Zelf Annuleringsverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • Beste Koop
  • Vanaf 14 cent per dag
  • Kinderen tot 5 jaar gratis
  • Dekking: Europa of Wereld
  • Altijd 2 weken bedenktijd
  • Opzegservice!

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Annuleringsverzekering

De Zelf Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Annuleringsverzekering

pas verzekerd bij zelf.nl maar moet een reis annuleren wegens knie operatie. binnen twee weken bericht het bedrag word vergoed .pluspunt voor deze verzekering ik bedank ze hartelijk. ik geef ze een dikke 10

Formulieren aangetekend opgestuurd. En binnen 5 dagen stond het geld al op de rekening. Geweldig ben zeer tevreden.

Snelle coulante afhandeling. Ee dikke acht is op z'n plaats. Joop Jansen, Dalen

2x in 1 jaar eenberoep moeten doen op annuleringsverzekering, in beide gevallen zeer goed behandeld, geen gezeur, duidelijke vraagstelling, snelle afhandeling, inlevingsvermogen van verzekeraarsmedewerkers met ziektegeval snelle afhandeling, een aanrader

Ik heb een doorlopende reis en annuleringsverzekering afgesloten. Het was allemaal binnen een paar minuten geregeld en de polis was er ook supersnel. Ik ben ook nog eens een behoorlijk stuk goedkoper uit dan bij mijn vorige verzekering van Mondial. Als nu de eventuele schade-afhandeling ook zo snel is, ben ik dik tevreden! Maar ik hoop dat ik, net als bij mijn vorige verzekering, geen schades hoef te melden.

Ik ben met diverse verzekeringen overgestapt naar Zelf.nl. O.a. 2 auto's, woonhuis en reis/annuleringsverzekering. Ik dacht dat ik redelijk goedkoop verzekerd was, maar het kon nog goedkoper bleek nu. Het overstappen is allemaal prima gegaan. Ik verwachte wel ergens een probleem en dat bleek er ook te zijn. Maar dat werd meer veroorzaakt door mijn oude verzekeraar. Hierdoor moest ik 1 maand langer bij hun blijven met de auto's. Ook op mailtjes wordt snel en accuraat gereageerd. Tot nu toe nog geen spijt van de overstap. Nu kijken hoe het loopt als ik een schade heb, want daar kan ik nog niet over oordelen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen