Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Tot € 2.500.000,- wereldwijd verzekerd
  • Uitwonende studerende kinderen gratis meeverzekerd
  • Aantrekkelijke pakketkorting tot 10%

Onafhankelijke beoordelingen voor de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering

Unigarant is vlot en deskundig met het beoordelen van alle stukken. Ook maken ze geen enkel probleem van het feit dat ik de tegenpartij al betaald had voordat unigarant het voorval kon beoordelen. In het verleden heeft ook de inboedelverzekering van unigarant ons goed bijgestaan. Geen kleine lettertjes! Ik adviseer unigarant aan u.

Zeer goed snel geholpen geen problemen ja ik wil graag een Ipad!

goeie en goedkope verzekeraar. Toen ik na 3 dagen verzekerd was kreeg ik al een ongeluk, en ze betaalden gelijk alle schade zonder dat ze moeilijk deden . echt aan te bevelen!!!! Het ongeluk was trouwens mijn eigen schuld!!! ik had de papieren net op de dag van het ongeluk binnen ( schadeformulier etc) en toch deden ze er niet moeilijk over ! ik was verbaasd! Beste verzekeraar voor de beste tarieven!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen