Annuleringsverzekering vergelijken

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk lekker weg. Maar het kan gebeuren dat de reis onverwachts niet door kan gaan. De annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je een geboekte vakantie moet onderbreken of als deze helemaal niet door kan gaan. En dat kan een hoop geld schelen. Al voor een paar euro per maand kies je een annuleringsverzekering. Hieronder kun je de annuleringsverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Annuleringsverzekering vergelijken 2022

Zodra je een vakantie boekt kun je vaak direct een reisverzekering afsluiten. Als extra dekking kun je de annuleringsverzekering kiezen. De annuleringsdekking zit dus niet standaard in de reisverzekering. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering is trouwens niet verplicht, maar kan handig zijn. Als de vakantie plots niet door kan gaan, dan krijg je de gemaakte kosten terug. Ook is er een uitkering indien je de vakantie tussentijds moet beëindigen. Wanneer dit precies geldt, lees je verderop deze pagina. Je krijgt dan een vergoeding voor de dagen die je niet hebt kunnen genieten. Vergelijk hieronder de premie en kies de annuleringsverzekering die aan jouw wensen voldoet. Let op, de getoonde premie geldt per jaar.

 

Deze premies zijn berekend op 26-01-2021, met een verzekerd bedrag van 3.000 euro.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de annuleringsverzekeraars

unive
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
centraal-beheer
allianz-global-assistance
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
-
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 16 juni 2022

Laatste klantbeoordelingen

helaas ik dacht dat ik er goed aan deed ..ANWB klink goed toch??..helaas ben ik al meer dan 5 weken aan het wachten op geld terug, ik moest anuleren omdat mijn man een bloeding in de hersens heeft opgelopen 87 weken voor mijn vertrek en hij heeft hulp en begeleiding nodig ,helaas bleek anwb bijna niet te bereiken heb ik 5x alle rekeningen opgestuurd die vervolgens weg??? waren, uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen …en weer alles opgestuurd, nu dus ruim 4 weken geleden NIKS GEHOORD, ja 2 weken terug zeiden ze dat ze achter lagen?? zo jammer dat je denkt goed te zitten en dat er dan dit gebeurt, een exper vertelde mij, tja nu zij moeten betalen hebben ze tijd zat!!!

Slechte ervaring mee, door corona waren we niet in de gelegenheid om naar de voorstelling te gaan. Alleen bij het overdragen van medischie gegevens zouden we recht hebben op een vergoeding. Naar mijn weten mag dit niet.

geen woorden voor: – twee maanden compleet onbereikbaar – vragen super veel informatie omtrent medische situatie terwijl al lang duidelijk is wat er aan de hand is, – zijn echt heel erg onvriendelijk aan de telefoon, – geen inlevingsvermogen, niet meedenken, – nog steeds geen uitbetaling! Kortom: ik zou dit niemand aanraden, nog nooit meegemaakt dit!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen