Kapitaalverzekering vergelijken

Met een kapitaalverzekering bouw je kapitaal op. Het is dus eigenlijk een vorm van sparen. Een kapitaalverzekering is een levensverzekering en keert uit op een vooraf afgesproken datum. De voorwaarde is dat de verzekerde nog leeft. 

Vaak wordt een kapitaalverzekering afgesloten in combinatie met een hypotheek, zodat je deze aan het eind van de looptijd kunt aflossen. Ook kun je er een ander doel aan koppelen, zoals een studie of aanvullend pensioen. Iedere maand betaal je hiervoor premie. 

Kapitaalverzekering vergelijken 2021

Hieronder kun je de kapitaalverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Door te vergelijken kom je er snel achter hoeveel premie je betaalt. Iedere verzekeraar rekent een andere premie, vergelijken loont daarom enorm.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de kapitaalverzekeraars

dela
centraal-beheer
reaal_198x58
ohra
delta-lloyd_198x58
interpolis_198x58

Laatste klantbeoordelingen

Deze verzekeraar/belegger heeft totaal geen fatsoen voor zijn klanten. Puur gericht om te cashen, naderhand totaal niet meer betrokken in de belangen van de klant. NOOIT MEER.!!!!

Het gegarandeerde bedrag wordt niet gehaald en er worden extra kosten bij mij in rekening gebracht i.p.v. dat ze zelf de schade op zich nemen.

Iedere maand netjes betaald, kwam er te laat achter dat er een begrafenisverzekering, nodeloos bijzat, ben nog een geluksvogel dat ik wat teruggekregen heb, maar lang niet het beloofde bedrag…. dus Woekerpolis!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen