InShared Aansprakelijkheidsverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (87 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Lage premie, ruime dekking
  • Premie naar levenservaring
  • Ook voor je huisdier
  • Voor alle gezinsleden
  • Als beste getest in 2013 en wederom beste koop in 2014

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Aansprakelijkheidsverzekering

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De InShared Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7 en is daarmee de Beste koop in de categorieën Gezien met kinderen en Alleenstaande.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Aansprakelijkheidsverzekering

Absoluut slechte service. Ik heb schade gemeld via de site, er stond dat ik netjes alles had ingevuld en dat ze aan de slag konden. Na een maand had ik nog steeds niets gehoord, dus na een belletje kwam ik erachter dat ze niks binnen hadden. Word mij doodleuk verteld dat ik opnieuw de papieren moet inleveren, maar omdat de website dacht dat ik dit al goed had gedaan was dit onmogelijk. Kon gelukkig alsnog via de mail mijn documenten opsturen, maar kwam ik er na dit hele verhaal achter dat er 100 euro eigen risico op de verzekering zat! Per schade nota bene! Dit was nergens goed in beeld gebracht. Ik vind dit zeer achterbaks en ik stap dan ook direct over naar een verzekering die wel netjes alles deelt met haar klanten.

Supersnelle en duidelijke mogelijkheid om een verzekering via internet af te sluiten. Daar komt nog bij dat de premie ontzettend aantrekkelijk (lees: laag) is. Zeer tevreden met deze mogelijkheid.

Prima verzekering, met een goede prijs/productverhouding. Verbeterpuntje kan zijn een jaarlijkse betaling van de premie.

Ik ben net 1 minuut verzekerd en vind het voorbarig om al een uitgesproken mening te hebben.

Top na wat zoek werk kwam deze verzekering er zeer goed uit.

Ben best content met jullie, alleen heb ik mijn autoverzekering nu via een ander moeten afsluiten omdat jullie alleen per maand kennen

Lekker snel en gemakkelijk afgesloten. Kwam ook, omdat ik meerdere verzekeringen heb lopen. Dus alle gegevens waren bekend. Hoef je dan niet weer in te vullen.

Per maand afschrijven. Is per jaar niet goedkoper? Mijn vorige verzekering koste € 132,00 voor 5 jaar.

Minpuntje vind ik dat het inloggen op de site niet altijd soepel verloopt. Verders, ik ben inmiddels al jaren bij Inshared verzekerd en ik kan niet anders zeggen dan dat jullie het geweldig doen, daarmee scoor je trouwe klanten. Veel bedrijven zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen!

Het enige wat ik jammer vind is dat er geen keuze is tussen een verzekerd bedrag van 1,5 miljoen en 2,5 miljoen euro.

Ik heb nog geen erge schade gehad. Wat mij dwars zat `was dat ik in 2011? z.g.n. een schade had berokkend met het achteruit rijden met mijn opel Astra en een tikje "bumper op bumper" waarvan nergens een schadespoor te hebben ontdekt dat de tegen partij een schade had geclaimd, vond ik zeer onrechtmatig

Alles was gemakkelijk en eenvoudig af te sluiten.

de bestaande E-mail adres kan niet in de aanvraag vermeld worden als er al een bestaande verzekering bij u is afgesloten.

Heerlijk snel online geregeld! Wel minder dekking dan andere aanbieders en in mijn beleving iets te duur. Maar ja, ik ben klant geworden en heb goede verwachtingen van de service.

Een vraag waardoor ik tijdelijk twijfelde is de volgende. Ik heb mijn autoverzekering bij jullie afgesloten en betaal deze met een zakelijke rekening. Ik heb nu net ook een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor prive. Deze betaal ik (doordat ik geen andere rekening kan opgeven binnen hetzelfde account) met dezelfde rekening. Mag ik ervan uitgaan dat dit geen problemen gaat opleveren indien ik een keer schade heb omdat deze zakelijk betaald wordt? Ik heb een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bij een collega verzekering dus die ik vandaag heb afgesloten is echt voor prive. Graag jullie reactie.

Even snel een verzekering afsluiten. Informatie is goed, staat duidelijk waarvoor je allemaal verzekerd bent. Met dat het ook nog heel goed koop is.

Jammer dat mij een bevestigingsmail wordt toegezegd, maar dat ik die na 2 dagen nog niet heb ontvangen. Inloggen op MijnInshared is dan niet mogelijk. Er wordt verondersteld dat het aan mijn spamfilter zou kunnen liggen…echt niet!

Snel en eenvoudig af te sluiten en volgens de consumentenbond een uitstekende verzekeraar voor aansprakelijkheid.

Voordelig, goede en betrouwbare communicatie en geen eigen risico, prima!

heb nergens kunnen lezen hoe hoog ik nu verzekerd ben.volgens het consumentenblad is het raadzaam om een AVP af te sluiten. is dit wel de juiste verzekering?gr.Jan

Heb nu per vandaag al mijn verzekering keurig netjes bij Inshared online. Dat geeft een fijn gevoel, omdat ook alle polissen hier staan. Ik mis nog een verzekering bij Inshared en dat is de ziektekostenverzekering!

Ik kwam via Google een actiecode tegen die ik invoerde en na overleg via de chat bleek dat deze verlopen was. Toen kreeg ik per mail keurig een nieuwe actiecode met dezelfde voorwaarden als degene die verlopen was!

Ik ben al een tijdje een tevreden klant bij Inshared, dus waarom voor een ander kiezen?

De informatie op de site is overzichtelijk. Makkelijk om alles te vinden. Premie krijg je snel in beeld. Voor mij persoonlijk is het perfect dat alles via internet kan. Ook opzeggingen zijn snel verwerkt. Aanrader dus!

het afsluiten van de verzekering ging gemakkelijk. goede voorwaarden voor een scherpe prijs.

Ik heb inshared al 3 keer met succes aanbevolen bij vrienden

ik vind het erg aangenaam om via internet een verzekering afsluiten ik ben al vijf jaar bij jullie klant en tot nu toe gelukkig geen schade s maar een ongeluk zit in een klein hoekje ik hoop dat ik schade vrij blijf maar goed ik hoop ook dat wanneer het zover kom dat ik dan ook de juiste service krijg zodat ik een goeie mond op mond reclame kan doen

Bij de aansprakelijkheid verz worden nog twee uitbreidingen aangeboden. Ongeval- invaliditeit en De dood. (+1.50 of +2.00). Uit de bladen mbt de zogenaamde kleine lettertjes (algemene voorwaarden w.a.) lees je geen begrips aanduidingen-omstandigheden-voorbeelden. Dit alles is veel te summier. Wat wordt in aangehaalde gebeurtenissen wel en wat niet vergoed. Telefonisch contact mis ik en de toezending van voorwaarden mis ik. Het is te zwevend. (het kosten aspect van een klantenservice mag geen excuus zijn voor nauwkeurigheid en volledigheid)

ik vindt het erg prettig dat je alles via internet kunt regelen en dat het lekker duidelijk weer gegeven wordt. ook in de verzekeringsmap. gewoon duidelijk je weet wat je krijgt!! top!!!

via consumentenbond kwam ik als goedkoopste bij jullie, de premie van mijn vorige verzekering was zo veel gestegen door die hoge assurantie verzekering dat ik op zoek ging naar een goedkopere, ik ben al klant bij jullie en ook voor deze vezekering ben ik weer goedkoop uit……helemaal toppie

Ik ben heel tevreden het afsluiten van een verzekering is zo gebeurd de website is duidelijk,overzichtelijk.Ik ben al een paar jaar klant bij jullie en ik ben heel erg tevreden. De verzekeringen zijn ook niet duur en als er iets gebeurd is de afhandeling ook prima.

inzake de aanvraag positief. in geval van werkelijke schade afwachten , maar de verwachting is positief.

Alles komt tot nu toe professioneel en duidlijk over.

M'n zoontje van 2 heeft geknoeid op ons tapijt, en het is niet meer te redden, ik denk ben goed verzekerd en bel inshared. na 15 min wachten aan de telefoon kan ik eindelijk m'n vraag stellen. inshared blijkt niets te vergoeden omdat het zogenaamd binnen het gezin is gebeurd. ik stap over na een andere verzekering maatschappij die dit soort zaken wel vergoed.

Graag zou ik de premie voor de aansprakelijkheidsverzekering per jaar willen betalen i.p.v. per maand. Ik kon nergens vinden of dat mogelijk is. Zou fijn zijn als het kan.

ik heb nog geen ervaring in afhandeling van een schade en hoop het ook nooit te krijgen, dus kan ik niets zeggen over hoe jullie zijn in afhandeling van een eventuele schade en daar is de verzekering toch voor ……..

als je inboedel wil afsluiten gaat dit moeilijk m.n. als je over wilsluiten en korter als een maand kunt opzeggen; dus alleen WA genomen rest volgt maar dit is erg omslachtig gr rob

Kan alleen maar kiezen voor aansprakelijkheid twee personen, terwijl mijn vriendin en ik ieder afzonderlijk een aansprakelijkheidsverzekering willen/hebben.

Goede dekking, mn goede dekking voor (jonge) kinderen vind ik belangrijk. Opzeggen oude verzekering mag beter, via opzegservice zonder dat we zelf iets moeten sturen. Doen andere maatschappijen / aanbieders wel.

ik kan nog niet zo goed beoordelen ik ben pas sinds vandaag bij jullie verzekerd woon en inboedel en aanspraakeleheid verzekering

Ik vind de manier van communiceren helemaal van deze tijd. Ik heb er ook alle lof voor. Het enige minpuntje vind ik wel is dat als ik een polis blad wil uitdraaien ik gelijk al mijn verzekeringen op dit blad te zien krijg. Je kunt ze dus niet stuk voor stuk uitdraaien.

Ik vind de keuze in de verzekeringen erg handig aangegeven. De juiste informatie is te vinden op jullie site. Wat ik mis is dat ik geen pakket aanbod heb gezien. Op dit moment heb ik mijn autoverzekering bij u. Ik heb net een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten en wil in de toekomst een inboedelverzekering afsluiten, waarschijnlijk ook bij u. Ik heb geen aanbiedingen gezien van kortingen bij afsluiten meerdere verzekeringen.

sinds kort 2 tal verzekeringen afgesloten,tot nu toe niets hoeven te claimen. de premie is scherp geprijst,dat is positief. ik vertrouw dat als het op schade uitdraait,er ook correct wordt uitgekeerd.

Ik heb InShared gekozen toen ik zag dat jullie als beste uit de test kwamen bij de Consumentenbond. Ik vind de site erg goed in elkaar zitten en het is fijn dat er een keer duidelijke gewone taal wordt gebruikt i.p.v. afstandelijk formeel gedoe.

Snel geregeld, duidelijk, bevestigd en een smsje met jullie nummer dat was helemaal top!

De uitleg over dekking is uitgebreid maar er staat weinig in over de huisdieren, in ons geval 2 honden. Hoe en Waar geld de dekking voor hen? Word er uitgekeerd als onze hond de tuin uitglipt in een onbewaakt ogenblik en een kind bijt? Of aan de lijn loopt en een andere hond bijt, na dat wij gewaarschuwd hebben dat onze hond bijt?

Snel, makkelijk en goedkoop. Voor de rest is het nog afwachten

voorheen had ik ing verzekeringen maar dit is stukken goedkoper

Lekker snel geregeld, alleen jammer dat de telefoon 0,80 eurocent kost. Een terugbel optie of 0800 nummer, voor 1 of 2 keer bellen, voor nieuwe klanten, zou een leuke optie zijn. Veelgestelde vragen; was onvoldoende in mijn geval.

Mijn eerste contact met Inshared is een nieuwe, eerste verzekering. Dat verliep heel goed, terwijl ik niet zo goed met een computer om kan gaan. Daarom ben ik tot nu toe tevreden.

Ik waardeer uw akkoordverklaring die u aan mij voorlegt en als voorwaarde neemt om zaken met u te kunnen doen. Wat ik mis in deze verklaring is dat u aangeeft ook geen onoirbare praktijken te gaan uithalen (beleggen in wapens, kinderarbeid, etc.) Wellicht zou zo`n verklaring van uw kant naar uw clienten toe, (potentiele) clienten wel bijzonder aanspreken. Het komt nu een beetje eenzijdig en niet helemaal `ìn balans` over.. Toch is het waarschijnlijk een hele kleine moeite voor u om dit te doen, neem ik aan.

Na wat speurwerk op vergelijkingssite toch voor de WA verzekering ook voor Inshared gekozen!

Graag wat meer informatie op het voorblad wat de verzekering voor je doet

Lekker handig, zelf alles regelen en alle informatie beschikbaar.

Gisteren heb ik mij aangemeld voor een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar er blijkt geen enkele telefonische bereikbaarheid te zijn, behalve als men een schade wil melden. Dat kan heus beter! Bij echte klantgerichtheid draait het toch vooral om het menselijk contact. Ik heb de indruk dat Inshared vooral de goedkoopste op de markt wil zijn en daarom beknibbelt op haar klantenservice. Ik ga er nog eens goed over nadenken of ik toch niet bij mijn oude verzekeraar blijf. Want als ik de reacties van andere klanten lees, is het gebrek aan telefonisch (menselijk) contact een grote frustratie. Dan maar liever iets meer premie betalen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen