Scildon Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (66 reviews)

Logo verzekeraar Scildon

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 27 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 27 januari 2021 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 27 januari 2021 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 27 januari 2021 door Adfiz beoordeeld met een 7,4 in de categorie ‘Particulier Leven (ORV)’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 27 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

Jammer dat de namen verkeerd zijn weergegeven op de polis

Bij het afsliuiten van de overlijdensrisicoverzekering was nogal wat gedoe over de gezondheidsverklaringen. De informatie verschaffien over de aanvraag hiervan was prima en geregeld kreeg ik een bericht over de voortgang. Kortom GOED

Een van de weinige levensverzekeringen die tot 79 jaar lopen. Daar heb je wat aan voor een eventuele nabestaande.

Prijs scheelt de helft van de vorige vrzekering. Gelukkig door Consumentenbond op het spoor gezet. Service en communicatie door Independer uitstekend.

prima informatie over goede vergelijkingen van een verzekering

L&G was er traag in het verwerken vd aanvraag. Tussen het indienen van de aanvraag en ontvangs vd polis zat 1,5 a 2 maanden; dit is veel te lang als je de polis nodig hebt voor verpanden aan een hypotheek en deze tijdig moet passeren. Het bericht over medische keuring kwam pas heel laat waardoor onnodig veel vertraging werd opgelopen. Daarnaast ontbrak een duidelijk toelichting waarom deze keuring nodig was. Na aantal maal klagen over trage voortgang ging e.e.a. in de eindfase toch nog redelijk snel (rol Independer?) en uiteindelijk naar tevredenheid.

ik vond het niet prettig dat de verzekering te lan moest wachten op de medische acceptatie van een van beide verzekerden. Op het moment dat dat niet anders zou kunnen verwacht ik geen standaard antwoord. Het lijkt een antwoord om maar van die lastige klant af te wezen.

Het afsluiten via internet is fluitje van een cent. Verder is informatie verstrekking goed en deskundigheid helpdesk ook dik in orde.

heb net een overlijdensrisiciverzekering afagesloten en is goed naar wens gegaan Ook al moest ik nog een extra keuring doen. was het toch met een maandje of 2 geregeld

Zojuist een levenverzekering gesloten bij Legal & General via Independer. Gemakkelijk en snel proces gebleken. Prima.

De premie was hoog, maar dat lag aan de verzekeraar en niet aan Independer; Independer heeft mijn goed geholpen om de minst ongunstige aanbieder te vinden. Advies en begeleiding door Independer waren meestal prima. Minpuntje: communicatie vanuit Independer per telefoon en per (automatische) email was niet goed gesynchroniseerd, soms dubbelop.

Vooral prijstechnisch een goede verzekering. In de polis moet nog het e.e.a. klantspecifiek gemaakt worden en daar lijkt Legal & General het nog wat moeilijk mee te hebben. Dat is op het moment overigens nog steeds niet geheel afgerond… Wel al een polis ontvangen, maar hier moet nog een correctie op doorgevoerd worden, waardoor ik over de definitieve polis nu eigenlijk nog niets kan zeggen.

Independer behartigt naar mijn gevoel mijn belangen zoals ik mag verwachten.

Open en duidelijk over medische heroverweging. Goede terugkoppeling

Prima afsluit proces. Jullie weten steeds precies wat de status is en hebben alle informatie snel paraat. 0,0 onduidelijkheden.

Als je een ORV afsluit via Independer moet je geen haast hebben. Na ca twee weken belde ik omdat ik nog niets had gehoord. Toen was het nog niet eens in behandeling genomen omdat het druk was… Na 3 weken bleek dat ze het nodig vonden om navraag te doen bij het ziekenhuis omdat ik een (niet levensbedreigende) darmziekte heb. Ik heb zelf met het ziekenhuis gebeld die de formulieren binnen twee werkdagen terug gefaxt hadden naar Legal and General. Kennelijk was de navraag bij het ziekenhuis voor Legal and General nog niet genoeg en wilde ze ook nog een persoonlijke keuring, hierdoor duurde het nog weer langer. Uiteindelijk ben ik wel geaccepteerd door Legal and General en betaal ik 2x zoveel premie. De tijd die Legal and General hiervoor nodig had was van 7 april t/m 18 mei (6 weken). Gedurende deze weken heb ik wel 10x aan de telefoon gehangen, anders was het nu waarschijnlijk nog niet geregeld. Als je een OVR snel nodig hebt voor je hypotheek zou ik hem niet hier afsluiten!

Mijn huidige (meerdere) ORV opgezegd na keuze op de deze ORV. Goede dekking tegen scherpe maandpemie, scheelt me 50% per maand aan premie!

Ondanks licht verhoogde bloeddruk toch acceptatie normaal tarief.

3 keer plas brengen, 2 keer bloedprikken, artsen die niet kunnen lezen. Cotinine is als stof onbekend bij het invullen op de lijst die de huisartsen gebruiken. Al met al vond ik dat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. Gelukkig is dit achter de rug.

Heldere voorwaarden maken het lezen ervan makkelijk.

Alles was redelijk snel geregeld, jammer dat niet alles al voorgevuld kan worden via de website en dat er dus dingen moeten worden uitgeprint/ingevuld/opgestuurd. Medische vragenlijst kregen wij verkeerd, kregen de uitgebreide keuring terwijl dat niet nodig was (binnen de keuringsgrens). Wij vragen ons af of dat 'per ongeluk' was… Wel een zeer scherpe premie en de snelheid van afhandelen was gewoon vlot.

prima eigentijdse service, met persoonlijke service indien nodig.

Kon alles goed vinden maar vond alles heel lang duren voordat het rond was. Wel veel contact via mail en brieven geweest vanuit Independer over de voortgang van het proces. Dat was erg prettig.

Doordat wij in Duitsland wonen is post uit Nederland vaker langer onder weg. Zo ook de polis van onze overlijdensrisico verzekering. In verband met vakantie kon ik deze niet binnen de gestelde termijn controleren. Na een telefoontje heb ik per direct de polis ook per mail ontvangen en meteen gecontroleerd waardoor ik met een gerust hart op vakantie kon.

systeem werkt op zich goed. proces onnodig lang omdat verkeerde gezondheidsverklaring naar mij gestuurd. Polis bleef hangen zonder opvolging. Steeds ander contactpersoon, verhaal steeds opnieuw toelichten.

Ik hoop nooit aanspraak op de verzekering te hoeven maken maar tot zover is het goed gegaan. Prijs was goed.

Zeer tevreden, ga uitzoeken of andere producten ook voor mij interessant zijn

Ik heb 2 polissen afgesloten met het verzoek hier rekening mee te houden met de door te berekenen kosten voor bemiddeling. Ik heb hier geen enkele reactie op ontvangen.

Het is niet altijd makkelijk door het verzekeringslandschap te reizen. Independer is hierin een goede en betrouwbare gids. Eindstation tevreden bereikt.

4 x Independer gebeld over de voortgang. Aangezien mijn hypotheek hiervan afhangt zat er nogal spoed achter. Dit is niet (echt) opgepikt. Toch wel telleurstellend.

Het is zeker aan te raden om te bekijken of je een lopende orv niet voordelig kan oversluiten. Het was zo geregeld

Eén van de scherpste aanbieders van een overlijdensrisicoverzekering en snelle acceptatie. Independer heeft mij zeer goed op de hoogte gehouden van de voortgang en mij telefonisch en per e-mail goed en vlot geïnformeerd over de voortgang.

He afsluiten van mijn ORV is op een prettige en duidelijke wijze verlopen, mijn complimenten daarvoor!

Ik moest een heel stel formulieren downloaden, invullen en opsturen. Op een of andere manier was dat allemaal niet duidelijk, ik moest telkens weer nieuwe formulieren invullen (zal deels aan mezelf hebben gelegen, maar ik heb het idee dat het ook niet allemaal triviaal was). Uiteindelijk ook nog een keuring ondergaan. De arts constateerde een verhoogd risico (ietwat hoge cholesterol, rest wel uitstekend), maar L&G heeft daar (gelukkig, maar ook wel terecht) niets mee gedaan. Dit heeft wel 2 maanden in totaal in beslag genomen

Langere tijd niets gehoord (3 weken) over voortgang. Berichtje dat er nog aan gewerkt wordt zou goed zijn.

ingangsdatum 29 maart,zelf moeten bellen op 26 maart of het goedgekeurd was,een beetje triest

Wel zelf een aantal malen contact gehad met de verzekeringsmaatschappij over de voorgang van de medische acceptatie. Ondanks toezegging werd ik niet terug gebeld op gemaild na 2 dagen zelf weer contact opgenomen. Toen bleek de medische acceptatie wel rond te zijn.

De informatie die ik van Independer & van Legel & General heb ontvangen is duidelijk en volledig. Ik kon mijn verzekering vrij eenvoudig afsluiten zonder onnodige bureaucratie.

veel omslachtig, bij verwaarloosde klachten wordt te veel onnodig medische informatie opgevraagd.

Ivm de verstrekking van de hypotheek heb ik gevraagd of het met spoed kon gebeuren.dit is ook gebeurd op een zeer klantvriendelijke wijze.

Polis onvangen. Maar omdat er nog geen premie is ingehouden door de verzekeringsmaatschappij, heb ik het gevoel dat ik nog niet verzekerd ben. Ga er wel van uit dat het in orde is.

Acceptatietraject heeft onwijs lang geduurd (1 maand) i.v.m. verkeerde informatie m.b.t. voortgang en ontbrekende gegevens. Zelf contact opgenomen met verzekeraar om alles in goede orde af te kunnen ronden.

jammer dat er gekeurd moest worden, was moeilijk om iemand van die keuring te pakken te krijgen en een afspraak te maken!

snelle reactie op jouw acties. Goede en heldere voorwaarden, geen moeilijk taalgebruik en duidelijke voorwaarden. Opvolging van vragen snel en to the point. Behandeling en polis binnen de afgesproken tijd. Super goed geregeld. Mijn tweede zeer goede ervaring met een nieuwe polisaanvraag

Geven advies voor klant om optimale polis af te sluiten.

tot nu toe nog geen problemen …maar ook nog geen gebruik gemaakt van de verzekering, en ook verlopig niet van plan

Erg snelle en deskundige medewerkers en ik vind het persoonlijke contact erg fijn. Als je wilt kun je steeds dezelfde persoon aan de lijn vragen, zodat je niet telkens opnieuw je probleem hoeft toe te lichten.

Ben keurig geïnformeerd over doorlooptijden, gemak bij afsluiten, erg tevreden tot heden.

Communicatie over de voortgang en de reden dat de uiteindelijke premie Eur 4 duurder is dan geoffreerd heeft ontbroken. Verder prima dienstverlening tegen goede condities.

Ik was erg blij over hoe het geheel allemaal erg vlot voor mij geregeld was via Independer

Bij verzekeringen weet je natuurlijk pas of ze goed zijn op het moment dat ze moeten uitbetalen, maar deze verzekering geeft op het eerste gezicht een erg positieve indruk. Fijne communicatie over de voortgang. Alle afspraken tot nu toe keurig nagekomen.

Klantenservice medewerker belde na om te zeggen dat de L&G polis onderweg was. Maar die had ik al gekregen. En daarnaast vroeg hij of een reeds lopende ORV, op leven van mijn vrouw, nog moest blijven lopen. Terwijl daar niets aan moest veranderen en die liep al 3 jaar. Vond ik heel raar en heel ondeskundig van die beste man.

Erg snel en simpel een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Op een paar vragen via email snel een reactie gekregen , eigenlijk helemaal zoals het hoort.

Zoals altijd weer helemaal in orde. Alles prima en erg snel geregeld. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de aanvraag van de verzekering. Super!

verliep wel een beetje rommelig (dubbele bevestigingen verschillende offertes.

Independer heeft ervoor gezorgd dat onze levensverzekering (met uitgebreide medische keuring) binnen 3 weken rond was.

Snelle afhandeling, begrijpelijke taal en goede prijs/ kwaliteitverhouding: top.

Ik heb een verzekering afgesloten en het viel me op hoe soepeltjes dat allemaal verlopen is. Gewoon formulier downloaden, invullen en opsturen en ondertussen wordt ik netjes op de hoogte gehouden van voortgang. Het heeft me heel weinig tijd gekost. Prima

Veel ervaring met ORV van L&G en altijd positief

Independer reageert zeer snel, geeft duidelijke informatie en zoekt de beste deal op basis van je persoonlijke situatie: perfect!

Het heeft erg lang geduurd door allerlei vragen van medische aard blijkbaar nodig om het risico te beoordelen.

Bij mijn hypotheek kreeg ik een ORV aangeboden van een andere maatschappij. Bij Independer/Legal&General kreeg ik voor dezelfde premie een veel hogere dekking. Verder is de administratieve afhandeling zonder problemen verlopen. Kortom, naar volledige tevredenheid verlopen.

Via de site goede afweging en keuze kunnen maken en tijdens het afsluiten goed geholpen bij vragen die ik had. Operationele afwerking van enkele last minute wijzigingen bij verzekeraar liep mis maar ook daarin uitstekend door Independer verder geholpen.

Bij het afsluiten moest ik een verhoogde premie betalen voor het uitsluiten van bepaalde voorwaardes. Op de polis was wel de premie verhoogt, maar niet de uitsluitingen vermeld. Bij navraag kwamen rare vermeldingen van de verzekeringsmaatschappij aan het licht. wordt nu aan gewerkt…..

Was de beste in prijs en via onderzoek op internet lijkt het zeer betrouwbaar. mAar hoe betrouwbaar dat merken de nabestaanden wanneer ik de pijp uit ben

snelle afhandeling, goed op de hoogte gehouden, perfect.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen