Annuleringsverzekering vergelijken

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk lekker weg. Maar het kan gebeuren dat de reis onverwachts niet door kan gaan. De annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je een geboekte vakantie moet onderbreken of als deze helemaal niet door kan gaan. En dat kan een hoop geld schelen. Al voor een paar euro per maand kies je een annuleringsverzekering. Hieronder kun je de annuleringsverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Annuleringsverzekering vergelijken 2022

Zodra je een vakantie boekt kun je vaak direct een reisverzekering afsluiten. Als extra dekking kun je de annuleringsverzekering kiezen. De annuleringsdekking zit dus niet standaard in de reisverzekering. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering is trouwens niet verplicht, maar kan handig zijn. Als de vakantie plots niet door kan gaan, dan krijg je de gemaakte kosten terug. Ook is er een uitkering indien je de vakantie tussentijds moet beëindigen. Wanneer dit precies geldt, lees je verderop deze pagina. Je krijgt dan een vergoeding voor de dagen die je niet hebt kunnen genieten. Vergelijk hieronder de premie en kies de annuleringsverzekering die aan jouw wensen voldoet. Let op, de getoonde premie geldt per jaar.

 

Deze premies zijn berekend op 19-09-2022, met een verzekerd bedrag van 3.000 euro.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de annuleringsverzekeraars

unive
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
centraal-beheer
allianz-global-assistance
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 06 december 2022

Laatste klantbeoordelingen

Na 1 dag vakantie in Egypte kreeg ik een telefoontje dat mijn vader plotseling was overleden. We moesten naar huis , dus belde het alarmnummer van de ANWB je belt dan met Maleisië met een Nederlands sprekende dame. Deze kon na 8 minuten in de wacht te hebben gestaan ( a €2,60 per minuut) ons vertellen dat ze ons niet in haar systeem kon vinden 4 minuten lang uiteindelijk zag ze dat we geen reisverzekering hadden alleen een annuleringsverzekering, dus kon ze ons verder niet helpen, we konden niet maar huis. En later de rekening ingediend bij de verzekering van dit nutteloos gesprek en ze besloten dat niet te vergoeden. Waardeloos dus , je denkt verzekerd te zijn en betaald daar ook elk jaar een dikke premie voor. Verzekering dus opgezegd .

Jaren premie betaald voor reis- en annuleringsverzekering. Wegens ziekte kon ons 25 jarig huwelijks uitje met hotelovernachtingen niet door gaan. Aanvraag om toekenning van vergoeding gaat online en na de laatste vraag krijg je binnen 10 seconden automatisch antwoord dat eea wordt afgewezen. Menselijke maat ontbreekt totaal, schandalig!

Ben ik al lid sinds 2007 dacht dat ik er goed zat.Ik moest mijn reis afzeggen ik heb mijn annuleerverzekering bij ANWB het ging erover dat van mijn zus het trouwerij ging niet door ivm Corona dus ik krijg helemaal niks van ANWB.Waarom heb ik eigenlijk die verzekering?

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen