Kapitaalverzekering vergelijken

Met een kapitaalverzekering bouw je kapitaal op. Het is dus eigenlijk een vorm van sparen. Een kapitaalverzekering is een levensverzekering en keert uit op een vooraf afgesproken datum. De voorwaarde is dat de verzekerde nog leeft. 

Vaak wordt een kapitaalverzekering afgesloten in combinatie met een hypotheek, zodat je deze aan het eind van de looptijd kunt aflossen. Ook kun je er een ander doel aan koppelen, zoals een studie of aanvullend pensioen. Iedere maand betaal je hiervoor premie. 

Kapitaalverzekering vergelijken 2022

Hieronder kun je de kapitaalverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Door te vergelijken kom je er snel achter hoeveel premie je betaalt. Iedere verzekeraar rekent een andere premie, vergelijken loont daarom enorm.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de kapitaalverzekeraars

dela
centraal-beheer
reaal_198x58
ohra
delta-lloyd_198x58
interpolis_198x58

Laatste klantbeoordelingen

Willy van Meurs uit Tiel was onze adviseur. Hij was in een woord een top adviseur. Zeer vakbekwaam en betrouwbaar. Mijn familie was zeer content met hem. Knappe vent ook!

Na uitkering van mijn kapitaalverzekering ontving ik per post een opgave met volledig onjuiste cijfers. Diverse malen telefonisch contact gehad en verzocht om een nieuwe juiste opgave. Laatste keer werd ik ronduit onbeschoft te woord gestaan. Nu na 2 maanden ontvang ik per post een opgave met … wederom de verkeerde cijfers. Hoe moeilijk kan het zijn jongens, doe gewoon je werk!!!!

Deze verzekeraar/belegger heeft totaal geen fatsoen voor zijn klanten. Puur gericht om te cashen, naderhand totaal niet meer betrokken in de belangen van de klant. NOOIT MEER.!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen