Allianz Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.4/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Allianz

Allianz Direct Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

 • Grootste ter wereld
 • Wereldleider in kredietverzekeringen
 • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
 • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
 • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

 • Schade waarvoor je aansprakelijk bent, wordt vergoed
 • Je bepaalt zelf je verzekerd bedrag per gebeurtenis
 • Schade bij vriendendienst tot €11.500,- per gebeurtenis meeverzekerd
 • Je stemt de verzekering af op je persoonlijke situatie: eenpersoonsdekking of gezinsdekking
 • Bij gezinsdekking zijn ook uitwonende studerende kinderen en logé(e)s meeverzekerd
 • Toekomstige kinderen en pleegkinderen automatisch meeverzekerd
 • Hond, kat of ander klein huisdier meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allianz Aansprakelijkheidsverzekering

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Allianz Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Aansprakelijkheidsverzekering

Ik heb een auto ongeluk gehad 10 weken geleden en behoorlijk wat letselschade en hoor maar niks van hun .Je kunt ze slecht bereiken mijn advokaat heeft meerdere mails gestuurd maar ze reageren niet.

Verzekering probeert op onterechte gronden onder rechts bijstand uit te komen, dit loopt ondertussen al 4 jaar, zij zijn via tussenpersoon de Wit uit Veldhoven op de hoogte gesteld, maar blijven weigeren RB te verlenen . Ook tussenpersoon laat ondertussen na veel heen en weer geschrijf afweten, WEL SLECHT!!

Half juni heb ik een schade veroorzaakt. Na melding hiervan kreeg ik van Allianz bericht dat dhr. Servas, uit Capelle a/d IJssel de zaak zou behandelen. Ik stuurde hem een mail, maar tot nog toe heb ik geen antwoord ontvangen. Ook zijn telefoonnummer is niet meer in gebruik. Ik heb Allianz gevraagd hoe dit mogelijk was, maar ook daar heb ik geen reactie op gekregen. Voor de duidelijkheid: Het is nu bijna eind augustus.

Ik was betrokken bij een auto ongeluk en nadat was vastgesteld dat ik de schuldige was had ik meer hulp verwacht van allianz. Nu ben ik geholpen door advocaat van http://de-strafrechtadvocaat.nl/rijbewijs-kwijt/ daar had ik meer aan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen