Woonlastenverzekering vergelijken

Op dit moment hebben wij helaas geen woonlastenverzekering vergelijker. Wel kun je via onze andere website een aantal woonverzekeringen vergelijken.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste woonlastenverzekeringen

Top 5 populairste woonlastenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de woonlastenverzekeraars

aegon_198x58
interpolis_198x58
bnp cardif verzekeringen
abn-amro_198x58
goedidee_198x58
allianz_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 8 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 12 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

Goedemiddag, Ben nu al vanaf eind november bezig na mijn dubbele hartinfarct met deze mensen in gesprek te komen, diverse mails gestuurd en als dan krijg je netjes een e-mail ontvangst bevestiging, telefonisch zijn ze nml zeer moeilijk tot niet bereikbaar, ja een bandje steeds, je wordt door verbonden naar de eerst volgende vrije medewerker, maar dan wordt de verbinding abrupt verbroken, deze ochtend alleen al 8x geprobeerd. Mocht u een verzekering af willen sluiten raad ik u deze niet aan in ieder geval.

Op advies van mijn hypotheekadviseur de woonlastenverzekering van Callas aangevraagd. De gezondheidsverklaring zo eerlijk mogelijk ingevuld. 30 jaar geleden een keer naar de fysio geweest voor mijn rug en 10 jaar geleden nog een keertje door een laminaat vloertje. Voor Callas betekend dit simpelweg dat het terugkomende symptomen zijn en de hele rugwervel wordt uitgesloten. Na weken eindelijk iemand gesproken maar helaas een gemakzuchtige en waardeloze reactie…

Belangrijkste verzekering die je moet hebben (woon en brandverzekering) is bij ing heel slecht. Wordt vaak ook gekoppeld met hypothecair krediet maar niet in de val lopen, belangrijkst voor ing is premie te kunnen opstrijken. Andere verzekeringen elders veel goedkoper! Goed vergelijken! Ik wou 0/5 geven maar lukte niet.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen