Univé Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (302 reviews)

Univé Verzekeringen Ervaringen

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

 • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
 • Tot 15% premiekorting
 • Uitgebreide verzekeringen
 • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze zorgverzekering:
 • Je kunt altijd naar je eigen huisarts
 • Spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland
 • Volledige vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders
 • 70% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • 98% van de apotheken is gecontracteerd
 • Keuze uit losse aanvullende modules of ruime modulaire pakketten en losse tandpakketten
 • Gemakkelijk online of via de app declaraties indienen

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Univé

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De Univé Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 1 december 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Naturapolissen'.

De Univé Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.

De Univé Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.

De Univé Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,8.

De Univé Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De Univé Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit (AV Tandheelkundig)'.

De Univé Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,6.

De Univé Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Univé Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,7 in de categorie 'Tevredenheid met dienstverlening'.

De Univé Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,0 in de categorie 'Tevredenheid met prijs'.

De Univé Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit' voor aanvullende tandheelkunde.

De Univé Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De Univé Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Univé Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Univé Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,4.

De Univé Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Univé Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Univé Commercial Zorgverzekering (2018)

Univé Commercial Zorgverzekering (2014)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Univé Zorgverzekering

wij zijn voordat we om gezondheidsredenen naar Spanje zijn verhuisd heeft Unive (waar we wel dik 20 jaar) verzekeringen hadden lopen ons overgedragen naar andere verzekering die voor residenten in Spanje is.Nu zijn we al een paar jaar terug in Nederland. Oorzaak heimwee en gingen terug naar Unive.Al was die ook duurder. Ik ben zeer ontevreden over Unive en ga zeker overstappen als mijn klachten dit jaar niet opgelost zijn. Het is diep triest dat de eens zeer goede Unive mensen aan de telefoon heeft zitten die totaal geen begeleiding of opleiding hebben gehad. De meesten weten niet eens het verschil tussen 500mg en 1 gram. Ik krijg zo,n rare mails terug dat ze het niet begrijpen .Ik dacht dat het aan mij was dus liet ik de mails aan 4 personen lezen die ik vooraf niks zei. Allemaal wisten ze waar het over ging. Tjonge tjonge wat is er van ons zo mooie Nederland overgebleven. De heimwee is bij mij ook flink afgebrokkeld.
Bereikbaarheid (telefonisch) en ICT (online) is slecht, niveau van serviceverlening idem dito. Na verschillende pogingen onkundige werknemers gehad di
Problemen met het indienen van zorgnota's worden niet serieus genomen. Ik moet het maar uitzoeken en er wordt mij niet aangegeven hoe ik het wel
Ik ben curator van mijn dochter. Afgelopen jaar stonden er tot 4 maal toe nota's in het declaratieformulier van mijn dochter die bestemd waren voor een heel ander persoon. Ik heb hier veel over gebeld en na ontvangst van de eerste twee nota's zouden ze zorgen dat dit niet meer voorkwam. Tot mijn verbazing stonden er daarna wederom tot 2 maal toe nota's vermeld van een geheel ander persoon op de declaratie. Mijn dochter heeft ook nog een machtiging voor bijzondere tandzorg De verrekening van de nota's van de tandarts met deze machtiging zijn een drama geweest. De ene keer gaat het wel van het eigen risico af en de andere keer niet. Dan wordt er weer 100 % vergoed en dan weer 80 % Dan trekken ze het weer af van de machtiging en dan weer van de aanvullende verzekering Tand Goed. Tand Goed is dan weer opgebruikt (dus niet) en wordt de nota van periodieke controle weer niet vergoed. De ene keer weten ze wel dat ik curator ben en de andere keer weer niet en krijg ik nergens antwoord op. Ik word hier wanhopig van. A.B. Volten
Is een goede verzekering met alles wat ik nodig heb. Vriendelijke medewerkers en deskundig aan de telefoon.
Na overlijden echtgenoot op vriendelijke wijze geholpen de polis aan te passen aan de nieuwe situatie.
Na de invoering van het nieuwe zorgsysteem heb ik mij als oud-militair collectief verzekerd bij Zorgzaam als deel van het Univé-concern. De voorspraak
Slechte ervaring met UNIVE. Misleiden de mensen met verzekeringen. Geen advies. Slechte klante service. Tegen de tijd dat je het doorhebt ben je depressief en heb je een PTST opgelopen en eindig je met schulden en geen enkele medische hulp. Blijf weg bij unive. Het zijn misleiders en een stelletje dieven. Er zijn een heleboel goede humanistische aanbieders op het gebied van verzekeringen. Bij unive zijn het snakes. Het bedrijf zou door de overheid gesloten moeten worden
Administratie totaal niet op orde. Wacht nu al 7 maanden op geld waar ik recht op heb. Ik probeer al 7 maanden premiegeld terug te ontvangen die ik te
Eind 2016 zou er een brief gestuurd zijn waarin je aan kon geven of je digitale post wilt hebben. Heb er niet op gereageerd omdat digitale post voor m
Ik ben via mijn partner verzekerd bij Zorgzaam sinds dit jaar. Het begon al verkeerd toen de eerste maand niks werd afgeschreven (waardoor ik me af vr
In buitenland door huisarts naar hospitaal/specialist verwezen ivm buikklachten, echter de alarmcentrale vroeg om behandelplan echter dat had ik niet
Bij het afsluiten van een verzekering erg vriendelijk en behulpzaam . Maar als er iets aan de hand is of schade doen ze er alles aan om er onderuit te komen. Ga nooit in zee met Unive
De administratie bij Unive is een grote verschrikking,ben al weken bezig om over te stappen,maar omdat de administratie niet klopt is het niet mogelijk en men speelt elkaar de zwarte piet toe,WAT EEN WAARDELOZE VERZEKERING,ik raad geen mens deze verzekering aan.
Ik heb erg slechte ervaringen met de Univé. Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekeraar duidelijk gevraagd of ik een operatie vergoed zou krijgen als ik het Best-pakket zou afnemen (duurste). Dit zou zo zijn mits mijn behandelend arts medische noodzaak kon aantonen. Ik had 3 artsen (waaronder de huisarts) die de noodzaak schriftelijk hebben aangetoond. Toen de operatie voor de deur stond, werd mijn aanvraag blijvend afgewezen. Ook al had ik de medische noodzaak aangetoond, er waren toch nog andere voorwaarden waar ik niet aan voldeed en de arts van de Univé vond als enige (!) dat er geen medische noodzaak was. In het hele proces was de service van de Univé bedroevend. Veel fouten, geen inlevingsvermogen en vooral geen excuus voor de foutieve informatieverstrekking. Ik heb de operatie van bijna 5000 euro zelf kunnen betalen.
ik heb echt niets te klagen over Unive , helaas heb ik de laatste jaren veel medische hulp nodig gehad en ik heb echt nergens problemen met betaleingen of wat dan ook ondervonden ik heb de zorg slecht verzekering dus de goedkoopste en voor mij tot zover de beste prijs/kwaliteit dus kortom deze verzekeraar is voor mij tot zover toppie
Snelle afhandeling van digitale facturen, telefonisch snel bereikbaar, uiterst competent en klantvriendelijk.
Snelle afhandeling, soepel met betaling regeling eigen bijdragen, kortom super.
Behandelaar heeft alleen orthopedisch onderzocht en er was niets te vinden terwijl patiënt aangaf dat het zenuwpijnen zijn. Een bottenkraker bij ons o
problemen met afd. Othopedie St. Jan ziekenhuis, Hoorn, heeft Univé mij door gestuurd naar de beste n.l. Orthopedium, Delft. 2 nieuwe heupen gekregen.
Zeer goed bereikbaar en heel goede voorlichting, alles goed geregeld.
Altijd  keurig en overzichtelijk ontvang ik regelmatig  de rekeningoverzicht wat ik vergoed krijg en zelf moet betalen aan medicijnen.
Mijn man heeft vorig jaar een bacterie in zijn knie gehad, die moest na bijna een jaar vervangen worden. De fysiotherapie die mijn man in zijn pakket
N.B. Mijn waardering betreft Unive ZORGZAAM. Alles klopt bij deze zorgverzekeraar. Elk jaar bekijk ik vele offertes en kom nergens zo goed uit als bij
Alle kontakten die ik heb gehad met Zorgzaam werden serieus genomen en naar mogelijkheid direct behandeld of afgewerkt! Als dit niet mogelijk was werd
Geeft altijd goede informatie, is behulpzaam, zegt waar het op staat. Negatief is lange wachttijd voordat je aan de beurt bent.
Ondanks het feit dat ik alleen verzekerd was voor juridische bijstand bij problemen bij een auto ongeluk werd ik geholpen bij een geschil dat ik had m
Knie verwijdert cement knie gezet later een nieuwe knie
De cijfers spreken voor zich. Snel iemand aan de telefoon. Belangstellend en oplossing gericht. Betalingen overzichtelijk en vlot verwerkt.
Polisaanbieding: Tandarts verzekering zit in de polis onder de aanvullende verzekering vind ik nadelig want bij een hoge ster zitten veel onderdelen d
Was goed geregeld,alleen vind ik dat als men wel eens een probleem heeft met zijn maandelijkse premie betaling van wegen omstandigheid je hier geen go
Tot op heden geen problemen gehad met afhandelingen etc.
Twijfelachtige rekeningen protheses, onduidelijke nota's, onduidelijke en gecompliceerde antwoorden, verwijzingen, niet meedenkend, zorgplicht?
Ik heb een borstprotese wat al erg genoeg is.  Eerst werd er ieder jaar vergoed, nu is het om de twee jaar. Vorige jaar had ik een scheur in mijn prot
Ik regel meestal zaken via mijn unive. Maar het is wel voorgekomen dat ik iets persoonlijks wilde vragen en dan word je keurig te woord gestaan. Ik he
De duidelijkheid, service en afhandeling is een voorbeeld voor allen.
Altijd goed bereikbaar. En men heeft kennis van zaken.
Goede ervaringen met de inhoud zowel als de behandelingen door Univepolis.
Op alle vragen die ik stel en/of problemen die ik heb wordt bijzonder goed, snel en acuraat gereageerd.
Het is hier prima, zoals behandeling van de zorg. Alles is hier echt prima ,kan niet anders zeggen.
Hepldesk kon geen antwoord even op de vraag: Waarom in het ene geval de tandarts rekening in zijn geheel door zorgzaam werd betaald, inclusief mijn ei
Zeer, zeer slechte zorgverzekeraar, de slechtste die ik tot nu toe gehad heb (en heb bijna ieder jaar een ander, omdat ik elk jaar kijk wat het beste bij me past, zo heb ik ook al o.a. FBTO, Bewuzt, etc. gehad). Declaraties invoeren, nou dat systeem werkt niet, moet soms tot 3x toe de declaratie inscannen, op zorggebied heb ik helaas geen ervaring, omdat ik niet boven de eigen risico kom, maar op tandartsverzekering gebied echt een drama. Eerst keer bezoek van tandarts onder Univé, heel slecht al vergoed gekregen, bij 2de kreeg ik helemaal niets meer vergoed, wanneer ik nog meer dan 150 euro over heb en de controlekosten worden niets eens vergoed. Je kunt het geld wat je aan hun betaalt voor de tandartsverzekering nog beter in de rivier of maas gooien, want het is allemaal weggegooid geld. Mensen pas op met deze oplichtersbende en mijn advies is, kijk verder voor een andere verzekeraar, kijk heel snel verder en anders...op eigen risico!!!
Zeer, zeer slechte zorgverzekeraar. Heb de afgelopen jaren verschillende zorgverzekeraars gehad (Bewuzt, FBTO, etc.), omdat ik elk jaar kijk wat het beste bij me past, zodoende dacht ik dit ook van Univé, maar Univé is de grootste oplichtersbende die ik ken. Over de zorg zelf kan ik verder niet oordelen, omdat ik onder het eigen risico blijf, dus weet niet hoe het is als die wel opgebruikt is, maar dat wil ik denk ik ook niet weten. Over de tandartsverzekering weet ik het wel. Ik ga 2x naar de tandarts per jaar, de eerste keer werd al een zeer slecht gedeelte betaalt, maar bij de 2de keer krijg ik helemaal niets meer vergoed, nog niet eens de controlekosten. Zoals ik al zei heb ik al meerdere zorgverzekeraars gehad en nooit geen problemen gehad, gewoon 75% vergoed gekregen, maar bij Univé betaal je een tandartsverzekering, maar kun je dat maandelijks bedrag nog beter in de rivier of maas gooien. Mensen pas dus op bij Univé en nog beter, kijk verder, heel snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Een schandalige verzekering, poot uitdraaiers van de bovenste plank. M,n vriendin kreeg bij het over gaan naar Menzis in 2016 een na aanslag vanaf 2009 met allerlij kleine bedragen die Unive zelf was vergeten in rekening te brengen, de somma van meer dan 500€. Ze belde voor een terug betalings regeling en werd haar maar FF gezegd dat ze haar inkomens specificatie moest op sturen zodat Unive wel FF kon bepalen hoeveel ze in de maand moest gaan terug betalen, typisch een zaak voor de rechtbank, word dus vervolgd omdat ze dubbele bedragen declareren, men noemt dat poging tot oplichting en worden ook voor deze hoedanigheid binnen kort aangeklaagd. Dus mensen die dit lezen, wegblijven bij die Unive.
Univé gebruikt opvallende methodes om te voorkomen dat iemand overstapt naar een andere zorgverzekering. Zoals "vergeten" een acceptgiro voo
Terwijl mij in een mail was medegedeeld dat ik voor geplande poliklinische zorg in het buitenland niet van tevoren toestemming hoefde te vragen, de fa
Vlgns helpdesk krijg je geen vergoeding voor huisarts in het buitenkand. De nota van arts moet vlgns.helpdesk in het nederlands, duits of engels worde
Geen probleem te groot en alles wordt netjes opgelost
Ze vergoeden wel psychisch hulp en het autisme centrum Helmond.
Geen problemen,tijdens mijn vakantie 2015 die 4 maanden duurde kwam er een rekening die ik uiteraard na de vakantie pas zag met een boete,maar dat wer
ik heb van mijn 17de jaar clusterhoofdpijn, ik ben nu 53 en ben vaak naar het ziekenhuis geweest voor de clusterhoofdpijn, omdat er niets veranderd ben ik al jaren niet de specialist geweest ben zelf wat gaan experimenteren om minder pijn te krijgen bij een aanval ben tot de conclusie gekomen dat elektroden met een tens apparaat op mijn hoofd en nek mijn een stuk rustiger maken,de pijn is daardoor wat minder de agressie tijdens een aanval is daardoor ook minder, nu word een tens apparaat volledig vergoed door het ziekenfonds, omdat het in bruikleen is ik moest alleen even naar de specialist voor een handtekening waar ik al jaren niet meer ben geweest, die mijn ook totaal niet ken, ik ben bij de huisarts geweest, hij wilden wel een handtekening zetten, als Unive daar mee akkoord gaat, Unive ging daar niet mee akkoord dus het koste mijn me eigen bijdragen van 229,61 euro wel een helle duren handtekening
Weinig ziekte, weinig ervaringen, ook geen slechte. Sinds begin verzekeringsplicht Univé verzekerde. Sindsdien gezamenlijk vier ziekenhuis-opnames voor enkele dagen wegens operaties. Geen klachten over Univé.
Declaraties worden niet uitbetaald. Gegevens worden zonder opgave veranderd. Medewerkers weten niet waarover ze praten. Dus gewoon slecht.
De score had hoger geweest ware het niet dat ik mijn operatie [Fibromyalgie] in Zwitserland helemaal zelf moest betalen terwijl bewezen is dat er erg veel [Nederlandse] mensen baat bij hebben[gehad] Is volgens Unive omdat de operatie niet erkend is in Nederland. Vanuit heel Europa komen er mensen naar Dr. Professor Bauer. Dat is de enige die in dit soort operaties is gespecialiseerd. De Dokter vertelde dat de verzekeringen het moeten betalen, en als dat niet zo zou zijn ik er werk van moest maken.
Uitleg betr. de declaraties, ingediend via de website, wat wel en wat niet wordt vergoed is zeer verwarrend en onduidelijk. Veel deelspecificaties van de nota's, maar geen toelichting; simpel nee of ja. Alle meldingen van medische hulp in het buitenland via ANWB-alarmcentrale komen niet door bij Unive zelf blijkens telefoongesprekken met personen die bij Unive zelf functioneren. Onwettelijke uitschrijving uit de zorgverzekering vooruitlopend op een uitschrijving via het Zorginstituut.
onduidelijk welke behandeling mijn vrouw in het MCA te Alkmaar gehad heeft. Zelf het MCA maar gebeld Ontvang nu een rekening van vorig jaar met startdatum van de behandeling in het MCA: augustus 2014 . Er heeft geen behandeling plaatsgevonden in augustus 2014, zelfs niet in juli 2014. Datum is dus willekeurig en daardoor onduidelijk Volgens helpdesk Unive in Limmen kan een Medisch Centrum behandelingen declareren die drie jaar geleden hebben plaatsgevonden.
Slecht bereikbaar, onduidelijke overzichten, berichten worden niet/onzorgvuldig gelezen.
We werden serieus gehoord en goed voorgelicht over prostaat en incontinentie matriaal.
Correcte medewerkers, snelle afhandeling van vragen en declaraties
Goede informatie als je telefonisch contact opneemt.
uitstekende ervaring mbt tot nakomen afsprapen en afhandeling declaraties
Na een gebroken heup en daarna een bacterie infectie een goede verzorging en afwikkeling.
Wij worden altijd redelijk behandeld, het eigen risico gaat in gedeeltes in rekening worden gebracht, dus niet in een keer!
Goede verzekeraar, vlotte afhandeling, Eigen kantoortje in Volendam is soms praktisch. Pakketvergelijking is lastig, zoals bij alle verzekeraars. Budg
De website is een ramp, je moet telkens opnieuw helemaal inloggen. Betalingen prima. Vergoeding Alternatieve Geneeswijzen ver onder de maat, maar ik h
Bij telefonische vragen wordt goed en snel gereageerd, terwijl de financiële afwikkeling helder worden verwerkt.
Persoonlijk ga ik naar het zorgkantoor. Direct contact met hartelijke en kundige mensen.
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en bereid uit te zoeken wat het beste bij je past. Je krijgt eerlijke info ook als dat negatief uitpakt. Er wer
Gewoon goed. Belonen de trouwe klant door korting op de polis!
Prima zorgverzekering. Goede dekking en de polis is helder. Snelle afwerking van declaraties en goede informatievoorziening als je telefonisch contact
Als ex-militair maak ik gebruik van deze zorgverzekeraar. Deze zorgverzekeraar is bestemd voor personeel dat bij defensie werkt, heeft gewerkt voor zo
Goede uitleg gekregen over wat er wel en wat er niet werd vergoed. Helemaal super alles was precies zoals ze het mij hadden uitgelegd.
Na verschillende malen doorgegeven te hebben dat ons adres gewoon klopt, kregen we vandaag een brief op mat dat we niet meer verzekerd waren na navraag gedaan te hebben bij unive bleek dus dat na dat hun een poststuk retour hadden gehad en het langs elkaar heen werken dat ze ons maar gewoon uit hun verzekering hebben gegooid zonder hier ook maar een melding van te maken en na telefonisch contact gehad te hebben zeiden ze gewoon dat ze niets konden doen en dat het ons eigen fout was nooit meer unive! !
Univé heeft klaarblijkelijk onbekwaam personeel in dienst. Terwijl je goed als mogelijk de zaken van 2 zieke ouders probeert te regelen, werkt Univé tegen. Ook met de overstap van zelfstandig wonen naar een verpleegtehuis maakt Univé misbruik door zowel de aanvullende verzekering te ontvangen van de klant als zowel van het AWBZ.
I had unive for about 4 years (office Bedum Groningen)car insurance 2 years (never had an accident), my health insurance and transported goods and for liability.When i had set my health insurance, the employee said that it was included also the dental care (i couldn't read Dutch by then), but it was not, so i went to the dentist few months later and i had to pay 2 bills myself (over 350 euro). Lately they have stopped my insurances for transported goods and for liability WITHOUT ANY PRIOR NOTICE just because they were sending letters to a wrong address!! I went in the office more than 6 times in 8 months and sent them like 4 emails to beg them to change my address to the correct one!! Had to pay 2 times over 150 euro to the incassobureau because of this!2 weeks ago i went to the Bedum office again asking for explanations and all i got was I DONT KNOW THIS I DONT KNOW THAT!!!Well UNIVE IN 4 YEARS I GAVE YOU almost 10.000 EURO and u kick me out like that!!!! UNBELIEVEABLE!!!!!! STAY AWAY
Medewerkers begrijpen de wet niet of denken dat Univé boven de wet staat. Medewerkers kunnen zeer slecht Nederlands lezen en schrijven en zijn zeer ongemanierd.
In een convenant, ondertekent door ZN en NVVK, staat geschreven dat als men een betalingsregeling heeft dat men dan de verzekering volgens de wet mag beëindigen. Alleen denkt mevr. Alami van Univé daar anders over. Deze mevr. Alami denkt dat Univé boven de wet staat. Door fouten van Univé heb ik een betalingsachterstand deze wilde ik netjes aflossen via een betalingsregeling. Maar wat ik ook probeerde Univé weigerde mee te werken. Met het ingeschakelde incassobureau heb ik wel een betalingsregeling kunnen treffen totdat men bij Univé mij adres en naam gegevens hadden veranderd. Hierdoor ontving ik de waarschuwingen van het incassobureau niet deze werden naar iemand anders gestuurd. Mevr. Alami weigert zelfs maar om op mijn klachten te reageren. Mijn schade is op dit moment al ruim € 170.000,- door Univé en loopt steeds maar verder op omdat Univé weigert de wet te respecteren.
Vorige jaren gingen alle info via de post of per telefoon en het regio kantoor, waardoor alles goed duidelijk ging! Dit jaar wordt alles via mail en i
Heb in 2011 esomeprazol gehad, waar ik behoorlijk ziek van werd. Daarna weer mijn oude middel Nexium. Nu moet ik opnieuw eerst esomeprazol gaan gebruiken, hoewel mijn huisarts medische noodxaak aangegeven heeft, omdat dit het preferentiemiddel is. Als ik dit opnieuw niet verdraag, kan ik Nexium krijgen, tegen betaling van de eigen bijdrage. Huisarts en patiënt stevig in de greep!
Het ziekenhuis St Anthonis in Sneek staat op de lijst gecontracteerde ziekenhuizen. Dit is het ziekenhuis waar ik al meer dan 20jaar heen ga. Ik verwacht dan dat ik naar alle afdelingen kan gaan voor behandeling. Het blijkt dat de afdeling long oncologie en misschien nog meer afdelingen in dat ziekenhuis er niet onder vallen. Het zoeken naar artsen waar ze een contract mee hebben is voor mij althans vruchteloos. Ik vind dit misleiding. Voor deze truc wil ik unive een zeer slecht geven. Ik denk dat dit ook bij andere verzekeraars geldt. Wat is de zin van de kreet dat ze een contract hebben met een ziekenhuis. Schandalige misleiding.
Ben geholpen aan de peesschede door hem te verwijden en dat heeft prima geholpen. De operatie is uitgevoerd door Dr.van Ardenne.
Klantenservice en administratie zijn bij Univé slecht. Ik kreeg pas juni 2014 een factuur voor eigen risico uit 2013, 300 euro. Ik dacht dat ik geen zorg had genoten. Een behandelaar, die langdurige behandeling zelf had onderbroken, had voor de voortzetting een nieuwe behandelovereenkomst aangevraagd in 2014. Zonder overleg met mij. Omdat ik dat in juni pas merkte, was ik er in maart nog geweest voor een zinloos half uurtje, dat bleek dus ook 200 euro te kosten. Als Univé de declaratie op tijd had gezonden, had ik die afspraak afgezegd en 200 euro bespaard. Mijn klachten dat er voor dezelfde behandelduur dubbel werd gedeclareerd, zijn door Univé niet in behandeling genomen. Verder wil ik nu mijn verzekering wijzigen, dat lukt niet via Mijn Univé, telefonisch zijn ze niet te bereiken wegens drukte en contactpagina werkt niet, maar dat merk je pas als alles al is ingevuld. Dus ik stap maar op, dat is makkelijker.
Bij Univé zeggen de adviseurs vooraf dat bepaalde kosten gedekt zijn, maar achteraf weigeren ze uit te keren.... Tip: Niet aan beginnen!!
omdat ik al een paar jaar bezig ben voor een vergoeding voor boven inplantaten, die door hun gewoon weg niet worden vergoed.
We zijn over het algemeen wel tevreden, maar hebben problemen met de late verrekeningen van het eigen risico. Dit ligt aan het Scheperziekenhuis in Emmen, maar we vinden dat Unive daar meer aandacht aan moet besteden.
Wij hebben sinds onze dochter ernstig ziek is geworden alleen maar problemen met Unive. Machtigingen die maanden duren om voor elkaar te krijgen. Vrijwel onmogelijk om een aanvraag voor taxivervoer met spoed behandeld te krijgen. Toezeggingen van medewerkers dat een machtiging is toegekend wat later helemaal niet zo blijkt te zijn. Declaraties die worden afgewezen waar je weer achteraan moet bellen. Je krijgt dan na tussenkomst van de klachtenafdeling wel alsnog uitbetaald, maar het kost te veel telefoontjes en tijd. En dan ook bijzonder weinig begrip bij Unive over dat we eigenlijk op een andere ondersteuning hadden gehoopt in deze tijden. Wij zijn zeer ontevreden over Unive.
alles tot nu toe schriftelijk verlopen. dit liep prima.
Ik werd opgenomen op de afdeling Longziekten van het Westfries Gasthuis te Hoorn. Er werd een drain in mijn rechterborstkas geplaatst en na drie weken
Ik heb oedeemtherapie op gronden die genoemd staan in het Zorgbesluit basisverzekeringen. Toch presteert Unive het om de aanvraag voor chronische fysiotherapie af te wijzen. Pas na bezwaar van mijn kant hebben ze het - na 3 maanden - toch maar goedgekeurd. En tot nu toe klopt het zorgkostenoverzicht , wat ze bij zouden werken na hun herziening, nog steeds niet.
Wonen in buitenland, echt slecht bereikbaar. Niet eens info gekregen dat het een en ander veranderd is en dat je geen gewone email meer kunt zenden ma
De zorgcontracten voor grote afnemers zoals fysiotherapie zijn nog niet bekend, je hebt geen inzicht in de reden waarom je geld betaalt voor behandelingen en medicijnen, onduidelijk is wat je vergoed krijgt en wat niet,ook bij afrekenen, vier keer fout bij declaratie alternatieve zorg maar niet duidelijk waarom dit gebeurt en wat er aan te doen is.
Ondanks dat ze een incassomachtiging hebben, krijg ik al enkele malen bericht dat de incasso niet gelukt is en of ik maar per acceptgiro wil betalen. Mijn bank verzekerde mij dat er geen enkel probleem was die de incasso zou belemmeren; ook mijn saldo is altijd ruim voldoende,
In ziekenhuis Slingerland te Doetinchem heb ik een kaakoperatie gehad. Ik ben geopereerd door E.de Jong MKA- chirurg. Ik was heel zenuwachtig maar de
duurder en minder vergoed. voor tandartsverzekering betaal ik 12,25 euro voor 80% tot 250, euro per jaar. Bij andere verzekeraar betaal ik 8,75 euro voor 100% tot 250 euro per jaar!!. en dat geld voor de aanvullende ook!
Onoverzichtelijk wat wel of niet vergoed wordt. Het is een hele puzzel om er achter te komen welke rekeningen verwerkt zijn. Geen logische overzichten en een heel gedoe om er achter te komen waarom rekeningen niet betaald worden. Chaotische klachten afhandeling.
Goede service, tonen echt belangstelling en denken mee.
De afhandeling van de declaraties gaat vlot en de klantenservice is goed bereikbaar.
Zonder probleem fysiotherapie op basis van chronische aandoening.
Verbetering vergoeding zwemproject patiënten reuma of patiënten met nieuwe knie heup etc. Verbetering vergoeding fysio voor chronische patiënten.
Bij het stellen van vragen wordt de tijd waarbinnen een antwoord moet worden gegeven door de helpdesk overschreden. Op de kantoorlocaties kan men geen
Kenmerk van Univé Zorg is de belangstelling en menselijke maat voor de cliënt en de snelle afwikkeling van procedures en problemen.
Je kunt met alle vragen die je hebt terecht en de kosten voor mijn behandeling worden zonder meer voldaan. Dus mijn waardering voor Univé is prima.
Het is heel fijn dat ik zo maar kan binnenlopen en mijn vraag stellen. Altijd word ik daar keurig geholpen.
Breek enkel op 3 plaatsen (2013) en ben 4 X op de OK geweest voor plaatjes en schroeven VERVOER werd niet vergoed zo van je zoekt het maar uit jou probleem. Je bent niet invalide zij men. Heb 97 dagen in het gips gezeten Hoe kom ik in ZKHS als je niet kunt/mag lopen?? Zit in *3 van Univé zorgzaam Hoezo zorgzaam?? Woon op Texel.
Gezien mijn militaire achtergrond heb ik al vele jaren Univé als mijn zorgverzekeraar. Vlotte afhandeling van declaraties, goede informatievoorzienin
De informatie via de facturatie/helpdesk/telefoon is erg kortaf, bereikbaarheid via email: nihil. Duidelijkheid in gebruikte taal (gebruik woordke
De zorginstelling is over het algemeen door mij goed bevallen. Ik heb eenmaal een klacht ingediend over een behandeling bij een spoedopname
Basispakket+ voor 55+> 65 plussers zit ook een bevalling en kraamverzorging bij. Dat moet afgekoppeld. Dan kan de verzekering voor groep ouderen go
Goed en snel bereikbaar. Je wordt op deskundige wijze geholpen en in begrijpelijke taal.
Prima zorgverzekeraar. In alle opzichten goed, ook mijn Univé werkt prima en is hartstikke handig.
Wij hebben het gezinspakket van Univé en we zijn daar zeer tevreden over. De premies zijn niet de laagste, zeker niet, maar we zijn zo tevreden over d
Wij kunnen niet veranderen van verzekering omdat wij een minimuminkomen hebben en via de Gemeente Alkmaar bij Univé AZG verzekerd zijn. Als wij ons ni
Een aanvraag voor een boven en onder prothese op implantaten voor mijn vrouw werd in eerste instantie afgewezen omdat de techniekkosten te hoog zouden
Het hele pakket dat door deze zorgverzekeraar geboden wordt voldoet volledig aan mijn wensen en verwachtingen, kortom uitermate tevreden
Alles wordt prompt verwerkt. De opnames gingen vlekkeloos mede dankzij de aanvullende verzekering.
Uit het waarderingscijfer blijkt dat ik indertijd de goede keuze heb gemaakt...
Univé heeft goede verzekeringen en je wordt er nog echt te woord gestaan door iemand.
In april 2006 kreeg ik een dwars-laesie. In januari 2006 was ik net overgestapt naar Univé. Alles wat nodig was werd vergoed en ik werd in raad en da
Plus: Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Min: Waardeloos ouderwets declaratie-systeem. Slechte afhandeling klachten (helemaal niet dus). Essenti
Polis overzicht kan duidelijker, maar de bereikbaarheid en persoonlijke aandacht zijn echt goed te noemen. Voor mijn gevoel willen ze je echt verder
Vriendelijke mensen en zeer deskundig. Vorig jaar overgestapt, had ik jaren eerder moeten doen.
Vanwege groot kantoren netwerk snel persoonlijk contact te krijgen, nota's kunnen digitaal geüpload worden waarna de uitkering snel volgt. Goede
Prima advies m.b.t. zorgaanbieders steunzolen en t.a.v. de vergoeding.
Men neemt de tijd voor eventueel tekst en uitleg. Geen klachten over de service. Ik heb geen ervaring met andere zorginstelling. Graag de premie la
Ik word altijd even vriendelijk en goed geholpen.
Al jaren verzekerd bij Univé, goede ervaring met klantenservice; nemen de tijd, weten waar ze het over hebben en denken mee met mij. Dekkingen zijn pr
Univé is by far de beste zorgverzekeraar!
Wij worden altijd goed geholpen waar we ook voor komen.
Ze halen geld van je rekening zonder te melden waar voor. Als inzicht wilt krijgen in wat er allemaal op jouw naam gedeclareerd door zorgverleners (co
Door een lange wachttijd bij een ziekenhuis heeft Univé na contact mijnerzijds de operatie tijd bij een andere medische kliniek geregeld waar ik binne
Vlotte behandeling van declaraties. Alleen maar goede ervaringen.
Heel veel ervaring heb ik niet, omdat gelukkig niet vaak bij de ha of zieken huis hoef te zijn Wel bij de oogarts in het WFG, waar ik tevreden over b
Uitstekende zorgverzekeraar met een meer dan voldoende uitgebreide aanvullende verzekering.
Speltherapie staat in de aanvullende verzekering maar bij ons in de buurt geen aanbieders die door Univé vergoed worden. We moesten zelf maar alle hu
Als je een toewijzing hebt van een specialist regelt deze zelf de kosten met mijn zorgverzekeraar. Ik hoef nergens zelf achteraan.
Heldere voorwaarden en genoeg keuze in de aanvullende pakketten. Tegenwoordig kan er eindelijk ook digitaal worden gedeclareerd.
Binnen 1 week je geld op de rekening, geen gezeur.
Wou informatie hebben maar werd gewoon weg afgeschept en kreeg geen info en antwoord moest alles alsnog zelf afhandelen met pijnpoli en desbetreffende
Univé is een instelling die oog heeft voor de klant, met de klant meedenkt. Personeel is service gericht en klantvriendelijk. Iedere keer als ik conta
Een op papier gezette polis plus een brochure (niet digitaal) over alle zorgvergoedingen die ze geven zou heel fijn zijn.
Wij zijn zeer te spreken over de afhandelingen en vergoedingen door Zorgzaam. Zelfs als wij in Spanje verblijven wordt alles keurig afgehandeld en ond
Zeer goede bereikbare Zorgverlener, duidelijke antwoorden, snelle afwikkelingen declaraties, ruime vergoedingen. Niets op aan te merken op deze zorgv
De verzekering is op zich niet het goedkoopst, echter de service die in de polis wordt vermeld is altijd perfect uitgevoerd. Nooit problemen met het
Informatie vind ik vrij beknopt, ik zou er voor pleiten om nieuwsbrieven uit te sturen over veranderingen binnen de zorgverzekeringen. Voor de rest ee
geen gezeur of moeilijke vragen, vlotte afhandeling declaraties. Verzekeringen worden steeds "magerder".
Nooit geen probleem altijd goed afwikkeling naar zorgverleners.
Ik heb een basis verzekering , ongeveer 95,00. Ik laat mij gemeente collectief verazekeren, Nu moet ik extra 34,00 bijbetalen. De premie wordt dan 126,00. Ik moet 360 betalen aan eigen risico per jaar /8=40,00. Ik betaal samen per maand aan premie 171,00. Als alleenstaande man met een AOW en aanvulling bijstand een bedrag van 984,00 per maand. Ik red het niet , dus volgend jaar kan ik niet meer verzekeren..De kosten zijn voor mij te hoog.
heb geen slechte ervaring met mijn verzekeraar. Omdat ik meerdere verzekeringen ,bij deze verzekeraar heb geniet ik 10% korting i op de premie
Ruime vergoeding voor bril en lenzen. Maar al meerdere keren zijn er fouten gemaakt bij declaraties. De rekening van mijn dochter werd op mijn naam ge
Onduidelijkheid over vergoeding van medicijn, preferent, voorkeurslijst, eigen risico wel/niet
Hoge premie, weinig uitkeringen. Letten op polisvoorwaarden. Veel uitsluitsel.
In april 2006 kreeg ik een dwars-laesie. Tot heden toe heeft Univé mij uitstekend bijgestaan. Als er vragen zijn word je snel geholpen, prima dus.
Operatie voorspoedig verlopen. Verzorging en behandeling uitstekend.
Goede verzekering makkelijk te bereiken denken met je mee.
Alle verzekeringen zijn ondergebracht bij Univé. Ik ben nog steeds heel erg tevreden.
Goede telefonische bereikbaarheid, duidelijk antwoord, snelle afwikkeling declaratie. Ruime vergoedingen.
Als ik iets niet begrijp, dan ga ik even bij het kantoor langs, en daar wordt ik altijd heel vriendelijk en begrijpelijk geholpen. Waarna alles direc
Goede en goed bereikbare maatschappij. Klantvriendelijk in afhandeling declaraties en verstrekken van informatie. Duidelijke uitgebreide vergoedingen
Omdat Univé een kantoor in ons dorp heeft is dit erg gemakkelijk. Je kunt gewoon binnenwippen.
Verzekering met niets extra's. Als oud mannelijk militair betaal ik nog steeds voor zwangerschap, maar als Reumapatiënt met een Morton syndroom b
Ben al jarenlang verzekerd bij Univé en heb alle pakketten bij hen waardoor ik, als trouwe klant, beloond wordt met een jaarlijkse bonus. Ben heel erg
Ik heb goede ervaringen met Univé. Ze zijn goed te bereiken, klantvriendelijk aan de telefoon en de telefonisten weten vaak goed waar ze het over hebb
Ik vind dit een goede verzekering qua prijs/ product/ vergoeding & afhandeling.
Algemeen redelijk correcte afhandeling van e.e.a.
Prima zorgverzekering alles word netjes afgehandeld en uitbetaald.
Ik ben heel tevreden over deze verzekeraar, ze zijn transparant en sociaal naar mijn idee.
Ik heb bij Univé de basis verzekering aangevuld met het Fit & Vrij pakket. Daarmee heb ik eigenlijk voor alle aandoeningen voor mensen van mijn le
Communicatie is goed. Snelle bereikbaarheid,duidelijke antwoorden op vragen. Aanvullend pakket, zeker het Vitaal-pakket is mager, ook de tandartsverz
Toen bij mij kanker werd vastgesteld, hebben de heren van het plaatselijke kantoor ons uitgebreid op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en hulp a
Ik wordt altijd goed geholpen bij telefonische vragen door de helpdesk en de polis is aantrekkelijk en overzichtelijk/duidelijk.
Tevreden, omdat alles is gegaan zoals ik dacht dat het zou gaan.
Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling informatie. Ee overzichten van bij betaling enz perfect.
De ingehouden vergoedingen worden nooit gespecificeerd. Altijd maar weer zelf bellen waar voor wat betaald moest worden.
Als men even informatie wil omtrent vergoedingen en dergelijke, dan helpen zij je door de polis heen en uitkering wat het gaat kosten etc. Heel helder
Het is jammer omdat je zoveel geld betaald voor je zorgverzekering en dat je er zo weinig voor krijgt. Diverse malen gebeld en gemaild maar met de r
Niet bereikbaar, lange wachttijd, onervaren jonge telefoniste die niets weet en dan maar wat roept. Kwaliteit is hardhollend achteruit gegaan.
Univé reageert direct bij vragen enz. Doen niet moeilijk als je netjes een rekening indient. Wij hebben al jaren alle verzekeringen bij hun.
Heb zeer goede ervaring met deze zorgverzekeraar, in mijn woonplaats is een kantoor gevestigd en daar helpen ze je met al je vragen en hulp bij het aa
De behandeling en de nazorg met informatie voor een relatief lichte blessure en wond waren goed.
Univé is niet de goedkoopste maar is wel goed in afhandelen
Het is een uitgebreide polis met duidelijke voorwaarden, daarbij is de afhandeling altijd snel. Het bellen met de zorgverlener gaat altijd snel en daa
Als ex-militair heb ik goede ervaringen met Univé Zorgzaam! Wij zijn in goede handen van deze zorgverzekeraar.
Snel antwoord op mijn vragen en vlotte afwikkeling
Weinig papieren rompslomp, snelle afhandeling, over het algemeen goede polis echter waarschijnlijk door overheidsmaatregelen steeds minder in het pakk
Univé kantoor zit hier in de buurt. Goed zeer kundig en klantvriendelijk personeel die je kent je problemen oplost of instuurt en goede waar een snell
Altijd een correcte afhandeling van behandeling van ondergetekende.
Alles heel duidelijk. Declaraties worden snel betaald. Balie erg vriendelijk.
Prima zorgverzekering. Je kunt het zelf uitbreiden en de service is top.
Gekozen voor nieuwe heup in België gaf problemen maar werden goed opgelost.
Duidelijk. Correcte afhandeling. Gedegen informatie
Geeft goede informatie en redelijk snelle afhandeling van declaraties etc.
1) Vorig jaar moest ik weer ziekenvervoer aanvragen na een jaar stabiel te zijn geweest bij uitgezaaide kanker. Reactie op de verwijsbrief van de onco
Univé staat voor zonder zorgen. Ik zou graag zien dat jullie de kosten van onderlinge strijd onder de verzekeraars die gemaakt worden voor zieltjes w
Het aanvullende pakket is zo ver uitgekleed dat het vrijwel waardeloos is als je alleen baat hebt bij 'alternatieve' behandelingen. Helaas i
Duidelijke en snelle behandeling t.a.v. de zorgpolis. Goede voorlichting en een correcte behandeling. Ook goed in buitenland verzekering.
Ik ben 69 jaar. Ik kan me geen betere zorgverzekeraar voorstellen. Na mijn emigratie en bij terugkomst, ben ik meteen weer naar Univé gegaan. Misschie
De hulp na dat de borst was weggehaald en de na zorg + dat ze een prothese moest hebben en de Bij behorende bh's die ze kreeg was geweldig.
Alle gemaakte kosten voor mijn gezondheid worden betaald en staat Univé bij alle artsen , specialisten, ziekenhuizen en therapeuten als zeer betrouwba
Altijd alles duidelijk uitgelegd en neemt hier alle tijd voor. En geen lange wachttijden.
Wij zijn al van af 1995 in een collectief bij Univé verzekerd en dat naar volle tevredenheid ook toen onze kinderen nog klein waren en tot hun 18e daa
Prima prijs-productverhouding. Vriendelijke en helder informatie. In 25 jaar nooit gedoe geweest over declaraties.
Ben al vanaf het begin verzekerd bij Univé, nooit problemen gehad.
Ik ben een chronisch rugpatient, en heb veel te maken met ziekenhuizen, en revalidatie, en tot nu toe, wordt dit door Univé correct behandeld. Zijn so
Gewoon een goede zorgverlener voor onze tak van personeel. Geen problemen bij vragen, altijd goede relevante antwoorden.
Bij de Univé voel ik me "thuis" Als er iets is word je er snel, en accuraat geholpen. Ook de prijs is zeer redelijk, Ik kan het een ieder
Geweldige ervaring met Univé Zorgzaam. Of het nu om grote of kleine behandelingen gaat. Ik zal nooit van verzekering veranderen.
Kreeg alle informatie en werd verteld dat bepaald erfelijkheidsonderzoek van de eigen bijdrage betaald moest worden en dat rekeningen van behandelaars
Zeer vriendelijke mensen, helpen je goed. Als er eens een probleempje is (en waar is dat niet) zorgen ze dat het opgelost wordt.
Ben over de hele linie tevreden, als ik vragen heb kan ik altijd terecht.
Duidelijke polis, goede afhandelingen , ruime vergoedingen voor een aantrekkelijke premie.
Klantenservice Unive, blijft iedere keer doordrammen dat ik mijn maandpremies niet heb betaald, terwijl ik een afschrift heb van betaling. 2 x geschil
Wat voor mij belangrijk is wordt meestal vergoed. Als ik bel geven ze duidelijke info en ze zijn vriendelijk.
Er wordt vrijwel niets meer vergoed! De ziektekostenverzekeraars potten geld op en besteden dat niet aan zorg. Dat is heel ernstig! Als je ze dan belt
Sinds 1982 is Univé mijn zorgverlener. Slechts 1x was er een brief op de verkeerde afdeling gekomen. Ik ben zeer tevreden met Univé, klantvriendeli
Vragen per mail worden op zeer korte termijn beantwoord ook per telefoon. Dit werkt via de mail beter als op langsgaan op een van de kantoren. Daar mo
Zeer slechte bedrijfsvoering van wat betreft crediteuren en debiteuren.
Zijn er mensen die ook met onderstaand probleem ervaring hebben? Hoe hebben zij het opgelost? Er moet toch een mogelijkheid zijn om te helpen of zijn wij het land van de regeltjes.....
Mijn dochter van 27 jaar heeft vorig jaar een tia gehad. Haar man 29 jaar, afgelopen november 2x een hartstilstand/ Hij kan het geestelijk niet verwerken en moet 3x per week naar een psychiatrische inrichting. Hij heeft geen geldig rijbewijs i.v.m. zijn ziekte. Ze leven van een minimum uitkering met hun zoontje van 3 jaar. Het hele gezin is kapot. Nu wijst UN IVE het vervoer naar de inrichting af. terwijl een medewerker mij had verteld dat er een hardheids formule was om alsnog een vergoeding te krijgen dat x dat moet 250 zijn. Hij zit op meer dan 300 bij een berekening in deze formule. Werken er ook echte mensen bij UNIVE die dit soort zaken beoordelen? Krijg ik een medewerker aan de telefoon, hij begrijpt het allemaal zo goed. Laat me niet lachen, een baan en gezond, dan denk ik niet dat hij begrijpt wat er in dit gezin afspeelt. Bekijk a.u.b. deze aanvraag nog een keer. Het komt er op neer dat meneer de miljonair, die slecht gaat zien op kosten van het ziekenfonds naar zijn therapie kan gaan. Schande dat mensen meteen minimum moeten kramperen. Is er geen andere mogelijkheid of oplossing om hen te helpen. Mijn dochter houdt het niet vol om 3x per week 4x per dag op en neer te rijden naar de inrichting met een kind van 3 jaar erbij. A.U.B. help dit gezin. Mijn dochter is erg vermoeid door de gevolgen van een tia. Conny Rondhuis
Iets duurder dan de goedkope aanbieders maar daar in tegen geen problemen. Als ik lees wat een negatieve reviews er zijn op de goedkope aanbieders geef mij dan de Unive denkt altijd met me mee. Aanrader!
De verzekereing zelf is prima. Maar bij de klantenservice zitten mensen die ongeschikt zijn voor dat werk en van wie enkelen zelfs geen goede zin in het Nederlands kunnen opschrijven. Beleefd zijn ze wel trouwens.
Unive heeft altijd een luisterend oor en komt zijn afspraken altijd na.
Als student zijnde is deze (Zeker unive zorgverzekering) het aller beste. En maar met paar eurotjes erbij heb je een nog uitgebreider pakket. Hoe geweldig goedkoop kan het nog worden!
cooperatief met leden ledenvoordeel goed telefonisch te woord staan geen eigen risico voor generieke medicijnen
er is een lijst met gereviseerde medicatie, en deze schrijft men pas uit nadat je eigen risico op is. Je krijgt achteraf pas bericht dat je eigen risico op is, en zo niet kan ingrijpen , zodat je vanaf begin een goedkoper fabrikant kan kiezen. Reiskosten vergoeding wordt niet meer vergoed, tenzij je dialise of chemo hebt. Wordt niet per persoon bekeken erg kort door de bocht......ook voor mij is nauwkeurige controle van groot belang
Goede bereikbaarheid , tijd voor je nemen , serieus op je vragen ingaan en oplossen of geheel uitzoeken, je uitnodigen en kijken of ze zelf wel correct gedaan hebben , altijd naar een bevredigend antwoord zoeken en ook doen...
Prima gedekt. Met sommige dingen zou het iets duidelijker in de polis kunnen staan.
Heb prima ervaringen met unive toen mijn man ernstig ziek werd en helaas is overleden.
Goede verhouding in premie / vergoedingen en super snel met vragen beantwoorden, hulp bij zoeken naar zorgverstrekkers en afrekenen.
Ben al jaren klant bij Univé. Correcte klantenservice. Nooit problemen gehad. Zijn niet de duurste in de categorie 'zorgverzekeraar'
Op zich ben ik best tevreden over mijn verzekering
Ik ben zeer tevreden over deze zorg aanbieder. Uitgebreid Pakket.
ruim 30 jaar trouwe klant bij Unive meerdere verzekeringen lopen. Voor alternatieve geneeswijze hebben we p.p. 800 euro budget. Na verwijzing van de arts gebeld met Unive hierover en kon starten na sessie de rekening gedeclareerd en deze werd niet vergoed. Meerdere malen gebeld uiteindelijk werd de factuur eenmalig betaald maar mijn zoontje heeft deze zorg nodig en sta voor een dilemma. De alternatieve die zij bieden liggen 60km alleen maar heen voor mij niet te doen en heb zelf een goede zorgverlener waar we nu al goede resultaat van zien Unive is absoluut niet oplossingsgericht willen premies innen maar geen zorg bieden die de mensen nodig hebben. Ben al gestart met mijn rechtsbijstand gelukkig bij DAS afgesloten!
ik ben bij hun bassis verzekerd en nu dat ik zwanger ben,kom ik er achter dat als je een keer kosten maakt er steeds meer uit het bassis pakket word gehaald.zo had ik mij laten informeren over het kraampakket wat je nodig hebt bij een thuis bevalling.in december 2012 kon je hem gratis krijgen via hun en va januari 2013 was hij uit het bassispakket gehaald en kon je hem kopen bij hun voor 20 euro.ik heb dat niet gedaan maar aangeschaft bij de etos voor veel minder geld.ook de kraamhulp word niet geheel vergoed als je bij unive een bassispakket hebt.ik ben iemend die altijd netjes op tijd zijn premie elke maand betaald,die ik bij elke zorgverzekering veel te hoog vind,naar mijn mening.maar als je dan een keer een beroep op hun moet doen,krijg je nog niet alles vergoedt.ik weet je kan elk jaar overstappen,maar vaak vergeet je dat te doen door de drukke werk,gezins activiteiten.
dit zijn nog ergere criminelen dan het kabinet ze durven rustig na 4 jaar een aanmaning te sturen met rente en incasso vergoeding zonder er in 4 jaar iets gehoord te hebben laat staan dat ik al 4 jaar bij een andere club zit. ONGELOVELIJK DAT DIT IN NL KAN
ben klant en ze schijven de premie af en sturen ook acceptgiro`s van de zorg premie ze willen dubbel geld.zetten er een incasso buro op. vragen aan unive ga naar het incasso buro en die zegt wij werken in opdracht van de klant (unive). gevraagt om en oplossing antwoord ga naar incasso buro. hoe blond en dom zin ze er.
Mijn Vrouw en ik wilden veranderen van zorgverzekering.Wij kwamen terecht bij ZEKER een onderdeel van UNIVE. Ik ben chronich ziek en Kwam er achter dat ik Niet zonder exstra kosten te maken bij mijn ijgen ziekehuis terecht kon. Dus ik stopte de zorgverzekering. En bleef bij de cz. Alles was geregeld (dus niet) Het heeft een 13 maanden geduurd voordat ik er af was(na veel bellen en emails). Ze hebben zich menigmaal veronschuldigt. Dus van mij geen goed woord over deze maatschapij.
Ik heb een goede zorgverzekering en alles is goed geregeld,alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en gaat allemaal automatisch. Ik heb zelden of nooit een klacht en als die er is dan is er altijd een luisterend oor. Er wordt dan zeker naar een fijne oplossing gezocht.
Unive is een betrouwbaar bedrijf en zeer snel met de afhandelingen van een schade en is totaal niet duur en prima in secondaire voorwaarde, ook de ziektekosten verzekering is een goede verzekering, evenals de reisverzekering. Bij meerdere verzekeringen krijg je eens per jaar een bonus uitgekeerd.
Zorg is erg duur. Heb laatst contact gehad i.v.m. wachtlijst bemiddeling en ben heel netjes, vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben hun uiterste best gedaan.
Bij discussie over een declaratie kreeg ik te horen dat de zorgverlener helemaal geen contract met Univé had en de declaratie daarom niet verwerkt zou worden. Ik zat toen al 5 weken te wachten op uitbetaling. Ik moest zelf met het bewijs van de hulpverlener komen (na veel telefoneren) dat er wel een contract was. Daarop heb ik ca 12 telefoongesprekken a ca. 20 minuten moeten voeren met diverse medewerkers om alsnog de decl. op de rit te krijgen. Moest notabene nogmaals een medische verklaring omtrent mijn amputatie opsturen. Deze verzekeraar heeft gewoon een goedkoop callcentre en helemaal geen afdeling klantenservice.
Begin december 4 wijzigingen doorgegeven per email voor mijn zorgverzekering. De twee aanvullende verzekeringen verlagen, een andere collectieve zorgverzekering en wijziging bankrek.nr. Na een week een ontvangstbevestiging ontvangen en daarna stilte....... Er werd ook geen premie meer geincasseerd. In januari zelf maar eens telefonisch/per email weer contact gezocht. Niets gehoord totdat er in februari 4 verschillende brieven achter elkaar kwamen. In de eerste waren mijn aanvullende verzekeringen gewijzigd maar niet het collectief en het rek.nr. was nog het oude, in de tweede brief hetzelfde verhaal, in de derde brief een andere verzekering? enz. Toen nog een brief ontvangen waarin stond dat mijn rek.nr. gewijzigd was, klopte maar daarna nog een brief waarin mijn nw rek.nr. weer was teruggezet naar mijn oude nr.! Weer contact gezocht telefonisch en uiteindelijk begin april.. het juiste polisblad ontvangen met het juiste rek.nr. en een rekening voor de premie van de eerste 3 maanden. Dus hoge premie en zeer slechte service.
Ik ben eigenlijk zeer tevreden met Unive. Heb nog nooit problemen gehad. Ik dacht ook altijd dat dit 1 van de goedkopere was maar nu zag ik veel voordeligere. Neem Saland die heeft paketten die veel beter afgesteld zijn op mijn gezondheidsklachten. Door zon pakket erbij te nemen ben ik veel goedkoper uit. Dus ik denk dat ik volgend jaar toch maar overstap, ondanks dat ik zeer tevreden ben met Unive.
Meestal gata het wel goed, maar als je de zorgverzekering voor een klacht moet bellen of als er iets opgelost moet worden, neem dan maar de tijd. Het heeft bij mij 4 maanden geduurd om mijn geld (waar ik recht op had) te krijgen.
Hoewel de verzekering erg duur is, is de service belabberd. Verstrekte informatie is vaak onjuist en het kost gemiddeld 4 telefoontjes om juiste zaken boven tafel te krijgen. Antwoord op mail duurt 3-4 dagen en telefoondames zijn ergf ongeduldig tot ronduit onbeleefd toe. Beloftes worden niet nagekomen: ondanks herhaalde toezeggingen voor volledige vergoeding toch 'getrakteerd' op kosten. Waardeloos
Hoewel mijn problemen niet altijd makkelijk op te lossen zijn wordt ik altijd vriendelijk, persoonlijk en snel geholpen op het kantoor. duizend keer beter dan het eindeloze gedoe met bellen naar de klantenservice!
Mijn zoon vincent nr 3764071200 is per 11-11-11 in nyc heeft dit voor deze data op tijd aangegeven om bij jullie met zorg verz te stoppen om dat alles verder in zijn visum zit maar hij betaald nog steeds ook jan 2012 dus na meerdere telefonische contacten van ons beiden dus snappen de personen bij jullie het eindelijk maar om dit dan op te lossen en terug te storten duurt weer 10 werk bare dagen terwijl je wel alles op tijd moet betalen .mijn zoon staat door jullie NU onnodig rood en wij willen dit vergoed hebben zo niet hoor je hier nog wel meer van .dit is op zijn minst gezegd een schofterige vertoning .SPOED los dit nog deze week op loop al vanaf begin november fout dus doe hier iets mee met SPOED !!!!!!!!!!!!!!! hele verhaal is een aanfluiting .
Ik ben klant bij Unive verzekeringen, maar kan niet zeggen dat ik tevreden ben. Vooral de onduidelijkheid over het zorg pakket baart me zorgen. Ik vind het ook raar dat er helemaal niets teruggevonden kan worden over de ABC pakketten. Ik heb er informatie over gezocht op internet, maar vond alleen maar een website van vorig jaar waar ik dus niet zoveel meer mee aan kan vangen. Het enige wat op de website van Unive wordt aangegeven is de prijs van de verzekering. Ik heb nu trouwens het pakket B, maar de pakketten extra zorg 1 of 2, die trouwens veel goedkoper zijn, geven min of meer dezelfde dekking. Ik vind het schandalig dat ik hier als klant niet van op de hoogte wordt gebracht. Naast de zorgverzekering vraag ik me ook af waarom ik me blijkbaar levenslang moet laten verzekeren voor kraamzorg? Wij hebben dit helemaal niet nodig en hebben er zelfs nooit gebruik van gemaakt.
Ben volledig verkeerd voorgelicht door tussenpersoon. Zou geen moeilijkheden krijgen met mijn fysiotherapie behandelingen. Praktijk was dat er niets vergoed werd, dat toen ik ze daar op attend maakte er een kinderachtige jij bent fout emailwisseling plaatsvond, waar de honden geen brood van lusten. Inmiddels is wat zij denken te kunnen vorderen, opgelopen tot ruim € 700 euro en sta ik binnenkort in de rechtbank. Dus een absolute afrader.
Jaren heb ik trouw bij unive gezeten, maar bij de verzekeraar zonder winstoogmerk betaalde ik meer als nu. (drie jaar geleden overgestapt) Ook veel onnuttige post kreeg ik van ze en ik moest geregeld achter declaraties aan, omdat het niet goed verwerkt was.
Al jaren betaal ik trouw mijn premie zorgverzekering. Ik doe dat gewoon nog met de betaalkaart voor mijn man en ook mijn zoon. Enkele keren was ik als zeer trouwe betaler door omstandigheden iets te laat (een week), Ik werd meteen gedegradeert tot minimum betaler en de laagste premie met uiteraard de minste rechten. Als familie hebben we het geluk dat we zo goed als nooit gebruik maken van deze verzekering, maar je voelt je wel genomen door de arrogantie van die zgn verkoopmanager, die tot zon ingreep besloot. Toch maar eens kijken naar een andere verzekeraar lijkt ons.
Unive is een van de beste o.a. Overzorg verzekering Altijd makelijk te breiken en kosteloos gespreidde betalings mogelijkheden. Als je meerdere verzekeringen neemt dan krijg je korting hoe meer verzekeringen je neemt hoe meer korting je krijgt. Belangrijk is ook dat ze diverse kantoren hebben waar je heen kunt gaan.
Heb telefonisch contact gehad met de unive om te vragen of een sterelisatie van een man in ons pakket vergoed wordt: ja mervrouw .... ondertussen is het uitgevoerd en wij krijgen de rekening thuis v h ziekenhuis.Heb hem naar de unive gestuurd naar telefonisch contact daar over gehad te hebben daar over en hoorde er niks van weer. (dit was in 2010) Vandaag 1 april 2011 krijg ik een aanmaning thuis , ik weer bellen en wat wordt er gezegd... o ik zie het al in uw pakket wordt het niet vergoed !!! Ik zei waaaaaaat ik heb helemaal van jullie geen reactie terug gehad dat het niet vergoed wordt woest was ik de stoom kwam me uit de oren en of ik de rekening maar wilde overmakenen vervolgens een klacht in dienen bij zorgvragen.nl. Dit is toch te gek voor woorden hoe je als klant bij de unive behandeld wordt. Het is mij telefonish toe gezegd maar ik kan niks bewijzen !! Kan dit zomaar ?!! wij moeten 407.00 euro overmaken net of het niks is . Heeeeellllppppp
Ik ben sinds 2005 verzekert via Univé. Mijn ervaringen met Univé zijn in het algemeen positief. Zowel telefonisch als ook per mail zijn zij goed bereikbaar. Zonder al te lange wachttijden. En de declaraties die ik indien, staan altijd binnen 10 dagen op mijn girorekening.
In de nacht van 8 op 9 mei 2010 is er bij me ingebroken terwijl ik thuis was. Er is veel vernield en het bloed van de dader zat door mijn hele huis. Ik heb doodsangsetn uitgestaan, en in de ochtend bij daglicht bleek hoe groot de ravage was. Ik ben verzekerd bij Unive (gelukkig!!!). Want ik moest bellen geen flauw benul wat ik allemaal regelen moest en hoe. Niet van het kastje naar de muur gestuurd, en lang aan de lijn gehouden. Maar correct duidelijk en rustig te woord gestaan. Alles is prima geregeld, ook de expertice voor de schade afhandeling. Ik denk dat ikniets te kort ben gekomen. En door het correct en rustige handelen, kwam er geen extra stess op me af. Het hele voorval speelt nog steeds natuurlijk. Ik heb angsten s'nachts en ben hiervoor in behandeling, en zo kan de Unive zorgverzekering mij weer vereder helpen. Ik kan U zeggen, ben heel lang bij de Robobank verzekerd geweest en had een andere zorgverzekeraar, maar ik heb nu alles naar Unive overgezet. Krijg je nog korting ook, maar dit was voor mij niet doorslaggevend. Echt, als je belt voor informatie over vergoedingen, ik ga naar kantoor, altijd heb je het gevoel dat ze de tijd voor je nemen. Waar vind je dat nu nog heden ten dage!!!! Chapeau!!!
Ik ben zeer tevreden, als je belt word je ook goed te woord gestaan.
Als het er op aan komt dan wordt er door Unive helemaal niets vergoed op ingeleverde declaratie formulieren voor elke declaratie een code nummer en een uitvlucht m.a.w zoek het maar uit ! premie betalen en verder niet zeuren !!
Vooral de persoonlijke benadering stel ik op prijs. En ze hebben inderdaad geen winstbejag.
Ben al jaren lid van Unive, eerst "verplicht" via de Koninklijke Marine cq. Landmacht en nu als gepensioneerde middels "Zörgzaam" ziektekosten verzekering van Unive. Unive onderhoudt""korte lijnen", zodat bijvoorbeeld declaraties, problemen (die er bijna nooit zijn) op zer korte termijn regelt cq. Oplost. Petje af.
De afmeldingsprocedure wegens verandering van ziektekostenverzekeringsmaatschappij lukte bij Unive niet, zelfs niet na overtuigende bewijzen. Ik wilde dat mijn partner overgeschreven werd naar mijn zkv en mijn zkv zou dit keuriog met unive regelen. Echter unive bleef premies innen en bij restorno's met dreigende incassokosten. Ondanks melding van mijn zkv achmea inclusief nr brief aangetekend schrijven bleef unive volhouden deze brief niet te hebben ontvangen. Hoeveel telefoontjes ik ook hieraan besteed heb weet ik niet meer, maar zeker 30 x. Van mijn kant gedreigd nu naar het kantoor in Alkmaar te komen en het nu wel eens te regelen. Unive liet een jonge medewerkster het vuiile werk opknappen, zij moest telkens even weg om raad en daad te vragen en jawel hoor ( ik had een memorecorder mee die eerst geweigerd werd, maar bij aangeven dat zij dit ook met mijn telefoongesprekken hadden gedaan, nam ik alles op) de bewuste brief keam bij de administratie boven water. De oversdchrijving zou nu geregeld worden; geen enklel woord van excuus en de jonge medewerkster was blij dit "overleefd"te hebben.
Mijn ouders waren bij deze maatschappij zorgverzekerd en hadden het duurste pakket en ook een van de duurste verzekeingen van alle zorgverzekeraars maar moesten ondanks dat ze het duurste pakket hadden voor veel dingen bijbetalen en als je een klacht had werd deze slecht behandeld.
Komt bij mij over al jaren als een zeer betrouwbare verzekeringsmaatschappij,als ziektekostenverzekering maar zeker ook voor mijn gewone verzekeringen,alles duidelijk en overzichtelijk.
Ruim 2 jaar geleden ben ik naar de verzekeringswinkel van Univé gestapt omdat ik mijn zektekostenverzekering wilde uitbreiden met dekking voor orthodontie en de polis zo wie zo wilde verhogen. Op advies van een medewerkster die beweerde dat het zo voldoende moest zijn heb ik een upgrade van het Pakket door laten voeren en hiervoor betaald. Na ongeveer een jaar kwam de eerste declaratie voor eerste consult van mijn dochtertje en die werd niet uitbetaald. Een volgende declaratie evenmin. Hierop heb ik contact met Univé gezocht en op 17-12-2009 met trudy Vendel telefonisch contact gehad en die vertelde dat we een dekking hadden tot
Unive is een goede zorgverzekeraar, zij denken mee met haar cliënten en heeft een goede aanbod en/of goede vergoedingen. Ook zijn zij erg klantvriendelijk staan je altijd goed en duidelijk te woord en hebben een luisterend oor.
Unive ziektekostenverzekering is in de eerste plaats betaalbaar tevens hebben zij een goed pakket wat de mensen nodig hebben het ia al erg genoeg als je deze verzekering nodig hebt als je dan nog bij moet betalen is het nog erger.
Ik heb een positieve review over Univé de verzekeringsmaatschappij,omdat ik al lange tijd verzekerd ben bij deze maatschappij.Naast mijn auto verzekering heb ik ook mijn jongeren zorgverzekering bij Univé en deze laatste heeft een zeer mooie basisprijs.Ik voel me zeer vertrouwd bij deze maatschappij en ik hoop nog lang bij hun te mogen zijn. Zeker een aanrader!
Ik heb met unive dubbele ervaringen, aan de ene kant is het een goed en betrouwbaar bedrijf, aan de andere kant zijn ze niet overzichtelijk. Ik had een Zekurzorgverzekering afgesloten. Nergens stond duidelijk vermeld op welke zorg ik wel recht had, zodat ik er later achter kwam, dat ik alleen recht had op zorgaanbieders uit de Randstad. De service die mij gegeven werd was weer wel goed omdat ze meteen mijn zorgverzekering stop hadden gezet.
Unive heeft veel verzekeringen in hun pakket. Je kunt je voor alle verzekeringen bij hen verzekeren. Hierdoor hou je overzicht in je verzekeringen. Daarnaast heeft Unive als enige een ziektekosten verzekering voor defensie medewerkers en hun thuisfront. Hierdoor kun je aardige korting krijgen op je ziektekosten.
Op zich nooit problemen gehad, tot ik besloot een aanvullende tandarts verzekering te nemen. Ik heb de formulieren op tijd opgestuurd (ruim twee weken van te voren), maar omdat ze intern te laat doorgestuurd zijn ging mijn verzekering pas een maand later in en werd mijn tandartsafspraak niet vergoed. Volgens Unive was hier niets aan te doen, verzekeren met terugwerkende kracht kan niet, ondanks dat ik op tijd was en nu niets vergoed krijg en dus eigenlijk een jaar voor niets betaal. Slechte service!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen