Univé Caravanverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze caravanverzekering:

  • Je caravan of vouwwagen is het hele jaar verzekerd, ook in de stalling en als je deze uitleent
  • Je huishoudelijke inboedel is eenvoudig mee te verzekeren
  • Kies je voor Standaarddekking, dan krijgt je één jaar de nieuwwaarde van je caravan of vouwwagen vergoed bij diefstal of total loss. Bij Plusdekking is dat zelfs vijf jaar
  • Heb je schade bij anderen veroorzaakt die niet gedekt is via je overige verzekeringen? Dan krijg je deze schade vergoed tot maximaal €2.500.000,- per gebeurtenis
  • Bij diefstal of total loss van je caravan of vouwwagen krijg je het vervangend blijf vergoed tot €125,- per dag met een maximum van €1.250,- per gebeurtenis
  • Hierbij geldt dat je caravan een SCM/VbV-goedgekeurd disselslot en/of wielklem moet hebben

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Caravanverzekering

Door brand was onze caravan zwaar beschadigd, de taxateur heeft hem Totall los verklaard en binnen 2 weken was alles rond. We hebben de dagwaarde gekregen en dat viel ons niks niet tegen! Geen gezeur en alles snel rond!

Laatst tegen overhangende dikke tak gereden en op het oog niet zo'n grote schade, dsk beetje ingedeukt. Toch maar even verzekering gecontact en deze melde dat de schade geheel gedekt was met onze caravan plus verzekering. Caravan weggebracht en expert melde tot onze schrik dat deze total loss was en dus niet gerepareerd werd. De waarde werd geschat van voor het ongeval en voor onze caravan Dethleffs tourist light 420 uit 2005 kwam dat uit op 7250,- . Voor dat bedrag konden we weer een vergelijkbare caravan kopen en we zijn heel tevreden met deze verzekeraar.

Ik heb (helaas) enkele schades gehad dit jaar (en voorgaande jaren), maar ze zijn allemaal uiterst correct en vlot afgewikkeld. Tot 500,– euro is geen expertise nodig en ook met inschakeling van een schade expert loopt het prima. (mede door een uitstekende caravandealer (ACB te Almere). Alleen is de premie voor mij niet goed te vergelijken met andere maatschappijen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen