Unigarant Autoverzekering

Is onderdeel van ANWB Groep Ervaringen

De autoverzekering van Unigarant Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van een Unigarant Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Geen eigen risico met de Unigarant Schadeservice
  • Eén jaar Nieuwwaardegarantie bij Volledig Casco
  • No-claimkorting tot maar liefst 80%

Deze informatie wordt verstrekt door Unigarant en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Unigarant Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Unigarant Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: all-risk verzekeringbij unigarant (is ANWB dochter n.b.!!) schade opgelopen door onbekende derde. ... slechte communicatie, na een jaar verhoging van ruim 300% premie zonder schade geleden te hebben.G...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Unigarant

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

Consumentenbond
De Unigarant Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2012 door beoordeeld met een 7,5.
hoyhoy.nl
De Unigarant Autoverzekering is op 13 June 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.
MoneyView
De Unigarant Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 May 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Unigarant Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 October 2011 door beoordeeld met een 6,9 en is daarmee de Beste uit de test.
hoyhoy.nl
De Unigarant Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 April 2010 door beoordeeld met een 7,6.
Independer.nl
De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 January 2010 door beoordeeld met een 7,3.
Independer.nl
De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 May 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 February 2009 door beoordeeld met een 7,3.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Unigarant

Ontdek verdere meningen die er zijn over Unigarant:

Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.

Ervaringen met de Unigarant Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(14 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Unigarant

zegt op 3 November 2013:

Unigarant via ANWB is een top verzekeraar. Veel mogelijkheden en lage premie. Coulant en service gericht bij autoschade.

zegt op 20 November 2012:

Zeer complete dekking, geen eigen risico. Zelfs niet bij storm en ook diefstal zonder braaksporen is gedekt. Betaal misschien wel iets meer dan bij andere verzekeraars, maar daar staat goede service tegenover.

zegt op 7 August 2012:

Mijn autoverzekering loopt er enkele jaren, tot nu toe alles OK en tevreden. Al kan de premie (bij 1 of 2 verz.) wel ca 80-100 Euro goedkoper per jaar als ik het vergelijk met anderen en alleen op de prijs af ga. Maar Unigarant behoort zeker tot een van de laagste prijzen, want er zijn zat anderen (95%) die een hogere premie berekenen.

zegt op 18 August 2011:

Goede maatschappij voor een betaalbare prijs, service ok

zegt op 11 October 2010:

Ik reageer hier even namens een client die via ons een autoverzekering bij Unigarant heeft. De man was door omstandigheden opgenomen in een instelling. Topjob = burnout=plus. Werkende moeder met 2 kids thuis. Op enig moment begin 2010 wordt de auto gestolen. De dader had zich de toegang tot de woning verschaft via de (niet afgelsoten) achterdeur. Met meename van de autosleutel is de auto verdwenen. Dit is feitelijk een niet gedekte schade door het gegeven dat er geens sporen van braak aan de woning zijn. Door de maatschappeljke omstandigheden waar het gezin zich in bevond heeft Unigarant de schade, geheel uit vrije wil, dus zonder druk van verzekerde of ons, vergoedt. Het was een substantieel onverplichte uitkering van € 10.000,00! Ik weet niet of hiermee wordt voldaan aan spelregels oid. Ik vindt het een dermate belangwekkende afwikkeling van een zaak die ik niet snle bij een andere verzekeraar zal aantreffen. Desgewenst is een anonieme kopiebrief voor de redactie beschikbaar ten bewijze van het voorgaande. Succes met het initiatief!

zegt op 28 September 2010:

Door vervelende omstandigheden,3 X in korte tijd,schade door anderen aangebracht aan mijn voertuig,is door deze verzekering korekt en zonder problemen geregeld.

Nee, ik zou een Unigarant Autoverzekering niet aanbevelen

uit Den haag zegt op 4 October 2017:

Dramatisch slechte verzekeringsmaatschappij. Onprofessioneel en ongeorganiseerd. Na meer dan vier maanden wacht ik nog steeds op uitkering. Op het moment dat mijn auto gemaakt is, zal ik mijn rijbewijs opnieuw moeten halen.

Telefonisch slecht te bereiken en daad wordt niet bij het woord gevoegd.

Nooit deze verzekering nemen!!!

uit Zoetermeer zegt op 14 September 2015:

all-risk verzekeringbij unigarant (is ANWB dochter n.b.!!) schade opgelopen door onbekende derde. geen vergoeding van schadebedrag, integendeel b/m tredes lager, korting kwijt en premie fors omhoog. en dat bij méér dan 30 jaren schadevrij. SCHANDE !!

uit Eindhoven zegt op 7 September 2015:

Aanrijding gehad. Tegenpartij reed achterop mijn auto. Gevolg veel schade, auto was total loss. Generali moest mij betalen. Heb extreem lang moeten wachten op mijn geld. Ba, wat een rotverzekering (Generali). Ik zou nooit een verzekering willen van deze club. Voelde mij zwaar gedupeerd.Unigarant liet mij ook flink in de steek. Ook geen fijne verzek.

uit Uden zegt op 7 August 2015:

Zeer slechte verzekering, die ik niemand zou aanraden.
Unigarant heeft rekening naar een verkeerd adres gestuurd en ik moet nu 100 euro boete betalen aan een incassobureau.
Na een telefoontje aan Unigarant vertelden ze mij dat ikzelf verantwoordelijk was voor het op tijd betalen, ook al sturen ze de rekening naar een verkeerd adres.
Een rekening sturen zien zij als een service.

zegt op 13 April 2014:

In 2009 mijn Auto verkocht die verzekerd was bij Unigarant, toen 22 schade vrije jaren. Na deze verzekering een oldtimer genomen ook in 2009 en ook bij Unigarant en ook schade vrij gereden! Nu 2014 Oldtimer eruit en nieuwe WA+ verzekering nemen, ook weer Unigarant --> Ja helaas U moet de volle premie betalen! Het is al langer dan 1 jaar geleden dus helaas! Nou vraag U hoe is dit nu mogelijk??? Met vriendelijke groet, Leen Spaans

uit Gemert zegt op 3 April 2013:

SLECHTSTE verzekering ooit.
NOOIT meer, stel oplichters. Heb het voertuig al een flinke tijd niet meer maar de verzekering betaal ik Nogsteeds na meerdere pogingen om het op te zeggen. Inmiddels moet ik ook betalen voor een incasso bureau van hun.
Ze zijn ERG slecht te bereiken, via telefoon En mail reageren ze niet op.
Wat je ook doet, pak deze NIET

zegt op 28 July 2011:

Unigarant is erg slecht met betalen wanneer er diefstal.
Het bedrag is veel te laag. je kan hier niet voor terug kopen wat je had.
Nooit zaken mee doen.

uit Helmond zegt op 17 February 2011:

Eind oktober 2010 kreeg ik motorpech met mijn auto. De wegenwacht regelde het transport van mijn auto naar de dealer. De firma Logicx haalde mijn auto op met een bergingswagen, na het weekeinde zouden zij mijn auto afleveren bij de garage. Toen ik mijn auto weer zag schrok ik van de aanblik: de voorwielen stonden er scheef onder! Dat had helemaal niets te maken met de motorstoring en moet een gevolg zijn geweest van de behandeling van mijn auto door de 'heren' van Logicx. Schade aan de voortrein van mijn auto: EUR. 5000,--!! Volgens de schade-expert kan niet worden aangetoond dat de schade tijdens het transport is ontstaan. Dat komt Unigarant goed uit: zij vergoeden de schade niet, terwijl ik all-risk verzekerd ben. Na vijf maanden corresponderen probeert Unigarant mij de mond te snoeren door me EUR. 500,-- aan te bieden. ANWB verzekeringen, en ANWB wegenwacht doen ook helemaal niets, Unigarant is tenslotte van de ANWB. Conclusie: mijdt deze oplichters!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen