Caravanverzekering vergelijken

Een caravan kopen kost flink wat geld. Niet gek dat je deze wilt verzekeren. Er kan immers van alles gebeuren waardoor er schade ontstaat. Zeker als je graag nog jaren met jouw caravan op pad gaat, kan het slim zijn om de caravan te verzekeren. Daarmee dek je niet alleen de schade aan de caravan zelf, maar ook aan de voortent en de luifel. Bij ons kun je de caravanverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Door de premie te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Caravanverzekering vergelijken 2021

Caravans worden groter en luxer en daarmee duurder. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een caravanverzekering. Hiermee ben je onder andere gedekt tegen schade door brand, water, een botsing of diefstal. En dat geeft een prettig gevoel. Voor een paar euro per maand is jouw caravan verzekerd. Vergelijk hier en ontdek wat jouw verzekering kost.

 

Voorbeeld gemaakt op 22 januari 2021 voor een Fendt Saphir 450Q.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de caravanverzekeraars

centraal-beheer
inshared
unive_96x35
europeesche_198x58
anwb_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 25 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 12 mei 2021

Laatste klantbeoordelingen

Snelle afhandeling ondanks de onduidelijkheid van de dekking. Top geregeld

WAARSCHUWING: De caravanverzekering van ANWB/Unigarant dekt geen lekkages IN je caravan/chalet.

Je komt er pas achter wat je aan een verzekeraar hebt als je schade hebt, de verzekeraar reageert erg traag op het indienen van een schadegeval. Het duurt maanden voordat je reactie krijgt. Mailtjes raken kwijt en je moet er zelf continue achteraan. En daarnaast proberen ze er liever onderuit te komen dan te betalen. Ik ga zeker weg bij deze verzekeraar. Ik claim bijna nooit een schadegeval, daarom valt mij deze verzekeraar ook echt tegen. Geen NH1816 meer voor mij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen