Annuleringsverzekering vergelijken

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk lekker weg. Maar het kan gebeuren dat de reis onverwachts niet door kan gaan. De annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je een geboekte vakantie moet onderbreken of als deze helemaal niet door kan gaan. En dat kan een hoop geld schelen. Al voor een paar euro per maand kies je een annuleringsverzekering. Hieronder kun je de annuleringsverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Annuleringsverzekering vergelijken 2022

Zodra je een vakantie boekt kun je vaak direct een reisverzekering afsluiten. Als extra dekking kun je de annuleringsverzekering kiezen. De annuleringsdekking zit dus niet standaard in de reisverzekering. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering is trouwens niet verplicht, maar kan handig zijn. Als de vakantie plots niet door kan gaan, dan krijg je de gemaakte kosten terug. Ook is er een uitkering indien je de vakantie tussentijds moet beëindigen. Wanneer dit precies geldt, lees je verderop deze pagina. Je krijgt dan een vergoeding voor de dagen die je niet hebt kunnen genieten. Vergelijk hieronder de premie en kies de annuleringsverzekering die aan jouw wensen voldoet. Let op, de getoonde premie geldt per jaar.

 

Deze premies zijn berekend op 26-01-2021, met een verzekerd bedrag van 3.000 euro.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de annuleringsverzekeraars

unive
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
centraal-beheer
allianz-global-assistance
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 3 januari 2022
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 03 januari 2022

Laatste klantbeoordelingen

Onbereikbaar voor vragen. Wel beloven, niks doen. Andere verzekeraars zijn duidelijk. Axa wil niks van je weten, je kunt betalen, maar iets voor je doen als zonneklaar is dat ze moeten uitbetalen is er niet bij. Toch maar eens de rijdende rechter of kassa inschakelen.

kortlopende reisannuleringsverzekerings afgesloten. Kosten: 298 euro. De reis heeft geen doorgangkunnen vinden vanwege Covid restricties in Chili en Bolivia mei 2022. Ruim van te voren dit gemeld ( 4x !) aan de Europeesche ,echter geen enkele restitutie ( 14 mei 2022). Wel een bericht dat ik recht heb op premieteruggave.

Reis en annuleringsverzekering van AXA afgesloten voor een vakantie. Bij beroep op vergoedingen n.a.v. problemen is AXA onbereikbaar. Na het online indienen van een claim, krijg je een formulier waarin je het hemd van het lijf wordt gevraagd. Ze willen alles van je weten. Inboedel verzekering, bankrekeningen en nr's. Creditcardgegevens. Alles om de claim te kunnen afschuiven naar een andere organisatie. Tevens geven ze aan je gegevens te zullen delen met landen buiten de EU. En daar ga je bij het indienen van een claim mee akkoord. Uiteindelijk een aanbod gekregen. Waarbij bijna niets wordt toegewezen. De reden is onduidelijk en er wordt een eigen risico ingehouden terwijl volgens de polisvoorwaarden het voorval onder de 100% vergoeding valt. 2x een mail gestuurd met een verzoek om uitleg op basis waarvan. En de vraag op basis van welke polis er vergoed wordt. Maar een antwoord geven ze niet. Het is pure misleiding, om niet te zeggen diefstal. Ze gaan ervan uit dat je het er maar bij laat zitten. Maar dat ga ik niet doen. Ik raad iedereen met grote stelligheid af om een verzekering bij dit bedrijf af te sluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen