DELA Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van DELA Verzekeringen (voorheen Algemeen Belang Overlijdensrisicoverzekering) (ook bekend als DELA LeefdoorPlan) zijn als volgt gewaardeerd:

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Door middel van brede dienstverlening staan zij hun klanten bij.

Voordelen van een DELA Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Financiële én praktische hulp aan uw nabestaanden
  • Lage premie vanaf €4 per maand
  • Uitkering tot €500.000 bij overlijden binnen de verzekerde periode
  • Zekerheid voor uw gezin

Deze informatie wordt verstrekt door DELA en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de DELA Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
DELA Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Voor een verzekerd bedrag van 15.000,- moet ik per maand een premie van 59,- euro betalen om het f... Zeer snelle- en duidelijke correspondentie waarbij de acceptatie en polisopmaak in één dag was g...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij DELA

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

Adfiz
De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 January 2018 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.
Adfiz
De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie 'Particulier Overlijdensrisico'.
Adfiz
De DELA Overlijdensrisicoverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 January 2016 door beoordeeld met een 7,5 in de categorie 'Particulier Leven (ORV)'.

Vermeldingen en recensies van DELA

Ontdek verdere meningen die er zijn over DELA:

Adfiz
DELA is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Uitvaartverzekeraars.
Adfiz
DELA is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Uitvaartverzekeraars.
Stichting toetsing verzekeraars
DELA is op 16 December 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
DDMA
DELA is op 21 May 2010 door DDMA voorzien van het Privacy Waarborg.
Meer tonen...
IG&H
DELA is in de Performance Onderzoek 2009 van 15 January 2010 door IG&H als 2de geëindigd in de categorie Leven.
DAK, NBVA en NVA
DELA is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Uitvaartverzekeraars.
IG&H
DELA is in de Performance Onderzoek 2008 van 9 January 2009 door IG&H als 2de geëindigd in de categorie Leven.
DAK, NBVA en NVA
DELA is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Uitvaartverzekeraars.
Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
DELA is op 1 January 2007 door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voorzien van het Keurmerk Uitvaartzorg.
Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
DELA is op 1 January 2007 door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voorzien van het Keurmerk Uitvaartzorg.
Minder tonen...

Ervaringen met de DELA Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(8 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van DELA

zegt op 29 September 2011:

Voor een verzekerd bedrag van 15.000,- moet ik per maand een premie van 59,- euro betalen om het feit dat ik 7 jaar geleden hartproblemen heb gehad wat geheel verholpen is. Menigeen betaald stukken minder omdat tijdens het afsluiten niets van hun mediche achtergrond bekend is. Mensen komen nooit bij een dokter en zijn nergens van op de hoogte en komen met een voordelige premie weg en ik, die onder volledige artsencontrole sta en fantastische bloedwaarden heb wordt m.i.gestraft.

zegt op 26 September 2011:

de leeftijdsgrens van verzekering ligt lager dan de verwachtte leeftijdsgrens

zegt op 23 September 2011:

Veel gedoe over je gezondheid enzo. Ik heb een paar kwaaltjes, maar ga daar niet dood aan. ben verder harstikke gezond. Maar moet wel eindeloos vragenlijsten invullen. Vind in overdreven!

zegt op 1 September 2011:

Hoewel er bij het afsluiten een paar zaken misgingen verliep het vervolg goed. De 'hobbels' zijn keurig opgelost. Al met al een goede verzekering.

zegt op 11 August 2011:

Over het algemeen vind ik de DEALA redelijk duur. Kijkend naar wat mij een lossen overlijdensrisicoverzekering kost vind ik de premie in verhouding aan de hoge kant. Daarentegen moet ik wel zeggen dat de DELA bij een uitvaart wel altijd de zaken keurig op orde heeft en alles mee regelt.

Nee, ik zou een DELA Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

uit Meppel zegt op 7 March 2018:

Via dela de uitvaart laten doen wat door delu in hoogeveen gedaan moet worden deze Delu is vreselijk ze ontzorgen totaal niet en staan rustig koffie te drinken tijdens de plechtigheid en vertellen je totaal niet wat je tewachten staat duidelijk naar gevraagd maar hebben zelf geen benul conclusie is dat je overal zelf achteraan moet zelf mensen moet bellen. Vragen en regelen en dan ook een rekening ovethandigen die totasl niet klopt, het is schandalig echt als je dan al verdriet ig bent komt dit echt niet ontzorgen.!!

uit Geesteren zegt op 19 December 2013:

Omdat ik een hypotheek wil afsluiten heb ik een overlijdensrisco verzekering nodig.
Dit ging de hypotheker voor mij regelen (niks kwaads over de hypotheker).
Hiervoor kiezen ze DELA.
- al in het begin vragen ze aanvullende informatie over mijn medisch verleden omdat ik 2 jaar geleden kanker heb gekregen en daat anderhalfjaar geleden van ben genezen.
Ik beschrijf netjes en uitgebreid hoe dit is verlopen en voeg er aan toe dat ik veel sport en me goed heb ingelezen in hoe ik het kan voorkomen dat ik ooit weer ziek wordt.
- toch wil DELA aanvullende info van mijn arts en sturen een brief. (brieven en artsen gaan altijd langzaam, dus ik bel op en vraag of dit een beetje vlot kan.)
- na meer dan een week en een beetje geregel is de reactie van de arts bij DELA aangekomen.
- een dag later melden ze dat ze de brief niet kunnen inlezen (het zou in een aparte briefenbus zitten o.i.d) ze zouden er pas vrijdag bij kunnen (het was dinsdag) dus hun vraag was of het dan niet via de e-mail kon (ben je al anderhalve week verder!!!)
- ik bel het ziekenhuis en ze zouden een e-mail sturen.

een dag later krijg ik te horen dat ik niet verzekerd kan worden.
ik ben 22 topfit, en alle controles in het ziekenhuis zijn perfect! sinds de ziekte is er nooit meer iets geconstateerd.

Conclusie, DELA doet er een eeuwigheid over terwijl blijkt dat het ook binnen 1 dag kan en uiteindelijk weigeren ze een gezonde jongeman omdat hij ooit kanker heeft gehad.

zegt op 13 September 2010:

Mijn score is beneden peil voor deze verzekering. Mijn man is opgenomen in een tehuis ik heb gevraagd of hij bij Dela verzekerd kon worden, over dit item hebben ze drie weken gedaan om tot de conclusie te komen dat hij niet bij hun verzekerd kon worden, dit kan je ook gelijk vertellen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen