Unigarant Reisverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Je krijgt de beste prijs/kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond 2015
  • Kinderen tot vijf jaar zijn, mits opgegeven, gratis meeverzekerd
  • Overal in de wereld krijg je hulp van de ANWB Alarmcentrale

Onafhankelijke beoordelingen voor de Unigarant Reisverzekering

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,8.

De Unigarant Reisverzekering is op 22 januari 2009 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.

De Unigarant Reisverzekering is op 22 januari 2009 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Unigarant Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Reisverzekering

Onze zoon was gerold in antwerpen. Telefoon weg, id, ov studentenkaart en bankpas. Van de telefoon geen nota meer. Alles gisteravond digitaal geclaimd en vanmorgen stond het al op de bankrekening en de telefoon met dagwaarde ook. Super verzekering, kan het iedereen aanraden!!!!!

Een zooitje bij unigarant. Na 3 manden nog geen geld nou komt er weer een expert kijken als of je een Auto bent

Vrij nieuw colbert vergeten in de trein; onvindbaar. Unigarant heeft zonder moeilijk te doen direct uitgekeerd. Blij mee dus!

Gaat je camera stuk tijdens je vakantie. Kan gerepareerd worden door de fabrikant, kosten € 225. Unigarant keert € 30 uit op basis van hun dagwaardeberekening. Trek zelf je conclusie.

10/10 buitengewoon Bij terugkomst van onze vakantie hadden we door het zoekraken van onze koffers een kleine schade. Na terugkomst hebben we telefonisch de eerste melding gedaan, en vervolgens bij het vliegveld de claim proberen neer te leggen. Doordat de vlucht uit deelvluchten van verschillende maatschappijen bestond werden we van het kastje naar de muur gestuurd, en werden vluchtnummers niet geaccepteerd op de online omgevingen van de vliegvelden. Op een gegeven moment heb ik het maar laten liggen omdat het zo'n frustrerend gedoe was, tot een week geleden, toen heb ik een korte email gestuurd naar het adres waarvan het schadeformulier was verzonden. Kort uitgelegd wat er gebeurd was, de schade, de facturen bijgevoegd, en, warempel! 24 uur later kregen we bericht dat de schade werd uitgekeerd en 48 uur later stond het op de rekening. Geen vragen, geen lastige procedures, zelfs niet eens het formulier hoeven invullen! Een volgende keer maken wij zonder twijfel weer gebruik van Unigarant voor onze reisverzekering(en).

Geweldig geholpen personeel is heel klantvriendelijk en duidelijke instructies over opsturen beschadigde product de volgende dag werd het te vergoeden bedrag al uitgekeerd.

Wegens plotselinge overlijden (schoon) zus 5 uur na aankomst in zuidfrankrijk teruggekeerd, unigarant beweert steeds dat de door ons verstuurde mails leeg zijn. Vreemd want we versturen ze cc aan ons zelf (ook naar werk mailadres). Mankeerd niets aan! Ontmoedegingsbeleid van Unigarant? We brengen de stukken wel persoonlijk. Wel een ontvangstbevestiging hebben.

you people may not blvieee at all but i can and will tell you that between heaven and earth are things beyond the reach of ordinary man and women.you people do not know what knowledge is and you would not gain any knowledge if its not by some devine revelation.is this the book of the devil maybe but it sure as hell is not for ordinary folks like you people to read, you could not handle it any one of you, before you open the book of the devil you better make sure your in a right pad with GOD Jehova.

Wij doen elke maandag s mdgdais op school 5 keer da dansje op de muziek met hele de school en wij hebben nu ook een ANTI-pestweek dus als er een kindje gepest zou worde dan moet die een rode kaart in de lucht steken en dan moet hij of zij naar de directeur om te praten waarom hij of zij dat kindje peste

was zeer tevreden, echter prolongatiepremie 2012 is 17 % hoger dan 2011

Expert van Vidi expertise uit Eibergen gesproken. Deze heer werkt in opdracht van Unigarant Verzekeringen. De schade expert eist van mij dat ik een door hem met de hand geschreven 6 pagina’s tellend gespreksverslag teken. Dit weiger ik omdat er naderhand door hem allerlei wijzigingen in kunnen worden aangebracht. Feit is namelijk dat expert steeds probeert mijn woorden te verdraaien. Gehele gesprek is door mij op de band opgenomen. Expert weigert een geprint verslag te leveren opdat ik dat kan ondertekenen.Weigert mij ook kopieën van zijn verslag te laten maken.Probeert mij te chanteren door te zeggen dat de schade nu niet uitgekeerd zal worden.Voorwaar geen toonbeeld van correct en professioneel optreden. Nu verkeer ik in de luxe positie dat ik kan denken: “Dan maar geen schade uitkering”.Ik vrees echter dat veel mensen zich laten chanteren en dus dit zeer fraude gevoelige proces verbaal tekenen.

Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten bij Menzis. De prijs en wat binnen de reisverzekering valt is prima in orde. Er werd echter wel een hoger bedrag afgeschreven van me rekening. Ik had meteen opgebeld en zou teruggebeld worden. Nou mooi niet dus en een week later weergebeld. De medewerker is wel zo eerlijk om te zeggen. O sorry dan ben ik helemaal vergeten. Nou lekker is dat, maar gelukkig werd het bedrag kort daarna teruggestort op me rekening. Ik kreeg wel te horen dat het verwarrend op de website stond en dat het bedrag wat meer was afgeschreven wel juist was. (dus misleidend, dus strafbaar)Hoop dat ze het inmiddels hebben aangepast.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen