InShared Scooterverzekering

★★★★☆ 9.8/10 (329 reviews)

InShared Verzekeringen Ervaringen

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze scooterverzekering:
  • Vervangend vervoer
  • Accessoires meeverzekerd
  • Je kunt elke dag opzeggen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

InShared Commercial Scooter (2014)

InShared Commercial TV Doos (2018)

KASSA Scooterverzekering vaak peperduur (2012)

Ervaringen met de InShared Scooterverzekering

heel gemakkelijk en duidelijk af te sluiten verzekering voor brommers en ook nog een goedkope verzekering
Alles gaat soepel bij het afsluiten van een brommerverzekering, hoop dat als ik ooit schade zal hebben dat het net zo snel en eenvoudig is om het te regelen. Ik heb daar alle vertrouwen in gezien de andere reacties.
een prima bromfietsverz. voor een goede prijs per maand aan premie.
Prima en makkelijk af te sluiten. Ook vragen die tijdens het afsluiten opkomen, zijn allemaal keurig beantwoord.
Ik vind dat ik hier een zeer goede en goedkope verzekering kan afsluiten, maar de type vermelding moet beter.
Bij (voor mij) nog niet helemaal duidelijk uitleg via de computer ; kan je toch live chatten ; helemaal top zodat je weet waar je aan toe bent.
Het afsluiten gaat snel en je hebt alle informatie van de verschillende polissen met 1 klik bij de hand.
Weet pas hoe goed de verzekering als ik hem nodig heb. Ongeval dus wil dat niet proberen
Ik wilde mijn 'nieuwe' brommer laten overschrijven. In plaats daarvan zit ik nu met een oude brommer die ik niet kan uitschrijven omdat hij al bij u verzekerd was. Waar blijven mijn opgespaarde bonuspunten van mijn oude brommer of begin ik weer bij nul?
Ik vind het jammer dat er geen wa beperkt casco (brand, diefstal) is. En als begin volgend jaar mijn zoon ook het scooterrijbewijs heeft gaat het eigen risico flink omhoog. Maar alle verzekeringen vragen daar verschrikkelijke premies voor. Al met al de beste keuze voor ons.
dit is een maatschappij om aan te raden scheelt een hoop in de portemonaie
prima verzekering.makelijk af te sluiten en lekker goedkoop helemaal top!
Ik zou graag zien dat naast de maandelijkse premie, ook een jaarpremie mogelijk zou zijn.
Op een paar zaken na duidelijk genoeg om een verzekering af te sluiten
Het enige dat ik niet begrijp is waarom er bij de All-risk een eigen risico is (bij de WA niet.)
ik rij auto en motor en al vele jaren schade vrij , was alleen jammer dat ik maar 4 jaar schade vrij kon op geven, bij het afsluiten van de brommer
kan pas oordelen als er iets aan de hand is geweest
Vindt dat Inshared een zeer goede service biedt. Gaat snel en correct. Een telefoonnummer voor een snelle belangrijke vraag, zou ik persoonlijk wel handig vinden.
een heel gedoe met zoeken naar een bromfietsverzekering, zelfs eigen verzekering waar je zoveel jaren bij zit deed hem niet verzekeren, dus ik ben benieuwd....misschien stap ik wel met alles over naar jullie..
Enige wat ik niet helemaal begrijp.... regelmatige bestuurder is mijn dochter (16 jaar) - zie dus een hoge premie... sluit ik hem af krijg ik toch de korting... helemaal top...maar hoop dat dit juist is :-)
Duidelijke website, eenvoudig premie berekenen Na het invullen van mijn gegevens op een vergelijkingssite kwam Inshared niet voor bij de voordeligste verzekeringen, terwijl Inshared toch duidelijker een veel lagere premie had!!!!
Prima en snel afgesloten de brommerverzekering!
Supervoordelige premie,eenvoudig en snel aangevraagd en geaccepteerd
ik ben een beetje terughoudend in mijn commentaar. Ik heb het net afgesloten en dat ging makkelijk, maar wat gebeurd er als de scooter gestolen is of een aanrijding hebt gehad. Dan moet blijken of we op een lijn zitten. Dan kan ik ook echt oordelen.
Via reklame van tv op jullie site gekeken; wist dus niet dat jullie inderdaad goedkoop zijn.
Website werkt prima en afsluiten gaat lekker snel
denk goede verzekering alleen jammer van die € 250,- eigen risico, denk dat daar door de maand premie eigenlijk wel lager kan zijn, bij de meeste verzekeraars € 100 tot 150 . heb hier meer verzekeringen en dat bevalt goed. wellicht krijg ik nog een leuke aanbieding ???? :-)
prima, prettig dat je vragen kan stellen via de chat.
Ben sinds Februari klant bij INSHARED en ben super tevreden. Inshared medewerkers staan je graag bij, ik kan me niet beter wensen ik dank jullie wel
Dit is mijn eerste verzekering bij inshared dus ervaring is er nog niet,maar ik vond de website wel superduidelijk en makkelijk,zelfs voor mij en dat zegt wat.
tot nu toe heb ik altijd zonder schade geregeld dus ik heb in die zin weinig met jullie te maken gehad. Ik vind de prijs super en het regelen is ook super makkelijk
Helemaal topi. Goed dat zo een verzekering bestaat.
prima geen gezeur gewoon afsluiten en klaar en alles is eigen keus das ideaal.
Site is duidelijk en overzichtelijk. prijzen van de brommerverzekeringen zijn ook acceptabel. Alleen heel erg jammer en vervelend dat je Inshared niet telefonisch kunt bereiken.
ik had al een scooter verzekering bij Inshared. door de gemakkelijke en snel werkende hulp van de chat met een medewerker had ik in 2 minuten antwoord en had ik 4 minuten later mijn tweede scooter verzekerd. helemaal top.
Super, makkelijk te regelen en perfecte dekking!
Snel en betrouwbaar een verzekering afgesloten bij inshared super!
hoewel ik het gelukkig nooi nodig heb gehad gaat alles prima
ik zou in de toekomst met alles wel willen overstappen . alles in een paket. en overzichtelijk. toppie
Snelle reactie op mailtje wat erg prettig was! dank jullie wel, super blij mee
het enigste probleem dat ik geen koppeling ziet omdat ik bij jullie ook een auto verzekering heb lopen
Ik heb de verzekering vandaag afgesloten. Heb dus nog geen ervaringen met jullie m.b.t. bromfietsen. Ik vond het makkelijk om de gegevens in te vullen en af te sluiten. Prima om te doen!
Ik find dat jullie zijn goede verzekeraars. Bedankt.
Kinderen kunnen wel hun bromfietscertificaat halen, kunnen een brommer kopen, maar een verzekering kunnen ze niet op hun naam zetten. Dat moet dan op naam van een ouder. Dit moet anders. Een verzekering moet men op de kinderen hun naam kunnen zetten, evt. dan met een aanvulling ingevuld door de ouders, totdat iemand 18 jaar is.
Makkelijk en overzichtelijke website. Gebruiks vriendelijk. En daarnaast mooi goedkoop verzekeren. Toppie
De site is duidelijk, simpel en te nemen stappen zijn makkelijk. Bij andere site is het vaak een hele puzzel en dan haak ik al af.
Zat te twijvelen of ik all risk zou willen verzekeren. Echter de scooter is ouder dan 3 jaren en er komt een eigen risico overheen van 250,-- en bij niet reparatie (dus bij total los ) wordt slechts 75% uitgekeerd. Dit alles afgewogen kom ik tot de conclusie dat de maand premie veel te hoog is. rijdt ik drie jaar schade vrij (waar ik wel van uit ga) heb ik in totaal 1152 aan premie moeten betalen terwijl de scooter na drie jaar dat bedrag bij lange na niet meer waard is. plus dus de 250 eigen risico. koop ik over drie jaar twee scooters voor. Misschien stof tot nadenken. ook ik doe aan risico analise
al meerdere jaren bij jullie verzekerd, makkelijk de oude verzekering op te zeggen en direct een nieuwe afgesloten
Tot nu toe hebben we nog geen schades gehad.Maar van vrienden gehoord dat ook dit netjes werd afgehandeld. Wij hebben nu twee dekkingen bij jullie alle twee op mijn naam,maar op eentje rijd mijn zoon is ook gemeld daardoor was de premie wel een stuk hoger. Dus tot nu zijn wij echt tevreden.
Ik vind het een super website met makkelijker uitleg
Alles is supergoed geregeld, lekker makkelijk en overzichtelijk.
Afsluiten is zo gebeurd, alleen jammer dat er niet duidelijk staat voor hoeveel je brommer nou uiteindelijk is verzekerd.
Afsluiten van de brommerverzekering gaat heel snel.
Prima, modern en van deze tijd, geen moeilijke toestanden.
Goede en duidelijke uitleg. Afsluiten was zo gebeurd en ook heel goedkoop. Alleen geen mail ontvangen terwijl ik dat gelijk zou krijgen. Ook niet in mijn spam. Voor de rest ben ik er wel blij mee.
Prima site, snel en duidelijk alles in orde kunnen maken
Ik heb de dekkingen niet gelezen. Verzekeren van de scooter is noodzakelijk. Wij verwachten gewoon geen schade te krijgen en rijden er heel weinig op.
Was heel snel geregeld. Helemaal omdat we meer verzekeringen hebben lopen via Inshared! Snel, simpel goed en goedkoop!
Altijd duidelijk vermeld wat/ hoe/ waar te vinden Rekeningenoverzicht duidelijk en gemakkelijk overmaken, ook meldingen per email. Vind ook het concept dat geen schade loont voor allen een goed punt.
Prijs kwaliteitverhouding is prima, ga zo door.
omdat ik er tevreden mee ben en het snel voor elkaar is
voor mij is dit de eerste keer dat een bromfiets bij u afsluit, dus afwachten maar ik heb de volste vertrouwen
Het was heel duidelijk om mijn brommer verzekerd te krijgen tegen een schappelijke prijs.
In vergelijker met andere aanbieder; fantastisch. Snel door de inschrijving. Gebruikers vriendelijke vragen. Slecht wat gedoe met de IBAN-code gehad.
Prima geregeld. In paar stappen, zelfs int weekend, brommer kopen en rijden...Toppie
Het is even zoeken om alle informatie nij elkaar te krijgen, maar het is makkelijk en snel af te sluiten
net afgesloten , dus zal de tijd het leren wat de verzekering biedt , leuk van die bonus punten !
Denk dat ik een geode brommerverzekering heb voor een geode prijs ...
Snel en super duidelijke website, goede invulvelden waarin veel automatisch in te vullen is TOP. De premie is laag en de voorwaarden duidelijk.
vragenlijst onduidelijk snel fouten gemaakt door niet zo ervaren computer gebruiker
super super super, heb me wel 10 dagen gekost maar was het wel waard bedankt Inshared top
Prima. Duidelijke site en makkelijk in te vullen. En alles digitaal. Ik hoef niks uit te printen.
Ik ben blij dat ik (naast mijn autoverzekering) bij u óók mijn snorbrommer kan verzekeren. Lekker makkelijk. Alles is al ingevuld. Zo klaar. En niet duur.
Heel eenvoudig on-line af te sluiten met genoeg info waar nodig. Ook ideaal is dat de schadevrije jaren van de auto gedeeltelijk meetellen.
het was makkelijk en zo klaar 10 min werk en klaar is ie
dit is de eerste verzekering die ik op internet vond en het verbaasde mij hoe snel het verzekerd was en zeker de prijs
ik heb deze verzekering al eens eerder afgesloten bij U Rond 28 Juli 2014 maar tot op heden niets van gezien en gehoord vandaar dat ik het opnieuw gedaan hebt. ook inlogen kon ik niet en mijn mail adres was onbekend???
ik vind het een makkelijke manier van verzekeren het is duidelijk
Prima af te sluiten bromfietsverzekering lekker overzichtelijk.
ik vind het jammer dat ik geen polis krijg toe gestuurd en dat ik moet aan vinken dat dat per mail gaat
Perfect afgewerkt door jullie. Ik beveel jullie zowiezo aan, aan iedereen die een nieuwe, of andere verzekering wil.
ook de tweede brommer was zo verzekerd even inloggen en klaar
Ik heb ook de voorgestelde 'rechtshulp bij ongeval' afgesloten, maar heb de voorwaarden daarvan niet kunnen vinden. Uit de summiere beschrijving maak ik op dat de rechtshulp bij alle ongevallen (dus ook niet brommer gerelateerde) dekking geeft (immers: 'binnen en buiten het verkeer'), maar kan dat niet checken adhv de voorwaarden. Verder zeer tevreden met de snelle en overzichtelijke wijze van afsluiten.
Perfect afgewerkt door jullie. Ik ben MEER dan tevreden met Inshared als verzekeringsmaatschappij. Ik beveel jullie zowiezo aan, aan iedereen die een nieuwe, of andere verzekering wil.
diverse brommerverzekeringen bij inshared, prima
Per mail de vraag gesteld of bij het afsluiten van een brommerverzekering ook rekening werd gehouden met het aantal schadevrije jaren van mijn autoverzekering. Snel een positief antwoord gekregen (direct 4 schadevrije jaren gekregen) en een duidelijke uitleg hoe te handelen.
Toppers zijn jullie echt zeer gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd.
Ik Ben heel blij met jullie, en zal ik even bekijken of andere verzekering kan ik bij jullie aansluiten
Goede en duidelijke site, makkelijk af te sluiten geen onzin praatjes top
Geweldige verzekering maatschappij. Ik heb twee auto's en een brommer hier verzekerd en ben dik tevreden. Ook schade gehad met de auto's die zeer correct zijn afgehandeld. TOP!
Zeer onduidelijk met opzeggen en directe actie is niet mogelijk. kiezen toch maar voor een andere verzekering
Goedkope WA dekking. Jammer dat ik de premie niet per jaar kan voldoen.
snel en goed verzekerd tegen een prima prijs even nog gechat met een medewerker over de schade vrije jaren ook daar prima en snel geholpen
Super verzekering ,snel en makkelijk ,en overzichtelijk .je weet waar je aan toe bent .
ik zou persoonlijk graag een wa + diefstal variant willen. Dit zou de verzekering wellicht financieel gezien aantrekkelijk maken.
Een goede verzekering en makkelijk af te sluiten en te activeren
Handig en lage prijs. Alleen moeilijk inloggen met Gebruikersnaam en wachtwoord. Vergeet ik op den duur.
het afsluiten ging goed hopelijk dat het zo blijft, heb ook nog een auto dus je weet maar nooit. Groeten Toon Jacobs
ik vind het makkelijk en duidelijk om verzekering af te sluiten ,dus zo voldoende 8
Het afsluiten van de verzekering en het afdrukken van de electronische polis is niet heel duidelijk.
ik heb nu al voor de 2e keer vandaag de stappen doorgenomen om een brommerverzekering af te sluiten. ik zou een bevestigingsmail thuisgestuurd krijgen maar dat heb ik dus nu tot 2x toe niet gekregen. ben ik nu verzekerd of niet
hoe moet ik nou weten , wat ik van jullie moet vinden , terwijl ik jullie niet ken, en , weet niet hoe de toekomst zal verlopen, we zien eht wel achteraf, en dan pas kan ik jullie beoordelen. of niet soms???
Al meerdere verzekeringen afgesloten, lekker snel en goedkoop geregelt.
Ideale verzekering scheelt de helft met mijn vorig verzekering
Super blij met inshared, makelijk af te sluiten via internet. ideaal....
HEEL GEMAKKELIJK IN TE VULLEN EN ZEER GOEDE PRIJS
Prima verzekering! Duidelijk, goedkoop en snel af te sluiten! Wel een minpunt, Een scooter ouder dan 4 jaar zou ook allrisk verzekerd mogen worden. Ik heb geen geen probleem met een hogere premie.
mijn vorige scooter ongeluk werd goed afgehandeld door jullie
Prima geregeld en een snelle service en duidelijkheid
was zeer gemakkelijk om af te sluiten tegen een goede prijs
Hele makkelijke maar wel duidelijke manier om een scooterverzekering af te sluiten
het ziet er goed uit ik kan nog geen meening geefen zit net bij jullie
Superduidelijke Site... alle informatie goed voor handen.. en verzekering snel afgesloten..
Zeer makkelijk om online je verzekering af te sluiten. En qua dekking zeer duidelijk aan gegeven.
was zo klaar goed geformuleerd en alles zeer duidelijk
Duidelijke website ,snel afsluiten , ik zeg nix meer aan doen !! werkt perfect
snelle en eenvoudige manier van afsluiten. cijfer 8
Alles is verlopen naar mijn wens dus ik heb er niet veel over te zeggen. Hele goede verzekeringsmaatschappij. Ik zal zeker vanaf deze keer een vaste klant blijven en misschien ook mijn auto bij jullie verzekeren als ik tevreden blijf.
Gewoon een makkelijke manier van verzekeren.Geen moeilijk gedoe en hij gaat direct in .Dus makkelijker kan het niet.!
het was een makkie om de verzekering af te sluiten. lekker vordelig en toch goed verzekerd altijd op zegbaar . ik zeg gewoon doen
Al drie jaar bij jullie verzekerd. Een keer schade gehad, wat ik verschrikkelijk vond. Ik dacht dat het een heel gedoe zou worden om de zaak af te werken, maar........... Perfect afgewerkt door jullie. Ik ben MEER dan tevreden met Inshared als verzekeringsmaatschappij. Ik beveel jullie zowiezo aan, aan iedereen die een nieuwe, of andere verzekering wil.
Onze relatie gaat nog starten maar kan nog groeien!
Deze verzekering is nieuw voor mij maar lekker goedkoop en ziet er vertrouwelijk uit.
Een perfecte verzekering lekker duidelijk gewoon
ik heb nog geen ervaring met jullie maar het ziet er goed uit
ik vind het een top verzekering. de prijzen zijn te doen en je krijgt er voldoende voor terug. ook vind ik dat alles netjes word uitgelegd en weet je precies wat je moet doen
Wij hadden bij iemand anders geprobeerd een verzekering af te sluiten maar werd niet geaccepteerd omdat ik niet de hoofdbestuurder was, maar mijn dochter , die om bepaalde redenen de brommer niet op haar naam kon hebben. Maar wij betalen de verzekering voor haar dus dan is hij toch verzekerd?
Alles is duidelijk en overzichtelijk in begrijpbare taal. Prijs is ook goed.
Bij het afsluiten op de mobiele website ging het steeds mis met mijn rekeningnummer. De website accepteerde deze steeds niet. Dit lukte op de normale website met hetzelfde nummer wel.
Ik probeerde via mijn smartphone de verzekering af te sluiten maar dat lukte niet. Bij het invullen van de IBAN rekeningnr. Kreeg melding dat het niet klopt terwijl het wel klopt en op de pc het wel kan
Prima en snel mijn bromfiets verzekering geregeld henny
cijfer 8 , duidelijke voorwaarden tegen een prima prijs
De enige site waar ik appeltje-eitje een brommer kan verzekeren, concurrentie heeft het nakijken. Geen 1 andere maatschappij gevonden met een website die zo soepel werkt als die van jullie en bovendien nog een superlage premie. Ik ga zeker onderzoeken wat ik nog meer bij Inshared ga verzekeren, eerst even kijken of het vervolg net zo goed is als de start. Tot nu toe...zeer tevreden
Complete dekking, geen eigen risico mits je eerlijk bent over leeftijd bestuurder :-) Goed gedrag beloont, spreekt me aan!
snel geregeld via een paar klikken, goede voorwaarden tegen een scherpe prijs
heb de verzekering net afgesloten, de keuze bij model was vaag. intro chassis of chassis. ook bij de chat wisten ze hier niet iets over. kon er ook niks over vinden op internet. verzekering kan iets goedkoper vind ik want bij hema betaal je minder. en jammer dat de papieren niet per post verstuurd worden want ik heb geen printer. verder prima
Goede en redelijk goedkope bromfietsverzekering waarin tevens mijn dochter van 16 jaar in is mee verzekerd!!!!
prima en supersnel mijn brommerverzekering geregeld. dikke pluim!
inloggen moet makkelijker kunnen,voor de rest is alles goed (gebr.naam/wachtwoord)
Mijn echtgenote heeft eerder een verzekering bij Inshared afgesloten en heeft een keer aanspraak moeten maken op deze verzekering omtrent een schade geval. De afwikkeling daarvan werd op zeer correcte wijze behandeld en binnen notime afgewikkeld en uitbetaald, zonder meer hulde aan alle betrokken medewerkers die hier verantwoordelijk voor waren.
Ik ben van mening dat, wanneer je met 30 schadevrije jaren op je autoverzekering een snorfiets (25 km) scooter erbij wil gaan verzekeren, je dit toch ook met 30 schadevrije jaren zou moeten kunnen aanmelden.
prima site om verzekeringen af te sluiten in 1 2 of 3 stappen ben je al klaar.
Ik geef jullie een 8, want er zijn altijd verbeterpunten. Maar ik ben dik tevreden met Inshared.
Het enige dat mij niet duidelijk is, is of ik nu wel of geen all risk heb gedaan, aangezien ik dacht dat ik dit aangeklikt heb, maar vervolgens heb ik bij het aanvragen hier niets meer over teruggezien
Geen opmerkingen, prettig lezen, duidelijke tekst. Ik vind het prima zo.
Hoe kan ik nou iets beoordelen dat nog niet is ingegaan.
Zonder moeilijk gedoe een goede en relatief goedkope verzekering afsluiten. Geen kleine lettertjes, duidelijk en open.
Wat een gemak, vanaf je laptop snel een verzekering afsluiten om vervolgens meteen met je nieuwe brommer de weg op te kunnen. De goedkoopste en makkelijkste. Bedankt Inshared!
ik ben erg blij met inshared, makkelijk overschrijven en goede chatservice. kortom toppie
er is geen WA + incasso als keuze , er is ook geen pakket korting ? maakt het wel aantrekkelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten , al krijg je 1 euro korting op een 2e en 3e verzekering
Heel makkelijk om bij InShared een verzekering aftesluiten, niks geen problemen heel duidelijk en overzichtelijk
Ik heb evengoed even "stiekum" geshopt voor een voordelige prijs/voorwaarden, ook al heb ik al een scooterverzekering bij jullie lopen. En ik ben toch weer bij jullie uitgekomen. En makkelijk afsluiten. Ben super tevreden. Thnx
Ik vind de manier hoe inshared denkt top !! Meer aandacht aan het milieu en geen schades dan alleen eurotekens !!
Wat ik jammer vind is het volgende: Ik ben 70 jaar. Als mijn snorscootertje niet lekker loopt en ik laat er even mijn zoon (40jr) oprijden op hem na te laten kijken dan loop ik voor mijn gevoel heel veel risico als er iets zou gebeuren. Geen 250 maar 500 euro eigen risico op een scootertje van maar €1300 Deze verhouding vind ik krom.
Ik geef een 9 omdat ik erg tevreden ben over de verzekering.
Makkelijk in te vullen, vragen zijn snel beantwoord, of via de Fb pagina of de mail. Wel jammer dat je niet kan bellen met vragen. Duidelijke taal over wat er precies verzekerd is en wat niet. Erg te vreden tot nu toe.
Ik heb zojuist de bromfietsverzekering afgesloten. Interpolis (mijn vaste verzekeraar) was 3 keer zo duur voor dezelfde dekking! Het aanmelden was een fluitje van een cent, binnen 5 minuten was ik klaar. Gelukkig heb ik nog geen ervaring met de schadeafhandeling, maar als die net zo eenvoudig en duidelijk is als het aanmelden, benb ik super tevreden!!!
vooralsnog duidelijk allemaal, verzekering gaat per vandaag in, dus een echt oordeel kan ik pas geven als ik een schade moet melden, wat ik natuurlijk niet hoop en ook zeker niet vanuit ga
Zag er goed uit totdat ik de voorwaarden goed doorlas.
Gewoon goed en goedkoop, echt voor Nederlanders.
Ik had nog wat vragen, maar ik heb een chatsessie met een van uw medewerkers opgestart (Daan) en mijn vragen zijn snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Hele goede service dus!
Vond het snel en makkelijk geregeld, Dat ik voor dat ik mijn scooter koop een duidelijk overzicht hebwaar ik aan toe ben. Super geregeld, En goedkoop voor wat je er voor terug krijgt.
lekker goedkoop en binnen 2 minuten verzekerd !
aanmelden gaat snel en zover probleemloos,bedankt.
Ik zie Inshared als een verzekeraar zonder fratsen. De kosten zijn duidelijk en worden helder gecommuniceerd op de site, geen verborgen kosten, alles is inclusief. Ik weet niet precies hoe het zit bij andere verzekeraars, maar het feit dat je op elk moment kan opzeggen is voor mij een grote plus.
lekker overzichtelijk, goedkoop en snel helemaal toppie
Ik zag dat jullie geen onderscheid maken in elektrische dan wel benzine scooters. Nou kunnen beide even hard, maar voor het milieu maakt het wel verschil. Dat zou je kunnen belonen met wat extra punten oid.
Prima manier om snel en goedkoop een verzekering af te sluiten
Ik ben zelf al klant bij Inshared en gezien de ervaring met Inshared is deze stap qua bromfietsverzekering voor mijn dochter snel gezet
de verzekering was zo afgesloten de dekking is perfect wat wil je nog meer
Lekker snel en voordelig een verzekering afsluiten
Goede informatie, goede feedback, helemaal super !!!
mijn ervaring met Inshared is ,dat ik alles zelf in de hand heb. wanneer ik iets wil wijzigen ga ik gewoon even naar de website log me in en verander wat ik wil. ik vind dit concept geweldig, was dus ook niet van plan om hier gouw verandering in te brengen
Het was makkelijk snel simpel en goedkoop. Mijn zoon wil deze ook.
de klantenservice heeft mij heel erg goed geholpen met mijn autoverzekering. service vind ik erg belangrijk. daarom zet ik nu mijn bromfietsverzekering en later waarschijnlijk ook de rest van mijn verzekeringen over.
lekker makkelijk af te sluiten bromfietsverzekering
Inshared is een makkelijk af te sluiten verzekeringsmij
Goede website, leuke premie voel me bij andere verzekeringen met tussen personen in het ootje genomen, maar het zijn hun boterhammen van daar ook wel een beetje begrip!!!!!!
een 8 tog een goeie verzekering en gemakkelijk af te sluitten
Ik vind dit een prima site is inmiddels mijn tweede verzekering.
Ik heb nog geen ervaring daar ik net mijn eerste scooter gekocht heb. Tot dusver ging de verzekering afsluiten prima.
Binnen vijf minuten een bromfietsverzekering afgesloten! Kind kan de was doen zo makkelijk!
prima en supersnel mijn brommerverzekering geregeld. dikke pluim!
Gewoon in vijf minuten was mijn verzekering afgesloten , top!
het is gemakkelijk zelf af te sluite. Sommige aanbieders lijken goedkoper, maar uiteindelijk moet je er toch nog dingen extra bij verzekeren. Dat is hier dus niet Toppi!!
Duidelijke site, simpel af te sluiten en prima prijsje.
deze bromfiets verzekering is 50 euro goedkoper dan mijn huidige!
Goede verzekering makkelijk af te sluiten en zeer goedkoop
Prima verzekering , alleen jammer dat je een wat oudere brommer niet tegen diefstal kan verzekeren.
makkelijke site, zelfs voor mij in te vullen, goede vezekering voor een prettige prijs. gemakkelijk met aanmelden en opzeggen van de verzekering.
Ging allemaal lekker vlot, geen gedoe en leuke premie
Lekker makkelijk afsluiten en lekker goedkoop :)
de premie is ok , de dekking ook , alleen zou ik toch een papieren polis willen ontvangen en het is mij niet echt duidelijk hoe ik aan de groene kaart ga komen?
ben blij dat het zo makkelijk is af te sluiten, de website overzichtelijk is en ik makkelijk bij mijn gegevens kan :)
....gewoon TOPPIE geregeld bij inschared....een zorg minder...dank u....
Makkelijk af te sluiten tegen een zeer concurerend tarief
er zou ook op de website een mogelijkheid moeten zijn om in te vullen als je negatieve schadevrije jaren hebt. Ik zie nergens dat ik tegen diefstal kan verzekeren
Het is makkelijk en duidelijk omschreven wat je moet doen
prima en supersnel mijn brommerverzekering geregeld. dikke pluim!
Net als de vorige keer heb ik géén bevestigings/activeringsmail ontvangen (ook niet als spam). Weet dus niet of ik verzekerd ben en ben dus genoodzaakt een andere verzekeraar te zoeken.
gewoon goed. Afsluiten makkelijk en snel. zelfs in het weekend. nette prijs.
Wat een heerlijke website om een verzekering af te sluiten, heel overzichtelijk en duidelijk
Ik zou de verzekering een ander aanraden maar het hoeft niets te schuiven!!
Ben vooral blij met duidelijke informatie en goeie dekking. Het was heel makkelijk om verzekering te sluiten.
top, een paar klikken en de verzekering is klaar, en heel goedkoop?
u kunt u beter vergewissen van de type aanduidingen van de brommers in uw aanvraaglijsten.
Ik ben tevreden, alleen telefonisch contact vind ik belangrijk
was via de tv bekent nu voor het eerst gekeken en meteen afgesloten
Thank you for the great deal on my Tomos brommer
Nog geen ervaring met insharet verzekering maar het ziet er goed uit
Duidelijke vraagstellingen en zeer simpel en gebruikersvriendelijk en overzichtelijk.
Makkelijk geregeld, hoop verder geen contact meer te hebben, dan gaat het goed.
Het is snel, gemakkelijk en goedkoop om een brommerverzekering bij Inshared te beginnen. dit is onlangs mijn 4e brommer die ik hier verzekered heb, en omdat het zo snel en gemakkelijk gaat heb ik zelfs tijd deze beoordeling in te vullen
ik heb verschillende verzekeringen bekeken maar kwam hier bij uit. het goedkoopste voor mijn brommertje
de verzekering is te kort om een oordeel te geven
goede en duidelijke website. wist ik al van mijn autoverzekering. goede ervaringen met schadeclaim die netjes en effectief werd afgehandeld. ook telefonisch goed bereikbaar en bijzonder vriendelijk te woord gestaan. geen vervelende zakelijke benadering maar erg persoonlijk met ook aandacht voor hoe vervelend het is om een aanrijding te krijgen. schadeafwikkeling was goed. daarom ook gekozen voor de bromfietsverzekering van inshared. op basis van eerdere ervaring vertrouwen gekregen.
allemaal snel geregeld en gelijk de groene kaar super
Toegankelijke site en snel in te vullen. Prima!
Erg overzichtelijke site en niet duur. de uitleg bij de i-punten kan iets uitgebreider. Ook mis ik bv de all-risk optie. Ik heb in tijden geen brommer gehad maar wel een auto en daarbij ook schade vrije jaren, geldt dit ook voor brommer? ik heb nu maar 0 ingevuld maar dat zou me natuurlijk wat kunnen schelen als dat meetelt.
eindelijk eens geen moeilijke site en dus super simpel om deze verzekering af te sluiten
Zeer duidelijk snel en simpel te regelen. Eeenmaal geregistreed krijg je alle gegevens overzichtelijk in je eigen map. Bonuspunten stimuleerd extra om voorzichtig te zijn in het verkeer.
Ik heb alles geprobeerd om mijn nieuwe snorscooter proberen te verzekeren.. Na alles 5 keer opnieuw geprobeerd te hebben krijg ik telkens de melding dat er met deze gegevens geen verzekering kan worden afgesloten....Heel jammer!!!!
Net afgesloten en dat ging prima. Vond het alleen een beetje jammer dat er geen wa+diefstal verzekering is. Ik hoop dat er nog Wehkamp bonnen zijn. ;-)
Prima eenvoudig afsluiten , en een mooie premie.
Heb inmiddels mijn derde brommerverzekering afgesloten. Ben superblij met de gemakkelijke manier van afsluiten en de lekker lage premie.
Duidelijk omschreven, overzichtelijk, goede prijs. Geen poespas.
perfecter service, altijd bereikbaar, alles goed geregeld
ze geven goede dekking, en nog is een cadeaubon
Verzekering is makkelijk af te sluiten we zijn dan ook een trouwe klant. We hebben een auto 2 scooters woon en w.a en rechtsbijstands verzekering en alles is prima geregeld.
hele goed service alleen jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn
Een fijne, makkelijke site met een goed en redelijk goedkoop aanbod aan verzekeringsprodeucten. Naar ervaring een goede, snel afwikkelende klantenservice.
snel geregeld mmar de terug mail naar mijnmailadres duurde lang
dit is de 2de verzekering , heb mijn motor ook verzekerd , maar had dan wel een korting verwacht. m vr gr p.lakeman
nog geen ervaring, net afgesloten maar de site is super overzichtelijk
Ik heb geen activeringscode ontvangen bij het aansluiten van de verzekering.
lastig een verzekeringsbedrijf te vinden, die niet begint met vergelijkbare verzekeringsinstellingen..Scheelt zeeen van tijd.
Wat ik een groot nadeel vindt is dat bij de prijs indikatie niet gelijk duidelijk wordt dat als je een brommer verzekerd voor je docht op pa zn naam dat je dan later nog een prijs verhoging te zien krijgt.
Super site ! Ik hou van jullie manier van werken ! What you see is what you get ! Niks geen flauwekul, duidelijke taal en Monkeyproof ! HELEMAAL TOP !
het verzekeren gaat prima , het enige punt is dat niet alle kentekens bekend zijn bij inshared , terwijl ze gewoon geregistreerd staan bij RDW , en dan kun je niets verzekeren. nu heb ik 2 ander brommers bij de anwb verzekerd.
Snel geregeld! mis alleen de beperkt casco verzekering tegen Diefstal die vele andere wel aanbieden. Daarentegen wel heerlijk goedkoop!
Super geregeld, duidelijk en goede prijs! Zelfs bij diefstal een goede service geleverd. Nieuwe brommer weer afgesloten bij jullie.
Goede, duidelijke website en gemakkelijk af te sluiten.
Lekker snel en gemakkelijk de verzekering geregeld.
het was niet mogelijk om gewoon nog een scooterverzekering af te sluiten op mijn naam maar met de zelfde rek.nr van mijn man. Kreeg steeds deze naam bestaat al! MAG HET HOPEN VAN WEL WANT HIJ IS OOK BIJ JULLIE VERZEKERD
Snel en makkelijk afgesloten en een gunstige prijs, aanrader!
Toen de premie eenmaal berekend was had ik mijn verzekering zó geregeld! Fijn! Ik kan het iedereen aanraden!
Echt heel prettige website om snel een goede goedkope verzekering af te sluiten. Top! Nu maar hopen dat ik jullie nooit nodig heb.
TOT NU TOE TEVREDE MAAR HELLAS GEEN KLANTSERVICE NUMMER
duidelijk..zelfs voor een pc kluns...volgende maand gaat alles over naar jullie..
Super ! Nu geen schades maken oid. En dan nog meer profiteren !
hoop maar dat ik de groene kaart op gestuurd krijg.
Overzichtelijke site, verzekering was zo afgesloten! :)
uit eerdere ervaringen met U en dat de prijs zo gunstig is.
een makkelijke manier om een zeer goedkope verzekering af te sluiten, scheelde ruim 45 euro per jaar met een andere "goedkope" maatschappij
Het afsluiten is één...... Hopelijk niet nodig, maar ik heb reviews proberen te zoeken en weet dat van de 100 er 99 altijd negatief zijn..... daar ga ik dan ook niet van uit, maar ....... wat ik wel lees en irritant vind, is dat de bereikbaarheid zeer,zeer lastig schijnt te zijn. Een telefoonnummer voor dringende zaken is toch wel op zijn plaats denk ik. Maar goed... prijs is goed, makkelijk af te sluiten. De "do not knows" zijn dus; Hoe gaat het bij schade werkelijk lopen. Als ik de verzekering wil opzeggen. Kontakt. We komen er hopelijk niet achter ;-) Gr, Dick
ik vind het een goede verzekering lekker snel en goedkoop
Verzekering is snel en makkelijk en snel af te sluiten. Zonder dat ik de prijzen vergeleken heb bij andere verzekeraars, vind ik het een prima prijs.
Duidelijke procedure voor het goedkoop verzekeren van een scooter
is soms lastig dat het alleen via internet vragen gesteld kunnen worden.
ik ben super tevreden met de manier waarop verzekeringen bij inshared lopen. Geen gezeur, betalingen lopen prima nadat een mail vooraf verzonden is.
Vind het prettig om op deze manier een verzekering af te sluiten. Is zo gepiept en geen papier door de brievenbus die je terug moet sturen.
een beetje meer duidelijk heid zou fijn zijn hoop dat verzekering goed is afgesloten verderest goed te vreden
Makkelijk en snel online verzekeren, echt de laagste maandpremie, geweldig!
Dit is een super verzekering en alles is elke dag apart verzekerd op de dag dat jij het in wiltlaten en geen gezeur van einde van de maand of einde van het jaar
na de verzekering te hebben afgesloten,brommer gepikt,veel gedoe om de verzekering stop te zetten,maar ook heeeeeeel veel gedoe omhem weer te activeren,zou erg fijn zijn als er toch telefonisch contact mogelijk is,niet alle vragen staan op de website,prijs is goed geen klagen,maar er moet niets zijn,dan wordt het moeilijker,en dat is jammer,misschien is het de leeftijd dat ik er niet zo goed raad mee weet,maat toch
Zou graag de WA willen uitbreiden met een tussen oplossing nu alleen WA of WA all risk naar WA Diefstal .Misschien moet dit nog uitgevonden worden bij Inshared dus graag antwoord in deze .
Mijn cijfer is puur opgebouwd om per computer de verzekering af te sluiten. Deze is prima verlopen.
deze scooter heeft ook een alarm en een windscherm deze en extra accessoires . maar kan dit nergens aan geven
Type brommer was niet in jullie lijst bij het kenteken te vinden. Ik moet accoord gaan met internetafhandeling, vragen stellen is dan een verschrikking (alleen jullie vragen tellen). Zaken als kenteken en IBAN info staan gewoon op het internet waarom moet ik het dan nog invullen. Jullie waren gewoon de eerste verzekering die ik zag, dat heeft mijn keuze bepaald. Tegenwoordig verwacht ik trouwens geen betere service van grote instellingen, het is de gesel van onze tijd (wacht maar tot u eens wat van een instelling nodig heeft wat niet in hun straatje past)
mijn naam is offermeijer en geen offermemeijer ,uw verzekeringen zijn prima
Ben nog steeds tevreden over omdat ik autoverzekering bij jullie heb
Nog geen ervaring, dit is mijn eerste polis bij inshared
Ik heb een ongeval gehad met de Vespa, is binnen een maand geregeld.
super gemakkelijk en ik ben al een tijdje klant.
Duidelijke website, scherpe premie, goede dekking en snel geregeld. Top!
de site werkt prima en is duidelijk voor iedereen
ik vind het wel jammer det ik geen tel contact kan hebben,want ik wil mijn verzekering opzeggen
Goede verzekering waarbij de in/opzettende ook gelijk zijn mee verzekerd. Als je op vergelijk site kijk zijn er wel een paar goedkoper maar dan blijkt later dat je nog een extra in/opzittende verzekering moet afsluiten. Daarbij las ik in de polis dat bij schade aan personen het bedrag van Inshared aanzienlijk hoger was dan bijvoorbeeld ASR. Kortom een prima verzekering!
heb 2 verzekeringen lopen bij juliie,service via mail en facebook is top,ondanks storm,alleen jammer dat ik niet alles in een map kreeg automatisch en dat ik eerst een verzekering moet beeindigen in andere map weer afsluiten en dan gelijk 30 cent per maand meer moet betalen erg vervelend en dat werd dus niet verteld,jammer.
Wat ik heel erg vervelend vind is dat de feedback zo traag en slecht is. Mijn scooter is van geel naar blauw kenteken gegaan en ik krijg dat gewoon NIET gewijzigd en daar heb ik al verschillende keren over gemaild. Heb verzekering opgezegd, maar de nieuwe verzekering was weer veel te duur! Ik heb die scooter voor de lol, ik rijd meer auto dan scooter.
ik heb niets te melden....ben heel tevreden met inshared
Het was zeer makkelijk om aan te maken, en het is ook zeker goedkoop.
Op basis het ingevoerde kenteken komt niet het juiste type naar voren. Kenteken F592FS geeft een keuze uit vier types DERBI SENDA, maar het is geen SENDA maar een GPR Racing. Ook is het zo dat de koop nog niet gesloten is, maar als deze doorgaat wil ik wel verzekerd zijn, het aanvraagproces ondersteund die logica niet helemaal.
snel af tesluiten en voordelig en heel over zichtelijk
Ik ben heel tevreden over Inshared, omdat ik een ingewikkelde vraag had over mijn zoon, die op de verzekerde scooter gaat rijden en daar kreeg ik een heel sympathiek antwoord op.
Uiterst goede verzekeringsmaatschappij. Behulpzame helpdesk, makkelijk bedienbaar via internet en gemakkelijk en direct je verzekering aanvragen.
Lekker snel en goed af te sluiten van uit de stoel.
lage premie geen poliskosten prettige applicatie /app bericht hoe de financien er voor staan
Makkelijk te gebruiken website. Geen 5 keer klikken omdat het programma met een antwoord niets kan.
ik mis de tussenvorm "WA + diefstal" en kunt u uitleggen waarom een WA met een tweede bestuurder van 5,00 naar 25,00 stijgt.
Kan de voorwaarden niet openen. Wat de prijs betreft dik tevreden.
ook voor iemand die niet zo vaak iets op de computer doet erg overzichtelijk en goed in te vullen
In een paar minuten verzekering afgesloten, lekker makkelijk en zeker ook scherp in prijs.
mijn auto was verzekerd bij inshared en ben zeer tevreden .jammer geen auto meer, dus nu maar een brommer.
Tot nu toe goed,maar ik heb hem net afgesloten. Vraag het over een jaar nog maar eens.
ik weet het nog niet. ik ben voor het eerst bij jullie verzekert
makkelijk af te sluiten en zeer overzichtelijk ook is de verzekering niet duur
geweldig, supersnel een verzekering afgesloten, zonder problemen Toppie
ik vind het heel fijn om bij inshared verzekerd te zijn en zit er over na te denken om ook mijn overige verzekeringen naar jullie over te zetten
Zéér prettige site, dat was voor mij reden om bij jullie de polis af te sluiten top!
Het was even lastig om mijn scooter en auto te verzekeren door wat kleine misverstanden maar ben uiteindelijke prima geholpen en hoop dat ik lang plezier mag beleven van mijn polissen afgesloten bij Inshared!
premie is de helft minder als bij vorige verzekeraar! duhhhh
Lekker vlug gebeurd! Gister een Tomos gekocht, vandaag gelijk de verzekering de lucht in! <3 InShared
Prima verzekering in mijn beleving de voordeligste. overschrijven gaat alleen wat moeilijk. ik haal meestal mijn oude polis er helemaal uit bij jullie en sluit dan een nieuwe polis bij jullie af ',want jullie blijven de makelijkste en goedkoopste ga zo door! mvrgr jacco hartog. Maarssen.
Simpel en duidelijk Je hoeft ook niet te vergelijken goede dekking goede prijs snel geregeld
Het is alleen een beetje onduidelijk terug te vinden of de mede passagier ook verzekerd is
Bij de optie "extra goed slot" is het misschien handig om te vermelden wanneer iemand een extra goed slot bezit. Maw wat zijn de eisen van een extra goed slot?
Super verzekering, simpel,overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden. We rijden al járen schadevrij en hopen dit zo te houden, zodat de premie ook laag kan blijven!
Ik vind vooral de website goed en snel werken. Je weet gelijk waar je aan toe bent.
snel makkelijk en voordelig en de site is duidelijk
goed en snel mijn bromfiets verzekerd via deze site toppie hoor
goede dekking, zo afgesloten en goedkoopste aanbod!
Waar ik moeite mee had is dat de tenaamstelling van de bank geen en of rekening pakt. Ik heb van alles moeten doen, eerst alles klein, vervolgens namen met hoofdletter enz. en uiteindelijk mijn naam er afgehaald en toen pakte die wel. Is lastig.
Zeer gemakkelijk af te sluiten! Met het grootste gemak alle verzekeringen onder 1 dak!!! Groeten Eelco Elshout
Deze verzekering is prima, lekker goedkoop, en no nonsens, en snel in te vullen.
Erg snel gebeurd, fijne website en lijkt betrouwbaar.
Prima verzekering en met de kortingspunten nog extra aantrekkelijk.
De verzekering was zo afgesloten, goed geregeld!
zeer snel en makkelijk om je verzekering af tesluiten, met een paar minuten gebeurd en daarbij is de maand premie ook nog er voordelig. is ook zeker een aanrader voor familie en kennissen.
Ik vond het prettig dat alles zo spoeling ging. Een verzekering afsluiten was zo gebeurd.
Een verzekering afsluiten, is nog nooit zo makkelijk geweest.
Prettige site en zeer snel geregeld, zou niet weten hoe dit beter zou kunnen!
Was zeer makkelijk en snel af te sluiten. Ga mijn auto ook bij verzekeren
Dat ging supersnel en gemakkelijk! Ga zo maar door :-)
Mijn oude Yamaha Mint scooter kan ik bij u verzekeren. Nu heb ik een andere gekocht, een Edwards SC-153 en die wordt niet door u verzekert. Daar ben ik niet blij mee.
Bezonder fijn in gebruik makkelijk om een verzekering af te sluiten, heb ook al mijn zoon klant gemaakt met een brommer verzekering nadat ik zelf gebruik heb gemaakt van uw verzekeringen, zal zeker fam. en kennissen de verzekeringen aanbevelen. Hoop ook dat het soepel verloopt bij evt. schade !

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen