InShared Aansprakelijkheidsverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (88 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Lage premie, ruime dekking
  • Premie naar levenservaring
  • Ook voor je huisdier
  • Voor alle gezinsleden
  • Als beste getest in 2013 en wederom beste koop in 2014

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Aansprakelijkheidsverzekering

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 24 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7 en is daarmee de Beste koop in de categorieën Gezien met kinderen en Alleenstaande.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Aansprakelijkheidsverzekering

Absoluut slechte service. Ik heb schade gemeld via de site, er stond dat ik netjes alles had ingevuld en dat ze aan de slag konden. Na een maand had ik nog steeds niets gehoord, dus na een belletje kwam ik erachter dat ze niks binnen hadden. Word mij doodleuk verteld dat ik opnieuw de papieren moet inleveren, maar omdat de website dacht dat ik dit al goed had gedaan was dit onmogelijk. Kon gelukkig alsnog via de mail mijn documenten opsturen, maar kwam ik er na dit hele verhaal achter dat er 100 euro eigen risico op de verzekering zat! Per schade nota bene! Dit was nergens goed in beeld gebracht. Ik vind dit zeer achterbaks en ik stap dan ook direct over naar een verzekering die wel netjes alles deelt met haar klanten.

Supersnelle en duidelijke mogelijkheid om een verzekering via internet af te sluiten. Daar komt nog bij dat de premie ontzettend aantrekkelijk (lees: laag) is. Zeer tevreden met deze mogelijkheid.

Prima verzekering, met een goede prijs/productverhouding. Verbeterpuntje kan zijn een jaarlijkse betaling van de premie.

Ik ben net 1 minuut verzekerd en vind het voorbarig om al een uitgesproken mening te hebben.

Top na wat zoek werk kwam deze verzekering er zeer goed uit.

Ik vond het afsluiten van de verzekering via de site soepel gaan. Ik hoop dat ik tevreden blijf.

Prima voor mekaar, zou alleen de dekking willen kunnen ophogen naar 2,5 MIO

Je weet nooit hoe de afhandeling van schade of cliamen gaat en dat maakt dat ik geen hoger cijfer geef.

Ik ben niet van email-adres en mobiele telefoon. Zodra ik mijn vaste lijn heb stop ik daar dan ook mee. Ik kan dan geen verzekering bij jullie afsluiten noch waarschijnlijk continueren. Dat het allemaal digitaal is vindt ik dus niks. De rest: eenvoudigheid, duidelijkheid, prijs is top.

Het enige commentaar is dat in de voorwaarden niet altijd duidelijk staat wat wel of niet verzekerd is. Dit geldt ook voor uw andere verzekeringen. Doordat ik bij mijn woonverzekering dacht dat gevolgen van extreme regenval niet gedekt was, wilde ik bijna overstappen. Het stond voor ons niet duidelijk in de voorwaarden. Na contact met een medewerker is het duidelijk geworden. Ik kan de aansprakelijkheidsverzekering nog niet beoordelen, omdat je dat pas na een schademelding kan beoordelen.

Ben best content met jullie, alleen heb ik mijn autoverzekering nu via een ander moeten afsluiten omdat jullie alleen per maand kennen

Duidelijke (algemene) voorwaarden, kun je snel doorscannen, ipv een heel boekwerk waar je niet doorheen komt. En goedkoper dan mijn thuisbank ING.

Lekker snel en gemakkelijk afgesloten. Kwam ook, omdat ik meerdere verzekeringen heb lopen. Dus alle gegevens waren bekend. Hoef je dan niet weer in te vullen.

Per maand afschrijven. Is per jaar niet goedkoper? Mijn vorige verzekering koste € 132,00 voor 5 jaar.

Minpuntje vind ik dat het inloggen op de site niet altijd soepel verloopt. Verders, ik ben inmiddels al jaren bij Inshared verzekerd en ik kan niet anders zeggen dan dat jullie het geweldig doen, daarmee scoor je trouwe klanten. Veel bedrijven zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen!

makkelijke manier van verzekering aanvragen en goedkoper als de vorige!

Prettige en bijna persoonlijke manier van afsluiten. Lijkt allemaal bijna te mooi en te goedkoop om waar te zijn.

Het enige wat ik jammer vind is dat er geen keuze is tussen een verzekerd bedrag van 1,5 miljoen en 2,5 miljoen euro.

Site biedt niet de mogelijkheid die ik nodig heb, waardoor ik voor de tweede keer maicontact moet zoeken. Telefonisch zijn jullie niet te bereiken.

Ik heb nog geen erge schade gehad. Wat mij dwars zat `was dat ik in 2011? z.g.n. een schade had berokkend met het achteruit rijden met mijn opel Astra en een tikje "bumper op bumper" waarvan nergens een schadespoor te hebben ontdekt dat de tegen partij een schade had geclaimd, vond ik zeer onrechtmatig

Ik hoop niet dat ik achteraf toch voor verrassingen kom te staan, dit leek te mooi (voordelig) om waar te zijn en mooi uitgebreid verzekerd.

Het is mij niet duidelijk geworden tot welk bedrag ik verzekert ben. Tevens las ik bij het afsluiten van de WA verzekerking dat er een kortingsregeling van toepassing is, wanneer leden weinig schade maken. Ook hierover kan ik verder vrij weinig gedetailleerde informatie vinden op de website.

Nog nooit zulke duidelijke voorwaarden gelezen. Eindelijk overstappen van die veel te dure verzekering die slecht communiceert, terwijl ik sinds mijn 18e geen schade heb gemaakt. Daar zou een verzekeraar blij mee moeten zijn! Inshared is dat!

Alles was gemakkelijk en eenvoudig af te sluiten.

de bestaande E-mail adres kan niet in de aanvraag vermeld worden als er al een bestaande verzekering bij u is afgesloten.

Heerlijk snel online geregeld! Wel minder dekking dan andere aanbieders en in mijn beleving iets te duur. Maar ja, ik ben klant geworden en heb goede verwachtingen van de service.

Een vraag waardoor ik tijdelijk twijfelde is de volgende. Ik heb mijn autoverzekering bij jullie afgesloten en betaal deze met een zakelijke rekening. Ik heb nu net ook een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor prive. Deze betaal ik (doordat ik geen andere rekening kan opgeven binnen hetzelfde account) met dezelfde rekening. Mag ik ervan uitgaan dat dit geen problemen gaat opleveren indien ik een keer schade heb omdat deze zakelijk betaald wordt? Ik heb een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij een collega verzekering dus die ik vandaag heb afgesloten is echt voor prive. Graag jullie reactie.

alles is duidelijk,alleen nog geen mail ontvangen ?? duurt even /

HEB NOG GEEN BEVESTIGING GEKREGEN MAAR DAT GAAT VAST GOED KOMEN

Even snel een verzekering afsluiten. Informatie is goed, staat duidelijk waarvoor je allemaal verzekerd bent. Met dat het ook nog heel goed koop is.

Duidelijk en snel af te sluiten. Ik zou graag een optie hebben om het verzekerde bedrag van de aansprakelijkheidsverzekering te kiezen, bijvoorbeeld de optie om voor 2.5milj te kiezen

Jammer dat mij een bevestigingsmail wordt toegezegd, maar dat ik die na 2 dagen nog niet heb ontvangen. Inloggen op MijnInshared is dan niet mogelijk. Er wordt verondersteld dat het aan mijn spamfilter zou kunnen liggen…echt niet!

Snel en eenvoudig af te sluiten en volgens de consumentenbond een uitstekende verzekeraar voor aansprakelijkheid.

Voordelig, goede en betrouwbare communicatie en geen eigen risico, prima!

heb nergens kunnen lezen hoe hoog ik nu verzekerd ben.volgens het consumentenblad is het raadzaam om een AVP af te sluiten. is dit wel de juiste verzekering?gr.Jan

prima verzekering, afgesloten vanwege goede beoordeling consumentenbond

Heb nu per vandaag al mijn verzekering keurig netjes bij Inshared online. Dat geeft een fijn gevoel, omdat ook alle polissen hier staan. Ik mis nog een verzekering bij Inshared en dat is de ziektekostenverzekering!

Ik kwam via Google een actiecode tegen die ik invoerde en na overleg via de chat bleek dat deze verlopen was. Toen kreeg ik per mail keurig een nieuwe actiecode met dezelfde voorwaarden als degene die verlopen was!

Ik ben al een tijdje een tevreden klant bij Inshared, dus waarom voor een ander kiezen?

Ik ben al een tijdje klant bij Inshared. En al die tijd naar volle tevredenheid. Dus waarom voor een ander kiezen?

De informatie op de site is overzichtelijk. Makkelijk om alles te vinden. Premie krijg je snel in beeld. Voor mij persoonlijk is het perfect dat alles via internet kan. Ook opzeggingen zijn snel verwerkt. Aanrader dus!

het afsluiten van de verzekering ging gemakkelijk. goede voorwaarden voor een scherpe prijs.

Ik heb inshared al 3 keer met succes aanbevolen bij vrienden

ik vind het erg aangenaam om via internet een verzekering afsluiten ik ben al vijf jaar bij jullie klant en tot nu toe gelukkig geen schade s maar een ongeluk zit in een klein hoekje ik hoop dat ik schade vrij blijf maar goed ik hoop ook dat wanneer het zover kom dat ik dan ook de juiste service krijg zodat ik een goeie mond op mond reclame kan doen

Werd in eerste instantie afgewezen zonder reden. Ben een man van 51, net gescheiden en zonder schulden. Heb nog nooit een beroep hoeven doen op een aansprakelijkheidsverzekering dus begrijp de afwijzing niet en voelde me een beetje beledigd.

Bij de aansprakelijkheid verz worden nog twee uitbreidingen aangeboden. Ongeval- invaliditeit en De dood. (+1.50 of +2.00). Uit de bladen mbt de zogenaamde kleine lettertjes (algemene voorwaarden w.a.) lees je geen begrips aanduidingen-omstandigheden-voorbeelden. Dit alles is veel te summier. Wat wordt in aangehaalde gebeurtenissen wel en wat niet vergoed. Telefonisch contact mis ik en de toezending van voorwaarden mis ik. Het is te zwevend. (het kosten aspect van een klantenservice mag geen excuus zijn voor nauwkeurigheid en volledigheid)

ik vindt het erg prettig dat je alles via internet kunt regelen en dat het lekker duidelijk weer gegeven wordt. ook in de verzekeringsmap. gewoon duidelijk je weet wat je krijgt!! top!!!

via consumentenbond kwam ik als goedkoopste bij jullie, de premie van mijn vorige verzekering was zo veel gestegen door die hoge assurantie verzekering dat ik op zoek ging naar een goedkopere, ik ben al klant bij jullie en ook voor deze vezekering ben ik weer goedkoop uit……helemaal toppie

Ik ben heel tevreden het afsluiten van een verzekering is zo gebeurd de website is duidelijk,overzichtelijk.Ik ben al een paar jaar klant bij jullie en ik ben heel erg tevreden. De verzekeringen zijn ook niet duur en als er iets gebeurd is de afhandeling ook prima.

inzake de aanvraag positief. in geval van werkelijke schade afwachten , maar de verwachting is positief.

Dekking goed, premie goed. Nu nog… verzekering niet nodig hebben!

Alles komt tot nu toe professioneel en duidlijk over.

M'n zoontje van 2 heeft geknoeid op ons tapijt, en het is niet meer te redden, ik denk ben goed verzekerd en bel inshared. na 15 min wachten aan de telefoon kan ik eindelijk m'n vraag stellen. inshared blijkt niets te vergoeden omdat het zogenaamd binnen het gezin is gebeurd. ik stap over na een andere verzekering maatschappij die dit soort zaken wel vergoed.

Graag zou ik de premie voor de aansprakelijkheidsverzekering per jaar willen betalen i.p.v. per maand. Ik kon nergens vinden of dat mogelijk is. Zou fijn zijn als het kan.

Nu heb ik dus schade bij iemand anders wat kan worden verhaald op de WA verzekering. Maar LET OP! Nu heb ik schade en ik krijg de dagwaarde van het product, MAAR dan moet ik zelf wel nog even langs de winkel om de waarde van het product te laten taxeren. Wat nou als mijn complete inboedel afbrand? Moet ik dan even langs alle winkels met een zak as om mijn banken en stoelen te laten taxeren? Zou het niet een stuk makkelijker zijn om de eerste 3 jaar na aankoop gewoon het volledige aankoopbedrag terug te geven? Lijkt mij wel zo eerlijk!!! Hoef ik er niet een hoop tijd in te steken om de waarde van mijn product te laten taxeren, en scheelt inshared weer een hoop tijd die de klantenservice wel aan nuttige dingen kan besteden.

Ben vanaf 4-2011 bij jullie verzekerd, heb ruitschade gehad, werd een bedrijf ingeschakeld zonder enige ervaring, ruit opgemeten, verkeerde maat! Bedrijf 2 kwam na 6 weken, en die heeft het netjes opgelost. Wel 125 euro eigen risico! Nu (Februari 2014) heeft mijn hond een dure afstandsbediening van 150 euro stuk gebeten bij vrienden. Ik schade melden, u word teruggebeld binnen 2 dagen. Niks gehoord, ik zelf bellen, krijg ik te horen dat jullie alleen de dagwaarde uitkeren. Dus als ik het goed begrijp moet ik nu een afstandsbediening voor een paar tientjes op marktplaats gaan zoeken??? Zegt de klantenservice: Ja dan had u de polisvoorwaarden maar beter moeten lezen! Een verzekering gaat om vertrouwen! (zoals jullie zelf zeggen) En het vertrouwen is nu een beetje weg inshared! Ik wil dat ook mijn beoordeling gebruikt word op de website en niet alleen de positieve reacties.

ik heb nog geen ervaring in afhandeling van een schade en hoop het ook nooit te krijgen, dus kan ik niets zeggen over hoe jullie zijn in afhandeling van een eventuele schade en daar is de verzekering toch voor ……..

De premie van mijn aansprakelijkheidsverzekering bij ASR werd fors verhoogd. Na zoeken op websites vond ik een zeer voordelige premie bij Inshare, welke ook nog een beste koop beoordeling in 2009 had van de Consumentenbond .

als je inboedel wil afsluiten gaat dit moeilijk m.n. als je over wilsluiten en korter als een maand kunt opzeggen; dus alleen WA genomen rest volgt maar dit is erg omslachtig gr rob

Het lijkt allemaal goed te zitten, hoe het in de praktijk werkt weet ik (nog)niet, maar ik heb er vertrouwen in edat ook at correctwordt afgehandeld.

Kan alleen maar kiezen voor aansprakelijkheid twee personen, terwijl mijn vriendin en ik ieder afzonderlijk een aansprakelijkheidsverzekering willen/hebben.

Inshared is een mooi platform alles werk zo als het moet en is zeer duidelijk.

De communicatie zou toch ,in geval van storingen ook telefonisch moeten zijn. Ik had een probleem met de aanvraag en kan dan alleen via e mail communiceren trerwijl eea wellicht veel sneller/efficienter kan via de telefoon. Voorstel in dit soort gevallen : NIET de klant belt maar CUSTOMER SERVICE belt de klant !!!!!!

Na enige verdieping in de digitale verzekeringsmogelijkheden bij Inshared, is het een mooi, goed en overzichtelijk product gebleken. Ook de terugkoppeling van Inshared bij vragen via e-mail zijn zeer helder. Vond het in het begin enigszins lastig maar kom er nu heel goed uit en alles is duidelijk, overzichtelijk en bovendien niet te duur! Daarom kiezen wij voor Inshared!

Goede dekking, mn goede dekking voor (jonge) kinderen vind ik belangrijk. Opzeggen oude verzekering mag beter, via opzegservice zonder dat we zelf iets moeten sturen. Doen andere maatschappijen / aanbieders wel.

ik kan nog niet zo goed beoordelen ik ben pas sinds vandaag bij jullie verzekerd woon en inboedel en aanspraakeleheid verzekering

Ik vind de manier van communiceren helemaal van deze tijd. Ik heb er ook alle lof voor. Het enige minpuntje vind ik wel is dat als ik een polis blad wil uitdraaien ik gelijk al mijn verzekeringen op dit blad te zien krijg. Je kunt ze dus niet stuk voor stuk uitdraaien.

Ik vind de keuze in de verzekeringen erg handig aangegeven. De juiste informatie is te vinden op jullie site. Wat ik mis is dat ik geen pakket aanbod heb gezien. Op dit moment heb ik mijn autoverzekering bij u. Ik heb net een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten en wil in de toekomst een inboedelverzekering afsluiten, waarschijnlijk ook bij u. Ik heb geen aanbiedingen gezien van kortingen bij afsluiten meerdere verzekeringen.

sinds kort 2 tal verzekeringen afgesloten,tot nu toe niets hoeven te claimen. de premie is scherp geprijst,dat is positief. ik vertrouw dat als het op schade uitdraait,er ook correct wordt uitgekeerd.

Geweldige service! Geen moeilijk gedoe, en het afsluiten van een verzekering gaat eenvoudig.

Wilt u uw ervaring met ons delen. Beschrijf deze dan hier.

Ik heb InShared gekozen toen ik zag dat jullie als beste uit de test kwamen bij de Consumentenbond. Ik vind de site erg goed in elkaar zitten en het is fijn dat er een keer duidelijke gewone taal wordt gebruikt i.p.v. afstandelijk formeel gedoe.

Snel geregeld, duidelijk, bevestigd en een smsje met jullie nummer dat was helemaal top!

De uitleg over dekking is uitgebreid maar er staat weinig in over de huisdieren, in ons geval 2 honden. Hoe en Waar geld de dekking voor hen? Word er uitgekeerd als onze hond de tuin uitglipt in een onbewaakt ogenblik en een kind bijt? Of aan de lijn loopt en een andere hond bijt, na dat wij gewaarschuwd hebben dat onze hond bijt?

het enige wat opviel als lastig was het iban nr omdat het eerste vlak grijs is en je niet dmv de info aanklikken kan zien wat je waar inmoet vullen, ik moest eerst nr mn rabo internet om erachter te komen, gedoe dus

Snel, makkelijk en goedkoop. Voor de rest is het nog afwachten

Goede en duidelijke site Alles snel en overzichtelijk te vinden Gekoppeld aan een scherpe prijs met de mogelijkheid van beloning op het einde van het jaar!

voorheen had ik ing verzekeringen maar dit is stukken goedkoper

Lekker snel geregeld, alleen jammer dat de telefoon 0,80 eurocent kost. Een terugbel optie of 0800 nummer, voor 1 of 2 keer bellen, voor nieuwe klanten, zou een leuke optie zijn. Veelgestelde vragen; was onvoldoende in mijn geval.

Mijn eerste contact met Inshared is een nieuwe, eerste verzekering. Dat verliep heel goed, terwijl ik niet zo goed met een computer om kan gaan. Daarom ben ik tot nu toe tevreden.

Ik waardeer uw akkoordverklaring die u aan mij voorlegt en als voorwaarde neemt om zaken met u te kunnen doen. Wat ik mis in deze verklaring is dat u aangeeft ook geen onoirbare praktijken te gaan uithalen (beleggen in wapens, kinderarbeid, etc.) Wellicht zou zo`n verklaring van uw kant naar uw clienten toe, (potentiele) clienten wel bijzonder aanspreken. Het komt nu een beetje eenzijdig en niet helemaal `ìn balans` over.. Toch is het waarschijnlijk een hele kleine moeite voor u om dit te doen, neem ik aan.

Lekker simpel zonder poespas en kleine lettertjes

Netjes, duidelijk en overzichtelijk, Gelukkig nog geen ervaring met schadeafhandeling.

Na wat speurwerk op vergelijkingssite toch voor de WA verzekering ook voor Inshared gekozen!

Graag wat meer informatie op het voorblad wat de verzekering voor je doet

Lekker handig, zelf alles regelen en alle informatie beschikbaar.

Gisteren heb ik mij aangemeld voor een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar er blijkt geen enkele telefonische bereikbaarheid te zijn, behalve als men een schade wil melden. Dat kan heus beter! Bij echte klantgerichtheid draait het toch vooral om het menselijk contact. Ik heb de indruk dat Inshared vooral de goedkoopste op de markt wil zijn en daarom beknibbelt op haar klantenservice. Ik ga er nog eens goed over nadenken of ik toch niet bij mijn oude verzekeraar blijf. Want als ik de reacties van andere klanten lees, is het gebrek aan telefonisch (menselijk) contact een grote frustratie. Dan maar liever iets meer premie betalen.

Aangezien ik geen aansprakelijkheidsverzekering meer had, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe aanbieder. Aangezien de voorwaarden nagenoeg gelijk zijn heb ik met name naar de premie gekeken. InShared me viel daarbij positief op met zowel een lage maandpremie (€1,59) als een goede waardering op deze site. Overigens heeft InShared geen telefoonnummer dus wijzigingen en dergelijke geef je allemaal online door via "Mijn Verzekeringsmap". Bij schade kun je wel gewoon bellen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen