Unigarant Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (32 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Je hebt keuze uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals pechhulp
  • Je bouwt tot wel 75% no-claimkorting op
  • Diefstal van je nieuwe bromfiets in het eerste jaar? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Scooterverzekering

Scooter all risk verz nu is hij gestolen en alles opgestuurd expert alles goed gekeurd bedrag afgesproken en nu zeggen ze ja hij is opgevoerd terwijl dit niet zo is maar dat op de bon zo staat terwijl alleen de varioring eruit is gehaald omdat die met vario erin maar 20 liep en nu zonder 25 de fabrieks garantie van 2 jaar blijft ook gewoon geldig en dat zou bij opvoeren niet zo zijn nu weigeren ze uit te betalen en krijg je ook nog een brief van als je bij de volgende aankoop dit weer doet weigeren wij de verzekering en melden.wij je aan terwijl ik al 38 jaar brommer/scooter rij nog nooit met de politie problemen heb gehad ook niet op de rollerbank gewoon keurig de toegestane snelheid en nog nooit een ongeluk gehad of veroorzaakt ik vind dit schande

Mijn buurman zijn scooterverzekering twee maanden al opgezegd en bleek moet wel 30 euro betalen. Klopt dat en waarom?

Waardeloze verzekering. Veranderen leeftijd op polis zonder klant daarover in te lichten, waardoor onze dochter dus niet verzekerd was. Schade gereden, snap dat ik op moet draaien voor de schade. Tegenpartij had de schade even opgeschroeft, unigarant neemt het bedrag klakkeloos over en wij kunnen boeten. Had ze nota bene ingelicht over dat ik het niet vertrouwde. Sturen geen expert en hebben geen zin om de zaak te heropenen. Sta je dan als klant met je rug tegen de muur. Voor mij NOOIT geen verzekering bij unigarant meer. WAARDELOOS BEDRIJF, DIE ZEKER NIET VOOR ZIJN KLANTEN STAAT.

Heel gevaarlijke deze scooter/bromfietsverzekering Telefonisch afgesloten via ANWB Dacht mijn dochter goed was verzekerd maar achteraf 2 jaar onverzekerd op een nieuwe scooter gereden. DANK JE WEL ANWB/UNIGARANT

Al 2 jaar is mijn scooter verzekerd bij unigarant voor 150 EURO PER MAAND!! Zogenaamd all risk en ik woon miidden in de stad, zovaak proberen te wijzigen voor een goedkopere zeggen ze dat dat niet kan, enige manier is om mijn scooter te verkopen. Dus andere eigenaar. DEBIELEN zijn ze! Oplichters!

Zeker weten dik tevreden met deze verzekeraar. Al vaker schade gehad aan mijn scooter vanwege stormschade, word heel snel opgepakt en uitgevoerd. Vaak al binnen een paar dagen. Laatst scooter gestolen en ook hier pakken ze dit direct op! Niets meer dan lof voor deze mensen!

Jarenlang trouwe klant geweest. Eenmalig vergeten adreswijziging door te geven. Geen een keer is er gebeld of gemaild. Ook niet met een van mijn ouders contact opgenomen die in de “verzekeringsstamboom” staan. Direct een incasso bureau… boete rdw. Alleen maar omdat ze ronduit lui zijn op het kantoor, geen coulance. Mijn adres staat gewoon in alle registers…. nooit meer een verzekering hier….

Zeer slecht,proberen op alle manieren niet te betalen,onvriendelijke oplichters

en ik kan je zegen ik heb nooit een problemen gehad bij een verzekering gin al tijd netjes de 24e van mijn rekening maar bij die oplichters val niets te regelen wat als ze hun zin niet krijgen leg je er uit om dat je niet die 35 euro wil betalen ik lijk wel gek als ik me heb verzekert voor 20,05 per maand en niet voor 35 euro wat zij wilden

Zonder enig bewijs zetten ze je in een registratie voor 8 jaar zodat je nergens meer verzekert wordt. Je wordt als crimineel behandeld ,komen afspraken niet na en zijn alleen op jouw geld uit. Gevaarlijke lui nooit verzekeren daar…

Gevaarlijke lui bij UNIGARANT, zonder bewijs alleen vermoedens sturen ze je een onderzoeksburo , en bepalen hun dat je geen recht hebt schadeloos te worden gesteld. Nee nooooit meer Unigarant

goede dekking, snel afgesloten en snelle hulp bij een ongeluk.

Al meerdere keren problemen gehad. Na een ongeluk heb ik wel 10 keer voor mijn geld moeten bellen. En nu een incassobureau aan de deur omdat er 9.70 openstaat. Geen brief verzonden. Scooter zonder pardon uit de verzekering gehaald. Unigarant weet niet hoe ze hun zaken op orde moeten stellen. Na betaling altijd nog na rekeningen gekregen. En met dit mooie weer zit ik dankzij unigarant op mn enige vrije dag thuis. DUS GEEN UNIGARANT!

nog geen ervaring mee ik sinds twee dagen een scooter.maar deze komt redelijk uit de bus wat prijs betreft.

3 kinderen die scooter rijden en door schade wisselden van scooter en je wordt meteen als handelaar aangeschreven. altijd excuses dat ze achterlopen vanwege drukte. steeds andere mensen, veel verloop, ondeskundig .niet besluitvaardig…dus ik ben er weg!

goed geregeld! scherpe premie! goede voorwaarden! snelle afhandeling! top dus!

Super duidelijk en gemakkelijk online af te sluiten. Ik adviseer iedereen die een bromfietsverzekering overweegt Unigarant aan. Voordeliger kan namelijk niet, zelfs niet als je meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeringsmaatschappij hebt!

Goede degelijke verzekering zeker icm met mijn Peugeot Tweet. Onder andere voor dit merk hebben/hadden zij afwijkende polisvoorwaarden. deze zijn positiever dan de standaard voorwaarden. Na 1 schade (onderuit geschoven) wel -3 jaar op mijn bord… dat is een beetje jammer. Zeker voor mijn bankrekening!

Niet doen!! Mensen maken veel te veel fouten, en jij draait ervoor op!!!! Niet doen!!!!!

Helemaal kut! Administratief foutje werd er gemaakt. Daardoor mag ik nu 130,37 ophoesten en aan gerechtsdeurwaarders betalen. Nooit doen, alleen maar gezeik. Mijn vriendin heeft er ook al ellende mee gehad. NIET DOEN!!!!!!!

makkelijk probleemloss formuliert, duidelijk, snel geregeld tegen een scherpe prijs. Geen agressieve vechter maar goed door Eigen kracht. Zo moet het !

Al ruim 5 jaar verzekerd bij unigarant ( all-risk) Niet via tussen persoon. altijd goed contact met verzekeraar bij vragen mijnerzijds. recent scooter (half jaar oud) gestolen en kapot gemaakt. (door politie aangetroffen) Na beoordeling expert scooter total loss verklaard, Unigarant gaat zo spoedig mogelijk over tot uitbetaling aanschafwaarde scooter, zonder poespas, gezeur of administratieve rompslomp. Petje af !!

Ik had een nieuwe scooter gekocht, maar die heb ik na circa 5 maanden weer verkocht. Na ontvangst van vrijwaringsbewijs heb ik die verzonden naar unigarant, met brief aangetekend. Die brief en vrijwaringsbewijs heb ik in febr 2013 naar unigarant verstuurd. Wij zitten nu eind juli 2013 nog geen brief van unigarant, de verzekering is beeindigd. En als je voor de vervaldatum de scooter verkoopt, dan krijg je geld terug. Je hoort niets. IK had een incasso afgegeven, dat hou ik nu goed in de gaten. Ik boek het bedrag zo terug. Unigarant is geen aanrader. Klanten zijn voor hun niet belangrijk alleen geld.

ik heb 2 voertuigen verzekerd bij Unigarant. omdat ik de een niet meer gebruikte heb ik de verzekering tijdelijk kunnen stoppen ging dezelfde dag nog in. zodat ik de brommer door kon verkopen. tevens had ik ook een brommer die gestolen was, 1 telefoontje en binnen 3 dagen was de verzekering gestopt na een kopie van de bevestiging van de aangifte

Laatst (1,5 maand) ben ik onderuit gegaan met mijn Sym Allo snor omdat er een auto mij geen ruimte wilde geven om normaal te kunnen rijden. Met als gevolg daarvan ging ik onderuit bij de eerste bocht die ik tegenkwam, omdat de auto op m'n lip zat. De uiteindelijke schade bedroeg €300 en de schade op mijzelf was ook €200. Alles was doorgegeven bij Unigarant en ze hebben nog NIKS laten horen van hunzelf, van de zaak, of hoe ze ervoor staan. Al met al vind ik het een beetje knullig. Jammer.

Zeer zeker NIET!!! Stelletje oplichters. Ik heb 6 jaar netjes betaalt. Nu heb ik mijn scooter verkocht en geven ze niet thuis waneer ik mijn verzekering wil opzeggen. Telefonisch zijn ze amper bereikbaar en via de mail reageren ze al helemaal niet. Ik ga nu naar het juridisch loket stappen omdat ze maar niet willen bevestigen dat ik heb opgezegd. Je moet toch wel je verzekering kunnen opzeggen? Snap niet dat zij nog bestaan!

beide scooters verzekerd via unigarant nooit problemen gehad.

had recht op restitutie van premie na royement. Is pas na 6 maanden en 9 x herinneringen aan maatschappij, uitgekeerd. Moet je eens 14 dagen te laat je premie betalen, ze weten je te vinden.

De waarde van je scooter zal waarschijnlijk na 1 jaar zoveel zijn afgenomen bij deze gappies dat de verzekering het niet waard is bij unigarant. Ze zouden 17 honderd uitbetalen en ik ontving maar 14 voor een een scootertje van 3 kop.

Over het uitkeren van de schade heb ik geen problemen, mischien zijn ze daarom zo duur maar: Het wordt een ander verhaal wanneer je dreigt te vertrekken als klant. Hou je bankrekening dus in de gaten, laat het storneren en blokkeren als ze na je beeindiging ineens van plan zijn om je verzekering zonder pardon te verlengen!!! Belangrijk is dus ook, om je bevestiging van opzeggen minimaal 1 jaar te bewaren, want blijkbaar werkt de administratie bij sommige bedrijven niet helemaal zoals het hoort. Ook ben ik verzekerd geweest mat de Rabobank als tussenpersoon (ACAR) maar die heb ik gauw al gedag gezegd toen ik merkte hoe slecht mijn gegevens bekend stonden bij zowel de bank als bij Unigarant. Conclusie: Ik raad je vooral geen Unigarant aan!

maandbetaling van rekeningnummer: 103225544 polisnummer 7160220 laat mijn even weten of ik het zo goed gedaan heb. vriendelijke groet, em verhoef

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen