HEMA Caravanverzekering

De caravanverzekering van HEMA Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van een HEMA Caravanverzekering

Voordelen van deze caravanverzekering:
  • Standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
  • Zeer laag eigen risico
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
Voordelen van HEMA:
  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Deze informatie wordt verstrekt door HEMA en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze caravanverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de HEMA Caravanverzekering met andere caravanverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
HEMA Caravanverzekering Ervaringen Univé Caravanverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Recentelijk hebben wij hagelschade gehad, aan het dak van onze caravan. Deze zal na reparatie voll... Ik heb (helaas) enkele schades gehad dit jaar (en voorgaande jaren), maar ze zijn allemaal uiterst...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van caravanverzekeringen bij HEMA


Vermeldingen en recensies van HEMA

Ontdek verdere meningen die er zijn over HEMA:

SAMR
De HEMA wordt is volgens de jury een terechte nummer twee, die wordt geroemd om de uitstekende service, het brede en vooral ook originele assortiment en de kwalitatief goede producten.
SAMR op 24 September 2009 over de HEMA Caravanverzekering en werd daarbij uitgeroepen tot nummer 2 bij Het klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2009
Thuiswinkel.org
HEMA is op 30 March 2009 door Thuiswinkel.org winnaar van de publieksprijs in de categorie Warenhuizen bij de Thuiswinkel Awards 2009.
SAMR
HEMA is op 30 September 2008 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2008 in de categorie Warenhuizen.
Thuiswinkel.org
HEMA.nl is een zeer volledige site die prettig navigeert en naadloos aansluit bij wat HEMA is en wil zijn. Als bezoeker krijg je meteen het HEMA-gevoel. Dat is een unieke prestatie. Het team achter HEMA.nl heeft niet de zoveelste webwinkel gerealiseerd, de site is écht HEMA. Dit getuigt van inventiviteit, originaliteit en creativiteit.
Thuiswinkel.org op 27 March 2008 over de HEMA Caravanverzekering en werd daarbij winnaar van de vakprijs bij Thuiswinkel Awards 2008
Meer tonen...
Thuiswinkel.org
HEMA is op 19 December 2000 door Thuiswinkel.org voorzien van het Thuiswinkel Waarborg.
Minder tonen...

Ervaringen met de HEMA Caravanverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de caravanverzekering van HEMA

uit Ridderkerk zegt op 19 September 2011:

Ook wij hebben een Hemacaravanverzekering en zijn daar best tevreden over. De afhandeling verloopt goed en ja, het is een minpuntje dat alles via de mail moet. Een telefonischcontact zou aantebevelen zijn.

uit Nw.vossemeer zegt op 20 July 2011:

Recentelijk hebben wij hagelschade gehad, aan het dak van onze caravan. Deze zal na reparatie volledig vergoed worden door de hema caravanverzekering, welke inclusief hagelschade is. Exclusief eigen risico. Enig nadeel is dat je tijdens de behandeling van de schade, geen inzicht hebt of krijgt, hoe of de afhandeling verloopt.

uit Apeldoorn zegt op 18 June 2009:

Mijn caravan is verzekerd bij de Hema. Hier ben ik heel tevreden mee. Wij gaan nu ook graag op vakantie, zonder ons zorgen te maken. Wij hebben ook de reisverzekering afgesloten bij Hemaverzekeringen. Op deze manier zijn wij goed verzekerd als we met onze caravan op vakantie gaan.

Nee, ik zou een HEMA Caravanverzekering niet aanbevelen

uit Dordrecht zegt op 10 July 2018:

Bedenk je tienmaal voordat je met deze verzekeraar in zee gaat. Ik zal kort aangeven waarom niet:

- Persoonlijk contact is (nagenoeg) onmogelijk, alleen contact via email.
- Als je via email een vraag stelt over een lopende schade, dan krijg je een standaard antwoord dat er binnen 5 werkdagen zal worden gereageerd.
- Als je dan na ruim 5 werkdagen nog niets hebt gehoord en je reageert opnieuw, dan krijg je opnieuw de standaard beantwoording dat er binnen 5 dagen zal worden gereageerd.
- Als je dan toch maar met het noodnummer belt dan krijg je als antwoord dat je zaak binnen 1 a 2 dagen zal worden afgehandeld en in het andere geval zat men nog te wachten op antwoord van de expert (na ruim 1 maand na taxatie)
- Uiteindelijk dan toch maar op de website het klachtenformulier opgezocht en ingevuld en dan ontvang je als antwoord dat er naar gestreefd word binnen 14 dagen te reageren.
Nog helemaal los van de uiterst belabberde klantenservice, vergelijk ook eens goed de voorwaarden, die zijn in een aantal gevallen verre van positief.

uit Roosendaal zegt op 17 July 2011:

Hebben o.a. een caravanverzekering van de Hema. Onze ervaring is dat de afhandeling van een schade veel te lang duurt. Je kunt alleen vragen stellen per e-mail en het antwoord is dan dat de vraag doorgegeven zal worden aan de betreffende afdeling, waarna je dan niets meer hoort. Je moet op z'n minst telefonisch kontakt kunnen hebben met je verzekeraar en dan ook direkt antwoord op je vragen moeten krijgen. Nogmaals afhandeling duurt te lang.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen