SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (6 reviews)

SV Direct Verzekeringen Ervaringen

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:
  • Werelddekking
  • Voor het hele gezin
  • Inclusief huisdieren

Onafhankelijke beoordelingen van aansprakelijkheidsverzekeringen bij SV Direct

De SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0 en is daarmee de Beste koop in de categorie Gezin met kinderen.

De SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Snel Verzekeren Aansprakelijkheidsverzekering (2008)

Ervaringen met de SV Direct Aansprakelijkheidsverzekering

Goed, goedkoop, betrouwbaar en snel. Gisteren schade doorgegeven dat mijn dochter schade had gemaakt bij een kennis van mij. Vandaag is het geld al overgemaakt. Dat is dan iets waar ik helemaal blij van wordt. Echt een super-verzekering!!
Mijn zoon had de schade gemaakt bij zijn vriendje door onvoorzichtig gedrag. De hele telefoon van dat vriendje in stukken. Afgelopen maandag de stukken opgestuurd en zojuist (4 dagen later) is de schade al uitgekeerd. Ik weet niet hoe ze dat zo snel doen, maar dat heb ik vroeger weleens anders meegemaakt. :-)

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen