SV Direct Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (165 reviews)

Logo verzekeraar SV Direct

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Géén verplicht eigen risico
  • Gratis 24-uurs hulpservice bij schade
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Je bent direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de SV Direct Autoverzekering

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SV Direct Autoverzekering

De verzekering begon goedkoop. Na het eerste jaar al een forse premieverhoging. Daarna ben ik verhuist en ging de premie plots 40 % omhoog.

De Nederlanden Van Nu Wij verhogen uw premie stilzwijgend met 250%. Dit schrijven we gewoon van uw rekening af. We geven u geen nieuw aanbod, geen opzegtermijn. Dit doen we na een paar maanden. Einde contractjaar afwachten duurt te lang. Is "helaas" niets aan te doen. Dit zijn De Nederlanden Van Nu. Dat noemen we een "algemene verhoging" of "inderdaad een behoorlijke stijging". Maakt niet uit dat u meer dan 10 jaar schadevrij heeft. Van uitspraken van het Kifid over maximaal 10%, zorgvuldig, betrouwbaar en consumenten duidelijk en vooraf voorlichten, trekken we ons niet veel aan. De Nederlanden Van Nu gesproken met Laurens Vroomans

geven schadevrije jaren niet vrij. waardoor mijn premie bij de nieuwe verzekering heel hoog is . lekker toch . stelletje prutsers .

Al jaren een trouwe klant: Nooit schade hoeven te claimen, betaalde de jaarpremie vooraf, bij een plotselinge verhoging van de premie (omdat dat jaar de verzekering meer kosten moest betalen, dan premie heeft ontvangen) hoorde je mij ook niet. Onlangs mijn oude auto weggedaan en de verzekering proberen om te zetten naar een nieuwe auto, die op naam staat van mijn dochter, maar waar ik de rechtmatige bestuurder van ben. Wegens omstandigheden kan ik de kosten niet meer bekostigen en wil zij voor mij garant staan. Maar Nederlanden van Nu weigert de verzekering. Waarom mag het wel als ouders een auto kopen voor hun 18 jarig kind, en moeten zij dan de schadevrije jaren van het kind hanteren (en dus meer premie betalen)? Maar als het nu andersom is, geldt het niet? Willen ze alleen maar geld vangen? Er wordt gemeten met 2 maten! Ze doen alles wat alleen voor hun positief uitkomt en waar zij het meeste aan verdienen. Ondanks dat je al jaren een trouwe klant bent, gaan ze met je om als ****

Waardeloze verzekeringsmaatschappij, pas na bijna een jaar een extra rekening binnen gekregen omdat ze mijn schadevrije jaren op de een of andere manier niet konden lezen in een database waar ik niets vanaf weet. Dit is een verzekering op een 2e auto van mij die ik gebruik voor klussen + aanhanger, wel een gewone auto. Heb ze een mailtje gestuurd met een mail van mijn andere verzekeringsmaatschappij wat mijn schadevrije jaren zijn maar krijg een mailtje terug met het standaardpreek over die database wat ze me bij het afsluiten nooit gemeld hebben. Ook telefonisch kom je gewoon niet verder, het enige wat ze zeggen dat de andere auto ook bij hun kan worden verzekerd. Maarja dat doe ik natuurlijk niet zolang dit niet is geregeld anders krijg ik daar ook nog een rekening achteraf! Heb hier al gelezen dat er meer mensen zijn met dit probleem en had ook al mensen in mijn omgeving daar over gehoord. Dus kijk uit mensen !!!

Duidelijke verzekeraar, zeer weinig voorwaarden, daardoor duidelijk. Snelle reactie bij vragen.

Nooit geen problemen met deze verzekering gehad.Ik heb alle verzekeringen bij hun lopen. Klantenservice altijd goed bereikbaar(je moet overal wel es langer wachten. Niet zo lang geleden een schade gemeld en binnen 2 weken afgehandeld en ik werd zelfs gebeld door een medewerker dat ik een datum verkeerd had ingevuld. Alleen maar lof over Nederlanden van Nu.

Schadevrije jaren verkeerd in het systeem,moet zelf achterna,"van het kastje naar de muur". Rijbewijs sinds mijn 18. 36 jaar geen ongeluk of schade, toch maar 2 jaar schadevrije jaren.Wat een bende ! Bij zelfde verzekeraar nog een auto verzekerd, ook op mijn naam,daar 20 schadevrije jaren wel toegepast, ben ik dom of ben ik dom? Correspondentie via e-mail,prima, maar competentie van de medewerkers zeker op het laagst niveau.

We hebben bijna een maand geleden een ongeluk in het buitenland gehad. De schade is nog steeds niet geregeld, da antwoorden uiterst vaag en communicatie alleen mogelijk als ik bel.

Vandaag een nieuwe auto gekocht. Een uur voordat ik deze op kon halen moest ik snel al het verzekeringswerk regelen. Met behulp van de medewerkers van Nederlanden van Nu heb ik nog op tijd alles rond kunnen krijgen voor mijn autoverzekering. De polis en groene kaart werden allemaal naar mij verstuurd nog voordat ik mijn auto overgeschreven had. Prima service, ik zou deze verzekering aan iedereen aanbevelen!

Helemaal te gek! zoals er staat verzekeren zonder flauwekul! Ga zo door!

Vriendelijk,duidelijk en scherp geprijsd. Ik kreeg een bedankkaartje voor het meedoen aan een telefonische enquete, nog nooit meegemaakt!

Ik heb alleen nog maar premie betaald, dus de verzekering niet nodig gehad i.v.m.schade, maar af en toe een waardebon zoals van de wasstraat wordt zeer op prijs gesteld, ik zou niet weten welke maatschappij dat ook doet.

Tot nu toe prima, maar ik heb nog geen toestanden gehad.

Mijn echte ervaring bij De nederlanden van Nu heb ik nog niet. Tja in een paar maanden heb ik nog niet echt een verhaal.

Ik heb nog niet diensten van NvN gebruikt, dus kan er weinig over zeggen.

Weet ik nog niet heb er eigelijk nog geen gebruik van hoeven maken

Ik heb het jammer gevonden dat toen, achteraf, bleek dat door een fout van mijn vorige verzekeraar, mijn schadevrije jaren niet in Roy-data stonden, er niet eerst een mailtje naar mij is gestuurd. Een mail met daarin aangepaste premie voorwaarden en zo, h

Eindelijk een verzekeringsmaatschappij die aandacht heeft voor haar klanten.

Was gemakkelijk af te sluiten heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken en hoop dit zo te houden

Beste mensen,ik heb gisteren voor het eerst met een slecht verleden,na – 10 jaar weer een auto kunnen verzekeren op mijn EIGEN naam,ik dacht ook van verdorie dit gaat niet lukken,maar De Nederlander van Nu geprobeerd,en hups tegelijk geaccepteerd en een mail met groee kaart polis schadeformulier enz enz..Dus ik blij dat ik mijn auto kon verzekeren,dus tot op heden geen klachten en vervelende vragen over justitie of dergelijke.P.B.

Snel en zonder problemen verzekering afgesloten voor een hele goede prijs.

Na een wat stroef begin, loopt de administratieve afhandeling (facturen) nu naar verwachting.

Nette prijs maar te weinig controle over je eigen gegevens. Ik zie op de website niet een inlog mogelijkeheid en weet niet welke verzekeringen heb lopen etc. Te weinig controle dus.

Verzekering afsluiten ging goed, verder nog geen ervaringen gehad. Via mail frequente vragen om de service te verbeteren.

Simpele aanvraagmethodiek. Attente service o.a. (terug)bellen. Automatische afboeking van de echt gunstige premie. Geen papieren administratie. Snelle behandeling en afhandeling van (aan)vragen.

Ik had me aangemeld voor de verzekering: De Nederlanden van NU. Na aanmelding kreeg ik een E. mail met allemaal vragen over schades in het verleden tot wel 6 jaar terug, en of ik deze even allemaal wou verklaren! Daarbij een mededeling dat deze verzekering mij zou weigeren als ik een teruggang in mijn schadevrij jaren heb gehad. Daarbij vroegen ze of ik werkelijk wel de waarheid vertelde. Duidelijk is dat deze verzekeraar een omgekeerde bewijslast, en selectie methode hanteert. Ik heb snel me oude verzekeraar weer gebeld (Centraal Beheer) die mij met alle plezier en zonder lastige en omslachtige vragen weer heeft aangenomen. De Nederlanden van nu is een slechte en klant onvriendelijke verzekeraar.

De mening van mijn vrienden en de vlotte afhandeling.

Toch wel de maandelijkse premie, plus nog beter verzekerd.

Prijs, goedkoper en ik vond anwoord voor alle mijn vragen op de website

Jullie zijn elke dag open. en wanneer ik wil kan ik mijn verzekering stop zetten.

Gemakkelijk en niet zo duur met wa en inzittenden

De prijs, de goedkoopste verzekering die ik kon vinden

Gunstige tarief, bij een vergelijkbaar pakket van mijn vorige verzekeraar. De ervaring die ik heb gehad met de motorverzekering die snel en accuraat werd opgelost. (melding bij RDW).

Jullie zijn snel met afsluiten van de verzekering erg prettig. Auto was gelijk verzekerd en kreeg ook gelijk de groenekaart via de mail (erg netjes). Alles binnen een dag binnen en rond. Jullie zijn goedkoop erg belangrijk vooral met in deze tijd. Wil dan

Lage prijs, vertrouwen in verzekeraar (dochter van Generali)

De prijs ten aanzien van andere maatschappijen, die trouwe klanten qua prijs en BM systeem benadelen.

Toen omdat jullie een oude auto wilden verzekeren nu omdat het nog steeds goed is en niet duur

De lage premie, heb ook nog telefonisch contact gehad, was een prettig gesprek omdat invullen van het formulier wat problemen gaf

Voor de zekerheid en 3 jaar aanschafwaarde en de eerlijke premie tegenover andere maatschappijen.

Prijs en redelijke kwaliteit en geen goede beoordelingen overige internetgebruikers en radar

Ik kan snel en overzichtelijk een verzekering afsluiten en niet te vergeten de prijs super

Zonder flauwekul? Dat denk ik niet. Ze nemen verklaringen over schade vrij jaren van buitenland niet aan, en dus zijn wij zijn, met zeker 20 jaren no claims opeens op nul jaren gezet. Wij gaan per direct over naar een professioneler verzekeraar.

Goed koop verplichte wa zijn julli premie prima

De no nonsense policy en snelle manier van werken. Verder ben ik nieuw dus heb nog niet zoveel ervaring met jullie.

De snelle afhandeling van de aanvraag verzekeringen

Kan ik niet beoordelen. Heb deze verzekering 48 uur geleden afgesloten.

De site was goed en overzichtelijk..netjes en duidelijk

Ik wet het niet meer maar er is en goed koop verzekeren bij jullie

Lage prijs snelle reactie op mail verkeer sipmel en makkelijk te regelen

Snel en goed geregeld tegen een fatsoenlijk tarief.

Goede duidelijke en snelle service via internet.

De autoverzekering is goedkoop, het scheelt heel veel geld vergeleken met een andere autoverzekering

Bijzonder lage premies! Geen verborgen kosten. Je weet direct wat je gaat betalen aan premie.

De snelle afhandeling m.b.t. aanvraag, mijn aanvraag werd binnen 1 minuut na aanvraag geaccepteerd, de groene kaart en polis werden gelijk naar mijn email adres gestuurd en op de website word alles duidelijk aangegeven, de tarieven zijn realistisch! in 1

De prijs, tot nu toe zijn jullie de goedkoopste, en dat mag ikn deze tijd ook wel

Ondanks dat Nederlanden van nu een internetverzekeraar is, is persoonlijk contact indien gewenst heel goed

Overzichtelijke website. Fijne snelle service. Direct bevestiging alles via internet/mail. Geen papieren meer.

Gerald van B. uit Amstelveen heeft op 8 september gevraagd: Ontdek op mijn Ing dat NVN premie afschrijft voor een verzekering die ik helemaal niet heb; nooit aangevraagd en nooit een polis ontvangen. Telefonisch contact blijkt onmogelijk. Zijn er meer mensen met deze ervaring? Ik was als reviewdeelnemer nieuwsgierig en heb nagevraagd bij NLvNu. "Gerald B. is direct op directie-niveau benaderd, de administatieve (schrijf-)fout is hersteld en er zijn verontschuldigingen aangeboden……." Omdat Gerald B. dit niet reflecteert, meld ik (voor hem) de afloop van deze éénmalige zaak, om de positieve afloop te documenteren. Reviews moeten wel informatief blijven voor meelezers. Dat Gerald boos was, kan ik echter ook begrijpen.

Een verzekering die past bij mijn wensen: geen overbodige zaken, maar alleen die zaken die er voor mij toe doen.

Naam zecht het al verzekeren zonder flauwekul met een aangename prijs en toch all risk verzekerd

Ik Kan nog geen duidelijk beeld vormen ,daar ik pas net verzekerd ben via U, maar de aanvraag is netjes verlopen en snel

Goedkoperen premie( 10 euro verschil per mnd.) dan mijn huidige ASR

Ontdek op mijning dat NVN premie afschrijft voor een verzekering die ik helemaal niet heb; nooit aangevbraagd en nooit een polis ontvangen. Telefonisch contact blijkt onmogelijk. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

Jullie willen verzekeren voor een redelijke prijs

Dit product heeft goede voorwaarden en zeer scherpe premie, eenvoudig af te sluiten via internet.

Snelle response, goede prijs, bij internetafhandeling toch persoonlijke beantwoording

Ik ben nu al een jaar bij deze verzekeraar en ben helemaal tevreden. De klantenservice neemt altijd heel snel en vriendelijk op, alle vragen worden netjes beantwoord, heb ook geen huisdier, maar betaalde bij mijn vorige verzekeraar wel standaard voor de huisdierdekking, nu dus niet meer. Helemaal TOP!

Ik werd aangenaam verrast door de snelheid waarmee de telefoon werd opgenomen en de vakkennis van de mevrouw aan de lijn. Prima geholpen.

Nooit van mijn leven meer! Ik ben een vrouw van 48 die al mijn 15 sportief is en daardoor zie ik er nog steeds strak en aantrekkelijk uit. De gewichtskorting leek me dan ook leuk meegenomen. Ik kreeg echter te horen dat de foto van mezelf die ik had ingestuurd onmogelijk bij mijn leeftijd kon passen. Zwaar beledigd heb ik gebeld om uitleg, krijg ik een geilneef aan de lijn die zegt dat als ik me in dezelfde kleren als op de foto (van de zomer in mijn bikini op Tenerife) aan hem laat zien hij me de korting garandeert. “dat staat dan als Mijn paal boven water, snap je?” zei die swaffelaar er nog achteraan. Nou die dikke kan die van mij krijge!

Ik ben een kerngezonde rugbyer maar wel zwaargebouwd. Met de nieuwe gewichtsregeling mag ik bij deze floepers nu 90 euries per jaar extra lappen. DACHT IK NIET! Gewoon het hele boeltje opzeggen als je het niet wilt, 't is hun wijziging dus je bent ook niet gebonden aan contractuele opzegtermijnen.

hun gewichtsbonus grijpt veel te ver in op de privacy van mensen. Daarnaast wordt er geen rekening gehouden met lengte en/of geslacht. Er zit ook geen ondergrens aan het gewicht, waardoor anorexia gestimuleerd wordt.

Ik heb de afgelopen 20 jaar een 6tal autoverzekeringen gehad maar de service van de Nederlanden van Nu is gewoon helemaal top. Zeer snelle en persoonlijke service, duidelijke en heldere servicedesk. Zeer snelle acties aangaande het oversluiten en vragen die we hadden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen