Annuleringsverzekering Juni 2023  vergelijken

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk lekker weg. Maar het kan gebeuren dat de reis onverwachts niet door kan gaan. De annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je een geboekte vakantie moet onderbreken of als deze helemaal niet door kan gaan. En dat kan een hoop geld schelen. Al voor een paar euro per maand kies je een annuleringsverzekering. Hieronder kun je de annuleringsverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Annuleringsverzekering vergelijken Juni 2023 

Zodra je een vakantie boekt kun je vaak direct een reisverzekering afsluiten. Als extra dekking kun je de annuleringsverzekering kiezen. De annuleringsdekking zit dus niet standaard in de reisverzekering. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering is trouwens niet verplicht, maar kan handig zijn. Als de vakantie plots niet door kan gaan, dan krijg je de gemaakte kosten terug. Ook is er een uitkering indien je de vakantie tussentijds moet beëindigen. Wanneer dit precies geldt, lees je verderop deze pagina. Je krijgt dan een vergoeding voor de dagen die je niet hebt kunnen genieten. Vergelijk hieronder de premie en kies de annuleringsverzekering die aan jouw wensen voldoet. Let op, de getoonde premie geldt per jaar.

Deze premies zijn berekend op 12-01-2023 met een verzekerd bedrag van 3.000 euro.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de annuleringsverzekeraars

unive
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
centraal-beheer
allianz-global-assistance
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 20 maart 2023

Laatste klantbeoordelingen

naar aanleiding van de uitzending van Radar van 15 mei 2023 heb ik de doorlopende reis/annuleringsverzekering van AEGON opgezegd vanwege het feit dat je maar voor “11 ziektes” verzekerd bent. Je betaalt dus premie terwijl je in principe niet verzekerd bent zoals je bijvoorbeeld een been breekt vlak voor een reis, dan krijg je niets vergoed op basis van de annuleringsverzekering want je voldoet niet aan de 11 ziektes. Ik had deze verzekering via Independer afgesloten, ook deze tussenpersoon is in gebreken gebleven om mij als consument niet te informeren dat de polisvoorwaarden veranderd waren m.b.t. op de vergoeding van ziektes bij een annulering. Ik ben dus zeer teleurgesteld in AEGON en Independer. Inmiddels heb ik ergens anders een nieuwe doorlopende reisverzekering afgesloten.

Ook wij zijn de dupe net als zoveel anderen.Afgelopen november een dag voor onze vakantie werd ik met spoed geopereerd,waardoor wij niet weg konden.Gebeld met Aegon werd direct verteld dat niets werd uitgekeerd,na vele telefoontjes en papieren op gestuurd was voor Aegon reden om niets te betalen.Ik hoorde niet bij de elf ziektes .Weg 2000,00€ Nu andere annuleringsverzekering afgesloten.Voor ons geen AEGON meer.

Aanbevolen door Independer, waarom is mij een raadsel. Hoe onafhankelijk is Independer? Kon niet op reis, huisarts raadde het mij beslist af. Ondanks haar verklaring werd er niet uitgekeerd. Heb mijn geld uiteindelijk teruggekregen dankzij mijn rechtsbijstandverzekering. Een asociale verzekering en de adviezen van Independer zou ik met een flinke korrel zout nemen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen