TAF Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (178 reviews)

Logo verzekeraar TAF

TAF ontwikkelt en vermarkt innovatieve financiële producten. TAF voert eigen levens-, arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen.

Voordelen van TAF:

  • Specialist in innovatieve financiële producten, zoals levens-, arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen
  • Samenwerkingsverbanden met geromeerde verzekeraars
  • Betrouwbare verzekeraar die onder het toezicht valt van de AFM en die is aangesloten bij KiFiD

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Snel en eenvoudig (digitaal) acceptatieproces
  • Vervroegde uitkering bij terminale ziekte
  • Automatisch vangnet voor zware medische risico’s
  • Premie gegarandeerd gelijk tijdens de hele looptijd
  • Zelf je verzekering samenstellen met unieke opties

Onafhankelijke beoordelingen voor de TAF Overlijdensrisicoverzekering

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,2 in de categorie ‘Particulier Leven (ORV)’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de TAF Overlijdensrisicoverzekering

Bij je gezondheidsverklaring stellen ze zulke gedetailleerde vragen dat je die nooit 100% juist kunt invullen. Dat laat TAF lekker veel ruimte om niet te hoeven uitkeren. Zeer onbetrouwbaar bedrijf. GEEN ZAKEN MEE DOEN!

Discrimenerend voor ouderen en buitenproportioneel duur. Een cholesterol verlagend pilletje is al genoeg om de premie fors te verhogen.

Ik heb een positieve ervaring met deze verzekeraar. Ondanks mijn chronische ziekte MS en ADD ben ik verzekerd tegen een eerlijke premie. Mijn aanvraag was vlot geaccepteerd en de klantenservice was erg vriendelijk en vlot.

Probeer nu al een maand mijn overlijdensverzekering op te zeggen, maar dat lukt maar niet. TAF geeft aan dat de verzekering is verpand via Bank Paribas, maar na mail en telefoon met deze bank blijkt dit niet zo te zijn. Dit nu al diverse malen per mail en telefoon uitgelegd maar zij willen dit op 1 of andere manier niet begrijpen TAF komt telkens maar weer met wij wachten op berichtgeving van de bank, die zij niet zullen krijgen. Hoelang gaat dit duren?

Service was super goed en snel. Medewerkers waren heel aardig en namen hun tijd om alles goed uit te leggen. Een echte aanrader dus!

Korting op uitkering nadat reeds terminale verzekerde in zijn laatste levensfase begon met roken en zich in zijn situatie niet meer bewust was dat hij dit had moeten melden. Weinig begripvol voor de situatie terwijl het roken geen enkele invloed heeft gehad op het verloop van de terminale ziekte.

Slechte ervaringen Mail wordt naar 3 keer verkeerde email gestuurd . Wij bellen er steeds achteraan.. joh nog altijd niks ontvangen.. Wanneer hij eindelijk naar de goede is gestuurd, wordt wel geopperd dat hij echt zsm moet worden ingevuld, dat terwijl er van alles mee moet en je afhankelijk bent van anderen. Her eindbedrag wat we in de maand zouden moeten betalen was ook maar liefst 2 keer zoveel als eerst was voorgespiegeld. Wel wij zijn afgehaakt. Ik zou ze zeker niet aanraden aan familie en vrienden.

10 Jaar lang premie betaald voor naar ik meende een levensverzekering. Krijg je opeens te horen , per 1Mei is uw overlijdensrisicoverzekering afgelopen. Na die datum bent u niet meer verzekerd en krijgt u ook geen uitkering. Ik was verzekerd voor €70.000.oo. en krijg nu niks. Dat hele smoesje heeft mij €.6,703,20. gekost aan premie , en nu is het niet goed , geld weg. Als met mij na 1 Mei iets gebeurd krijgt mijn vrouw geen halve rooie cent. In Nederland moeten de werkende langer werken omdat men langer leeft , maar na 65 jaar word je bij sommige niet meer verzekerd. Wel belasting betalen.

Heb je 10 of 15 jaar je premi betaald word je ouder stopt de verzekering en betaald bij overlijden niets uit daar zit je dan zonder verzekering Als je een auto verzekering hebt die loopt ook tot je geen auto meer hebt dus die overlijdensverzekering moet dat ook kunnen vind dit heel raar en laat dit zeker uit zoeken

Taf beloond ex-militairen die voorheen ptss klachten hadden maar uitbehandeld zijn met een premiestijging van 110%.. Dus ben je (ex)militair? Geen taf voor ons!

Correcte en snelle afhandeling van deze polis. Vragen lijst was niet heel eenvoudig in tevullen

Een supersnelle , vlotte en probleemloze afhandeling door Taf. heel erg fijn in de emotievolle en stressvolle tijd na een overlijden.

Ik heb contact gehad met verschillende medewerksters van TAF betreffende de overlijdensrisicoverzekering van onze dochter Carla o.a. mevr. Rene Verdiijk mevr. Saskia Wilsens en het meeste nog met Mevr. Nicole Groenen. Ik ben door alle dames zeer correct behandeld.

Belachelijke verzekering , 4 jaar geleden prostaat weg laten halen , volgens artsen na 2 jaar geheel genezen verklaart , alleen voor TAF de marktleider niet nooit mee in zee gaan , belachelijke voorwaarden

Keurige en snelle afhandeling van de claim van mijn helaas overleden broer.

De communicatie met de medewerkers, zowel via de mail als telefonisch, verloopt erg prettig en snel. De claim op de verzekering is ook erg goed afgehandeld.

Afdeling medische accept heeft vlot gereageerd op aanvullende informatie arts en daarna aanvraag vlot beoordeeld waardoor acceptatieverklaring tijdig bij de geldverstrekker aanwezig was.

Net overgestapt en nu al zeer goed geholpen. Ik ben tevreden.

Vanmorgen om 11:01 verzoek voor aantekenen verpanding gemaild, en zonder er achteraan te hebben gebeld om 11:46 de aangepaste polis in de mailbox. Top!!!

Wij worden altijd keuring geholpen. Men is vriendelijk, duidelijk en snel. Wij hopen deze zeer prettige samenwerking met TAF nog lang voort te zetten. Vriendelijke groet, Anja Vesters / Office Manager De Hypotheker Waalwijk

Zeer vlotte, nette en adequate afhandeling van onze aanvraag door een behulpzame medewerkster. Bedank Kaoutar!

Zoals altijd is taf weer super snel. Contact met de medewerkers is erg prettig. Binnen enkele minuten was mijn verzoek al weer voor elkaar. Zeker een aanrader voor elke tussenpersoon en/of consument. martin kuperus van Medior financieel advies

Fijne maatschappij, werken snel en pakken ook eventuele wijzigingen in de polis snel op. Is telefonisch altijd goed te bereiken en de medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord :) Klein verbeterpuntje: de termijnen voor polissen. Als de ingangsdatum te ver in de toekomst ligt moet er een verklaring van klanten aangeleverd worden. Dit zorgt voor extra administratie.

Altijd super service bij TAF! aanvragen gaat gemakkelijk en snel. De polis is ook altijd snel binnen en wijzigingen binnen een dag! Ze denken ook mee. Fijne relatie!

u medewerkster Inge janssen heeft deze spoed aanvraag direct op gepakt zodat hypotheek op tijd kon passeren. Grote Klasse .

Voor een over te sluiten hypotheek een ORV van TAF (via bemiddelaar) aangevraagd vanwege de zeer concurrende premie. Zelfde dag nog online gezondheidsverklaring ingevuld en volgende dag reeds polis digitaal ontvangen. Onder de indruk van de duidelijkheid van het traject en de snelheid.

Als onafhankelijk intermediair werken wij al vele jaren naar volle tevredenheid samen met TAF. Zojuist hebben we weer twee aanvragen verwerkt voor een overlijdensrisicoverzekering waarbij de gezondheidssituatie van de verzekerden helaas niet binnen het ideale plaatje passen. Desondanks worden deze mensen met een beperkte gezondheid tegen een geringe premieverhoging geaccepteerd.

Ik had als intermediair de aanvraag op voorhand bij een andere maatschappij ingediend. Dat heeft allemaal heel lang geduurd en uiteindelijk kwam de maatschappij tot de conclusie dat mijn klant niet te verzekeren was. Dit proces heeft weken geduurd. TAF heeft dit dossier binnen 1 dag beoordeeld en de klant, met een geringe premie-opslag, verzekerd! Top service door TAF en accountmanager van TAF! Komen afspraken na en werken snel

We hebben via TAF onze overlijdensrisico verzekering afgesloten. We zijn erg tevreden met de ontzettend snelle service. En een perfecte premie!

TAF heeft enorm geholpen! Door de clausule vervroegde uitkering bij terminale ziekte kan men blijven wonen! Anders was verkoop van de woning de enige optie geweest! Een dikke pluim voor TAF!

Niet aan beginnen. Vriend overleden op 19 maart 2015. Tot heden geen cent gezien. Volgens justitie: Gaat het om een natuurlijke dood en is zelfdoding uitgesloten. Daarnaast is geen valsheid in geschrifte gepleegd bij het tot stand komen van de verzekeringspolis. Toetsingscommisie gezondheidsvragen: geen fraude en geen aanleiding voor onderzoek. Let op zelfs het onderzoeksbureau wordt betaald in het helpen van het afwijzen van de claims: cunningham

Snelle digitale acceptatie, lage premie. Keuze uit meerdere verzekeraars.

de aanvraag verloopt super makkelijk. TAF is eindelijk uit het stenen tijdperk gestapt.

soms is het fijn om in korte woorden te horen wat de min en plus punten zijn, nou hieronder aangegeven: -Snel (accuraat) – Innoveren (goede keuze via HDN aan te sluiten) – Juiste prijs / voorwaarden de min punten staan hieronder: – geen aansluiting de Hoop. Succes met de enquête. Grt Jay Teeling

Het aanvraagproces ging erg snel met een gezondheidsverklaring in mijn mail. Deze heb ik in de avonduren ingevuld en de volgende dag was de polis al geaccepteerd. Mijn tussenpersoon was ook erg tevreden over TAF die heeft ze ook aangeraden. Dit advies heb ik gevolgd.

Prijs-Kwaliteit zeer goed! Was snel geregeld, heel goed gevoel bij!!!

Ondaks een verklaring van de huisarts dat het BMI gezond en goed is, voelt TAF zich beter dan een arts en bepaalt dat een BMI van 18,8 te laag is en reden voor bijna 20% premie opslag. De opslag komt mede doordat verzekerde Afrikaans is waarvoor sowieso andere BMI grenzen gelden ivm lagere hoeveelheid vet rond organen. Wat een slechte deal.

Ook een verzekering aangegaan, ingegaan op 1 maart 2015, 17 dagen later komt mijn vriend op natuurlijke wijze te overlijden. Bekend probleem van medische gegevens opvragen om tijd te rekken. Gegevens waar ik als vriend geen inzage in krijg. Volgens independer gaat het 3 maanden minstens duren. Maar volgens de polis is er sprake van verschuldigdheid 1 dag na het overlijden mits je de claim en vragenlijst heb ingevuld. Ik schik toch echter van alle reacties hier over de levensvatbaarheid, wellich alvast conservatoir beslag leggen???

Per brief hadden wij TAF verzocht om een ORV te beëindigen per 1 juli. Aangezien wij de premie per jaar betalen, mocht dit volgens de voorwaarden alleen per 1 maart opzeggen. In plaats van dit aan ons te melden heeft TAF met terugwerkende kracht per maart jl. geroyeerd, waardoor we ineens onverzekerd waren!! Bij toeval (we belden over iets anders) ontdekten we dit zelf. Schandalig! Ze hadden overigens wel de tussenpersoon geïnformeerd, maar met een brief die aan ons was gericht, waardoor de tussenpersoon logischerwijs aannam dat zij een kopie hadden gekregen en wij het origineel. Aan de telefoon excuses maken of de klant gelijk geven? Echt niet! Wees gewaarschuwd, deze verzekeraar royeert zonder overleg!!

op 7 januari 2014 is mijn vrouw overleden nadat ze 1,5 jaar ziek is geweest. Gelukkig hadden we een taf overlijdens risico verzekering afgesloten en dus hoefde ik mij geen zorgen te maken over de hypotheek(zei mijn adviseur die waarschijnlijk nog het meeste heeft verdient aan deze polis). Dan begint het .Ze vragen zo belachelijk veel medische informatie dat je daar alleen al bijna 2 maanden zoet mee bent .Ondertussen gaat je hypotheek gewoon door .Wij hadden onze verzekering in 2003 afgesloten maar ze vragen alle info vanaf 2005?????????Als je wilt uitzoeken of iemand op het moment van afsluiten al ziek was dan moet je volgens mij info halen uit het jaar voor dat je de verzekering afsluit en niet 2 jaar na die datum???Dit alles is alleen maar bedoelt om het geheel zo lang mogelijk te rekken en dus het geld zo laat mogelijk uit te betalen .Als je contact met ze opneemt doe dit dan nooit op een vrijdag ,Ze zeggen dat de adviseur die jouw polis onder behandeling heeft in een vergadering zit en vraagt of ze u terug mogen bellen!!! Wacht daar maar niet op want terug bellen daar doen ze niet aan bij taf dus ik zeg NEE niet doen .Er zijn ook nog wel andere verzekeringen die wel netjes doen wat ze beloven !! ps het geld hebben ze nog steeds niet betaald Edgar vet uit Ulft

Ik wil over stappen naar Taf overlijdensrisicoverzekering . Dan moet je eerst een gezondheid verklaring in vullen maar ik ben hardt passent . En ik ben volgens mijn Cardioloog geen grotere risico dan een ander . Ik werk al weer 3 jaar volledig en toch wordt ik AFGEWEZEN DOOR TAF . Dan wordt je toch gediscrimineerd DOOR TAF VERZEKERIGEN

Om de hypotheek te krijgen had ik een overlijdingsrisicoverzekering nodig.Aangevraagd bij TAF maar omdat ik diabetes heb ben ik geweigerd.BOEM

Voor een huisfinanciering een risicodekking afgesloten. Supersnel gelukt. Bedankt!

Klantvriendelijk en slagvaardig en meedneken met de klant. uitstekend !

TAF is bijna de enige maatschappij die mij, gezien mijn leetijd vaan 66 jaar nog verzekerd en ook nog tegen een een goede premie. De provisie die INdepender vraagt komt mij redelijk over. Independer heeft snel en accuraat gehandeld. Binnen 2 weken is alles geregeld.

Graag wil ik, gezien de hoogte van het maandbedrag, mijn premie per kwartaal of jaar betalen.

snel, accuraat, klantgericht. Veel beter dan mijn verzekeringsadviseur

goede prijskwaliteitverhouding, alles snel en netjes afgehandeld

Your posting rlelay straightened me out. Thanks!

Heck of a job there, it abosultely helps me out.

Zoals afgesproken, zo wordt het ook uitgevoerd. Dus tevreden.

betaal alleen premie 1 x per jaar voor max 5 jaar(nu 3e jaar). Afhankelijk van solvabiliteit verzekeraar. Wil gaaarne op de hoogte worden gehouden.

Even een schrik toen de maatschappij onsolvabel leek te worden, maar e.e.a. werd door Independer goed gecommuniceerd. Alles lijkt nu prima in orde.

De wijze waarop met ons per mail werd gecommuniceerd was prima

Alles naar wens verlopen en op ons verzoek weer aangepast. Heb net een vriend van ons uw gegevens doorgemaild en zij wullen u zeker benaderen.

Ivm scheiding kan ik de verzekering pas over een jaar opzeggen en niet maandelijks.

Makkelijk via internet af te sluiten. Snel en goed en betaalbaar geregeld.

Ik moest aan Indenpender duidelijk maken dat ik eerst te lezen kreeg dat mijn partner nog een aanvullende vragenlijst kreeg nav haar invulling op de vragenlijst. Die echter nooit gekregen en uiteindelijk toch goed gekeurd. Hiervan niets meer vernomen waarom dat dus niet nodig was. Ook is nog niet erg duidelijk of nu wel of niet de clausule van eventueel al uitkering bij chronisch ziek door kanker wel verrekend is en is meegenomen.

het bericht dat TAF mogelijk niet meer aan haar verplichtingen zou kunnen voldoen was wel even schrikken. Ik verwacht van Independer dat zij dit voor haar klanten blijft monitoren – overigens prima dat jullie daar zo snel aan de bel trokken en mij een keuze gaven.

De ervaring met TAF-Leben bewijst zich pas wanneer het overlijden een feit gaat worden. Daarvoor is het premie betalen en hopen dat er niets gaat gebeuren. De ervaring met Independer is iets minder omdat Independer niet een onderscheid kan maken tussen de verzekerde en de verzekeringnemer. De polissen en communicatie gaan naar de verzekerde en dat hoort niet zo. De verzekerde is pas een partij voor Independer wanneer deze komt te overlijden.

Veel lagere premie dan vorige en ben perfect geholpen.

Een levensverzekering voor een scherpe prijs met een prima looptijd.

OVR afgelsoten bij OVR. Prijs kwlaitiet verhouding zeer goed en aanzielijkgoedkoper dan bij de traditionele "grote" anbieders van dergelijke produkten.

tot mijn verbazing was de uiteindelijke prijs die we moeten betalen lager dan de offerteprijs die ons werd gegeven, terwijl de kwaliteit en voorwaarden dezelfde lijken te zijn.

Goed dat de premie aanlokkelijk is, dat maakt het invullen van de lange vragenlijst goed. De acceptatie verliep zo soepel dat je twijfelt of de polis wel geldig is.

Het afsluiten via Independer is prima verlopen het gemak waar van je uit je stoel veel verzekeringen kunt bekijken waar je van weet dat ze door Independer bekeken zijn en beoordeeld geeft veel vertrouwen

Ik ben (gelukkig) nog niet overleden. Pas dan zal denk ik blijken of ze doen wat ze zeggen

In hoeverre kun je oordelen over een dergelijke verzekering als zich geen overlijdenssituatie voordoet?! Het loopt gewoon door (je betaalt maandelijks premie) en dat hoop je tot het eind te blijven doen.

Als je de levensverzekering nodig hebt blijkt vaak of je een slechte of goede maatschappij hebt.

jammer, blijkbaar bij het inscannen van mijn formulieren 2 bladzijden kwijtgeraakt. Kreeg het hierdoor terug met de melding dat eea niet volledig was ingevuld. Geeft vertraging in de afhandeling.

In vergelijking met de verzekering die de bank mij wilde verkopen, veel betere voorwaarden en een veel lagere prijs. Het contact aan de telefoon was ook zeer goed.

ben erg geschrokken van de problemen rond de verzekeraar een half tot een heel jaar geleden.

ik hebt een resicoverzekering aangevraagdt ,en 't duurt zolang voor de proces dat vindt ik jammer ,alvast bedankt de groetjes A .Pollang.

Kan er nog weinig over zeggen, maar alles is goed verlopen en vlot afgehandeld.

Het voordeel van deze verzekering was voor mij dat hij verder gaat dan 65 jaar. Ik hoop namelijk ouder te worden;-).

Na afsluiten heb ik de stukken opgestuurd naar de bank. Daarna niets meer vernomen of de zaak daarmee rond was. Geen terugkoppeling van de bank gehad (ontvangstbevestiging), ook niet van Independer.

Er is in de pers een keer een bericht geweest over het feit dat TAF niet voldoende reserves zou hebben om de uitkeringen te kunnen betalen. Als ze dit maar op orde hebben als ik kom te overlijden

De via Independer geboden informatie met vergelijking van verzekeringen heeft er toe geleid dat ik door tussenkomst van Independer eem overlijdensrisicoverzekering bij TAF ACE tot tevredenheid heb afgesloten.

L.S., Snel geregeld in een tijd waarin je dat snel gedaan wilt hebben. Met vriendelijke groet, Willem Apeldoorn

Onlangs een overlijden risicopremie afgesloten tegen een hele concurrerende prijs. Werd snel en vakkundig geholpen en toen na 2 maanden de hypotheek moest worden omgegooid heeft men volop meegedacht en geholpen om de polis om te zetten tegen 0 euro kosten. Chapeau. Met name dhr van Lingen en Hawker hebben belangeloos veel werk verzet

In de hoop geen gebruik van deze verzekering te hoeven maken!

Geen idee wat de voorwaarden zijn. Geen duidelijk overzicht. Normaal zou je toch op zijn minst een soort jaarnota moeten krijgen… Ik krijg helemaal geen post vh bedrijf zelf. Alles moet je zelf opzoeken via internet.

ik kan over deze verzekering niks zeggen omdat ik nog niet dood ben. Als ik dood ben kan ik nog geen mening geven over dit product omdat dan, als het goed is ,ik in de hemel zit en daar geen e-mail verkeer mogelijk is.

Nog wel een vraag: de polis is afgesloten op basis van roker. Nu ben ik per 1 juni 2011 gestopt met roken. Mocht dit in juni 2013 nog het geval zijn, val ik dan in een lagere risico- en premieklasse? Hoor graag van een eventuele premie-bijstelling.

ik begrijp dat het soms noodzakelijk is meer premie te moeten betalen vanwege een verhoogd risico. Waarom dit niet standaard meegedeeld ? (ik moet het opvragen). Hoewel er geen medische keuring geeist wordt lijkt het invullen van alle formulieren wel op een keuring.

Independer overtuigt dat je echt het objectief beste advies krijgt; net zoiets als de consumentengids. De bemiddeling is van duidelijk grotere service kwaliteit dan ik nu gewend ben van mijn bank.

Gelukkig nog geen ervaring met de afwikkeling van zo'n verzekering. Tot nu toe, geen klachten.

Heb spijt, heb alleen verzekering voor mij afgesloten, nu al problemen met mijn vrouw waardoor ik financiel in de problemen kom.

Aangezien ik de enige verzekerde ben, zal ik nooit kunnen zeggen of ik content was met de afhandeling

Ze houden keurig netjes elke maand de premie af. Verder heb ik 'gelukkig' nog geen beroep hoeven doen op hun verplichtingen.

We hebben inmiddels meerdere verzekeringen bij TAF omdat ze tegen delfde voorwaarden een vrij lage premie rekenen. verder nog geen contact met ze gehad.

Nog nooit zo goed een verzekering afgesloten. vooral de voortgang, terugkoppeling en helderheid waren een verademing.

Echt heel goed dat verschillende aanbieders met elkaar vergeleken worden en dat je in 1x ziet welke de goedkoopste is.

Offerte helder en ook hoe de verdere procedure in zijn werk gaat. Polis werd snel ontvangen en klopte met hetgeen werd gevraagd.

Prijs/kwaliteit is goed te noemen en concurrerend.

Precies wat hier boven staat. Lekker goedkoop duidelijk en wat wij nodig hadden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen