DELA Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar DELA

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Door middel van brede dienstverlening staan zij hun klanten bij.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Financiële én praktische hulp aan uw nabestaanden
  • Lage premie vanaf €4 per maand
  • Uitkering tot €500.000 bij overlijden binnen de verzekerde periode
  • Zekerheid voor uw gezin

Onafhankelijke beoordelingen voor de DELA Overlijdensrisicoverzekering

De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie ‘Particulier Overlijdensrisico’.

De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 januari 2016 door Adfiz beoordeeld met een 7,5 in de categorie ‘Particulier Leven (ORV)’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DELA Overlijdensrisicoverzekering

Via dela de uitvaart laten doen wat door delu in hoogeveen gedaan moet worden deze Delu is vreselijk ze ontzorgen totaal niet en staan rustig koffie te drinken tijdens de plechtigheid en vertellen je totaal niet wat je tewachten staat duidelijk naar gevraagd maar hebben zelf geen benul conclusie is dat je overal zelf achteraan moet zelf mensen moet bellen. Vragen en regelen en dan ook een rekening ovethandigen die totasl niet klopt, het is schandalig echt als je dan al verdriet ig bent komt dit echt niet ontzorgen.!!

Omdat ik een hypotheek wil afsluiten heb ik een overlijdensrisco verzekering nodig. Dit ging de hypotheker voor mij regelen (niks kwaads over de hypotheker). Hiervoor kiezen ze DELA. – al in het begin vragen ze aanvullende informatie over mijn medisch verleden omdat ik 2 jaar geleden kanker heb gekregen en daat anderhalfjaar geleden van ben genezen. Ik beschrijf netjes en uitgebreid hoe dit is verlopen en voeg er aan toe dat ik veel sport en me goed heb ingelezen in hoe ik het kan voorkomen dat ik ooit weer ziek wordt. – toch wil DELA aanvullende info van mijn arts en sturen een brief. (brieven en artsen gaan altijd langzaam, dus ik bel op en vraag of dit een beetje vlot kan.) – na meer dan een week en een beetje geregel is de reactie van de arts bij DELA aangekomen. – een dag later melden ze dat ze de brief niet kunnen inlezen (het zou in een aparte briefenbus zitten o.i.d) ze zouden er pas vrijdag bij kunnen (het was dinsdag) dus hun vraag was of het dan niet via de e-mail kon (ben je al anderhalve week verder!!!) – ik bel het ziekenhuis en ze zouden een e-mail sturen. een dag later krijg ik te horen dat ik niet verzekerd kan worden. ik ben 22 topfit, en alle controles in het ziekenhuis zijn perfect! sinds de ziekte is er nooit meer iets geconstateerd. Conclusie, DELA doet er een eeuwigheid over terwijl blijkt dat het ook binnen 1 dag kan en uiteindelijk weigeren ze een gezonde jongeman omdat hij ooit kanker heeft gehad.

Het antwoord op de vraag is : prins wilelm-alexander ik zou heel erg graag de cd winnen omdat ik een fan ben van k3ik ben 12 jaargroetjes elmedina

Voor een verzekerd bedrag van 15.000,- moet ik per maand een premie van 59,- euro betalen om het feit dat ik 7 jaar geleden hartproblemen heb gehad wat geheel verholpen is. Menigeen betaald stukken minder omdat tijdens het afsluiten niets van hun mediche achtergrond bekend is. Mensen komen nooit bij een dokter en zijn nergens van op de hoogte en komen met een voordelige premie weg en ik, die onder volledige artsencontrole sta en fantastische bloedwaarden heb wordt m.i.gestraft.

de leeftijdsgrens van verzekering ligt lager dan de verwachtte leeftijdsgrens

Het duurde lang voor er bericht kwam van DELA. Ik vond Independer daar ook wat passief in. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Veel gedoe over je gezondheid enzo. Ik heb een paar kwaaltjes, maar ga daar niet dood aan. ben verder harstikke gezond. Maar moet wel eindeloos vragenlijsten invullen. Vind in overdreven!

Over het algemeen vind ik de DEALA redelijk duur. Kijkend naar wat mij een lossen overlijdensrisicoverzekering kost vind ik de premie in verhouding aan de hoge kant. Daarentegen moet ik wel zeggen dat de DELA bij een uitvaart wel altijd de zaken keurig op orde heeft en alles mee regelt.

Mijn score is beneden peil voor deze verzekering. Mijn man is opgenomen in een tehuis ik heb gevraagd of hij bij Dela verzekerd kon worden, over dit item hebben ze drie weken gedaan om tot de conclusie te komen dat hij niet bij hun verzekerd kon worden, dit kan je ook gelijk vertellen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen