Allianz AOV

★★★☆☆ 7.9/10 (15 reviews)

Allianz Verzekeringen Ervaringen

Allianz Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

 • Grootste ter wereld
 • Wereldleider in kredietverzekeringen
 • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
 • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
 • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze AOV:
 • Afschrijvingen: de fiscaal toegestane afschrijvingen op je bedrijfsmiddelen mag je meetellen als inkomen bij de vaststelling van het verzekerd bedrag
 • Aanpassing verzekerd bedrag: je kunt het verzekerd bedrag ieder jaar met maximaal 15% verhogen zonder dat wij medische vragen stellen – het verzekerd bedrag verlagen kan altijd
 • Geneeskundig onderzoek: je kunt om de drie jaar op onze kosten een medisch onderzoek laten uitvoeren
 • Sluimerdekking: je kunt met ons een vaste periode afspreken (met een maximum van een jaar) om de dekking te schorsen als je bijvoorbeeld tijdelijk minder opdrachten heeft of tijdelijk stopt met je beroepswerkzaamheden
 • Re-integratie: Allianz helpt je met persoonlijke begeleiding om weer aan de slag te gaan
 • Uitkering bij zwangerschap: zwangere vrouwen krijgen 16 weken lang een uitkering die gebaseerd is op 100% van het verzekerd bedrag voor het eerste jaar (de periode van het eigen risico gaat van deze 16 weken af)
 • Korting op de premie als je arbeidsongeschikt bent: als je een uitkering krijgt in de periode nadat je 1 jaar arbeidsongeschikt bent, krijg je een korting op de premie (de korting is net zo hoog als het percentage van je uitkering)

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Allianz

De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 februari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Allianz AOV is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Allianz AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 september 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 september 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De Allianz AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 februari 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Allianz AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 februari 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Allianz Commercial Klaus (2008)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Allianz AOV

Het probleem is dat ze op alle manieren uitsluitingen hebben om maar niet uit te betalen. Niet alleen bij Interpolis maar ook bij De Zeeuwse en voorheen ook nog bij 2 andere aov verzekeraars. Ze kijken niet of jij je beroep nog uit kan oefenen ben nu 55 over 5 jaar kan ik geen aov meer voortzetten in de glazenwasserij werkzaam al 25 jaar dus zou nog 12 jaar moeten waarvan 7jaar zonder aov. Ben er mee gestopt nu.had al veel eerde de jaarbijdrage moeten gaans paren.ze passen percentages toe adie verzekeringen als zzp er kun je geen kant op als je alles zelf moet doen. gebroken ledematen zoveel procent krijg je een klein percentage uitgekeerd dat ontvang je dan met een beetje geluk 3 maanden later.ik kan het niet met administratief werk verdienen want dat zeggen ze dan je kan nog zitten nee ik verdien het geld staande met gebruik van al mijn ledematen en niet administratief. mar ze passen dat niet toe . bij alle 4 aov verzekeraars die ik heb gehad.in 25 jaar.
Slechtste service ooit! Eerst uw ganse papierbundels laten invullen en opsturen, om nadien simpelweg te zeggen dat ze niet terugbetalen. Zeer onterecht! Raad niemand aan om ooit nog zo een verzekering g bij allianz te nemen!
Omdat ik samen met mijn vrouw een restaurant run en hard en veel uren maak, worden wij daarop afgerekend door allianz.DISCRIMAINATIE noem ik dat!!! Schandalig dat een verzekeingsmaatschappij daar mee weg komt!!! Schandalig. Nee je moet thuis op de bank gaan zitten, dan wordt je wel klant bij hun!!! Schandalig. zou iedereen afraden klant te willen worden bij allianz!!!
bij deze verzekings maatschappij wordt je GEEN KLANT, OMDAT JE ALS ECHTPAAR SAMEN EEN BEDRIJF RUNT.!!! en te veel uren werkt in een week. Schandalig dat zulke maatschappijen je hier op af mogen rekenen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen