SV Direct Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (165 reviews)

Logo verzekeraar SV Direct

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Géén verplicht eigen risico
  • Gratis 24-uurs hulpservice bij schade
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Je bent direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de SV Direct Autoverzekering

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 21 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SV Direct Autoverzekering

De verzekering begon goedkoop. Na het eerste jaar al een forse premieverhoging. Daarna ben ik verhuist en ging de premie plots 40 % omhoog.

De Nederlanden Van NuWij verhogen uw premie stilzwijgend met 250%. Dit schrijven we gewoon van uw rekening af. We geven u geen nieuw aanbod, geen opzegtermijn. Dit doen we na een paar maanden. Einde contractjaar afwachten duurt te lang. Is "helaas" niets aan te doen. Dit zijn De Nederlanden Van Nu. Dat noemen we een "algemene verhoging" of "inderdaad een behoorlijke stijging". Maakt niet uit dat u meer dan 10 jaar schadevrij heeft. Van uitspraken van het Kifid over maximaal 10%, zorgvuldig, betrouwbaar en consumenten duidelijk en vooraf voorlichten, trekken we ons niet veel aan.De Nederlanden Van Nu gesproken met Laurens Vroomans

geven schadevrije jaren niet vrij. waardoor mijn premie bij de nieuwe verzekering heel hoog is . lekker toch . stelletje prutsers .

Al jaren een trouwe klant: Nooit schade hoeven te claimen, betaalde de jaarpremie vooraf, bij een plotselinge verhoging van de premie (omdat dat jaar de verzekering meer kosten moest betalen, dan premie heeft ontvangen) hoorde je mij ook niet. Onlangs mijn oude auto weggedaan en de verzekering proberen om te zetten naar een nieuwe auto, die op naam staat van mijn dochter, maar waar ik de rechtmatige bestuurder van ben. Wegens omstandigheden kan ik de kosten niet meer bekostigen en wil zij voor mij garant staan. Maar Nederlanden van Nu weigert de verzekering. Waarom mag het wel als ouders een auto kopen voor hun 18 jarig kind, en moeten zij dan de schadevrije jaren van het kind hanteren (en dus meer premie betalen)? Maar als het nu andersom is, geldt het niet? Willen ze alleen maar geld vangen? Er wordt gemeten met 2 maten! Ze doen alles wat alleen voor hun positief uitkomt en waar zij het meeste aan verdienen. Ondanks dat je al jaren een trouwe klant bent, gaan ze met je om als ****

Waardeloze verzekeringsmaatschappij, pas na bijna een jaar een extra rekening binnen gekregen omdat ze mijn schadevrije jaren op de een of andere manier niet konden lezen in een database waar ik niets vanaf weet. Dit is een verzekering op een 2e auto van mij die ik gebruik voor klussen + aanhanger, wel een gewone auto. Heb ze een mailtje gestuurd met een mail van mijn andere verzekeringsmaatschappij wat mijn schadevrije jaren zijn maar krijg een mailtje terug met het standaardpreek over die database wat ze me bij het afsluiten nooit gemeld hebben. Ook telefonisch kom je gewoon niet verder, het enige wat ze zeggen dat de andere auto ook bij hun kan worden verzekerd. Maarja dat doe ik natuurlijk niet zolang dit niet is geregeld anders krijg ik daar ook nog een rekening achteraf! Heb hier al gelezen dat er meer mensen zijn met dit probleem en had ook al mensen in mijn omgeving daar over gehoord. Dus kijk uit mensen !!!

Duidelijke verzekeraar, zeer weinig voorwaarden, daardoor duidelijk. Snelle reactie bij vragen.

Nooit geen problemen met deze verzekering gehad.Ik heb alle verzekeringen bij hun lopen. Klantenservice altijd goed bereikbaar(je moet overal wel es langer wachten. Niet zo lang geleden een schade gemeld en binnen 2 weken afgehandeld en ik werd zelfs gebeld door een medewerker dat ik een datum verkeerd had ingevuld. Alleen maar lof over Nederlanden van Nu.

Schadevrije jaren verkeerd in het systeem,moet zelf achterna,"van het kastje naar de muur". Rijbewijs sinds mijn 18. 36 jaar geen ongeluk of schade, toch maar 2 jaar schadevrije jaren.Wat een bende ! Bij zelfde verzekeraar nog een auto verzekerd, ook op mijn naam,daar 20 schadevrije jaren wel toegepast, ben ik dom of ben ik dom? Correspondentie via e-mail,prima, maar competentie van de medewerkers zeker op het laagst niveau.

We hebben bijna een maand geleden een ongeluk in het buitenland gehad. De schade is nog steeds niet geregeld, da antwoorden uiterst vaag en communicatie alleen mogelijk als ik bel.

Vandaag een nieuwe auto gekocht. Een uur voordat ik deze op kon halen moest ik snel al het verzekeringswerk regelen. Met behulp van de medewerkers van Nederlanden van Nu heb ik nog op tijd alles rond kunnen krijgen voor mijn autoverzekering. De polis en groene kaart werden allemaal naar mij verstuurd nog voordat ik mijn auto overgeschreven had. Prima service, ik zou deze verzekering aan iedereen aanbevelen!

Helemaal te gek! zoals er staat verzekeren zonder flauwekul! Ga zo door!

Vriendelijk,duidelijk en scherp geprijsd. Ik kreeg een bedankkaartje voor het meedoen aan een telefonische enquete, nog nooit meegemaakt!

Ik heb alleen nog maar premie betaald, dus de verzekering niet nodig gehad i.v.m.schade, maar af en toe een waardebon zoals van de wasstraat wordt zeer op prijs gesteld, ik zou niet weten welke maatschappij dat ook doet.

Tot nu toe prima, maar ik heb nog geen toestanden gehad.

Mijn echte ervaring bij De nederlanden van Nu heb ik nog niet. Tja in een paar maanden heb ik nog niet echt een verhaal.

Ik heb nog niet diensten van NvN gebruikt, dus kan er weinig over zeggen.

Weet ik nog niet heb er eigelijk nog geen gebruik van hoeven maken

Ik heb het jammer gevonden dat toen, achteraf, bleek dat door een fout van mijn vorige verzekeraar, mijn schadevrije jaren niet in Roy-data stonden, er niet eerst een mailtje naar mij is gestuurd. Een mail met daarin aangepaste premie voorwaarden en zo, h

Eindelijk een verzekeringsmaatschappij die aandacht heeft voor haar klanten.

Was gemakkelijk af te sluiten heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken en hoop dit zo te houden

Beste mensen,ik heb gisteren voor het eerst met een slecht verleden,na – 10 jaar weer een auto kunnen verzekeren op mijn EIGEN naam,ik dacht ook van verdorie dit gaat niet lukken,maar De Nederlander van Nu geprobeerd,en hups tegelijk geaccepteerd en een mail met groee kaart polis schadeformulier enz enz..Dus ik blij dat ik mijn auto kon verzekeren,dus tot op heden geen klachten en vervelende vragen over justitie of dergelijke.P.B.

Snel en zonder problemen verzekering afgesloten voor een hele goede prijs.

Na een wat stroef begin, loopt de administratieve afhandeling (facturen) nu naar verwachting.

Nette prijs maar te weinig controle over je eigen gegevens. Ik zie op de website niet een inlog mogelijkeheid en weet niet welke verzekeringen heb lopen etc. Te weinig controle dus.

Verzekering afsluiten ging goed, verder nog geen ervaringen gehad. Via mail frequente vragen om de service te verbeteren.

Simpele aanvraagmethodiek. Attente service o.a. (terug)bellen. Automatische afboeking van de echt gunstige premie. Geen papieren administratie. Snelle behandeling en afhandeling van (aan)vragen.

Ik had me aangemeld voor de verzekering: De Nederlanden van NU. Na aanmelding kreeg ik een E. mail met allemaal vragen over schades in het verleden tot wel 6 jaar terug, en of ik deze even allemaal wou verklaren! Daarbij een mededeling dat deze verzekering mij zou weigeren als ik een teruggang in mijn schadevrij jaren heb gehad. Daarbij vroegen ze of ik werkelijk wel de waarheid vertelde. Duidelijk is dat deze verzekeraar een omgekeerde bewijslast, en selectie methode hanteert. Ik heb snel me oude verzekeraar weer gebeld (Centraal Beheer) die mij met alle plezier en zonder lastige en omslachtige vragen weer heeft aangenomen. De Nederlanden van nu is een slechte en klant onvriendelijke verzekeraar.

De mening van mijn vrienden en de vlotte afhandeling.

Toch wel de maandelijkse premie, plus nog beter verzekerd.

Prijs, goedkoper en ik vond anwoord voor alle mijn vragen op de website

Jullie zijn elke dag open. en wanneer ik wil kan ik mijn verzekering stop zetten.

Gemakkelijk en niet zo duur met wa en inzittenden

Goeie prijs kwaliteit verhouding je krijgt waar je voor betaald

De prijs, de goedkoopste verzekering die ik kon vinden

Omdat u een goede verzekering heeft met een lage prijs.

Gunstige tarief, bij een vergelijkbaar pakket van mijn vorige verzekeraar. De ervaring die ik heb gehad met de motorverzekering die snel en accuraat werd opgelost. (melding bij RDW).

Jullie leken mij wel goedkoper dan de andere verzekeringen

Acceptabele kosten & gemakkelijk af te sluiten.

Redelijke prijs en goede samenstel van de verzekering, die ik zocht.

DE PRIJZEN !!!! van de verzekeringen. Ik ga met mijn hele verzekerings–pakket over naar jullie.

Jullie zijn snel met afsluiten van de verzekering erg prettig. Auto was gelijk verzekerd en kreeg ook gelijk de groenekaart via de mail (erg netjes). Alles binnen een dag binnen en rond. Jullie zijn goedkoop erg belangrijk vooral met in deze tijd. Wil dan

Lage prijs, vertrouwen in verzekeraar (dochter van Generali)

De verhouding tussen wat verzekerd is en de bijbehorende prijs

De prijs ten aanzien van andere maatschappijen, die trouwe klanten qua prijs en BM systeem benadelen.

Toen omdat jullie een oude auto wilden verzekeren nu omdat het nog steeds goed is en niet duur

De lage premie, heb ook nog telefonisch contact gehad, was een prettig gesprek omdat invullen van het formulier wat problemen gaf

De prijs en de no-nonsens. Geen flauwekul, aanmelden en printen en klaar.

Voor de zekerheid en 3 jaar aanschafwaarde en de eerlijke premie tegenover andere maatschappijen.

Prijs en redelijke kwaliteit en geen goede beoordelingen overige internetgebruikers en radar

De prijs in overleg met mijn oude verzekering maar die kunnen niet aan die prijs van jullie voldoen die zaten veel hoger en dan in deze tijd van inleveren,en ik verwacht dat jullie een goed produkt kunnen waarmaken.

Vnl. de prijs en dan in combinatie met de positief overkomende polisvoorwaarden (dekking) in vergelijking met andere verzekeraars

Veruit de goedkoopste aangezien ik een 18 jarige ben zijn andere verzekeraars gewoon smerig duur voor iemand met een laag inkomen

Snelle en goede afhandeling, ook goed geholpen aan de telefoon en dat het niet via een ticket per email gaat.

De service , snel en makkelijk binnen 5 min verzekering aangevraagd

Snelle afsluiting verzekering mogelijk elke dag

Snel geregeld,goeie prijzen,makelijk website. binnen 2 minuten groen kaart ontvangen.echt super. bedankt

Niks wabt jullie hebben mijn aanvraag geweigerd!!

Ik ben pas klant maar voor nu snel duidelijk en voordelig.

Premie/dekking-verhouding. Toegankelijkheid online. Duidelijke taal. All-inclusive prijzen, geen verrassingen onder de streep. Snelheid behandeling aanvragen. Elektronische polissen.

Uiteraard goedkoop en snel bericht over acceptatie verzekering

Ik kan snel en overzichtelijk een verzekering afsluiten en niet te vergeten de prijs super

Geen gedoe met wachten op papieren. Alles direct geregeld.

Alles snel te regelen via internet, dringt geen onnodige verzekeringen op

Prima verzekeringvoorwaarden en niet te veel poespas

De vragen lijst is logisch en simpel. Snelle afhandeling.

Zonder flauwekul? Dat denk ik niet. Ze nemen verklaringen over schade vrij jaren van buitenland niet aan, en dus zijn wij zijn, met zeker 20 jaren no claims opeens op nul jaren gezet. Wij gaan per direct over naar een professioneler verzekeraar.

De afwikkeling aanvraag verzekering verliep snel dus goed!

Alles online en zeer snel geregeld, direct de polis, groene kaart etc via mail binnen.

Goed, bneter zullen wij het weten als we eens een keer de verzekering écht nodig hebben.

Hoewel alles via internet verloopt, toch telefonisch goed bereikbaar

Snelle service, polis meteen per mail, eenvoudige voorwaarden.

Goed koop verplichte wa zijn julli premie prima

Snelle en goede service en makkelijk bereikbaar.

Geen duur kantoor die jullie hebben. die de verzekeringsnemer moet betalen

De no nonsense policy en snelle manier van werken. Verder ben ik nieuw dus heb nog niet zoveel ervaring met jullie.

. jullie zijn vet slecht,en jullie service stinkt.

De snelle afhandeling van de aanvraag verzekeringen

Kan ik niet beoordelen. Heb deze verzekering 48 uur geleden afgesloten.

Prijs kwaliteit verhouding t.o.v. andere verzekeraars.

De site was goed en overzichtelijk..netjes en duidelijk

Dat je snel geholpen wordt en direct per mail alles binnen krijgt.

De tijd is nog te kort om een goed oordeel te kunnen geven.

Ik wet het niet meer maar er is en goed koop verzekeren bij jullie

Tot nu toe de naam en de slogan verzekeren zonder flauwekul.?

Lage prijs snelle reactie op mail verkeer sipmel en makkelijk te regelen

Werd goed te woord gestaan. Mijn verzekering gaat 11-02-2013 pas in dus t.z.t een betere mening.

Snelle reactie als je je aanmeld via de geld.nl

Natuurlijk de prijs van de premie Binnen 1 dag verzekerd

De snelheid waarmee de zaak wordt geregeld en de respons van de polisadministratie.

Snel en goed geregeld tegen een fatsoenlijk tarief.

Dat jullie Snel antwoord Geven En snel van Uw Laat Horen en een stuk voordeliger zijn.

Uw slogan klopt inderdaad: geen flauwekul. Een verzekering die niet te duur is.

Duidelijkheid over verzekeringsproduct en lage prijs door gebruik van alleen internet.

Goede duidelijke en snelle service via internet.

De autoverzekering is goedkoop, het scheelt heel veel geld vergeleken met een andere autoverzekering

Bijzonder lage premies! Geen verborgen kosten. Je weet direct wat je gaat betalen aan premie.

De snelle afhandeling m.b.t. aanvraag, mijn aanvraag werd binnen 1 minuut na aanvraag geaccepteerd, de groene kaart en polis werden gelijk naar mijn email adres gestuurd en op de website word alles duidelijk aangegeven, de tarieven zijn realistisch! in 1

Niet teveel toeters en bellen rondom een verzekering. Snel, safe en simpel.

Ik vind de auto verzekering zeer aantrekelijk omdat jullie een stuk goedkoper zijn dan mijn vorige verzekering en dat komt goed — in deze dure tijd en ook geen eigen risico en de rest weet ik nog niet wand de verzekering loopt pas vanaf 28-12-2012

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen