Aegon Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Spullen buitenshuis kunnen meeverzekerd
  • Ontvang 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service
  • Nooit onderverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Inboedelverzekering

De Aegon Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 20 september 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Aegon Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Inboedelverzekering

Onder onze inboedelverzekering is het scherm van mijn Iphone Xs “gerepareerd”. Volgens de voorwaarden ben je verplicht om dit via het bedrijf Dynafix te doen, anders betaal je een groot deel van de kosten zelf. Dynafix schrijft op haar website dat ze bij de reparatie gebruik maakt van officiële fabrieksonderdelen. Ik was dus akkoord om de reparatie via Dynafix te regelen. Na “reparatie” bleek het aanraakscherm echter niet te werken. Het scherm is vervolgens weer door Dynafix opgehaald en nagekeken. Het scherm is daarbij niet eens gecontroleerd en er is alleen een update van iOS uitgevoerd (had ik zelf ook al geprobeerd zonder resultaat). Ik het toestel vervolgens naar Apple gestuurd. Daar werd geconstateerd dat de reparatie met een imitatiescherm is uitgevoerd. Daardoor maak ik geen aanspraak meer op de garantie vanuit Apple. Vanwege de hoge kosten heb ik het scherm maar niet door Apple laten repareren en heb Aegon gemaild en verzocht om een oplossing waarbij er een officieel scherm wordt gebruikt. Na een maand eindelijk een reactie op mijn verzoek; zoek het maar uit met Dynafix. Inmiddels kan ik mijn toestel al 2 maanden niet gebruiken terwijl ik dit hard nodig heb. Ik ben nu aan het onderzoeken wat de juridische mogelijkheden zijn. Mijn advies is om geen verzekering bij Aegon af te sluiten. Ik ga ook zeker overstappen naar een andere inboedelverzekering.

Aegon alle slechtst verzekering met onderzoekbureau Jan Offerman deze is inmiddels bevoegd kwijt

Geen inboedel verzekering nemen bij aegon. Waar andere verzekeraars alles binnen 48 uur regelen doet Aegon en 6-8 weken over. Zodra je je schade hebt gemeld gaan ze je vragen stellen over informatie die ze nog nodig hebben. In plaats van in 1x alle vragen stellen doen ze dit in een paar keer waardoor ze zichzelf elke keer 2 weken geven om te reageren. Telefonisch super brutaal en onbehulpzaam. Nog nooit zo een verrot bedrijf meegemaakt.

Snelle service, duidelijke voorwaarden en snel met betalen. Daarnaast een lage premie en vriendelijk personeel! Vandaag helaas de verzekeringen van Aegon op moeten zeggen ivm verhuizing maar was allemaal geen probleem en men bleef erg vriendelijk. Top geregeld en daarom beveel ik Aegon aan!

Zeer slechte bereikbaarheid, klantbelang staat niet centraal, moest zelf achter alles aan blijven gaan.

Graag wil ik Aegon een complment maken voor de afwikkeling van mijn schade. Via Voortman mijn assurantieadviseur heb i k het volledige aankoopbedrag van mijn laptop welke bij een insluiping was weggenomen. Brief gekregen dat het schadebedrag is/word overgemaakt. Nu heb ik het idee dat ik geen premie voor jan met de korte achternaam betaal maar er ook aanspraak op kan maken indien dit nodig is. Ben er blij mee!

Mijn Mini laptopje van 2 jaar en 3 maanden oud stopte er ineens mee, net buiten de garantie dus. Een bevriende computertechnicus constateerde dat de harde schijf onherstelbaar beschadigd was. Alle gegevens weg (dom dom, altijd een backup maken!) maar erger nog: ik was zo gewend aan dat kleine laptopje! Herstel kostte ruim 100 euro, en dat vond ik in verhouding te duur. Toevallig sprak ik onze verzekeringsman voor wat anders en het gesprek kwam op het laptopje. Hij vroeg om de factuur en heeft deze ingediend. Binnen een week had ik het volledige aankoopbedrag terug!! Ik was enorm verbaasd, had eigenlijk niets verwacht of hooguit een kleine vergoeding. Maar nu heb ik dus een nieuwe laptop! Blij! Dank Aegon!

Helemaal slecht, Op 2 januari is mijn huis afgebrand. zodra je een contra-expert inschakelt is alle communicatie verbroken. Het is nu 10-2 en ik heb nog niets ontvangen van Aegon. Nee, Aegon schakelt Interseco in, een bedrijfje van 45 mislukte ex-politieagenten met hoogst genoten opleiding HAVO die vervolgens "wetenschappelijk onderzoek" gaan doen naar de brand. Technisch: geen resultaat, Tactisch: roddel en achterklap. Gelukkig heb ik op dag 1 een contra-expert ingeschakeld die vervolgens een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsrecht ingeschakeld heeft. doe je alles zelf dan wordt je gemangeld door mannetjes zoals Franklin Phillipsen van Interseco die denken dat ze Columbo zijn. Volgende stap: kort geding wegens opeisen voorschot EN smartegeld…

Volgens de waardemeter verzekerde som wordt niet uitgekeerd na schade. Maar 50% van de totale schade omdat er geen bonnetjes als bewijs waren! Pas na meer dan een half jaar eerste voorschot. daarna schadebedrag eenzijdig vastgesteld en de helft dus uitbetaald.Klacht werd door Aegon niet behandeld. Dossie gesloten. Wat nu naar de rechter om nog 50.000 euro op te eisen. Tegen hoeveel advocaatkosten? Zonder bewijs van de verloren inboedel? Behalve dat alles verloren is gegaan door de brand op 24 september en Aegon ook niets betalen onder de uitgebreide dekking m.b.t. hershuisvesting, opruimingskosten, herstel tuin. Bereddingskosten, enz. Het is een grote ellende VERZEKERINGSLEED. Mijn inboedelverzekering had ik bij Aegon afgesloten i.p.v. Univé. Helaas is het ergste gebeurd. Door een noodlottige brand heb ik mijn bedrijf/hotel de Tovenaarsberg zie www.hetmooistehotel.nl op 24 september 2008 door brand verloren. Ik woonde pas 3 maanden in het nieuwe appartement boven het voorhuis. Het hotel is bij Univé verzekerd, maar omdat deze een onderzoek ging doen naar de oorzaak van de brand, ging Aegon mee voor het belang van de inboedelverzekering. Na een half jaar nog geen enkel voorschot van Aegon, terwijl er een uitgebreide dekking was afgesloten en een waardemeter ingevuld voor de hoogte van de verzekering van de inboedel. Na de brand ging Univé een zg. onderzoek doen, met het doel de dekking af te wijzen. Bij kort geding in december werd mijn verzoek om een voorschot afgewezen, ondanks dat ik een verklaring van mijn installateur had dat de gehele installatie volgens de NEN 1010 was aangelegd en gecontroleerd. Aegon sloot zich bij de beslissing van Univé aan, geen dekking! In februari 2009 had ik een telefoongesprek met de schadebehandelaar van Aegon dhr. Schönherr: hij vertelde mij dat: "hij van Dontje (de advocaat van Univé) had gehoord dat het een oude boerderij was, met veel achterstallig onderhoud en een levensgevaarlijke elektrische installatie en………dat er wel eens mensen bleven slapen!" Hij was blij dat hij er zelf nooit gelogeerd had. Ik was natuurlijk heel verontwaardigd over deze uitlatingen, maar……….hij zei verder: "al had u uw inboedel in een krot, dan moest hij toch uitbetalen, maar……Dontje had ook verteld dat: "er ook motorbenzine was gevonden, wat betekende brandstichting". Door te dreigen met een kort geding hebben ze na één half jaar het eerste voorschot betaald. Nee, ik zou een Aegon Inboedelverzekering niet aanbevelen Bent u niet tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen! Ben je geholpen met deze reviews? L

Mijn inboedelverzekering had ik bij Aegon afgesloten i.p.v. Univé. Helaas is het ergste gebeurd. Door een noodlottige brand heb ik mijn bedrijf/hotel de Tovenaarsberg zie www.hetmooistehotel.nl op 24 september 2008 door brand verloren. Ik woonde pas 3 maanden in het nieuwe appartement boven het voorhuis. Het hotel is bij Univé verzekerd, maar omdat deze een onderzoek ging doen naar de oorzaak van de brand, ging Aegon mee voor het belang van de inboedelverzekering. Na een half jaar nog geen enkel voorschot van Aegon, terwijl er een uitgebreide dekking was afgesloten en een waardemeter ingevuld voor de hoogte van de verzekering van de inboedel. Na de brand ging Univé een zg. onderzoek doen, met het doel de dekking af te wijzen. Bij kort geding in december werd mijn verzoek om een voorschot afgewezen, ondanks dat ik een verklaring van mijn installateur had dat de gehele installatie volgens de NEN 1010 was aangelegd en gecontroleerd. Aegon sloot zich bij de beslissing van Univé aan, geen dekking! In februari 2009 had ik een telefoongesprek met de schadebehandelaar van Aegon dhr. Schönherr: hij vertelde mij dat: “hij van Dontje (de advocaat van Univé) had gehoord dat het een oude boerderij was, met veel achterstallig onderhoud en een levensgevaarlijke elektrische installatie en………dat er wel eens mensen bleven slapen!” Hij was blij dat hij er zelf nooit gelogeerd had. Ik was natuurlijk heel verontwaardigd over deze uitlatingen, maar……….hij zei verder: “al had u uw inboedel in een krot, dan moest hij toch uitbetalen, maar……Dontje had ook verteld dat: “er ook motorbenzine was gevonden, wat betekende brandstichting”. Door te dreigen met een kort geding hebben ze na één half jaar het eerste voorschot betaald.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen