Univé Caravanverzekering

De caravanverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Caravanverzekering

Voordelen van deze caravanverzekering:
  • Je caravan of vouwwagen is het hele jaar verzekerd, ook in de stalling en als je deze uitleent
  • Je huishoudelijke inboedel is eenvoudig mee te verzekeren
  • Kies je voor Standaarddekking, dan krijgt je één jaar de nieuwwaarde van je caravan of vouwwagen vergoed bij diefstal of total loss. Bij Plusdekking is dat zelfs vijf jaar
  • Heb je schade bij anderen veroorzaakt die niet gedekt is via je overige verzekeringen? Dan krijg je deze schade vergoed tot maximaal €2.500.000,- per gebeurtenis
  • Bij diefstal of total loss van je caravan of vouwwagen krijg je het vervangend blijf vergoed tot €125,- per dag met een maximum van €1.250,- per gebeurtenis
  • Hierbij geldt dat je caravan een SCM/VbV-goedgekeurd disselslot en/of wielklem moet hebben
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze caravanverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Caravanverzekering met andere caravanverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Caravanverzekering Ervaringen Univé Caravanverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Door brand was onze caravan zwaar beschadigd, de taxateur heeft hem Totall los verklaard en binnen... Door brand was onze caravan zwaar beschadigd, de taxateur heeft hem Totall los verklaard en binnen...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van caravanverzekeringen bij Univé


Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Caravanverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Caravanverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de caravanverzekering van Univé

uit Hengelo zegt op 13 April 2016:

Door brand was onze caravan zwaar beschadigd, de taxateur heeft hem Totall los verklaard en binnen 2 weken was alles rond. We hebben de dagwaarde gekregen en dat viel ons niks niet tegen! Geen gezeur en alles snel rond!

uit Ensched zegt op 12 August 2014:

Laatst tegen overhangende dikke tak gereden en op het oog niet zo'n grote schade, dsk beetje ingedeukt. Toch maar even verzekering gecontact en deze melde dat de schade geheel gedekt was met onze caravan plus verzekering. Caravan weggebracht en expert melde tot onze schrik dat deze total loss was en dus niet gerepareerd werd. De waarde werd geschat van voor het ongeval en voor onze caravan Dethleffs tourist light 420 uit 2005 kwam dat uit op 7250,- . Voor dat bedrag konden we weer een vergelijkbare caravan kopen en we zijn heel tevreden met deze verzekeraar.

uit Blaricum zegt op 13 March 2013:

Ik heb (helaas) enkele schades gehad dit jaar (en voorgaande jaren), maar ze zijn allemaal uiterst correct en vlot afgewikkeld. Tot 500,-- euro is geen expertise nodig en ook met inschakeling van een schade expert loopt het prima. (mede door een uitstekende caravandealer (ACB te Almere). Alleen is de premie voor mij niet goed te vergelijken met andere maatschappijen.

Nee, ik zou een Univé Caravanverzekering niet aanbevelen

Ben je niet tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen