ASR Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Unieke aanloopdekking als u nog klant bent bij een andere verzekeraar
  • Dekking voor schade die uw kind of huisdier bij de oppas aanbrengt
  • Dekking voor schade die u oploopt door een strafbaar feit van een ander
  • Wereldwijde dekking

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Aansprakelijkheidsverzekering

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

De ASR Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Aansprakelijkheidsverzekering

Al 3 maanden als tegenpartij zijnde aansprakelijkheid verzekering niet uitgekeerd Elke week bellen elke week het zelfde nog in behandeling. Ik vraag me af wat deze gasten op kantoor doen of bij afdeling uitkeren komt zo nu en dan een stagiaire kijken. Vage bedoening in ieder geval geen informatie over een lopende schade te krijgen. Ik zal in ieder geval niemand aanbevelen niet goed voor je zelf en tegenpartij die de deur plat loopt.

Waardeloze verzekering doen niks voor de klant. Ze zitten er alleen maar voor hun eigen bonus die ze aan het eind van het jaar krijgen. Een schaderapport schrijven kunnen ze niet. Luisteren niet naar hun klanten. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Hun motto is: Hoe minder we uitkeren aan de klant, hoe hoger de winst aan het eind van het jaar. En de klant kan de schijt krijgen. Als je de kans krijg, stap dan lekker over naar een andere maatschappij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen