jan Offerman wordt ook Jan lieg of Thomas genoemd
12 jaar een hypotheek gehad bij deze firma. Totdat je jouw huis verkoopt en daarna gaat alles mis met de eindafrekening, slottermijn etc. Er was een klein stukje restschuld en dan kom je bij bijzonder beheer en die mensen zijn echt niet van deze wereld. Helaas, stom stom stom maak ik een termijn te veel over na afloop van de hypotheek en krijg je 20% minder terug want ze hadden in de eindafrekening niet alle kosten goed staan????????? Lijkt wel een foute maffiafilm
Onlangs enige waterschade in huis gehad. Nadat was vastgesteld dat de schade niet verhaald moest worden via de opstalverzekering, maar via de inboedelverzekering is spoedig gehandeld.
Begin januari brandde mijn huis of. ipv steun stuurt Aegon Interseco op mij af om onder de uitbetaling ( € 450K) uit te komen. Gelukkig heb ik een cotra-expert en advocaat in verzekeringsrecht ingeschakeld. Nu, 10-2-2012 nog stees geen enkel voorschot ontvangen, extra kosten €1200 per maand. Binnenkort kort geding om een marginaal voorschot van €10K te ontvangen terwijl wij alles kwijt zijn! Denk echter niet dat je bij een andere verzekeraar beter af bent want die lui hebben allen gelijke polisvoorwaarden en "gedrag" bij brand. Het slachtoffer is brandstichter en we gaan het eerst even goed onderzoeken. Zie ook de zaak "Tovenaarsberg" hoe verzekeraars hun klanten kapot maken. Ik ga dit op elke website posten

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen