TAF Woonlastenverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (14 reviews)

Logo verzekeraar TAF

TAF ontwikkelt en vermarkt innovatieve financiële producten. TAF voert eigen levens-, arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen.

Voordelen van TAF:

  • Specialist in innovatieve financiële producten, zoals levens-, arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen
  • Samenwerkingsverbanden met geromeerde verzekeraars
  • Betrouwbare verzekeraar die onder het toezicht valt van de AFM en die is aangesloten bij KiFiD

Voordelen van deze woonlastenverzekering:

  • Je voorkomt financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid
  • Keuze uit het verzekeren van het inkomen of de vaste woonlasten
  • Je bent uitgebreid verzekerd tegen een scherpe premie
  • Bij werkloosheid in het eerste jaar een UWV-onafhankelijke uitkering
  • Acceptatie gaat makkelijk en snel met een (digitale) gezondheidsverklaring
  • Actieve en persoonlijke begeleiding als je arbeidsongeschikt wordt

Onafhankelijke beoordelingen voor de TAF Woonlastenverzekering

De TAF Woonlastenverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De TAF Woonlastenverzekering is in de Geldgids van 1 november 2008 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TAF Woonlastenverzekering

Toen ik mijn gedwongen ontslag kreeg, vanwege een Faillissement, ander halve jaar geleden later kreeg ik te horen van financieel adviseur dat ik nog recht had op verzekering, wegens omstandigheden was het het ons helemaal ontgaan. Kreeg ook goede steun van financieel adviseur. Medewerkers van TAF heeft mij uitstekend geholpen, door mij de tijd te geven om alsnog te kunnen regelen van documenten te voorzien. Ik zal mensen aanraden om deze verzekeraar TAF te nemen. Ze hebben zeer goed werk geleverd . Zeer tevreden klant van TAF, zodra je ze nodig hebt, dan staat zij voor je klaar.

Nadat ze heel lang hebben lopen kloten om de woonlasten verzekering voor elkaar te krijgen, krijg ik 4 maanden na de aanvraag de vraag of er iets in de gezondheid veranderd is. Helaas ben ik tegen deze oplichters eerlijk geweest. Na eerlijk geweest te zijn, kreeg ik nog 10.000 vragen over privacy gevoelige zaken. Deze ook weer eerlijk beantwoord. Ze wijzen de verzekering af zonder een reden te geven!!! Helemaal klaar met deze idioten!!!

Nog nooit ben ik zo blij geweest met een verzekering als deze. En zeker dat ik deze bij TAF heb afgesloten. Nadat ik op een hele unfaire manier in de WW terecht kwam, heeft TAF mij tijdens deze dit proces – naast het zorgdragen voor maandelijkse betaling van de uitkering – persoonlijk bijgestaan in deze moeilijke periode en meegedacht in mijn situatie. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn motivatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bedankt!!!

Helaas heb ik door omstandigheden gebruik moeten maken van deze verzekering. En wat was ik dus blij dat ik deze had afgesloten. De schade afhandeling verliep correct en snel. Ook de tussentijdse telefoontjes over hoe het ging waren positief en plezierig.

Verzekeringsmaatschappij TAF communiceert tijdig en correct en onderneemt actie bij klachten. Als je eenmaal bij de juiste persoon bent (in mijn geval de juriste) is de service professioneel, vriendelijk en klantgericht. Aandachtspunten zijn wat mij betreft de algemene bereikbaarheid van TAF (hetzelfde telefoonnummer kwam soms bij verschillende diensten uit) en de in eerste instantie veel minder persoonlijke insteek van de medisch adviseurs; pas na veel getouwtrek had ik daar het gevoel gehoord te worden. Waarschijnlijk 'part of the job' maar in mijn ogen wel erg zakelijk.

Mijn schadeclaim was binnen 48 uur afgehandeld, een zeer snelle en vlotte afhandeling. Mijn complimenten.

Niet zo lang geleden kwam ik als tussenpersoon bij een nieuwe klant. In zijn bestaande polissen kwam ik ook een woonlasten verzekering van TAF tegen. Nu weet ik dat hij een aantal jaren geleden ernstig ziek is geweest. Helaas heeft hij toen geen beroep op een uitkering gedaan omdat hij daar gewoon helemaal niet meer aan had gedacht. De wettelijke periode van melding was helaas nu al lang verstreken, waardoor er nu geen recht meer bestond op een uitkering. Nadat ik dit voorval heb besproken met de account manager Fred van Dis, heeft hij zich voor de klant ingezet. Zo heeft er toch een coulance uitbetaling plaats gevonden. Uiteraard is cliënt daar zeker nu voor de kerstdagen heel erg blij mee. Een hele positieve ervaring voor mij met TAF. Vertrouwen moet je verdienen en op deze manier heeft TAF dat, in ieder geval bij mij nu wel gedaan. Tyron Amstelveen Amstelveen Financieel Advies Arnhem

Ik ben erg fijn en deskundig geholpen; van begin tot eind. De betreffende persoon die mijn claim behandelde, was altijd goed bereikbaar en vriendelijk . Dit was een prettige ervaring, want langdurig ziek-zijn is op zichzelf al akelig genoeg. Monique Aarse

TAF EENVOUDIG TRANSPARANT IS EEN GROTE LEUGEN. Het zijn oplichters die er niet voor terugdeinzen mensen de vernieling in te helpen. Dankzij mijn rechtsbijstandsverzekering en de hulp van een advocaat en een onafhankelijke arbeidsdeskundige heb ik na vier en en half jaar strijd gewonnen. Ik heb al het geld waar ik recht op had terug gekregen inclusief de rente. Mijn advies is, zorg dat je voordat je dit soort verzekering afsluit, niet bij TAF, een rechtsbijstandsverzekering hebt, als die zo nodig hun werk niet goed doen, om een advocaat vragen/eisen en doorgaan tot het bittere eind. Ik ben er bijna aan onder door gegaan, ben een vechter en kan niet tegen leugens en onrecht. Meld het ook bij Tros Radar, daar zijn ze eerder in een programma geweest met hun praktijken. Dit moet stoppen.

TAF is een verschrikkelijke verzekeringsmaatschappij die miljoenen verdiend met het innen van premie maar zich overal achter verschuilt en alles aanhaalt om nooit uit te hoeven keren. TAF is een maatschappij die vaak wordt aanbevolen bij aankoop van een huis door een vlugge gozer die er provisie voor ontvangt. lieve mensen, sluit nooit een TAF verzekering af. Als kleine speler wordt je door dit bedrijf en haar compagnons onder tafel geveegd. Je kan jaren lange rechtszaken aangaan maar dit kost je meer dan je lief is. STRES is zeer ongezond en dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitkeren van een hele berg stres! TAF, ik hoop dat je ophoudt met bestaan. jullie zijn boeven van de bovenste plank. Bah, bah, bah!

Het is een corrupte verzekering,mijn heeft darm kanker huid kanker twee gescheurde kruisbanden gescheurde meniscus ,hij heeft op sterven gelegen na een ziekenhuis bacterie en een longontsteking na zijn operatie waarbij de hele dikke darm is verwijderd,hij heeft aanspraak gedaan op zijn verzekering,en wat te gek voor woorden is de claim word afgewezen, mijn man is aan het einde van zijn krachten,financiën ,maar ze zijn onverbiddelijk, volgens mij wachten ze tot hij dood is,ik zou deze verzekering niemand aanbevelen ,het zijn gewoon criminelen waar wij de dupe van zijn, en binnenkort ons huis uit moeten,,dat dit kan bestaan is onbegrijpelijk ,wij zien geen uitweg meer ,we dachten verzekerd te zijn maar dit is dus niet waar,maar het maandbedrag moet ook geen minuut te laat binnen zijn anders word je uit de verzekering gegooid, daar kijken zenu al naar uit ,dus nooit nemen deze verzekering een verdrietige vrouw

Sinds 1-10-2012 ben ik helaas werkeloos, In april van dit jaar ben ik met Burn out klachten thuis komen te zitten. In juli heb ik uiteindelijk gekozen voor een vaststellingsovereenkomst. Door de UWV wordt dit als onvrijwillige wekeloosheid erkend, ik heb dus ook de bevestiging (dat ik recht heb op een uitkering) doorgestuurd. Nu wordt de schadeclaim afgewezen omdat ik vrijwillig heb getekend.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen