HEMA Caravanverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze caravanverzekering:

  • Standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
  • Zeer laag eigen risico
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Caravanverzekering

Bedenk je tienmaal voordat je met deze verzekeraar in zee gaat. Ik zal kort aangeven waarom niet: – Persoonlijk contact is (nagenoeg) onmogelijk, alleen contact via email. – Als je via email een vraag stelt over een lopende schade, dan krijg je een standaard antwoord dat er binnen 5 werkdagen zal worden gereageerd. – Als je dan na ruim 5 werkdagen nog niets hebt gehoord en je reageert opnieuw, dan krijg je opnieuw de standaard beantwoording dat er binnen 5 dagen zal worden gereageerd. – Als je dan toch maar met het noodnummer belt dan krijg je als antwoord dat je zaak binnen 1 a 2 dagen zal worden afgehandeld en in het andere geval zat men nog te wachten op antwoord van de expert (na ruim 1 maand na taxatie) – Uiteindelijk dan toch maar op de website het klachtenformulier opgezocht en ingevuld en dan ontvang je als antwoord dat er naar gestreefd word binnen 14 dagen te reageren. Nog helemaal los van de uiterst belabberde klantenservice, vergelijk ook eens goed de voorwaarden, die zijn in een aantal gevallen verre van positief.

Ook wij hebben een Hemacaravanverzekering en zijn daar best tevreden over. De afhandeling verloopt goed en ja, het is een minpuntje dat alles via de mail moet. Een telefonischcontact zou aantebevelen zijn.

Recentelijk hebben wij hagelschade gehad, aan het dak van onze caravan. Deze zal na reparatie volledig vergoed worden door de hema caravanverzekering, welke inclusief hagelschade is. Exclusief eigen risico. Enig nadeel is dat je tijdens de behandeling van de schade, geen inzicht hebt of krijgt, hoe of de afhandeling verloopt.

Hebben o.a. een caravanverzekering van de Hema. Onze ervaring is dat de afhandeling van een schade veel te lang duurt. Je kunt alleen vragen stellen per e-mail en het antwoord is dan dat de vraag doorgegeven zal worden aan de betreffende afdeling, waarna je dan niets meer hoort. Je moet op z’n minst telefonisch kontakt kunnen hebben met je verzekeraar en dan ook direkt antwoord op je vragen moeten krijgen. Nogmaals afhandeling duurt te lang.

Mijn caravan is verzekerd bij de Hema. Hier ben ik heel tevreden mee. Wij gaan nu ook graag op vakantie, zonder ons zorgen te maken. Wij hebben ook de reisverzekering afgesloten bij Hemaverzekeringen. Op deze manier zijn wij goed verzekerd als we met onze caravan op vakantie gaan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen