Scildon Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (20 reviews)

Scildon Verzekeringen Ervaringen

Scildon is sinds 1984 actief in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Scildon

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,4 in de categorie 'Particulier Leven (ORV)'.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De Scildon Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Scildon Commercial Wat doet Scildon? (2017)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de Scildon Overlijdensrisicoverzekering

Zeer tevreden, ga uitzoeken of andere producten ook voor mij interessant zijn
Ik heb 2 polissen afgesloten met het verzoek hier rekening mee te houden met de door te berekenen kosten voor bemiddeling. Ik heb hier geen enkele reactie op ontvangen.
Langere tijd niets gehoord (3 weken) over voortgang. Berichtje dat er nog aan gewerkt wordt zou goed zijn.
Acceptatietraject heeft onwijs lang geduurd (1 maand) i.v.m. verkeerde informatie m.b.t. voortgang en ontbrekende gegevens. Zelf contact opgenomen met verzekeraar om alles in goede orde af te kunnen ronden.
tot nu toe nog geen problemen ...maar ook nog geen gebruik gemaakt van de verzekering, en ook verlopig niet van plan
Ben keurig geïnformeerd over doorlooptijden, gemak bij afsluiten, erg tevreden tot heden.
Communicatie over de voortgang en de reden dat de uiteindelijke premie Eur 4 duurder is dan geoffreerd heeft ontbroken. Verder prima dienstverlening tegen goede condities.
Snelle afhandeling, begrijpelijke taal en goede prijs/ kwaliteitverhouding: top.
Bij het afsluiten moest ik een verhoogde premie betalen voor het uitsluiten van bepaalde voorwaardes. Op de polis was wel de premie verhoogt, maar niet de uitsluitingen vermeld. Bij navraag kwamen rare vermeldingen van de verzekeringsmaatschappij aan het licht. wordt nu aan gewerkt.....
Was de beste in prijs en via onderzoek op internet lijkt het zeer betrouwbaar. mAar hoe betrouwbaar dat merken de nabestaanden wanneer ik de pijp uit ben

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen