Allianz AOV

Is onderdeel van Allianz Groep Ervaringen

De AOV van Allianz Verzekeringen (voorheen Zwolsche Algemeene en Royal Nederland AOV) zijn als volgt gewaardeerd:

Allianz Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van een Allianz AOV

Voordelen van deze AOV:
 • Afschrijvingen: de fiscaal toegestane afschrijvingen op je bedrijfsmiddelen mag je meetellen als inkomen bij de vaststelling van het verzekerd bedrag
 • Aanpassing verzekerd bedrag: je kunt het verzekerd bedrag ieder jaar met maximaal 15% verhogen zonder dat wij medische vragen stellen – het verzekerd bedrag verlagen kan altijd
 • Geneeskundig onderzoek: je kunt om de drie jaar op onze kosten een medisch onderzoek laten uitvoeren
 • Sluimerdekking: je kunt met ons een vaste periode afspreken (met een maximum van een jaar) om de dekking te schorsen als je bijvoorbeeld tijdelijk minder opdrachten heeft of tijdelijk stopt met je beroepswerkzaamheden
 • Re-integratie: Allianz helpt je met persoonlijke begeleiding om weer aan de slag te gaan
 • Uitkering bij zwangerschap: zwangere vrouwen krijgen 16 weken lang een uitkering die gebaseerd is op 100% van het verzekerd bedrag voor het eerste jaar (de periode van het eigen risico gaat van deze 16 weken af)
 • Korting op de premie als je arbeidsongeschikt bent: als je een uitkering krijgt in de periode nadat je 1 jaar arbeidsongeschikt bent, krijg je een korting op de premie (de korting is net zo hoog als het percentage van je uitkering)
Voordelen van Allianz:
 • Grootste ter wereld
 • Wereldleider in kredietverzekeringen
 • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
 • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
 • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Deze informatie wordt verstrekt door Allianz en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze AOV. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Allianz AOV met andere AOV's.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Allianz AOV Ervaringen Avéro Achmea AOV Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: bij deze verzekings maatschappij wordt je GEEN KLANT, OMDAT JE ALS ECHTPAAR SAMEN EEN BEDRIJF RUNT...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Allianz

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze AOV:

MoneyView
De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 February 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Allianz AOV is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 February 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Allianz AOV is in de Geldgids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 6,7.
Meer tonen...
MoneyView
De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 September 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Allianz AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 September 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Allianz AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 February 2009 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Allianz AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 February 2009 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Allianz

Ontdek verdere meningen die er zijn over Allianz:

Stichting toetsing verzekeraars
Allianz is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Allianz is op 10 June 2010 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Pensioenbedrijf van het Jaar.
IG&H
Allianz is in de Performance Onderzoek 2009 van 16 July 2009 door IG&H als 1ste geëindigd in de categorie Inkomen.
IG&H
Allianz is in de Performance Onderzoek 2008 van 9 January 2009 door IG&H als 2de geëindigd in de categorie Inkomen.

Ervaringen met de Allianz AOV

Gemiddelde klantbeoordeling

(4 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de AOV van Allianz

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een Allianz AOV niet aanbevelen

uit Middelburg zegt op 31 December 2016:

Het probleem is dat ze op alle manieren uitsluitingen hebben om maar niet uit te betalen. Niet alleen bij Interpolis maar ook bij De Zeeuwse en voorheen ook nog bij 2 andere aov verzekeraars. Ze kijken niet of jij je beroep nog uit kan oefenen ben nu 55 over 5 jaar kan ik geen aov meer voortzetten in de glazenwasserij werkzaam al 25 jaar dus zou nog 12 jaar moeten waarvan 7jaar zonder aov. Ben er mee gestopt nu.had al veel eerde de jaarbijdrage moeten gaans paren.ze passen percentages toe adie verzekeringen als zzp er kun je geen kant op als je alles zelf moet doen. gebroken ledematen zoveel procent krijg je een klein percentage uitgekeerd dat ontvang je dan met een beetje geluk 3 maanden later.ik kan het niet met administratief werk verdienen want dat zeggen ze dan je kan nog zitten nee ik verdien het geld staande met gebruik van al mijn ledematen en niet administratief. mar ze passen dat niet toe . bij alle 4 aov verzekeraars die ik heb gehad.in 25 jaar.

uit Gooik zegt op 21 September 2016:

Slechtste service ooit! Eerst uw ganse papierbundels laten invullen en opsturen, om nadien simpelweg te zeggen dat ze niet terugbetalen. Zeer onterecht! Raad niemand aan om ooit nog zo een verzekering g bij allianz te nemen!

uit De haag zegt op 22 May 2014:

Omdat ik samen met mijn vrouw een restaurant run en hard en veel uren maak, worden wij daarop afgerekend door allianz.DISCRIMAINATIE noem ik dat!!! Schandalig dat een verzekeingsmaatschappij daar mee weg komt!!! Schandalig.
Nee je moet thuis op de bank gaan zitten, dan wordt je wel klant bij hun!!! Schandalig. zou iedereen afraden klant te willen worden bij allianz!!!

uit Den haag zegt op 22 May 2014:

bij deze verzekings maatschappij wordt je GEEN KLANT, OMDAT JE ALS ECHTPAAR SAMEN EEN BEDRIJF RUNT.!!! en te veel uren werkt in een week.
Schandalig dat zulke maatschappijen je hier op af mogen rekenen


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen