TAF Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (83 reviews)

TAF Verzekeringen Ervaringen

TAF ontwikkelt en vermarkt innovatieve financiële producten. TAF voert eigen levens-, arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen.

Voordelen van TAF:

  • Specialist in innovatieve financiële producten, zoals levens-, arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen
  • Samenwerkingsverbanden met geromeerde verzekeraars
  • Betrouwbare verzekeraar die onder het toezicht valt van de AFM en die is aangesloten bij KiFiD

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Al 7 jaar de hoogste waardering op prijs en voorwaarden
  • TAF is uitgeroepen tot beste dienstverlener met een 8,8
  • Snel en eenvoudig acceptatieproces
  • Premie gegarandeerd gelijk tijdens de hele looptijd
  • Zelf je verzekering samenstellen met unieke opties

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij TAF

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,2 in de categorie 'Particulier Leven (ORV)'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

TAF Commercial Werknemers AOV (2018)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de TAF Overlijdensrisicoverzekering

Taf beloond ex-militairen die voorheen ptss klachten hadden maar uitbehandeld zijn met een premiestijging van 110%.. Dus ben je (ex)militair? Geen taf voor ons!
Correcte en snelle afhandeling van deze polis. Vragen lijst was niet heel eenvoudig in tevullen
Een supersnelle , vlotte en probleemloze afhandeling door Taf. heel erg fijn in de emotievolle en stressvolle tijd na een overlijden.
Ik heb contact gehad met verschillende medewerksters van TAF betreffende de overlijdensrisicoverzekering van onze dochter Carla o.a. mevr. Rene Verdiijk mevr. Saskia Wilsens en het meeste nog met Mevr. Nicole Groenen. Ik ben door alle dames zeer correct behandeld.
Belachelijke verzekering , 4 jaar geleden prostaat weg laten halen , volgens artsen na 2 jaar geheel genezen verklaart , alleen voor TAF de marktleider niet nooit mee in zee gaan , belachelijke voorwaarden
Keurige en snelle afhandeling van de claim van mijn helaas overleden broer.
De communicatie met de medewerkers, zowel via de mail als telefonisch, verloopt erg prettig en snel. De claim op de verzekering is ook erg goed afgehandeld.
Afdeling medische accept heeft vlot gereageerd op aanvullende informatie arts en daarna aanvraag vlot beoordeeld waardoor acceptatieverklaring tijdig bij de geldverstrekker aanwezig was.
Net overgestapt en nu al zeer goed geholpen. Ik ben tevreden.
Vanmorgen om 11:01 verzoek voor aantekenen verpanding gemaild, en zonder er achteraan te hebben gebeld om 11:46 de aangepaste polis in de mailbox. Top!!!
Wij worden altijd keuring geholpen. Men is vriendelijk, duidelijk en snel. Wij hopen deze zeer prettige samenwerking met TAF nog lang voort te zetten. Vriendelijke groet, Anja Vesters / Office Manager De Hypotheker Waalwijk
Zeer vlotte, nette en adequate afhandeling van onze aanvraag door een behulpzame medewerkster. Bedank Kaoutar!
Zoals altijd is taf weer super snel. Contact met de medewerkers is erg prettig. Binnen enkele minuten was mijn verzoek al weer voor elkaar. Zeker een aanrader voor elke tussenpersoon en/of consument. martin kuperus van Medior financieel advies
Fijne maatschappij, werken snel en pakken ook eventuele wijzigingen in de polis snel op. Is telefonisch altijd goed te bereiken en de medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord :) Klein verbeterpuntje: de termijnen voor polissen. Als de ingangsdatum te ver in de toekomst ligt moet er een verklaring van klanten aangeleverd worden. Dit zorgt voor extra administratie.
Altijd super service bij TAF! aanvragen gaat gemakkelijk en snel. De polis is ook altijd snel binnen en wijzigingen binnen een dag! Ze denken ook mee. Fijne relatie!
u medewerkster Inge janssen heeft deze spoed aanvraag direct op gepakt zodat hypotheek op tijd kon passeren. Grote Klasse .
Voor een over te sluiten hypotheek een ORV van TAF (via bemiddelaar) aangevraagd vanwege de zeer concurrende premie. Zelfde dag nog online gezondheidsverklaring ingevuld en volgende dag reeds polis digitaal ontvangen. Onder de indruk van de duidelijkheid van het traject en de snelheid.
Als onafhankelijk intermediair werken wij al vele jaren naar volle tevredenheid samen met TAF. Zojuist hebben we weer twee aanvragen verwerkt voor een overlijdensrisicoverzekering waarbij de gezondheidssituatie van de verzekerden helaas niet binnen het ideale plaatje passen. Desondanks worden deze mensen met een beperkte gezondheid tegen een geringe premieverhoging geaccepteerd.
Ik had als intermediair de aanvraag op voorhand bij een andere maatschappij ingediend. Dat heeft allemaal heel lang geduurd en uiteindelijk kwam de maatschappij tot de conclusie dat mijn klant niet te verzekeren was. Dit proces heeft weken geduurd. TAF heeft dit dossier binnen 1 dag beoordeeld en de klant, met een geringe premie-opslag, verzekerd! Top service door TAF en accountmanager van TAF! Komen afspraken na en werken snel
We hebben via TAF onze overlijdensrisico verzekering afgesloten. We zijn erg tevreden met de ontzettend snelle service. En een perfecte premie!
TAF heeft enorm geholpen! Door de clausule vervroegde uitkering bij terminale ziekte kan men blijven wonen! Anders was verkoop van de woning de enige optie geweest! Een dikke pluim voor TAF!
Snelle digitale acceptatie, lage premie. Keuze uit meerdere verzekeraars.
de aanvraag verloopt super makkelijk. TAF is eindelijk uit het stenen tijdperk gestapt.
soms is het fijn om in korte woorden te horen wat de min en plus punten zijn, nou hieronder aangegeven: -Snel (accuraat) - Innoveren (goede keuze via HDN aan te sluiten) - Juiste prijs / voorwaarden de min punten staan hieronder: - geen aansluiting de Hoop. Succes met de enquête. Grt Jay Teeling
Het aanvraagproces ging erg snel met een gezondheidsverklaring in mijn mail. Deze heb ik in de avonduren ingevuld en de volgende dag was de polis al geaccepteerd. Mijn tussenpersoon was ook erg tevreden over TAF die heeft ze ook aangeraden. Dit advies heb ik gevolgd.
Prijs-Kwaliteit zeer goed! Was snel geregeld, heel goed gevoel bij!!!
Ondaks een verklaring van de huisarts dat het BMI gezond en goed is, voelt TAF zich beter dan een arts en bepaalt dat een BMI van 18,8 te laag is en reden voor bijna 20% premie opslag. De opslag komt mede doordat verzekerde Afrikaans is waarvoor sowieso andere BMI grenzen gelden ivm lagere hoeveelheid vet rond organen. Wat een slechte deal.
Ook een verzekering aangegaan, ingegaan op 1 maart 2015, 17 dagen later komt mijn vriend op natuurlijke wijze te overlijden. Bekend probleem van medische gegevens opvragen om tijd te rekken. Gegevens waar ik als vriend geen inzage in krijg. Volgens independer gaat het 3 maanden minstens duren. Maar volgens de polis is er sprake van verschuldigdheid 1 dag na het overlijden mits je de claim en vragenlijst heb ingevuld. Ik schik toch echter van alle reacties hier over de levensvatbaarheid, wellich alvast conservatoir beslag leggen???
Per brief hadden wij TAF verzocht om een ORV te beëindigen per 1 juli. Aangezien wij de premie per jaar betalen, mocht dit volgens de voorwaarden alleen per 1 maart opzeggen. In plaats van dit aan ons te melden heeft TAF met terugwerkende kracht per maart jl. geroyeerd, waardoor we ineens onverzekerd waren!! Bij toeval (we belden over iets anders) ontdekten we dit zelf. Schandalig! Ze hadden overigens wel de tussenpersoon geïnformeerd, maar met een brief die aan ons was gericht, waardoor de tussenpersoon logischerwijs aannam dat zij een kopie hadden gekregen en wij het origineel. Aan de telefoon excuses maken of de klant gelijk geven? Echt niet! Wees gewaarschuwd, deze verzekeraar royeert zonder overleg!!
op 7 januari 2014 is mijn vrouw overleden nadat ze 1,5 jaar ziek is geweest. Gelukkig hadden we een taf overlijdens risico verzekering afgesloten en dus hoefde ik mij geen zorgen te maken over de hypotheek(zei mijn adviseur die waarschijnlijk nog het meeste heeft verdient aan deze polis). Dan begint het .Ze vragen zo belachelijk veel medische informatie dat je daar alleen al bijna 2 maanden zoet mee bent .Ondertussen gaat je hypotheek gewoon door .Wij hadden onze verzekering in 2003 afgesloten maar ze vragen alle info vanaf 2005?????????Als je wilt uitzoeken of iemand op het moment van afsluiten al ziek was dan moet je volgens mij info halen uit het jaar voor dat je de verzekering afsluit en niet 2 jaar na die datum???Dit alles is alleen maar bedoelt om het geheel zo lang mogelijk te rekken en dus het geld zo laat mogelijk uit te betalen .Als je contact met ze opneemt doe dit dan nooit op een vrijdag ,Ze zeggen dat de adviseur die jouw polis onder behandeling heeft in een vergadering zit en vraagt of ze u terug mogen bellen!!! Wacht daar maar niet op want terug bellen daar doen ze niet aan bij taf dus ik zeg NEE niet doen .Er zijn ook nog wel andere verzekeringen die wel netjes doen wat ze beloven !! ps het geld hebben ze nog steeds niet betaald Edgar vet uit Ulft
Ik wil over stappen naar Taf overlijdensrisicoverzekering . Dan moet je eerst een gezondheid verklaring in vullen maar ik ben hardt passent . En ik ben volgens mijn Cardioloog geen grotere risico dan een ander . Ik werk al weer 3 jaar volledig en toch wordt ik AFGEWEZEN DOOR TAF . Dan wordt je toch gediscrimineerd DOOR TAF VERZEKERIGEN
Om de hypotheek te krijgen had ik een overlijdingsrisicoverzekering nodig.Aangevraagd bij TAF maar omdat ik diabetes heb ben ik geweigerd.BOEM
Moesten iets meer betalen dan offerte, geen medice keuring tot 500.000,00. Snel en goed. Nu hopen dat ik het nooit nodig ben.
Overgestapt vanwege hoge kosten, dit was super duidelijk en heel snel geregeld.
Er is een duidelijk en overzichtelijk beeld van de verschillende aanbieders en hier kun je eenvoudig je verzekering afsluiten. Prima service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
ben wel benieuwd naar de kaptiaalkracht van deze maatschap
Een buitenlandse levensverzekering met dezelfde voorwaarden als een Nederlandse levensverzekering, maar dan voor de helft van de prijs.
hoe alles uitpakt bij overlijden, als alles is afgerond, Ik kan deze vraag niet beantwoorden deze vraag stellen bij mensen waar dit is overkomen. Ik zelf zou ook willen weten, of die mensen tevreden zijn.
Bericht over het niet kunnen voldoen aan verplichtingen was minder leuk en enigszins zorgwekkend. Naderhand is dit ontkracht / ingetrokken maar er blijft toch altijd een onzekerheid hangen dat op moment van een uitkering Taf zijn verplichtingen niet na kan komen.
Afsluiten ging vlot. Goed en snel geholpen. Informatie was volledig. Kwaliteit product moet nog blijken
De onzekerheid van een tijdhe terug of TAF bij overlijden wel in staat is te betalen zorgt wel voor twijfel.
In hoeverre kun je oordelen over een dergelijke verzekering als zich geen overlijdenssituatie voordoet?! Het loopt gewoon door (je betaalt maandelijks premie) en dat hoop je tot het eind te blijven doen.
Als je de levensverzekering nodig hebt blijkt vaak of je een slechte of goede maatschappij hebt.
Degene die verzekerd is, is gelukkig nog steeds levend. Dus over de uitkering kan ik niets vermelden. De premie is laag, alleen wordt de verzekering niet door de alle banken geaccepteerd als onderpand voor een hypotheek.
Vertrouwde Maatschappij met een goede prijs -kwaliteits verhouding,eindresultaat zal zich tzt.uitwijzen.
Ik heb grote vraagtekens bij de levensvatbaarheid van TAF.
Geen idee wat de voorwaarden zijn. Geen duidelijk overzicht. Normaal zou je toch op zijn minst een soort jaarnota moeten krijgen... Ik krijg helemaal geen post vh bedrijf zelf. Alles moet je zelf opzoeken via internet.
Om op de laagste prijs uit te komen moest je wel een iets hogere dekking invoeren. Wellicht wel handig om dit ook te vermelden. Nu kwam ik er bij toeval zelf achter.
Alles prima geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Voortgang goed te volgen. Uitleg vooral duidelijk. Geen verborgen kosten.
Nog wel een vraag: de polis is afgesloten op basis van roker. Nu ben ik per 1 juni 2011 gestopt met roken. Mocht dit in juni 2013 nog het geval zijn, val ik dan in een lagere risico- en premieklasse? Hoor graag van een eventuele premie-bijstelling.
De premie is laag, maar hoe de afhandeling van een uitkering gaat? Nog geen ervaring mee, gelukkig!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen