Woonlastenverzekering vergelijken

Op dit moment hebben wij helaas geen woonlastenverzekering vergelijker. Wel kun je via onze andere website een aantal woonverzekeringen vergelijken. 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste woonlastenverzekeringen

Top 5 populairste woonlastenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de woonlastenverzekeraars

aegon_198x58
interpolis_198x58
bnp cardif verzekeringen
abn-amro_198x58
goedidee_198x58
allianz_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 11 januari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Toen ik mijn gedwongen ontslag kreeg, vanwege een Faillissement, ander halve jaar geleden later kreeg ik te horen van financieel adviseur dat ik nog recht had op verzekering, wegens omstandigheden was het het ons helemaal ontgaan. Kreeg ook goede steun van financieel adviseur. Medewerkers van TAF heeft mij uitstekend geholpen, door mij de tijd te geven om alsnog te kunnen regelen van documenten te voorzien. Ik zal mensen aanraden om deze verzekeraar TAF te nemen. Ze hebben zeer goed werk geleverd . Zeer tevreden klant van TAF, zodra je ze nodig hebt, dan staat zij voor je klaar.

Schade opgelopen door vandalisme en ik mag uiteindelijk zelf voor de kosten opdraaien. Een bloempotje willen ze wel vergoeden pas op met deze maatschappij ik haal alles er weg en met mij nog meer

Nadat ze heel lang hebben lopen kloten om de woonlasten verzekering voor elkaar te krijgen, krijg ik 4 maanden na de aanvraag de vraag of er iets in de gezondheid veranderd is. Helaas ben ik tegen deze oplichters eerlijk geweest. Na eerlijk geweest te zijn, kreeg ik nog 10.000 vragen over privacy gevoelige zaken. Deze ook weer eerlijk beantwoord. Ze wijzen de verzekering af zonder een reden te geven!!! Helemaal klaar met deze idioten!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen