Annuleringsverzekering September 2023  vergelijken

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk lekker weg. Maar het kan gebeuren dat de reis onverwachts niet door kan gaan. De annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je een geboekte vakantie moet onderbreken of als deze helemaal niet door kan gaan. En dat kan een hoop geld schelen. Al voor een paar euro per maand kies je een annuleringsverzekering. Hieronder kun je de annuleringsverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Annuleringsverzekering vergelijken September 2023 

Zodra je een vakantie boekt kun je vaak direct een reisverzekering afsluiten. Als extra dekking kun je de annuleringsverzekering kiezen. De annuleringsdekking zit dus niet standaard in de reisverzekering. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering is trouwens niet verplicht, maar kan handig zijn. Als de vakantie plots niet door kan gaan, dan krijg je de gemaakte kosten terug. Ook is er een uitkering indien je de vakantie tussentijds moet beëindigen. Wanneer dit precies geldt, lees je verderop deze pagina. Je krijgt dan een vergoeding voor de dagen die je niet hebt kunnen genieten. Vergelijk hieronder de premie en kies de annuleringsverzekering die aan jouw wensen voldoet. Let op, de getoonde premie geldt per jaar.

Deze premies zijn berekend op 12-01-2023 met een verzekerd bedrag van 3.000 euro.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de annuleringsverzekeraars

unive
abn-amro_96x35
hema_96x35o
anwb_96x35
centraal-beheer
allianz-global-assistance
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 28 augustus 2023

Laatste klantbeoordelingen

Zeer slecht. Wel premie betaald maar er werd naar medicatie gevraagd welke mn moeder inneemt. Volgens de wet op privacy mag deze vraag niet eens gesteld worden.

Tot mijn grote verrassing en tevredenheid heeft Aegon de limitatieve opsomming van “ernstige ziekten” met terugwerkende kracht laten vervallen. Hierdoor kreeg ik alsnog de toezegging dat mijn annuleringsverzekering alsnog tot uitkering overgaat. Zij hebben op eigen initiatie mijn schade uit 2021 opnieuw beoordeeld en vergoeding toegekend. Een pluim is op zijn plaats!

Kortlopende annulering verzekering van / Europesche afgesloten nadat we dat in eerste instantie vergeten waren, na een telefoontje werd ons vertelt dat we alsnog een annulering verzekering konden afsluiten. Echter nu we door zeer vervellende privé omstandigheden er gebruik van willen maken, kunnen ze pas over meer dan 25 dagen duidelijkheid geven of we in aanmerking komen. Door verkopen van de vakantie is dan te laat omdat de vakantie over 1 week start. Wel konden ze aangeven dat we waarschijnlijk geen geld terug krijgen omdat de aandoening al eerder bekend waren (30 jaar). Alleen is de situatie nu wel compleet veranderd, en verschuilt ASR zich nu lekker achter allerlei polis voorwaarde. Advie neem een doorlopende reisverzekering maar zeker niet bij ASR.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen