Autoverzekering Juli 2024 vergelijken

Een autoverzekering is in Nederland verplicht. Vergelijk hieronder eenvoudig jouw autoverzekering en bespaar direct op de premie.

usp1

Vergelijk

Vergelijk autoverzekeringen gemakkelijk en snel via de vergelijker hierboven

usp2

Kies

Kies de gewenste dekking en ga direct voor de beste deal voor jouw auto

usp3

Bespaar

Sluit de autoverzekering online af, bespaar op de premie en rij veilig rond

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Autoverzekering dekking vergelijken

Bij het afsluiten van een autoverzekering kun je kiezen uit drie dekkingen; WA, WA Beperkt Casco en WA Allrisk. De WA dekking is verplicht voor iedereen die een auto bezit.

WAWA Beperkt CascoWA Allrisk
Schade aan anderenSchade aan anderenSchade aan anderen
DiefstalDiefstal
InbraakInbraak
RuitschadeRuitschade
Schade door brand of stormSchade door brand of storm
Botsing met een dierBotsing met een dier
Schade door eigen schuld
Vandalisme

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking is er ook aantal aanvullende dekkingen. Deze kun je afsluiten, maar zijn niet verplicht. Je kunt vaak kiezen uit:
 • no-claimbeschermer
 • schadeverzekering inzittenden
 • ongevalleninzittenden
 • rechtsbijstand
 • pechhulp

Welke autoverzekering past bij mij?

Welke dekking je kiest, hangt van jouw auto af. Koop je een auto van een aantal jaar oud? Dan volstaat een WA of WA beperkt casco dekking. Vaak wordt alleen voor een Allrisk dekking gekozen bij een gloednieuwe auto of een auto met een hoge waarde. Bij het uitkeren van schade kijkt de verzekeraar namelijk naar de waarde van de auto. Heb je een oude(re) auto, dan krijg je minder terug. Ook als je een hoge premie betaalt. Kies daarom niet zomaar voor een hoge dekking. Daarnaast hangt het er vanaf hoeveel risico je wilt en kunt lopen. Vind je het fijn om een lage premie te betalen en niet erg om bij schade zelf te moeten betalen? Ga dan voor de goedkoopste autoverzekering met een WA dekking. Loop je liever minder of geen risico? Dan kies je voor de WA Beperkt Casco of Allrisk dekking, tegen een hogere premie.

Autoverzekering bespaartips

We snappen dat je niet teveel premie wilt betalen. Daarom een aantal handige tips om te besparen op de premie:

 1. Vergelijk de autoverzekering ieder jaar
 2. Kies niet zomaar een uitgebreide dekking
 3. Betaal kleine schades zelf, zodat je geen schadevrije jaren verliest
 4. Kies voor een (hoger) eigen risico in ruil voor korting op de premie

Is vergelijken moeilijk?

Een autoverzekering vergelijken is gelukkig heel simpel. Je vult een aantal gegevens in van de auto en de tool maakt zelf een berekening voor jou. Wat belangrijk is dat je het aantal schadevrije jaren weet. Veel schadevrije jaren zorgen namelijk voor een flink lagere premie. Dat kan zomaar 60% premie schelen.

De tool geeft een advies over de dekking die het best bij jouw auto past, maar uiteraard ben je vrij om iedere dekking te kiezen die je zelf wilt. Een ruimere dekking voor meer zekerheid, of juist een mindere dekking voor een lagere premie. De keus is geheel aan jou.

Goed om te weten

 • Verzekeraars zijn niet verplicht jouw aanvraag te accepteren.
 • Word je niet direct geaccepteerd, dan krijg je vaak een voorlopige dekking. Hiermee mag je de weg op en ben je verzekerd.
 • Je bouwt schadevrije jaren op zodra jouw auto op naam staat.
 • Ieder jaar zonder schade, is een schadevrij jaar. Hoe meer je er hebt, hoe hoger de korting. 
 • Als je overstapt van verzekeraar, dan dien je zelf de oude polis op te zeggen.

Kosten auto verzekeren Juli 2024

VerzekeraarWAWA Beperkt CascoWA Allrisk
Univé33,4943,7180,62
OHRA37,9950,0379,31
ABN AMRO38,8640,9067,11
FBTO39,5946,2387,84
Centraal beheer41,6053,7889,91
Allianz Direct50,5957,3988,17
Berekend op 15-05-2024, Kia Niro uit 2017, Nieuwprijs, €33.190 geboren op 01-01-1985, 10.000 km per jaar, 6 schadevrije jaren, Alkmaar.
 

Veelgestelde vragen

Zeker.com is een online vergelijkingsplatform voor verzekeringen in Nederland. Wij bieden informatie over verschillende verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, en helpen klanten bij het vinden van de beste verzekering voor hun situatie.

Op Zeker.com kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken door uw kenteken, geboortedatum en postcode in te voeren. Vervolgens wordt er een overzicht getoond van de beschikbare verzekeringen die passen bij uw situatie. U kunt deze verzekeringen filteren op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de gewenste dekking.

Er zijn drie hoofdtypen autoverzekeringen die u kunt vergelijken op Zeker.com:
a. WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) – de minimale wettelijk verplichte dekking
b. WA Beperkt Casco – een uitbreiding op de WA-dekking, met extra dekking voor bijvoorbeeld diefstal en schade door weersomstandigheden
c. Allrisk (WA Volledig Casco) – de meest uitgebreide dekking, inclusief schade aan uw eigen auto, zelfs als u zelf verantwoordelijk bent voor de schade

Zeker.com bepaalt de beste autoverzekering op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Wij vergelijken premies, dekkingen, klantbeoordelingen en de reputatie van de verzekeraar om u een overzicht te geven van de meest geschikte verzekeringen. Uiteindelijk kunt u zelf bepalen welke verzekering het beste bij u past.

Ja, u kunt uw autoverzekering direct afsluiten via Zeker.com. Wanneer u de gewenste verzekering heeft gevonden, klikt u op de knop “Ga verder” om naar de website van de verzekeraar te gaan. Daar kunt u uw gegevens invullen en de verzekering afsluiten.

Zeker.com is volledig gratis te gebruiken. Wij ontvangen een vergoeding van de verzekeraars wanneer u via onze website een verzekering afsluit. Dit heeft echter geen invloed op de premie die u betaalt of op de rangschikking van de verzekeringen in het overzicht.

Ja, uw persoonlijke informatie is veilig bij Zeker.com. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u een passend aanbod van autoverzekeringen te tonen. Zeker.com houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en heeft maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen en te beveiligen.

Als u uw autoverzekering wilt wijzigen of opzeggen, dient u contact op te nemen met de verzekeraar waarbij u de verzekering heeft afgesloten. Zeker.com is een vergelijkingsplatform en heeft geen invloed op de polisvoorwaarden of het opzegproces van individuele verzekeraars. De contactgegevens van de verzekeraar kunt u vinden op uw polisblad of op de website van de verzekeraar.

Om schade te melden, neemt u contact op met uw autoverzekeraar. De contactgegevens en het schademeldingsproces vindt u in uw polisvoorwaarden of op de website van de verzekeraar. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie en documentatie, zoals foto’s en het schadeformulier, bij de hand heeft wanneer u de schade meldt.

Het eigen risico is het bedrag dat u zelf betaalt bij schade voordat de verzekeraar de rest vergoedt. Het eigen risico verschilt per verzekeraar en polis en kan soms ook afhankelijk zijn van de gekozen dekking. U kunt het eigen risico vinden in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering.

Als u vragen, opmerkingen of feedback heeft, kunt u contact opnemen met Zeker.com per e-mail: info@zeker.com. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

De no-claimkorting is een korting die u ontvangt op uw verzekeringspremie als u een bepaalde periode schadevrij rijdt. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op uw premie. Een no-claimbeschermer is een aanvullende dekking die ervoor zorgt dat uw no-claimkorting niet wordt aangetast na een schadeclaim. Let op: de no-claimbeschermer beschermt uw korting, maar uw schadevrije jaren kunnen nog steeds worden beïnvloed door een schadeclaim.

Een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekt schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen en hun eigendommen. Deze verzekering is wettelijk verplicht in Nederland. Een WA-verzekering is meestal voldoende voor auto’s ouder dan 10 jaar, waarbij de waarde van de auto relatief laag is en de premie voor uitgebreidere dekkingen niet opweegt tegen het risico.

Een WA Beperkt Casco-verzekering dekt, naast de wettelijk verplichte WA-dekking, ook schade door diefstal, brand, storm, hagel, ruitbreuk, botsingen met dieren en schade door natuurrampen. Schade aan uw eigen auto door een ongeval waarvoor u zelf verantwoordelijk bent, wordt niet gedekt.

Een Allrisk-verzekering (WA Volledig Casco) biedt de meest uitgebreide dekking en omvat naast de WA- en WA Beperkt Casco-dekkingen ook schade aan uw eigen auto, zelfs als u zelf verantwoordelijk bent voor het ongeval. Vandalisme en schade door onbekende oorzaken zijn ook gedekt. Een Allrisk-verzekering is meestal aanbevolen voor nieuwe auto’s of auto’s met een hoge waarde.

Schadevrije jaren zijn de jaren waarin u geen schade heeft geclaimd bij uw autoverzekeraar. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe lager uw premie, omdat verzekeraars u als een lager risico beschouwen. Als u schade claimt, verliest u een aantal schadevrije jaren en kan uw premie stijgen.

De bonus-malusladder is een systeem dat verzekeraars gebruiken om de premie van uw autoverzekering te bepalen op basis van uw rijgedrag. Als u schadevrij rijdt, klimt u op de ladder en ontvangt u meer korting op uw premie. Als u schade claimt, daalt u op de ladder en betaalt u een hogere premie. Elke verzekeraar hanteert een eigen bonus-malusladder met verschillende kortingspercentages en stappen.

Een groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs dat aantoont dat uw auto verzekerd is. Het document bevat informatie over uw auto, verzekeraar en dekking. Binnen de Europese Unie is een groene kaart niet altijd verplicht, maar het is wel aanbevolen om deze bij u te hebben. In sommige landen buiten de EU is een groene kaart wel verplicht. Controleer altijd de vereisten van het land waar u naartoe reist.

Als u verhuist, moet u uw nieuwe adres doorgeven aan uw verzekeraar. Uw premie kan veranderen op basis van uw nieuwe woonplaats, omdat sommige gebieden als risicovoller worden beschouwd dan andere. Houd er rekening mee dat uw verzekeraar mogelijk geen dekking biedt in uw nieuwe woonplaats. In dat geval moet u een nieuwe verzekeraar zoeken.

Een kilometerverzekering is een type autoverzekering waarbij de premie wordt berekend op basis van het aantal kilometers dat u rijdt. Dit kan een goede optie zijn voor mensen die weinig rijden, omdat zij mogelijk een lagere premie betalen. Houd er rekening mee dat u bij sommige verzekeraars een maximum aantal kilometers mag rijden. Als u meer rijdt dan het afgesproken aantal, kan uw premie stijgen of kan uw dekking worden aangepast.

Een jongerenverzekering is een autoverzekering die specifiek is gericht op jonge bestuurders, meestal tussen de 18 en 24 jaar oud. Jongerenverzekeringen zijn vaak duurder omdat jonge bestuurders als een hoger risico worden beschouwd door verzekeraars. Ze hebben minder rijervaring en zijn statistisch gezien vaker betrokken bij ongevallen. Sommige verzekeraars bieden speciale kortingen of extra dekkingen aan om jonge bestuurders tegemoet te komen.


Een pechhulpdekking is een aanvullende dekking die u kunt toevoegen aan uw autoverzekering. Deze dekking biedt hulp bij autopech, zoals een lekke band, een lege accu of motorproblemen. Pechhulp kan u helpen om uw auto ter plaatse te repareren of uw auto naar een garage te slepen als reparatie ter plaatse niet mogelijk is. Of u deze dekking nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeur. Als u bijvoorbeeld al lid bent van een pechhulpdienst, is het mogelijk niet nodig om deze dekking toe te voegen aan uw autoverzekering.

Er zijn verschillende manieren om uw autoverzekeringspremie te verlagen, zoals het verhogen van uw eigen risico, het kiezen van een minder uitgebreide dekking, het rijden van een auto met een lagere cataloguswaarde of zuinigere motor, het opbouwen van schadevrije jaren, het installeren van een goedgekeurd alarmsysteem of het parkeren van uw auto op een veilige locatie. Het vergelijken van autoverzekeringen op Zeker.com kan u ook helpen om een voordeligere verzekering te vinden die past bij uw situatie.


Een oldtimerverzekering is een speciale autoverzekering voor klassieke of historische voertuigen. Om in aanmerking te komen voor een oldtimerverzekering, moet uw auto meestal aan bepaalde criteria voldoen, zoals een minimale leeftijd (vaak 25 jaar of ouder), een beperkt aantal kilometers per jaar, en het voertuig moet in goede staat verkeren. Daarnaast wordt meestal verwacht dat u een andere auto heeft voor dagelijks gebruik.

Een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen is een aanvullende dekking die juridische bijstand biedt bij conflicten die voortvloeien uit het bezit of gebruik van uw auto. Deze dekking kan u helpen bij het verhalen van schade op een tegenpartij, bij geschillen met uw verzekeraar of bij problemen na aankoop of reparatie van uw auto.

Een inzittendenverzekering is een aanvullende dekking die financiële compensatie biedt aan u en uw passagiers in geval van een ongeval met letsel of overlijden. Er zijn twee soorten inzittendenverzekeringen: Schadeverzekering Inzittenden (SVI) en Ongevallen Inzittendenverzekering (OIV). SVI dekt de werkelijke schade bij letsel of overlijden, terwijl OIV een vooraf vastgesteld bedrag uitkeert bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Als u uw auto verkoopt, moet u uw verzekeraar hiervan op de hoogte stellen. U kunt uw autoverzekering dan opzeggen of, indien van toepassing, laten overschrijven op uw nieuwe auto. Bij verkoop wordt de verzekering niet automatisch overgedragen op de koper; de koper moet zelf een autoverzekering afsluiten.

Als uw autoverzekeraar failliet gaat, wordt uw polis meestal beëindigd. U heeft dan een bepaalde periode (vaak 30 dagen) om een nieuwe verzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat u wettelijk verplicht bent om minimaal een WA-verzekering te hebben, dus zorg ervoor dat u tijdig een nieuwe verzekering afsluit. Uw opgebouwde schadevrije jaren worden meestal overgedragen naar uw nieuwe verzekeraar.

De premie van uw autoverzekering wordt berekend op basis van verschillende factoren, zoals uw leeftijd, woonplaats, type auto, dekking, schadevrije jaren, kilometrage, eigen risico en eventuele aanvullende dekkingen. Verzekeraars gebruiken statistische gegevens om het risico van het verzekeren van uw auto in te schatten en bepalen op basis daarvan de premie.

Ja, er is meestal een bedenktermijn van 14 dagen na het afsluiten van een autoverzekering. Binnen deze periode kun je de verzekering kosteloos annuleren. De voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen, dus het is belangrijk om de polisvoorwaarden goed te lezen.

Om je huidige autoverzekering op te zeggen, dien je contact op te nemen met je verzekeraar. Volg de opzegprocedure die zij aangeven, dit kan per verzekeraar verschillen. Let op de opzegtermijn en eventuele opzegkosten.

Bij het wisselen van verzekeraar worden je opgebouwde schadevrije jaren meestal overgenomen door de nieuwe verzekeraar. Het is belangrijk om bij het afsluiten van een nieuwe verzekering duidelijk te vermelden hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd bij je vorige verzekeraar.

Hoe meer kilometers je per jaar rijdt, hoe hoger het risico op schade en dus hoe hoger de premie van je autoverzekering. Bij het vergelijken van autoverzekeringen wordt vaak gevraagd naar het geschatte aantal kilometers dat je per jaar rijdt.

Neem contact op met je verzekeraar om je autoverzekering aan te passen aan je nieuwe situatie. Zij zullen je informeren over de mogelijkheden en eventuele gevolgen voor de premie of dekking.

Je kunt de betrouwbaarheid en service van een verzekeraar controleren door online reviews en ervaringen van andere klanten te lezen. Daarnaast kun je nagaan of de verzekeraar is aangesloten bij een brancheorganisatie of keurmerk, zoals het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Meld de schade zo snel mogelijk bij je eigen autoverzekeraar. In Nederland is er een Waarborgfonds Motor Verkeer dat kan helpen bij het vergoeden van schade veroorzaakt door onverzekerde of onbekende bestuurders. Je verzekeraar kan je helpen bij het indienen van een claim bij het Waarborgfonds. Houd er rekening mee dat je mogelijk een eigen risico moet betalen en dat er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Het afsluiten van een autoverzekering met een strafblad of rijontzegging kan lastig zijn, omdat verzekeraars je als een verhoogd risico kunnen beschouwen. Sommige verzekeraars zijn bereid om bestuurders met een strafblad of rijontzegging te verzekeren, maar de premies kunnen hoger zijn. Het is belangrijk om eerlijk te zijn over je verleden bij het aanvragen van een verzekering, omdat onjuiste informatie kan leiden tot ongeldige dekking

Zeker.com is een vergelijkingsplatform voor autoverzekeringen, en het aanbod van tijdelijke autoverzekeringen is afhankelijk van de beschikbare verzekeraars op het platform. Tijdelijke autoverzekeringen zijn meestal bedoeld voor situaties zoals het lenen van een auto, een proefrit of het importeren van een voertuig uit het buitenland. Je kunt contact opnemen met Zeker.com om te informeren of er tijdelijke autoverzekeringen beschikbaar zijn.

De opzegtermijn van je autoverzekering is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden. Meestal is de opzegtermijn één maand. Kosten voor het opzeggen variëren per verzekeraar; sommige verzekeraars rekenen geen kosten, terwijl anderen een opzegvergoeding kunnen vragen. Raadpleeg je polisvoorwaarden of neem contact op met je verzekeraar voor specifieke informatie.

Als je een nieuwe auto koopt, moet je je verzekeraar informeren over de wijziging. Je verzekeraar zal je huidige polis aanpassen of een nieuwe polis voorstellen op basis van de gegevens van je nieuwe auto. De premie en dekking kunnen veranderen als gevolg van de wijziging.

Bij het kiezen van een autoverzekering voor een tweede auto, kun je overwegen om bij dezelfde verzekeraar te blijven om te profiteren van eventuele kortingen voor meerdere voertuigen. Vergelijk echter ook de premies en dekking van andere verzekeraars om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt.

Is het mogelijk om een gezinspolis af te sluiten voor meerdere auto’s en/of bestuurders?
Ja, sommige verzekeraars bieden gezinspolissen aan waarbij meerdere auto’s en/of bestuurders onder één polis kunnen worden verzekerd. Dit kan voordeliger zijn en zorgen voor een uniforme dekking. Neem contact op met je verzekeraar of gebruik een vergelijkingsplatform zoals Zeker.com om gezinspolissen te vinden.

Als je naar het buitenland verhuist, is het meestal nodig om je auto opnieuw te verzekeren volgens de regels van het nieuwe land. Neem contact op met je huidige verzekeraar om je polis op te zeggen en zoek een nieuwe verzekering in het land waar je naartoe verhuist.

Verkeersovertredingen kunnen leiden tot een hogere verzekeringspremie, omdat verzekeraars je als een hoger risico beschouwen. Ernstige overtredingen, zoals rijden onder invloed, kunnen resulteren in een aanzienlijke premieverhoging of zelfs beëindiging van je polis.

 • Cataloguswaarde: De oorspronkelijke verkoopprijs van de auto, inclusief btw en accessoires, toen deze nieuw
 • Cataloguswaarde: De oorspronkelijke verkoopprijs van de auto, inclusief btw en accessoires, toen deze nieuw

  was. De cataloguswaarde wordt vaak gebruikt bij het bepalen van de verzekeringspremie voor nieuwe auto’s.

  • Dagwaarde: De waarde van de auto op het moment van schade of diefstal. Verzekeraars gebruiken de dagwaarde om te bepalen hoeveel ze moeten uitbetalen bij een schadeclaim. De dagwaarde houdt rekening met afschrijving, slijtage en de algehele staat van de auto.
  • Vervangingswaarde: De kosten om een vergelijkbare auto te kopen ter vervanging van de beschadigde of gestolen auto. Dit kan hoger of lager zijn dan de dagwaarde, afhankelijk van de marktomstandigheden en beschikbaarheid van vergelijkbare auto’s.

Accessoires en aanpassingen kunnen de waarde van je auto verhogen en daarmee de premie van je autoverzekering beïnvloeden. Informeer je verzekeraar over alle accessoires en aanpassingen aan je auto om ervoor te zorgen dat ze worden meegenomen in de dekking. Houd er rekening mee dat sommige verzekeraars mogelijk geen aangepaste auto’s verzekeren of extra kosten in rekening brengen.

De duur van het afhandelen van een schadeclaim varieert per verzekeraar en de complexiteit van de claim. Het proces omvat meestal het melden van de schade bij je verzekeraar, het verzamelen van bewijsmateriaal (zoals foto’s en getuigenverklaringen), het invullen van claimformulieren en mogelijk het laten beoordelen van de schade door een expert. Je verzekeraar zal je op de hoogte houden van de voortgang van de claim en je informeren over eventuele vergoedingen.

Als je het niet eens bent met de schadevergoeding die door je verzekeraar wordt aangeboden, kun je een bezwaar indienen bij je verzekeraar en vragen om heroverweging. Geef in je bezwaar duidelijk aan waarom je het niet eens bent met de vergoeding en verstrek indien nodig aanvullend bewijsmateriaal. Als je er niet uitkomt met je verzekeraar, kun je overwegen om juridisch advies in te winnen of een klacht in te dienen bij een onafhankelijke geschillencommissie, zoals het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) in Nederland.

 

Kosten auto verzekeren Juli 2024

VerzekeraarWAWA Beperkt CascoWA Allrisk
Univé33,4943,7180,62
OHRA37,9950,0379,31
ABN AMRO38,8640,9067,11
FBTO39,5946,2387,84
Centraal beheer41,6053,7889,91
Allianz Direct50,5957,3988,17
Berekend op 15-05-2024, Kia Niro uit 2017, Nieuwprijs, €33.190 geboren op 01-01-1985, 10.000 km per jaar, 6 schadevrije jaren, Alkmaar.
 

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt:

 • Rijksoverheid
 • Consumentenbond 
 • Totaalbesparen 
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 27 december 2021
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 08 december 2023

Laatste klantbeoordelingen

Sluit geen verzekering af bij Klaverblad. Je wordt direct geregistreerd in het EVR wanneer platneus Ilse Blijleven vermoedt dat er informatie verzwegen is. Deze vrouw schijnt nu werkzaam te zijn bij Fortis maar Klaverblad is een slechte partij. Reactietermijnen om te huilen.

Wat een bagger verzekering. Regelen de simpelste dingen nog niet voor je. Ga tv programma BOOS of radar inschakelen.

Ze slepen je met een mooi aanbod naar binnen en een jaar later VERDUBBELEN ze premie!! Het telefonisch contact daarover leverde 20eur premieverlaging op, verwaarloosbaar dus. Ga niet in zee met deze cowboys!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen