ASR Kapitaalverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • Gegarandeerde aanvulling op je inkomen of pensioen
  • Je vermogen komt vrij wanneer je dat wilt
  • Zo heb je meer tijd om extra vermogen op te bouwen
  • Gunstig belastingtarief bij uitkeren na je 65e
  • Mogelijk om meerdere lijfrentepolissen tegelijk af te laten lopen
  • Dit gecombineerde kapitaal kun je in één Direct ingaande garantielijfrente onderbrengen

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Kapitaalverzekering

De ASR Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De ASR Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De ASR Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De ASR Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 18 november 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Kapitaalverzekering

ASR is gewoon een drama om zaken mee te doen. Beloftes worden niet nagekomen. Ze reageren niet op klachten en er wordt niet op een adequate manier omgegaan met feedback.

Tijdens looptijd verloopt alles prima. Bij verkoop woning en verzoek afkoop polis gaat het mis. Verzoek afkoop maand van te voren ingediend door notaris. Notaris en hypotheekadviseur hebben meerdere malen contact opgenomen. Notaris heeft week van te voren herhaald verzoek ingediend. Dag voor passeren akte overdracht woning nog steeds geen gelden of reactie van ASR ontvangen. ASR zorgt voor complicaties in overdracht woning. Reden zou zijn dat mijn ASR Welthuis hypotheek in administratie bij Stater is en de spaarpolis weer elders in beheer is. De onderlinge afstemming blokkeert. Onwenselijke situatie. Passeren akte van overdracht woning kan hierdoor geen doorgang vinden. ASR is "niet" thuis.

Na 20 jaar vervalt de polis. 1 dag na vervaldag bel ik want ik er staat geen uitkering bijgeschreven. ASR heeft al 20 jaar lang premie geind (waarvan de eerste 3 jaar zelfs 20 % als provisie is ingehouden!). De tussenpersoon belt eveneens na 3 dagen: het geld zou eraan komen (ASR heeft alle stukken zoals originele polis dan al 3 dagen in bezit). Na 7 dagen ontvang ik nog niets: ASR is niet alleen een dure maar ook een onbetrouwbare verzekeraar,

Bedroevend laag rendement. Vergeleken met mijn andere verzekeringen. Premie van 110 euro per maand, in de laatste 5 jaar (looptijd 30 jaar), bijschrijving van 11 euro per maand. Geld zeker nodig voor onzinnige reclame filmpjes of shirtsponsoring. Zelfs sparen brengt meer op!

Verzoek om afkoop kapitaalrekening. Intermediair heeft totaal geen gegevens doorgegeven naar ASR, ASR geeft ook niet voldoende antwoord en uitleg. Kunnen onze vragen niet beantwoorden

In 1997 een kapitaalsverzekering afgesloten.Het produkt had 2 jaar geleden een belegde waarde van ruim 11.000 euro.In 2 jaar is deze belegde waarde met meer dan 55% gezakt tot een schamele 6.000 euro!En dan toch het lef hebben kosten te berekenen voor tbv administratie en adviseurkosten(?).Schande !!!En de beleggingsspecialisten en directeuren van de ASR maar vette bonussen ontvangen naast hun reeds riante salarissen.Aan het eind van de looptijd (2016) hopen we de inleg nog terug te ontvangen ,maar ik vrees het ergste bij de ASR.Maar alle consumentenprogramma's zal ik hiervan op de hoogte stellen. ASR = OPLICHTERS!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen