Unigarant Reisverzekering

Is onderdeel van ANWB Groep Ervaringen

De reisverzekering van Unigarant Verzekeringen (ook bekend als Menzis Reisverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van een Unigarant Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Je krijgt de beste prijs/kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond 2015
  • Kinderen tot vijf jaar zijn, mits opgegeven, gratis meeverzekerd
  • Overal in de wereld krijg je hulp van de ANWB Alarmcentrale

Deze informatie wordt verstrekt door Unigarant en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Unigarant Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Unigarant Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Wegens plotselinge overlijden (schoon) zus 5 uur na aankomst in zuidfrankrijk teruggekeerd, unigar... 16 april schadeformulier op internet ingevuld, zelfde dag bevestiging gekregen dat schade in behan...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Unigarant

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 April 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 April 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Kortlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 April 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Kortlopend'.
Meer tonen...
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Kortlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Kortlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 April 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 April 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Kortlopend'.
MoneyView
De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 March 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2013 door beoordeeld met een 7,1.
Consumentenbond
De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2012 door beoordeeld met een 7,1.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,3.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,3.
Consumentenbond
De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2011 door beoordeeld met een 6,8.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 7,1.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 7,1.
Consumentenbond
De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2010 door beoordeeld met een 6,9.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Consumentenbond
De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2009 door beoordeeld met een 4,8.
TravMagazine Reisrevue
De Unigarant Reisverzekering is op 22 January 2009 door beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.
TravMagazine Reisrevue
De Unigarant Reisverzekering is op 22 January 2009 door beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,3.
Independer.nl
De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,3.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Unigarant

Ontdek verdere meningen die er zijn over Unigarant:

Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.

Ervaringen met de Unigarant Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Unigarant

uit Maastricht zegt op 24 October 2016:

10/10 buitengewoon

Bij terugkomst van onze vakantie hadden we door het zoekraken van onze koffers een kleine schade. Na terugkomst hebben we telefonisch de eerste melding gedaan, en vervolgens bij het vliegveld de claim proberen neer te leggen. Doordat de vlucht uit deelvluchten van verschillende maatschappijen bestond werden we van het kastje naar de muur gestuurd, en werden vluchtnummers niet geaccepteerd op de online omgevingen van de vliegvelden. Op een gegeven moment heb ik het maar laten liggen omdat het zo'n frustrerend gedoe was, tot een week geleden, toen heb ik een korte email gestuurd naar het adres waarvan het schadeformulier was verzonden. Kort uitgelegd wat er gebeurd was, de schade, de facturen bijgevoegd, en, warempel! 24 uur later kregen we bericht dat de schade werd uitgekeerd en 48 uur later stond het op de rekening. Geen vragen, geen lastige procedures, zelfs niet eens het formulier hoeven invullen!

Een volgende keer maken wij zonder twijfel weer gebruik van Unigarant voor onze reisverzekering(en).

uit Halsteren zegt op 3 August 2016:

Geweldig geholpen personeel is heel klantvriendelijk en duidelijke instructies over opsturen beschadigde product de volgende dag werd het te vergoeden bedrag al uitgekeerd.

zegt op 1 March 2012:

was zeer tevreden, echter prolongatiepremie 2012 is 17 % hoger dan 2011

zegt op 14 September 2010:

Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten bij Menzis. De prijs en wat binnen de reisverzekering valt is prima in orde. Er werd echter wel een hoger bedrag afgeschreven van me rekening. Ik had meteen opgebeld en zou teruggebeld worden. Nou mooi niet dus en een week later weergebeld. De medewerker is wel zo eerlijk om te zeggen. O sorry dan ben ik helemaal vergeten. Nou lekker is dat, maar gelukkig werd het bedrag kort daarna teruggestort op me rekening. Ik kreeg wel te horen dat het verwarrend op de website stond en dat het bedrag wat meer was afgeschreven wel juist was. (dus misleidend, dus strafbaar)Hoop dat ze het inmiddels hebben aangepast.

Nee, ik zou een Unigarant Reisverzekering niet aanbevelen

uit Utrecht zegt op 12 July 2019:

Gaat je camera stuk tijdens je vakantie. Kan gerepareerd worden door de fabrikant, kosten € 225. Unigarant keert € 30 uit op basis van hun dagwaardeberekening. Trek zelf je conclusie.

uit Coevorden zegt op 9 September 2013:

Wegens plotselinge overlijden (schoon) zus 5 uur na aankomst in zuidfrankrijk teruggekeerd, unigarant beweert steeds dat de door ons verstuurde mails leeg zijn. Vreemd want we versturen ze cc aan ons zelf (ook naar werk mailadres). Mankeerd niets aan! Ontmoedegingsbeleid van Unigarant? We brengen de stukken wel persoonlijk. Wel een ontvangstbevestiging hebben.

uit Leiden zegt op 3 July 2011:

Expert van Vidi expertise uit Eibergen gesproken. Deze heer werkt in opdracht van Unigarant Verzekeringen. De schade expert eist van mij dat ik een door hem met de hand geschreven 6 pagina's tellend gespreksverslag teken. Dit weiger ik omdat er naderhand door hem allerlei wijzigingen in kunnen worden aangebracht. Feit is namelijk dat expert steeds probeert mijn woorden te verdraaien. Gehele gesprek is door mij op de band opgenomen. Expert weigert een geprint verslag te leveren opdat ik dat kan ondertekenen.Weigert mij ook kopieën van zijn verslag te laten maken.Probeert mij te chanteren door te zeggen dat de schade nu niet uitgekeerd zal worden.Voorwaar geen toonbeeld van correct en professioneel optreden.
Nu verkeer ik in de luxe positie dat ik kan denken: "Dan maar geen schade uitkering".Ik vrees echter dat veel mensen zich laten chanteren en dus dit zeer fraude gevoelige proces verbaal tekenen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen