Caravanverzekering Juni 2024  vergelijken

Een caravan kopen kost flink wat geld. Niet gek dat je deze wilt verzekeren. Er kan immers van alles gebeuren waardoor er schade ontstaat. Zeker als je graag nog jaren met jouw caravan op pad gaat, kan het slim zijn om de caravan te verzekeren. Daarmee dek je niet alleen de schade aan de caravan zelf, maar ook aan de voortent en de luifel. Bij ons kun je de caravanverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Door de premie te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Caravanverzekering vergelijken Juni 2024 

Caravans worden groter en luxer en daarmee duurder. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een caravanverzekering. Hiermee ben je onder andere gedekt tegen schade door brand, water, een botsing of diefstal. En dat geeft een prettig gevoel. Voor een paar euro per maand is jouw caravan verzekerd. Vergelijk hier en ontdek wat jouw verzekering kost.

 

Deze berekening is gemaakt op 23-05-2023 voor een Fendt Bianco 390 uit 2012, ter waarde van € 8.000 – beperkt casco

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de caravanverzekeraars

centraal-beheer
inshared
unive_96x35
europeesche_198x58
anwb_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 04 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

Heel slecht. 6 jaar lang verzekerd voor nieuwwaarde en dan vraag je de kosten voor een waterpomp en 2 kranen terug, krijg je als antwoord dat dat niet gedekt is. Extra clausule opgenomen voor stalling in Frankrijk wordt niet gedekt. Het zijn ratten eerste klas. Traag en gluiperig. Neem aub een ander.

Slechtste verzekeraar die je kunt hebben!!! Sluit hier nooit een caravan verzekering af. Heb een all risk verzekering alleen bij schade keren ze amper iets uit. Kunt van deze bedragen nog niet op marktplaats iets kopen van dit bedrag

Anwb/Unigarant is een zeer klantonvriendelijke verzekering met ondeskundige schadeexperts die een andere oorzaak verzinnen om de gevolgschade niet te hoeven te vergoeden. Heb een lekkage gehad via een dakdoorvoer en heb deze hersteld. Jammer genoeg heeft er ook water gelekt achter een scheidingswand waardoor de caravanvloer is aangetast. Volgens de expert komt de lekkage van de doucheafvoer en is dan volgens Unigarant een eigen gebrek wat niet onder de dekking valt. Hierop bezwaar ingediend omdat de vloer bij de douchecabine droog is maar Unigarant bleef bij zijn beslissing. Zelf een contraexpertise uit laten voeren en die heeft aangetoont dat de lekkage niet van de doucheafvoer of waterleidingen afkomstig was. Expert van Unigarant moest toegeven dat hij het mis had maar Unigarant komt nu dat er geen onheil van buitenaf is geweest waardoor de dakdoorvoer is gaan lekken en dus de gevolgschade niet wordt hersteld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen