Scildon Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van Scildon Verzekeringen (voorheen Legal & General Overlijdensrisicoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Voordelen van een Scildon Overlijdensrisicoverzekering

Deze informatie wordt verstrekt door Scildon en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Scildon Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Scildon Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Acceptatietraject heeft onwijs lang geduurd (1 maand) i.v.m. verkeerde informatie m.b.t. voortgang... Het aanvragen was erg gemakkelijk (online vragenformulier) en de acceptatie was binnen 1 dag gereg...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Scildon

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

MoneyView
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 January 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
Adfiz
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 January 2018 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.
Adfiz
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.
Meer tonen...
Adfiz
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 January 2016 door beoordeeld met een 7,4 in de categorie 'Particulier Leven (ORV)'.
MoneyView
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 August 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Independer.nl
De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2010 door beoordeeld met een 6,9.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Scildon

Ontdek verdere meningen die er zijn over Scildon:

Adfiz
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Adfiz
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Scildon is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.

Ervaringen met de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van Scildon

zegt op 30 April 2012:

Zeer tevreden, ga uitzoeken of andere producten ook voor mij interessant zijn

zegt op 28 April 2012:

Ik heb 2 polissen afgesloten met het verzoek hier rekening mee te houden met de door te berekenen kosten voor bemiddeling. Ik heb hier geen enkele reactie op ontvangen.

zegt op 9 April 2012:

Langere tijd niets gehoord (3 weken) over voortgang. Berichtje dat er nog aan gewerkt wordt zou goed zijn.

zegt op 6 February 2012:

tot nu toe nog geen problemen ...maar ook nog geen gebruik gemaakt van de verzekering, en ook verlopig niet van plan

zegt op 21 January 2012:

Ben keurig geïnformeerd over doorlooptijden, gemak bij afsluiten, erg tevreden tot heden.

zegt op 5 January 2012:

Communicatie over de voortgang en de reden dat de uiteindelijke premie Eur 4 duurder is dan geoffreerd heeft ontbroken. Verder prima dienstverlening tegen goede condities.

zegt op 6 November 2011:

Snelle afhandeling, begrijpelijke taal en goede prijs/ kwaliteitverhouding: top.

zegt op 11 September 2011:

Was de beste in prijs en via onderzoek op internet lijkt het zeer betrouwbaar. mAar hoe betrouwbaar dat merken de nabestaanden wanneer ik de pijp uit ben

Nee, ik zou een Scildon Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

zegt op 1 March 2012:

Acceptatietraject heeft onwijs lang geduurd (1 maand) i.v.m. verkeerde informatie m.b.t. voortgang en ontbrekende gegevens. Zelf contact opgenomen met verzekeraar om alles in goede orde af te kunnen ronden.

zegt op 16 September 2011:

Bij het afsluiten moest ik een verhoogde premie betalen voor het uitsluiten van bepaalde voorwaardes. Op de polis was wel de premie verhoogt, maar niet de uitsluitingen vermeld. Bij navraag kwamen rare vermeldingen van de verzekeringsmaatschappij aan het licht. wordt nu aan gewerkt.....


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen