Kapitaalverzekering April 2024  vergelijken

Met een kapitaalverzekering bouw je kapitaal op. Het is dus eigenlijk een vorm van sparen. Een kapitaalverzekering is een levensverzekering en keert uit op een vooraf afgesproken datum. De voorwaarde is dat de verzekerde nog leeft. 

Vaak wordt een kapitaalverzekering afgesloten in combinatie met een hypotheek, zodat je deze aan het eind van de looptijd kunt aflossen. Ook kun je er een ander doel aan koppelen, zoals een studie of aanvullend pensioen. Iedere maand betaal je hiervoor premie. 

Kapitaalverzekering vergelijken April 2024 

Hieronder kun je de kapitaalverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Door te vergelijken kom je er snel achter hoeveel premie je betaalt. Iedere verzekeraar rekent een andere premie, vergelijken loont daarom enorm. 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de kapitaalverzekeraars

dela
centraal-beheer
reaal_198x58
ohra
delta-lloyd_198x58
interpolis_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 13 juni 2023

Laatste klantbeoordelingen

Falcon levensverzekeringen neemt wurgpolissen van andere verzekeraars over. O.a. Van S & L Spaarplan (bestaat niet meer). Als je er van af wil rekenen ze hoge kosten (€670) zonder redenen of specificatie wat deze kosten inhouden. Gemeld bij AFM die het alleen ter kennis neemt en verder niets doet. Een behoorlijke kater over gehouden van deze affaire. Gelukkig de polis opgezegd en de rest van de belegging kunnen redden.

Nemen de telefoon niet op Op mail krijg je standaard mailtje terug dat ze binnen 2 werkdagen terug antwoorden,dus niet!!! Mijn mobiel is gestolen ze reageren niet … Ik betaal maandelijks mijn verzekering maar hun komen de afspraken niet na … Ik zie alleen maar slechte reviews.hoe kan dat .

Willy van Meurs uit Tiel was onze adviseur. Hij was in een woord een top adviseur. Zeer vakbekwaam en betrouwbaar. Mijn familie was zeer content met hem. Knappe vent ook!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen