Scildon Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (68 reviews)

Logo verzekeraar Scildon

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,4 in de categorie ‘Particulier Leven (ORV)’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

Je wilt wat weten over de polis en krijgt gewoon de informatie niet omdat mijn vriend de verzekering nemer is en ik de begunstigde. Ik sta met naam en geboortedatum op de polis en toch geven ze het niet. Word er niet goed van.

Als onafhankelijk finacieel adviseur werk ik al 25 jaar met scildon. Naast goede voorwaardes en deskundigheid medewerkers, merk je pas als er iets aan de hand is en een verzekeraar moet uitkeren hoe de afhandeling werkt. Na het overlijden van een klant hebben wij de gevraagde stukken aangeleverd en heeft scildon binnen 2 dagen het verzekerde bedrag uitgekeerd. Dit is zoals het hoort.

Jammer dat de namen verkeerd zijn weergegeven op de polis

Bij het afsliuiten van de overlijdensrisicoverzekering was nogal wat gedoe over de gezondheidsverklaringen. De informatie verschaffien over de aanvraag hiervan was prima en geregeld kreeg ik een bericht over de voortgang. Kortom GOED

prima informatie over goede vergelijkingen van een verzekering

ik vond het niet prettig dat de verzekering te lan moest wachten op de medische acceptatie van een van beide verzekerden. Op het moment dat dat niet anders zou kunnen verwacht ik geen standaard antwoord. Het lijkt een antwoord om maar van die lastige klant af te wezen.

Independer behartigt naar mijn gevoel mijn belangen zoals ik mag verwachten.

Als je een ORV afsluit via Independer moet je geen haast hebben. Na ca twee weken belde ik omdat ik nog niets had gehoord. Toen was het nog niet eens in behandeling genomen omdat het druk was… Na 3 weken bleek dat ze het nodig vonden om navraag te doen bij het ziekenhuis omdat ik een (niet levensbedreigende) darmziekte heb. Ik heb zelf met het ziekenhuis gebeld die de formulieren binnen twee werkdagen terug gefaxt hadden naar Legal and General. Kennelijk was de navraag bij het ziekenhuis voor Legal and General nog niet genoeg en wilde ze ook nog een persoonlijke keuring, hierdoor duurde het nog weer langer. Uiteindelijk ben ik wel geaccepteerd door Legal and General en betaal ik 2x zoveel premie. De tijd die Legal and General hiervoor nodig had was van 7 april t/m 18 mei (6 weken). Gedurende deze weken heb ik wel 10x aan de telefoon gehangen, anders was het nu waarschijnlijk nog niet geregeld. Als je een OVR snel nodig hebt voor je hypotheek zou ik hem niet hier afsluiten!

Mijn huidige (meerdere) ORV opgezegd na keuze op de deze ORV. Goede dekking tegen scherpe maandpemie, scheelt me 50% per maand aan premie!

Ondanks licht verhoogde bloeddruk toch acceptatie normaal tarief.

3 keer plas brengen, 2 keer bloedprikken, artsen die niet kunnen lezen. Cotinine is als stof onbekend bij het invullen op de lijst die de huisartsen gebruiken. Al met al vond ik dat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. Gelukkig is dit achter de rug.

Heldere voorwaarden maken het lezen ervan makkelijk.

Alles was redelijk snel geregeld, jammer dat niet alles al voorgevuld kan worden via de website en dat er dus dingen moeten worden uitgeprint/ingevuld/opgestuurd. Medische vragenlijst kregen wij verkeerd, kregen de uitgebreide keuring terwijl dat niet nodig was (binnen de keuringsgrens). Wij vragen ons af of dat 'per ongeluk' was… Wel een zeer scherpe premie en de snelheid van afhandelen was gewoon vlot.

Kon alles goed vinden maar vond alles heel lang duren voordat het rond was. Wel veel contact via mail en brieven geweest vanuit Independer over de voortgang van het proces. Dat was erg prettig.

Zeer tevreden, ga uitzoeken of andere producten ook voor mij interessant zijn

Het is niet altijd makkelijk door het verzekeringslandschap te reizen. Independer is hierin een goede en betrouwbare gids. Eindstation tevreden bereikt.

4 x Independer gebeld over de voortgang. Aangezien mijn hypotheek hiervan afhangt zat er nogal spoed achter. Dit is niet (echt) opgepikt. Toch wel telleurstellend.

He afsluiten van mijn ORV is op een prettige en duidelijke wijze verlopen, mijn complimenten daarvoor!

ingangsdatum 29 maart,zelf moeten bellen op 26 maart of het goedgekeurd was,een beetje triest

Wel zelf een aantal malen contact gehad met de verzekeringsmaatschappij over de voorgang van de medische acceptatie. Ondanks toezegging werd ik niet terug gebeld op gemaild na 2 dagen zelf weer contact opgenomen. Toen bleek de medische acceptatie wel rond te zijn.

De informatie die ik van Independer & van Legel & General heb ontvangen is duidelijk en volledig. Ik kon mijn verzekering vrij eenvoudig afsluiten zonder onnodige bureaucratie.

Ivm de verstrekking van de hypotheek heb ik gevraagd of het met spoed kon gebeuren.dit is ook gebeurd op een zeer klantvriendelijke wijze.

Polis onvangen. Maar omdat er nog geen premie is ingehouden door de verzekeringsmaatschappij, heb ik het gevoel dat ik nog niet verzekerd ben. Ga er wel van uit dat het in orde is.

Acceptatietraject heeft onwijs lang geduurd (1 maand) i.v.m. verkeerde informatie m.b.t. voortgang en ontbrekende gegevens. Zelf contact opgenomen met verzekeraar om alles in goede orde af te kunnen ronden.

jammer dat er gekeurd moest worden, was moeilijk om iemand van die keuring te pakken te krijgen en een afspraak te maken!

snelle reactie op jouw acties. Goede en heldere voorwaarden, geen moeilijk taalgebruik en duidelijke voorwaarden. Opvolging van vragen snel en to the point. Behandeling en polis binnen de afgesproken tijd. Super goed geregeld. Mijn tweede zeer goede ervaring met een nieuwe polisaanvraag

Geven advies voor klant om optimale polis af te sluiten.

tot nu toe nog geen problemen …maar ook nog geen gebruik gemaakt van de verzekering, en ook verlopig niet van plan

Erg snelle en deskundige medewerkers en ik vind het persoonlijke contact erg fijn. Als je wilt kun je steeds dezelfde persoon aan de lijn vragen, zodat je niet telkens opnieuw je probleem hoeft toe te lichten.

Ben keurig geïnformeerd over doorlooptijden, gemak bij afsluiten, erg tevreden tot heden.

Ik was erg blij over hoe het geheel allemaal erg vlot voor mij geregeld was via Independer

Erg snel en simpel een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Op een paar vragen via email snel een reactie gekregen , eigenlijk helemaal zoals het hoort.

Zoals altijd weer helemaal in orde. Alles prima en erg snel geregeld. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de aanvraag van de verzekering. Super!

verliep wel een beetje rommelig (dubbele bevestigingen verschillende offertes.

Snelle afhandeling, begrijpelijke taal en goede prijs/ kwaliteitverhouding: top.

Ik heb een verzekering afgesloten en het viel me op hoe soepeltjes dat allemaal verlopen is. Gewoon formulier downloaden, invullen en opsturen en ondertussen wordt ik netjes op de hoogte gehouden van voortgang. Het heeft me heel weinig tijd gekost. Prima

Independer reageert zeer snel, geeft duidelijke informatie en zoekt de beste deal op basis van je persoonlijke situatie: perfect!

Was de beste in prijs en via onderzoek op internet lijkt het zeer betrouwbaar. mAar hoe betrouwbaar dat merken de nabestaanden wanneer ik de pijp uit ben

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen