Allianz Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Allianz

Allianz Direct Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

 • Grootste ter wereld
 • Wereldleider in kredietverzekeringen
 • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
 • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
 • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

 • Compleet assortiment verzekeringen, afgestemd op alle mogelijke wensen
 • Flexibel en eenvoudig
 • Snelle afhandeling, ook als het op uitbetalen aankomt
 • Korting bij verzekering op twee levens
 • Financiële zekerheid voor uw nabestaanden als u komt te overlijden
 • In geval van arbeidsongeschiktheid kan Allianz Nederland de premiebetaling overnemen
 • Scherpe premies; korting voor niet-rokers
 • Als onderdeel van de grootste verzekeraar ter wereld beschikt Allianz Nederland Levensverzekering over een solide financiële basis

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allianz Overlijdensrisicoverzekering

De Allianz Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Allianz Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Allianz Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Overlijdensrisicoverzekering

Pas op met de overlijdensrisiko verzekering offertes als lokkertjes van Allianz (via independer aanbevolen), De initiele premie is zeer laag maar geld feitelijk voor "als je pas uit de wieg bent". Zelf heb ik 6 maanden moeten wachten op "het oordeel van de arts" van mijn hartaanval van 4 jaar geleden waarna de premie 5 voudig werd verhoogd. Totaal onnodig om hiervoor iemand 5 maanden aan het lijntje te houden. Het rapport van een recent onderzoek was 100% vwb de gezondheid. In een speciaal cardio onderzoek in het #1 cardio ziekenhuis in Frankrijk in Toulouse. Hetgeen dus ook schriftelijk bevestigd werd. Allianz kan beter in de offerte vermelden: Uw offerte is louter theoretisch en kan het 5 voudige worden na overleg met de arts.

Fexibel leefplan verzekering is een wanproduckt.12 jaar geleden verplicht afmoetensluiten premie € 67 per maand ,uitkering bij overlijden € 27226,81.Indien ik periode van 30 jaar vol maak zal ik naar verwachting de laatste 6 a 7 jaar duizenden euro`s bij moeten betalen waarbij de totale premie het verzekerde bedrag ruimschoots zal overschrijden.Inmiddels is mij duidelijk dat het oversluiten van mijn hypotheek de beste oplossing is om van deze polis verlost te raken

Overlijdensrisicoverzekering, afgesloten in 2009, is bij Allianz erg duur (65 euro per maand, huidige tarieven liggen nu rond 20 euro per maand dezelfde dekking). Moet er wel bij zeggen dat de premies juist de laatste paar jaar zijn gedaald, had deze toch blijkbaar net iets te vroeg afgesloten. Inmiddels overgestapt naar een veel goedkopere maatschappij (ASR), zonder provisies. Verder een trage organisatie. Van offerte tot acceptatie (na medisch onderzoek) duurde destijds ruim 2 maanden, terwijl er geen gezondheidsproblemen waren. Bij mijn nieuwe verzekering was dit alles in 2 weken al rond, waarbij het meeste digitaal gaat. Contact met Allianz verloopt ook stroef, lange wachttijden en de opzegging duurde ook ruim een maand.

Was op zoek naar een tijdelijke overlijdensrisico verzekering tot mijn vriend en ik getrouwd zijn. Dit is precies wat ik zocht. Nog even extra nagevraagd via de helpdesk en vol vertrouwen afgesloten. Hoop er natuurlijk geen gebruik van te maken :)

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen