Unigarant Autoverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (15 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Geen eigen risico met de Unigarant Schadeservice
  • Eén jaar Nieuwwaardegarantie bij Volledig Casco
  • No-claimkorting tot maar liefst 80%

Onafhankelijke beoordelingen voor de Unigarant Autoverzekering

De Unigarant Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Unigarant Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De Unigarant Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Unigarant Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Unigarant Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,6.

De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Autoverzekering

Dramatisch slechte verzekeringsmaatschappij. Onprofessioneel en ongeorganiseerd. Na meer dan vier maanden wacht ik nog steeds op uitkering. Op het moment dat mijn auto gemaakt is, zal ik mijn rijbewijs opnieuw moeten halen. Telefonisch slecht te bereiken en daad wordt niet bij het woord gevoegd. Nooit deze verzekering nemen!!!

all-risk verzekeringbij unigarant (is ANWB dochter n.b.!!) schade opgelopen door onbekende derde. geen vergoeding van schadebedrag, integendeel b/m tredes lager, korting kwijt en premie fors omhoog. en dat bij méér dan 30 jaren schadevrij. SCHANDE !!

Aanrijding gehad. Tegenpartij reed achterop mijn auto. Gevolg veel schade, auto was total loss. Generali moest mij betalen. Heb extreem lang moeten wachten op mijn geld. Ba, wat een rotverzekering (Generali). Ik zou nooit een verzekering willen van deze club. Voelde mij zwaar gedupeerd.Unigarant liet mij ook flink in de steek. Ook geen fijne verzek.

Zeer slechte verzekering, die ik niemand zou aanraden. Unigarant heeft rekening naar een verkeerd adres gestuurd en ik moet nu 100 euro boete betalen aan een incassobureau. Na een telefoontje aan Unigarant vertelden ze mij dat ikzelf verantwoordelijk was voor het op tijd betalen, ook al sturen ze de rekening naar een verkeerd adres. Een rekening sturen zien zij als een service.

In 2009 mijn Auto verkocht die verzekerd was bij Unigarant, toen 22 schade vrije jaren. Na deze verzekering een oldtimer genomen ook in 2009 en ook bij Unigarant en ook schade vrij gereden! Nu 2014 Oldtimer eruit en nieuwe WA+ verzekering nemen, ook weer Unigarant –> Ja helaas U moet de volle premie betalen! Het is al langer dan 1 jaar geleden dus helaas! Nou vraag U hoe is dit nu mogelijk??? Met vriendelijke groet, Leen Spaans

Unigarant via ANWB is een top verzekeraar. Veel mogelijkheden en lage premie. Coulant en service gericht bij autoschade.

SLECHTSTE verzekering ooit. NOOIT meer, stel oplichters. Heb het voertuig al een flinke tijd niet meer maar de verzekering betaal ik Nogsteeds na meerdere pogingen om het op te zeggen. Inmiddels moet ik ook betalen voor een incasso bureau van hun. Ze zijn ERG slecht te bereiken, via telefoon En mail reageren ze niet op. Wat je ook doet, pak deze NIET

Zeer complete dekking, geen eigen risico. Zelfs niet bij storm en ook diefstal zonder braaksporen is gedekt. Betaal misschien wel iets meer dan bij andere verzekeraars, maar daar staat goede service tegenover.

Mijn autoverzekering loopt er enkele jaren, tot nu toe alles OK en tevreden. Al kan de premie (bij 1 of 2 verz.) wel ca 80-100 Euro goedkoper per jaar als ik het vergelijk met anderen en alleen op de prijs af ga. Maar Unigarant behoort zeker tot een van de laagste prijzen, want er zijn zat anderen (95%) die een hogere premie berekenen.

LindaB zegt:Met alle respect voor de vwueron die PIP implantaten hebben, maar hoezo wordt nu klakkeloos alles vergoedt door zorgverzekeraars? Dit houdt in dat de mensen die er niets mee te maken hebben het dus ook betalen. Ik hoorde dit nieuws al enige tijd geleden en vindt het apart dat ik nu indirect moet betalen voor de operaties. En ik niet alleen dus. Terwijl de premies ophoog schieten en de vergoedingen steeds minder worden, ik vind dit dan een hele aparte actie.

Goede maatschappij voor een betaalbare prijs, service ok

Unigarant is erg slecht met betalen wanneer er diefstal. Het bedrag is veel te laag. je kan hier niet voor terug kopen wat je had. Nooit zaken mee doen.

Eind oktober 2010 kreeg ik motorpech met mijn auto. De wegenwacht regelde het transport van mijn auto naar de dealer. De firma Logicx haalde mijn auto op met een bergingswagen, na het weekeinde zouden zij mijn auto afleveren bij de garage. Toen ik mijn auto weer zag schrok ik van de aanblik: de voorwielen stonden er scheef onder! Dat had helemaal niets te maken met de motorstoring en moet een gevolg zijn geweest van de behandeling van mijn auto door de 'heren' van Logicx. Schade aan de voortrein van mijn auto: EUR. 5000,–!! Volgens de schade-expert kan niet worden aangetoond dat de schade tijdens het transport is ontstaan. Dat komt Unigarant goed uit: zij vergoeden de schade niet, terwijl ik all-risk verzekerd ben. Na vijf maanden corresponderen probeert Unigarant mij de mond te snoeren door me EUR. 500,– aan te bieden. ANWB verzekeringen, en ANWB wegenwacht doen ook helemaal niets, Unigarant is tenslotte van de ANWB. Conclusie: mijdt deze oplichters!

Ik reageer hier even namens een client die via ons een autoverzekering bij Unigarant heeft. De man was door omstandigheden opgenomen in een instelling. Topjob = burnout=plus. Werkende moeder met 2 kids thuis. Op enig moment begin 2010 wordt de auto gestolen. De dader had zich de toegang tot de woning verschaft via de (niet afgelsoten) achterdeur. Met meename van de autosleutel is de auto verdwenen. Dit is feitelijk een niet gedekte schade door het gegeven dat er geens sporen van braak aan de woning zijn. Door de maatschappeljke omstandigheden waar het gezin zich in bevond heeft Unigarant de schade, geheel uit vrije wil, dus zonder druk van verzekerde of ons, vergoedt. Het was een substantieel onverplichte uitkering van € 10.000,00! Ik weet niet of hiermee wordt voldaan aan spelregels oid. Ik vindt het een dermate belangwekkende afwikkeling van een zaak die ik niet snle bij een andere verzekeraar zal aantreffen. Desgewenst is een anonieme kopiebrief voor de redactie beschikbaar ten bewijze van het voorgaande. Succes met het initiatief!

Door vervelende omstandigheden,3 X in korte tijd,schade door anderen aangebracht aan mijn voertuig,is door deze verzekering korekt en zonder problemen geregeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen