SV Direct Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (25 reviews)

SV Direct Verzekeringen Ervaringen

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Géén verplicht eigen risico
  • Gratis 24-uurs hulpservice bij schade
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Je bent direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij SV Direct

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De SV Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De SV Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de SV Direct Autoverzekering

De verzekering begon goedkoop. Na het eerste jaar al een forse premieverhoging. Daarna ben ik verhuist en ging de premie plots 40 % omhoog.
De Nederlanden Van Nu Wij verhogen uw premie stilzwijgend met 250%. Dit schrijven we gewoon van uw rekening af. We geven u geen nieuw aanbod, geen opzegtermijn. Dit doen we na een paar maanden. Einde contractjaar afwachten duurt te lang. Is "helaas" niets aan te doen. Dit zijn De Nederlanden Van Nu. Dat noemen we een "algemene verhoging" of "inderdaad een behoorlijke stijging". Maakt niet uit dat u meer dan 10 jaar schadevrij heeft. Van uitspraken van het Kifid over maximaal 10%, zorgvuldig, betrouwbaar en consumenten duidelijk en vooraf voorlichten, trekken we ons niet veel aan. De Nederlanden Van Nu gesproken met Laurens Vroomans
geven schadevrije jaren niet vrij. waardoor mijn premie bij de nieuwe verzekering heel hoog is . lekker toch . stelletje prutsers .
Al jaren een trouwe klant: Nooit schade hoeven te claimen, betaalde de jaarpremie vooraf, bij een plotselinge verhoging van de premie (omdat dat jaar de verzekering meer kosten moest betalen, dan premie heeft ontvangen) hoorde je mij ook niet. Onlangs mijn oude auto weggedaan en de verzekering proberen om te zetten naar een nieuwe auto, die op naam staat van mijn dochter, maar waar ik de rechtmatige bestuurder van ben. Wegens omstandigheden kan ik de kosten niet meer bekostigen en wil zij voor mij garant staan. Maar Nederlanden van Nu weigert de verzekering. Waarom mag het wel als ouders een auto kopen voor hun 18 jarig kind, en moeten zij dan de schadevrije jaren van het kind hanteren (en dus meer premie betalen)? Maar als het nu andersom is, geldt het niet? Willen ze alleen maar geld vangen? Er wordt gemeten met 2 maten! Ze doen alles wat alleen voor hun positief uitkomt en waar zij het meeste aan verdienen. Ondanks dat je al jaren een trouwe klant bent, gaan ze met je om als ****
Waardeloze verzekeringsmaatschappij, pas na bijna een jaar een extra rekening binnen gekregen omdat ze mijn schadevrije jaren op de een of andere manier niet konden lezen in een database waar ik niets vanaf weet. Dit is een verzekering op een 2e auto van mij die ik gebruik voor klussen + aanhanger, wel een gewone auto. Heb ze een mailtje gestuurd met een mail van mijn andere verzekeringsmaatschappij wat mijn schadevrije jaren zijn maar krijg een mailtje terug met het standaardpreek over die database wat ze me bij het afsluiten nooit gemeld hebben. Ook telefonisch kom je gewoon niet verder, het enige wat ze zeggen dat de andere auto ook bij hun kan worden verzekerd. Maarja dat doe ik natuurlijk niet zolang dit niet is geregeld anders krijg ik daar ook nog een rekening achteraf! Heb hier al gelezen dat er meer mensen zijn met dit probleem en had ook al mensen in mijn omgeving daar over gehoord. Dus kijk uit mensen !!!
Duidelijke verzekeraar, zeer weinig voorwaarden, daardoor duidelijk. Snelle reactie bij vragen.
Nooit geen problemen met deze verzekering gehad.Ik heb alle verzekeringen bij hun lopen. Klantenservice altijd goed bereikbaar(je moet overal wel es langer wachten. Niet zo lang geleden een schade gemeld en binnen 2 weken afgehandeld en ik werd zelfs gebeld door een medewerker dat ik een datum verkeerd had ingevuld. Alleen maar lof over Nederlanden van Nu.
Schadevrije jaren verkeerd in het systeem,moet zelf achterna,"van het kastje naar de muur". Rijbewijs sinds mijn 18. 36 jaar geen ongeluk of schade, toch maar 2 jaar schadevrije jaren.Wat een bende ! Bij zelfde verzekeraar nog een auto verzekerd, ook op mijn naam,daar 20 schadevrije jaren wel toegepast, ben ik dom of ben ik dom? Correspondentie via e-mail,prima, maar competentie van de medewerkers zeker op het laagst niveau.
We hebben bijna een maand geleden een ongeluk in het buitenland gehad. De schade is nog steeds niet geregeld, da antwoorden uiterst vaag en communicatie alleen mogelijk als ik bel.
Vandaag een nieuwe auto gekocht. Een uur voordat ik deze op kon halen moest ik snel al het verzekeringswerk regelen. Met behulp van de medewerkers van Nederlanden van Nu heb ik nog op tijd alles rond kunnen krijgen voor mijn autoverzekering. De polis en groene kaart werden allemaal naar mij verstuurd nog voordat ik mijn auto overgeschreven had. Prima service, ik zou deze verzekering aan iedereen aanbevelen!
Beste mensen,ik heb gisteren voor het eerst met een slecht verleden,na - 10 jaar weer een auto kunnen verzekeren op mijn EIGEN naam,ik dacht ook van verdorie dit gaat niet lukken,maar De Nederlander van Nu geprobeerd,en hups tegelijk geaccepteerd en een mail met groee kaart polis schadeformulier enz enz..Dus ik blij dat ik mijn auto kon verzekeren,dus tot op heden geen klachten en vervelende vragen over justitie of dergelijke.P.B.
Ik had me aangemeld voor de verzekering: De Nederlanden van NU. Na aanmelding kreeg ik een E. mail met allemaal vragen over schades in het verleden tot wel 6 jaar terug, en of ik deze even allemaal wou verklaren! Daarbij een mededeling dat deze verzekering mij zou weigeren als ik een teruggang in mijn schadevrij jaren heb gehad. Daarbij vroegen ze of ik werkelijk wel de waarheid vertelde. Duidelijk is dat deze verzekeraar een omgekeerde bewijslast, en selectie methode hanteert. Ik heb snel me oude verzekeraar weer gebeld (Centraal Beheer) die mij met alle plezier en zonder lastige en omslachtige vragen weer heeft aangenomen. De Nederlanden van nu is een slechte en klant onvriendelijke verzekeraar.
Zonder flauwekul? Dat denk ik niet. Ze nemen verklaringen over schade vrij jaren van buitenland niet aan, en dus zijn wij zijn, met zeker 20 jaren no claims opeens op nul jaren gezet. Wij gaan per direct over naar een professioneler verzekeraar.
Gerald van B. uit Amstelveen heeft op 8 september gevraagd: Ontdek op mijn Ing dat NVN premie afschrijft voor een verzekering die ik helemaal niet heb; nooit aangevraagd en nooit een polis ontvangen. Telefonisch contact blijkt onmogelijk. Zijn er meer mensen met deze ervaring? Ik was als reviewdeelnemer nieuwsgierig en heb nagevraagd bij NLvNu. "Gerald B. is direct op directie-niveau benaderd, de administatieve (schrijf-)fout is hersteld en er zijn verontschuldigingen aangeboden......." Omdat Gerald B. dit niet reflecteert, meld ik (voor hem) de afloop van deze éénmalige zaak, om de positieve afloop te documenteren. Reviews moeten wel informatief blijven voor meelezers. Dat Gerald boos was, kan ik echter ook begrijpen.
Ontdek op mijning dat NVN premie afschrijft voor een verzekering die ik helemaal niet heb; nooit aangevbraagd en nooit een polis ontvangen. Telefonisch contact blijkt onmogelijk. Zijn er meer mensen met deze ervaring?
Dit product heeft goede voorwaarden en zeer scherpe premie, eenvoudig af te sluiten via internet.
Ik ben nu al een jaar bij deze verzekeraar en ben helemaal tevreden. De klantenservice neemt altijd heel snel en vriendelijk op, alle vragen worden netjes beantwoord, heb ook geen huisdier, maar betaalde bij mijn vorige verzekeraar wel standaard voor de huisdierdekking, nu dus niet meer. Helemaal TOP!
Goed verzekerd, heb ook geen hond of kat, dus wilde ook geen huisdierdekking hebben in mijn polis! eindelijk een nuchtere verzekeraar. Word trouwens heel snel geholpen met vragen over de mail!
Ik werd aangenaam verrast door de snelheid waarmee de telefoon werd opgenomen en de vakkennis van de mevrouw aan de lijn. Prima geholpen.
Ik heb de afgelopen 20 jaar een 6tal autoverzekeringen gehad maar de service van de Nederlanden van Nu is gewoon helemaal top. Zeer snelle en persoonlijke service, duidelijke en heldere servicedesk. Zeer snelle acties aangaande het oversluiten en vragen die we hadden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen