SV Direct Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (26 reviews)

Logo verzekeraar SV Direct

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Geen onderverzekering
  • Tijdens verhuizingingen
  • Inclusief bijgebouwen
  • Optioneel: Smartphone- en tablet

Onafhankelijke beoordelingen voor de SV Direct Inboedelverzekering

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 25 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 25 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De SV Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SV Direct Inboedelverzekering

Onlangs telefoon laten vallen (helemaal in diggelen). Telefoon werd thuis opgehaald, gemaakt en weer thuis gebracht. Tussentijds prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken en al met al nog geen week weg geweest. Wat een supergoede service is dat. Communicatie met De Nederlanden van Nu is ook uitstekend verlopen.

Ervaring met deze voor mij onprofessionele verzekeraar is bijzonder negatief. Kort verhaal: getracht met deze verzekeraar telefonisch in contact te komen. Belt niet terug. eea naar aanleiding van een afgewezen schade. Zelf heb ik geen probleem met aan afwijzing van een schade, maar de reden moet wel juist zijn, vandaar dat ik hierover wilde praten ipv. via de mail.Uiteindelijk alle verzekering overgebracht naar een andere verzekeraar.

Ongelofelijk wat een service.. Maandagavond een schade gemeld en woensdag stond het geld al op mijn rekening! Het ging toch om een bedrag van 681 euro van een televisie waar ik hard met mijn stofzuiger tegenaan was gekomen! Echt blij mee!!

Super top geregeld! Echt een aanrader. Heldere en snelle communicatie en een super service!!

Ik heb nog niet zoveel contact gehad maar het contact dat ik had was prima!

Ik vind het afsluiten en het versturen van mail zeer goed werken telefonisch contact kan beter heb 3 keer gebeld over polissen die ik niet heb gekregen en pas toen ik er over heb gemailt kreeg ik ze digitaal toegestuurd

Klant vriendelijk,en goed geholpen door klantenservice

Nette prijs maar te weinig controle over je eigen gegevens. Ik zie op de website niet een inlog mogelijkeheid en weet niet welke verzekeringen heb lopen etc. Te weinig controle dus.

Goedkoop geen vreemde kosten zoals service kosten en ook geen kortingen maar gewoon een goede prijs

Duidelijke polissen, maandbetalingen en positieve uitkomst bij prijsvergelijk

Voor mij was het toch de prijs van de verzekeringen deze zijn erg gunstig .

Dat u uw slogan nakomt: verzekeren zonder flauwekul.

Snelheid en prijs en de verzekeringen zien er goed uit geen poespas eromheen

Ik heb pas, 3 dagen geleden,een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. ik heb tot nu toe weinig ervaring met jullie om hierover een uitspraak te kunnen doen. Vandaar dat ik een 5 gekozen heb.

Geen Polis koste, geen tussenpersoon. Snelle reactie.

Snel en eerlijk herstel van aanvraag die even is blijven liggen.

Dat er heel snel gereageerd wordt op een aanvraag voor een verzekering

Duidelijke website geen poespas geen opzegtermijn niet duur

Een goede prijs kwaliteit verhouding en goede service

Toen ik belde voor Info over een verzekering , kreeg ik een gezellige beleefde man aan de telefoon. die me netjes te woord stond en eerlijk was.

Verzekeren is eenvoudig, vlotte e-mail reactie/acceptatie met polis en snel te vinden polisvoorwaarden.

Natuurlijk de prijs maar ook de goede dekking en ben ik dus gegaan voor de prijs kwaliteit verhouding die heel hoog is.

De snelle afhandeling bij de aanvraag naar nieuwe verzekering

Snelle reactie, geen onnodige beperkingen open visie

De lage prijs. De snelle beantwoording aan de telefoon. De vriendelijke en persoonlijke beantwoording aan de telefoon. Dat het geen 0900 nummer is. De eenvoudige uitleg over verzekeringen, voor leken, op de site. De snelle en en eenvoudige emailconversati

Toegankelijke website en de prijs van het door mij gekochte product

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen