InShared Scooterverzekering

★★★★☆ 9.8/10 (326 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Vervangend vervoer
  • Accessoires meeverzekerd
  • Je kunt elke dag opzeggen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Scooterverzekering

heel gemakkelijk en duidelijk af te sluiten verzekering voor brommers en ook nog een goedkope verzekering

Alles gaat soepel bij het afsluiten van een brommerverzekering, hoop dat als ik ooit schade zal hebben dat het net zo snel en eenvoudig is om het te regelen. Ik heb daar alle vertrouwen in gezien de andere reacties.

een prima bromfietsverz. voor een goede prijs per maand aan premie.

Prima en makkelijk af te sluiten. Ook vragen die tijdens het afsluiten opkomen, zijn allemaal keurig beantwoord.

Ik vind dat ik hier een zeer goede en goedkope verzekering kan afsluiten, maar de type vermelding moet beter.

Bij (voor mij) nog niet helemaal duidelijk uitleg via de computer ; kan je toch live chatten ; helemaal top zodat je weet waar je aan toe bent.

Het afsluiten gaat snel en je hebt alle informatie van de verschillende polissen met 1 klik bij de hand.

Weet pas hoe goed de verzekering als ik hem nodig heb. Ongeval dus wil dat niet proberen

Ik wilde mijn 'nieuwe' brommer laten overschrijven. In plaats daarvan zit ik nu met een oude brommer die ik niet kan uitschrijven omdat hij al bij u verzekerd was. Waar blijven mijn opgespaarde bonuspunten van mijn oude brommer of begin ik weer bij nul?

Ik vind het jammer dat er geen wa beperkt casco (brand, diefstal) is. En als begin volgend jaar mijn zoon ook het scooterrijbewijs heeft gaat het eigen risico flink omhoog. Maar alle verzekeringen vragen daar verschrikkelijke premies voor. Al met al de beste keuze voor ons.

dit is een maatschappij om aan te raden scheelt een hoop in de portemonaie

prima verzekering.makelijk af te sluiten en lekker goedkoop helemaal top!

Ik zou graag zien dat naast de maandelijkse premie, ook een jaarpremie mogelijk zou zijn.

Op een paar zaken na duidelijk genoeg om een verzekering af te sluiten

Het enige dat ik niet begrijp is waarom er bij de All-risk een eigen risico is (bij de WA niet.)

ik rij auto en motor en al vele jaren schade vrij , was alleen jammer dat ik maar 4 jaar schade vrij kon op geven, bij het afsluiten van de brommer

kan pas oordelen als er iets aan de hand is geweest

Vindt dat Inshared een zeer goede service biedt. Gaat snel en correct. Een telefoonnummer voor een snelle belangrijke vraag, zou ik persoonlijk wel handig vinden.

een heel gedoe met zoeken naar een bromfietsverzekering, zelfs eigen verzekering waar je zoveel jaren bij zit deed hem niet verzekeren, dus ik ben benieuwd….misschien stap ik wel met alles over naar jullie..

Enige wat ik niet helemaal begrijp…. regelmatige bestuurder is mijn dochter (16 jaar) – zie dus een hoge premie… sluit ik hem af krijg ik toch de korting… helemaal top…maar hoop dat dit juist is :-)

Duidelijke website, eenvoudig premie berekenen Na het invullen van mijn gegevens op een vergelijkingssite kwam Inshared niet voor bij de voordeligste verzekeringen, terwijl Inshared toch duidelijker een veel lagere premie had!!!!

Prima en snel afgesloten de brommerverzekering!

Supervoordelige premie,eenvoudig en snel aangevraagd en geaccepteerd

ik ben een beetje terughoudend in mijn commentaar. Ik heb het net afgesloten en dat ging makkelijk, maar wat gebeurd er als de scooter gestolen is of een aanrijding hebt gehad. Dan moet blijken of we op een lijn zitten. Dan kan ik ook echt oordelen.

Via reklame van tv op jullie site gekeken; wist dus niet dat jullie inderdaad goedkoop zijn.

Website werkt prima en afsluiten gaat lekker snel

denk goede verzekering alleen jammer van die € 250,- eigen risico, denk dat daar door de maand premie eigenlijk wel lager kan zijn, bij de meeste verzekeraars € 100 tot 150 . heb hier meer verzekeringen en dat bevalt goed. wellicht krijg ik nog een leuke aanbieding ???? :-)

prima, prettig dat je vragen kan stellen via de chat.

Ben sinds Februari klant bij INSHARED en ben super tevreden. Inshared medewerkers staan je graag bij, ik kan me niet beter wensen ik dank jullie wel

Dit is mijn eerste verzekering bij inshared dus ervaring is er nog niet,maar ik vond de website wel superduidelijk en makkelijk,zelfs voor mij en dat zegt wat.

tot nu toe heb ik altijd zonder schade geregeld dus ik heb in die zin weinig met jullie te maken gehad. Ik vind de prijs super en het regelen is ook super makkelijk

Helemaal topi. Goed dat zo een verzekering bestaat.

prima geen gezeur gewoon afsluiten en klaar en alles is eigen keus das ideaal.

Site is duidelijk en overzichtelijk. prijzen van de brommerverzekeringen zijn ook acceptabel. Alleen heel erg jammer en vervelend dat je Inshared niet telefonisch kunt bereiken.

ik had al een scooter verzekering bij Inshared. door de gemakkelijke en snel werkende hulp van de chat met een medewerker had ik in 2 minuten antwoord en had ik 4 minuten later mijn tweede scooter verzekerd. helemaal top.

Super, makkelijk te regelen en perfecte dekking!

Snel en betrouwbaar een verzekering afgesloten bij inshared super!

hoewel ik het gelukkig nooi nodig heb gehad gaat alles prima

ik zou in de toekomst met alles wel willen overstappen . alles in een paket. en overzichtelijk. toppie

Snelle reactie op mailtje wat erg prettig was! dank jullie wel, super blij mee

het enigste probleem dat ik geen koppeling ziet omdat ik bij jullie ook een auto verzekering heb lopen

Ik heb de verzekering vandaag afgesloten. Heb dus nog geen ervaringen met jullie m.b.t. bromfietsen. Ik vond het makkelijk om de gegevens in te vullen en af te sluiten. Prima om te doen!

Ik find dat jullie zijn goede verzekeraars. Bedankt.

Kinderen kunnen wel hun bromfietscertificaat halen, kunnen een brommer kopen, maar een verzekering kunnen ze niet op hun naam zetten. Dat moet dan op naam van een ouder. Dit moet anders. Een verzekering moet men op de kinderen hun naam kunnen zetten, evt. dan met een aanvulling ingevuld door de ouders, totdat iemand 18 jaar is.

Makkelijk en overzichtelijke website. Gebruiks vriendelijk. En daarnaast mooi goedkoop verzekeren. Toppie

De site is duidelijk, simpel en te nemen stappen zijn makkelijk. Bij andere site is het vaak een hele puzzel en dan haak ik al af.

Zat te twijvelen of ik all risk zou willen verzekeren. Echter de scooter is ouder dan 3 jaren en er komt een eigen risico overheen van 250,– en bij niet reparatie (dus bij total los ) wordt slechts 75% uitgekeerd. Dit alles afgewogen kom ik tot de conclusie dat de maand premie veel te hoog is. rijdt ik drie jaar schade vrij (waar ik wel van uit ga) heb ik in totaal 1152 aan premie moeten betalen terwijl de scooter na drie jaar dat bedrag bij lange na niet meer waard is. plus dus de 250 eigen risico. koop ik over drie jaar twee scooters voor. Misschien stof tot nadenken. ook ik doe aan risico analise

al meerdere jaren bij jullie verzekerd, makkelijk de oude verzekering op te zeggen en direct een nieuwe afgesloten

Tot nu toe hebben we nog geen schades gehad.Maar van vrienden gehoord dat ook dit netjes werd afgehandeld. Wij hebben nu twee dekkingen bij jullie alle twee op mijn naam,maar op eentje rijd mijn zoon is ook gemeld daardoor was de premie wel een stuk hoger. Dus tot nu zijn wij echt tevreden.

Ik vind het een super website met makkelijker uitleg

Alles is supergoed geregeld, lekker makkelijk en overzichtelijk.

Afsluiten is zo gebeurd, alleen jammer dat er niet duidelijk staat voor hoeveel je brommer nou uiteindelijk is verzekerd.

Afsluiten van de brommerverzekering gaat heel snel.

Prima, modern en van deze tijd, geen moeilijke toestanden.

Goede en duidelijke uitleg. Afsluiten was zo gebeurd en ook heel goedkoop. Alleen geen mail ontvangen terwijl ik dat gelijk zou krijgen. Ook niet in mijn spam. Voor de rest ben ik er wel blij mee.

Prima site, snel en duidelijk alles in orde kunnen maken

Ik heb de dekkingen niet gelezen. Verzekeren van de scooter is noodzakelijk. Wij verwachten gewoon geen schade te krijgen en rijden er heel weinig op.

Was heel snel geregeld. Helemaal omdat we meer verzekeringen hebben lopen via Inshared! Snel, simpel goed en goedkoop!

Altijd duidelijk vermeld wat/ hoe/ waar te vinden Rekeningenoverzicht duidelijk en gemakkelijk overmaken, ook meldingen per email. Vind ook het concept dat geen schade loont voor allen een goed punt.

Prijs kwaliteitverhouding is prima, ga zo door.

omdat ik er tevreden mee ben en het snel voor elkaar is

voor mij is dit de eerste keer dat een bromfiets bij u afsluit, dus afwachten maar ik heb de volste vertrouwen

Het was heel duidelijk om mijn brommer verzekerd te krijgen tegen een schappelijke prijs.

In vergelijker met andere aanbieder; fantastisch. Snel door de inschrijving. Gebruikers vriendelijke vragen. Slecht wat gedoe met de IBAN-code gehad.

Prima geregeld. In paar stappen, zelfs int weekend, brommer kopen en rijden…Toppie

Het is even zoeken om alle informatie nij elkaar te krijgen, maar het is makkelijk en snel af te sluiten

net afgesloten , dus zal de tijd het leren wat de verzekering biedt , leuk van die bonus punten !

Denk dat ik een geode brommerverzekering heb voor een geode prijs …

Snel en super duidelijke website, goede invulvelden waarin veel automatisch in te vullen is TOP. De premie is laag en de voorwaarden duidelijk.

vragenlijst onduidelijk snel fouten gemaakt door niet zo ervaren computer gebruiker

super super super, heb me wel 10 dagen gekost maar was het wel waard bedankt Inshared top

Prima. Duidelijke site en makkelijk in te vullen. En alles digitaal. Ik hoef niks uit te printen.

Ik ben blij dat ik (naast mijn autoverzekering) bij u óók mijn snorbrommer kan verzekeren. Lekker makkelijk. Alles is al ingevuld. Zo klaar. En niet duur.

Heel eenvoudig on-line af te sluiten met genoeg info waar nodig. Ook ideaal is dat de schadevrije jaren van de auto gedeeltelijk meetellen.

het was makkelijk en zo klaar 10 min werk en klaar is ie

dit is de eerste verzekering die ik op internet vond en het verbaasde mij hoe snel het verzekerd was en zeker de prijs

ik heb deze verzekering al eens eerder afgesloten bij U Rond 28 Juli 2014 maar tot op heden niets van gezien en gehoord vandaar dat ik het opnieuw gedaan hebt. ook inlogen kon ik niet en mijn mail adres was onbekend???

ik vind het een makkelijke manier van verzekeren het is duidelijk

Prima af te sluiten bromfietsverzekering lekker overzichtelijk.

ik vind het jammer dat ik geen polis krijg toe gestuurd en dat ik moet aan vinken dat dat per mail gaat

Perfect afgewerkt door jullie. Ik beveel jullie zowiezo aan, aan iedereen die een nieuwe, of andere verzekering wil.

ook de tweede brommer was zo verzekerd even inloggen en klaar

Ik heb ook de voorgestelde 'rechtshulp bij ongeval' afgesloten, maar heb de voorwaarden daarvan niet kunnen vinden. Uit de summiere beschrijving maak ik op dat de rechtshulp bij alle ongevallen (dus ook niet brommer gerelateerde) dekking geeft (immers: 'binnen en buiten het verkeer'), maar kan dat niet checken adhv de voorwaarden. Verder zeer tevreden met de snelle en overzichtelijke wijze van afsluiten.

Perfect afgewerkt door jullie. Ik ben MEER dan tevreden met Inshared als verzekeringsmaatschappij. Ik beveel jullie zowiezo aan, aan iedereen die een nieuwe, of andere verzekering wil.

diverse brommerverzekeringen bij inshared, prima

Per mail de vraag gesteld of bij het afsluiten van een brommerverzekering ook rekening werd gehouden met het aantal schadevrije jaren van mijn autoverzekering. Snel een positief antwoord gekregen (direct 4 schadevrije jaren gekregen) en een duidelijke uitleg hoe te handelen.

Toppers zijn jullie echt zeer gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd.

Ik Ben heel blij met jullie, en zal ik even bekijken of andere verzekering kan ik bij jullie aansluiten

Goede en duidelijke site, makkelijk af te sluiten geen onzin praatjes top

Geweldige verzekering maatschappij. Ik heb twee auto's en een brommer hier verzekerd en ben dik tevreden. Ook schade gehad met de auto's die zeer correct zijn afgehandeld. TOP!

Zeer onduidelijk met opzeggen en directe actie is niet mogelijk. kiezen toch maar voor een andere verzekering

Goedkope WA dekking. Jammer dat ik de premie niet per jaar kan voldoen.

snel en goed verzekerd tegen een prima prijs even nog gechat met een medewerker over de schade vrije jaren ook daar prima en snel geholpen

Super verzekering ,snel en makkelijk ,en overzichtelijk .je weet waar je aan toe bent .

ik zou persoonlijk graag een wa + diefstal variant willen. Dit zou de verzekering wellicht financieel gezien aantrekkelijk maken.

Een goede verzekering en makkelijk af te sluiten en te activeren

Handig en lage prijs. Alleen moeilijk inloggen met Gebruikersnaam en wachtwoord. Vergeet ik op den duur.

het afsluiten ging goed hopelijk dat het zo blijft, heb ook nog een auto dus je weet maar nooit. Groeten Toon Jacobs

ik vind het makkelijk en duidelijk om verzekering af te sluiten ,dus zo voldoende 8

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen