ASR Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (2165 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Nieuwwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Aankoopwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Extra’s meeverzekerd tot €1.000
  • Geen malus: u betaalt geen toeslag op de laagste trede van de no-claimladder

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Autoverzekering

De ASR Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De ASR Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

“””Veel grote verzekeraars hebben een extra label in de markt gezet om de concurrentie met internetverzekeraars aan te gaan. Budgio is daar een succesvol voorbeeld van. Ondanks dat het een relatief onbekend merk is, geeft verzekeraar ASR en de vertrouwde omgeving van Independer.nl de consument genoeg vertrouwen.”””
Independer.nl op 8 oktober 2010 over de ASR Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De ASR Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De ASR Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De ASR Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,2.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Autoverzekering

Klacht betreft autoverzekering van Ditzo, wat nu ASR is geworden. Ik had echt nog nooit problemen met Ditzo, maar sinds de overgang naar ASR ziet de verzekeringswereld er voor mij ineens heel anders uit. Bij een oude schadeclaim van september 2022 vroeg ASR meerdere weken later om mijn schadeformulier. In de tussentijd was ik mijn schadeformulier per ongeluk kwijtgeraakt en heb ik dat ook per e-mail bij ASR aangegeven. Nu zegt ASR dat zij geen reactie van mij hebben ontvangen en confronteert mij nu met een hele reeks zeer onbeschofte maatregelen zoals extra kosten met (voor mij) hoge bedragen en opeens zomaar 5 schadevrije jaren aftrekken (voor één schadegeval?). Ik heb meerdere verzekeringen bij ASR, maar na deze onbeschofte manier van benaderen van een jarenlange trouwe (Ditzo) klant, heb altijd mijn premies netjes op tijd betaald, zal ik op korte termijn (moet even tijd daarvoor nemen) AL mijn verzekeringen bi ASR weg halen! ASR is echt heel onbeschoft en toont totaal geen sympathie naar de klant en luistert ook totaal niet naar wat ik als klant te zeggen heb. Prima. Mij zijn ze kwijt. Neem GEEN verzekeringen bij ASR, ze weten totaal niet hoe ze klanten moeten behandelen en confronteren je zomaar met extra hoge kosten en pakken je zomaar meerdere schadevrije jaren af, omdat zij zelf niet in staat zijn om een schadeclaim dossier goed op orde te hebben en te houden. Schoften zijn het!!

Zo'n creepy verzekeringslub uit slechte moppen en B-films die alles doen om niet te hoeven betalen…… Welkom bij ASR. Als het niet zo triest zou zijn zou je er keihard om moeten lachen… Hier komt mijn verhaal: Via een tussenpersoon al jarenlang verzekerd en nog nooit een schade geclaimd premie altijd netjes betaald. Begin april is het audio/gps systeem gestolen uit mijn Audi (NMI systeem met een nieuwwaarde ruim 3000 euro). Die diefstal valt onder mijn polisvoorwaarden en voor t eerst in mijn leven een schade geclaimd… Via die tussenpersoon. Meteen aangegeven dat ik de nieuwwaarde niet vergoed hoef, zoals in de polis vermeld, maar dat ik een normaal audiostysteem waar nu een gat in t dashboard zit niet te veel gevraagd vind. Inmiddels anderhalve maand verder en vandaag (na eerst een aantal keren te hebben gebeld) een brief gehad dat ik maximaal 250 euro kan krijgen mits ik de originele aankoopbon van het systeem kan tonen… Auto is door mij 2e hands aangeschaft, audio systeem zat er al in en natuurlijk zitten die bonnen er niet bij…. dat weten ze zelf ook. Lieve ASR met je moralistische TV-spotjes: Ga je schamen! Ik heb zojuist via de tussenpersoon mijn verzekering bij ASR opgezegd (Je moet er niet aan denken dat er een keer echt iets ernstigs gebeurt en je bent afhankelijk van deze laaielichters…) Het heeft ook voordelen… leuk verhaal voor op een verjaardag en ik heb een leuk klusje voor vandaag: Een leuke audioset kopen….

was verzekerd voor 600euro per maand bij hun dacht het maakt niet uit als mijn dikke Mercedes maar goed is verzekerd. Niet dus reed op de weg waar een malloot mijn baan op kwam en mij gooide tege de vangrail. Meneer heeft ook erkent mij over het hoofd te hebben gezien door slecht weer. Je gaat denken dat het dan snel afgehandeld word vooral ik all risc ben plus niet mijn schuld. Maar mijn eigenverzekering asr dus heeft 2keer iemand na me gestuurd omdat ze vermoeden volgens hun dat er al die schade op was (vermoeden). Waarbij ik foto's heb gestuurd vn een schadevrije auto. We zijn 7maanden later en elke keer als ik bel, heel onbeschoft aan de lijn van je moet maar wachten we hebben alle tijd en niet meer bellen. Heb nu een advocaat in handen genomen! Ik raad niemand aan hier te verzekeren!! Al is het gratis stelletje oplichters!!!

Opzegging van een verzekering is een enorme uitdaging na jaren lang verzekerd te zijn.

Ik wil iedereen afraden ooit een autoverzekering af te sluiten bij ASR,na mijn ervaring met ASR? Betaal in 2014 via automatisch incasso €1484,78p/j op 07/07/2015 is er door automatische incasso €2.516,66 afgeschreven van mijn rekening,een verhoging van het jaar ervoor van maar liefst 69%.Toe heb ik met mijn Assurantie kantoor overleg gehad om de verzekering te stoppen en een WA/Extra verzekering af te sluiten met ASR. Kosten volgens Assurantie €855,00. Betaald op 29/07/2015 later bijkomende kosten€79,06 €10 boete betaald op 09/08/2015 maakt totaal WA/Extra verzekering €944,06. Op 22/07/2015 nieuwe polis WA/Extra ontvangen,kosten netto premie €706,74 een verschil van maar liefst €237,32. Als zekerheid dat de oude verzekering opnieuw via automatische incasso afgeschreven zou worden opgezegd via opzeggen.nl,niet wetende dat zowel mijn oude als nieuwe polis het zelfde polis nummer hebben ,ik die niet beter wist dan dat er bij een nieuwe verzekering ook een nieuw polis nummer hoort.Drie dagen na mijn opzegging premie betaald,wat mij ook heel erg heeft aangegrepen is dat ASR zonder ons te raadplegen de RWD heeft bericht dat de auto niet verzekerd was,dat ons een boete van €407,00 koste. Via mijn Assurantie kantoor nog geprobeerd opnieuw te verzekeren is niet gelukt. ASR wou ons wel tegemoet komen in de kosten en wel €200,- dat bod hebben wij niet aangenomen.Via. KIFID geprobeerd ons recht te halen is niet gelukt. We hebben van de betaalde premie van €944,06 op 29/09/2015 €722,39 terug ontvangen dat is ASR weer wel,twee maanden later.

Ik ben van deze verzekeraar overgestapt naar een nieuwe. Ik rij al 26 jaar schadevrij maar ik krijg maar ik sta met 22 jaar in de database. Hoe kan dat? Of heeft ruitreparatie bij carglass invloed gehad?

Helaas een aantal schadegevallen gehad in de afgelopen jaren. De afhandeling is hierbij steeds uitstekend geweest.

In juli 2014 is mijn auto gestolen. Inmiddels bijna 2015 nog steeds geen enkele cent uitgekeerd gekregen. Na vele malen aan de telefoon gehangen wimpelen ze me elke keer af door te zeggen dat het nog in onderzoek is. Nemen nooit het initiatief om jou zelf even op te bellen met de gang van zaken. Kortom een maatschappij die maling heeft een zijn clienten. Kwam er later ook achter dat ik veels te veel geld betaalde voor een wa+. Ben heel erg ontevreden over asr en zou dit iedereen zwaar af raden.

Waardeloze verzekering. Heb me in juni verzekerd bij Budgio met 6 schadevrije jaren. Ik krijg in oktober een brief met dagtekening begin september dat mn schadevrije jaren niet beschikbaar zouden zijn waardoor mn premie flink omhoog gaat. Vervolgens blijkt dat mn schadevrije jaren gewoon beschikbaar zijn, maar contact krijgen met Budgio? Echt niet. Ik ben nu nogsteeds bezig. Als dit afgehandelt is, is het eerste wat ik doe weer terug naar Unive!

tevreden over de afhandeling van zaken ,indien deze voordoen ,en de info die gegeven wordt .een hoe te handelen .

ik heb al 5 keer alle gegevens ingevuld, zonder resultaat nu ook weer, moet ik min. 60 karakters invullen, wat een manipulaties !

zeer tevreden zeer lage prijs voor een goede dekking

De communictie en service zijn erg goed. Snel met betalingen.

Altijd duidelijk informatie. En een keer schade gereden welke goed werd afgehandeld.

netjes geld van de autoverzekering teruggekregen. Had ik niet verwacht, omdat 't maar een heel klein bedrag betrof. Maar dat kleine bedrag werd dus ook uitgekeerd. Ik moest de auto van mijn moeder wegdoen en dus de verzekering opzeggen. Dit is in een paar dagen afgehandeld. Erg snel. Dit had ik niet zo snel verwacht.

ASR laat werkelijk geen kans onbenut om gemelde schade niet te vergoeden. Ik heb recentelijk een schade gemeld op mijn WA-verzekering, de eerste in 24 jaar. Op het schadeformulier had ik alles naar eer en geweten ingevuld, mijn tussenpersoon vertelde dat het een duidelijk verhaal betrof, met bewijzen en al, waarover geen onduidelijkheid zou moeten zijn. Wat schetste ons aller verbazing; ASR houdt zich niet aan de door mij verstrekte gegevens en maakt er zelf een creatieve versie van. Telefonisch kontakt opgenomen over deze gang van zaken en werd vervolgens bijzonder onbeschoft te woord gestaan. Werkelijk, een zeer beschamende manier van handelen. Uiteraard al mijn lopende verzekeringen aldaar opgezegd maar daarmee is de kous nog niet af. Ik bereidt een klacht voor bij de ombudsman, als men daar van mening is om zo schaamteloos te werk te kunnen gaan…Verzekeringsmaatschappijen schemeren doorgaans graag met terminologie als "vertrouwen" en "zekerheid". Helaas is het in de praktijk een heel ander verhaal waar ASR het absolute dieptepunt blijkt te zijn. Dus mijn dringende advies is; zoek een maatschappij die niet in handen is van de overheid.

Door een fout van hun zijde geen dekking op de autoverzekering waardoor een schade niet wordt betaald en een boete van de RDW.

Wij hebben slechte ervaring met asr omdat onze tussenpersoon er niet meer is en wij zodoende niets meer hebben gehoord van onze woekerpolis, terwijl wij al meerdere malen gebeld hebben en ons in beloofd dat wij uiterlijk eind april een brief in de bus zouden hebben, het is nu 19 mei en we hebben nog niets, zelfs na meerdere telefoontjs hebben wij nog steeeds niets, dit is ecjt svhandalig, dit soort grote bedrijven beloven van alles maar als puntje bij paaltje komt zijn ze niet thuis. Ook hebben wij een autoverzekering daar lopen door het wegvallen van onze goede tussen persoon is onze auto 9 jaar all risk verzekert geweest terwijl dit helemaal niet nodig was, we zouden al jaren genoeg hebben aan een wa casco, helaas hebben wij ook hier zelf verandering in moeten breneg wij zijn ook van plan onze verzekeringen daar weg te halen en over te sluitn bij een ander.

Zelf had ik geen schade, de uitbetaling aan de tegenpartij heb ik geen zicht op waarvoor en wanneer het betaalt is.

De aangewezen schadehersteller moet nog wel iets leren over de afhandeling. Mogelijk kan de verzekeraar zijn instructies nog eens kenbaar maken

Nieuwe voorruit via autoruitexpress. Goed geholpen aan huis.

Ik heb naar carglass gebeld. Die hebben contact gehad met mijn verzekering. Bij carglass verzekerde ze mij dat ik 75 euro eigenrisico moest betalen. Bij het ophalen van mijn auto kon ik netjes 75 euro afrekenen. Later in de week kreeg ik een rekening van 175 euro van Carglass. Deze 175 euro kwam nog bij op de 75 euro eigenrisico. Dit terwijl mij verzekerd was dat ik maar 75 euro eigenrisico hoefde te betalen. De nieuwe ruit zat er prima in maar koste mij iets te veel.

Snelle service, kon niet beter, ben dan ook zeer tevreden!

heb verder geen gebruik hoeven te maken van u diensten, maar ik gaat er van uit dat wanneer het nodig is u mij met raad en daad zal bijstaan.

Ik maak geen druk als iets over mijn verzekering gaat

geen idee in deze maatschappij, ik heb nog geen schade gehad

Geen service, ongeluk gehad in Frankrijk en zijn aan gereden, maar wouden niks doen of regelen of mee denken. Moesten het maar uit zoeken.

dus heel geschikt voor mij twee hobby youngtimers waar niet zoveel mee gereden wordt.

Tijdens de eerste melding werd ik afgescheept en tijdens de het tweede telefoongesprek reageerde de mevrouw erg verveeld. Ze bleef maar zuchten en onaardig zijn. Het viel me allemaal ontzettend tegen. Heb het zelf uit moeten vinden.

andere auto en dus nieuwe verzekering telefonisch afgesloten. Goed, duidelijk en snel geholpen.

Schade gemeld bij Independer, waarna ik doorverwezen werd naar de DAS Rechtsbijstand. De schade was overduidelijk niet mijn fout en de auto is netjes gerepareerd zonder bijkomende kosten. Erg blij met de rechtsbijstand verzekering geweest en ik ben goed geholpen met juridisch en algemeen advies. Wel vond ik het vrij lang duren voordat ik geld op mijn rekening had staan. Gelukkig kon ik later betalen bij de garage maar anders had ik ver van te voren het bedrag moeten voorschieten. Mogelijk duurt dit zo lang vanwege al het papierwerk tussen verzekeraars en DAS + het feit dat de verzekeraar eerst het bedrag aan DAS uitkeert. Na afhandeling nog Independer gebeld voor nieuwe schadeformulieren en deze netjes in de bus gehad. Nu maar hopen dat ik ze niet meer nodig heb. Kortom: prima afhandeling voor de niet al te hoge premie.

Nog nooit schade gehad. Betaal elk jaar mijn premie. Dan is het moeilijk een exacte mening te vormen. Bij eventuele schade wordt je ervaring verrijkt.

fout alleen bij het door geven van de verzekering van de fiat punto voorlopig schorsen in afwachting op de andere auto om dan de dezelfde verzekering door te laten lopen met een andere auto.geld terug gestort van de verzekering wat niet de bedoeling was , in verband daar de betaling door de stadsbank is gedaan.

Het schadebedrag was vastgesteld op 1980 euro, over btw werd niet gesproken. Omdat ik een een schadeberijf koos dat bij mij goed bekend was kreeg ik slechts 998 euro uitgekeerd. Het is toch niet te begrijpen dat een schade uitkering ex. btw wordt gedaan !!!!!

Omdat de tegenpartij dreigde een advocaat in de arm te nemen is er beslist de geclaimde schade maar te vergoeden en mij daarover achteraf pas te informeren. Misschien had ik ook wel een advocaat in de arm willen nemen, maar ik kreeg die kans niet van mijn verzekeraar.

Ten eerste is het lekker goedkoop, en het is erg makkelijk en fijn dat het allemaal via internet/mail gaat.

" Goede maatschappij heeft me nog nooit in de steek gelaten "

via telefoon goede uitleg en zoals het er nu naar uitziet alles redelijk snel rond. hopen dat de verzekering van de tegenpartij ook snel is. we wachten in spanning af.

Hoewel het een internetverzekering is konden wij toch toen wij onverwachts een tweede auto kochten deze binnen een half uur verzekeren, waardoor we er gelijk mee weg konden rijden. Top!

De praktijk moet leren hoe de maatschappij bevalt/ de afsluiting liep voorspoedig

In 2011 schade gemaakt, de melding ,afwikkeling en berichtgeving naar mij toe zoals het hoort, erg tevreden.

ik kan het niet verder beoordelen omdat ik nog geen beroep op de autoverzekering hoefde te doen.

Ik ben nu ongeveer 6 jaar verzekerd bij jullie en zeer tevreden, vooral omdat ik voordat ik deze verzekering afsloot 2 jaar geen auto had en al 75% no-claim had opgebouwd met mijn oude auto. Ik weet niet meer precies hoeveel no-claim ik van jullie al gelijk kreeg met mijn huidige auto maar ik ging er gelijk mee akkoord.

ik heb geen schades of dergelijke gereden dus ook geen contakt gehad met deze verzekerings maatschapij

Kan ik geen antwoord op geven omdat ik ze nog niet nodig heb gehad.

Hoorde van diverse kanten dat eigen risico erg hoog was voor de vervanging van een voorruit

begriijp niet hoe het kan dat tegenpartij 600 euro betaald en ik 364 euro er van krijg

Bij het openen van een deur heeft mijn zoon van vijf twee miniscule deukjes aan een deur veroorzaakt van een m.i. veel te oude auto. De kosten voor het herstel zijn buitenproportioneel geworden. Zeker ook n.a.v. de eerste inschatting van een schadeherstelbedrijf. Hierover bericht gestuurd als reactie op ene voorstel om binnen vier weken te betalen. Hier nog steeds geen reactie op gehad. Twee ascpecten. Kosten en communicatie.

Na inlevering kreeg meteen bericht, maar daarna duurde het vrij lang voor dat ik nog maar enige info ontving. Had graag op de hoogte gehouden willen worden.

Door de lage prijs ben ik me gaan aanmelden. Dat was een fluitje van een cent. Ook een paar telefonische contacten waren aangenaam van toon en mijn vraag meteen beantwoordt. De verandering van auto en dus verzekering was daarmee heel soepel geregeld.

schade was eigen schuld, w.a. verzekert, maar correct geholpen door medewerkers

alleen was mij niet gezegd dat er polis kosten bij de 1e incasso bij zaten

Ik ben zeer verbaasd over de vlotte afhandeling van de schademelding en het feit dat ik zo goed op de hoogte wordt gehouden van het vervolg…alles wordt voor je gedaan…zelfs het afhandelen van de eigen risico..super!!

Ik ben 89 en moet nog steeds wennen aan de persoonlijke contacten van vroeger met de digitale contacten van heden. Ik heb wel respect voor de manier waaop jullie dit doen.

Heb verder geen ervaring met verzekering, geen aanspraak hoeven maken, ik twijfel wel nog om over te stappen naar wa extra.

een goedkope autoverzekering. Ik heb zelf nog geen schade gehad. dus heb nog geen contact gehad met de klantenservice.

Ikzelf had geen schade en heb deze ook nauwelijks geraakt,mijn inschatting was veel lager,en gezien de toestand van de auto van de tegenpartij heb ik het idee dat er meer is gemaakt.

Jullie hebben uiteindelijk maar 25 procent van de schade hoeven te betalen, toch gaat mijn premie van 40 procent korting naar 0 procent korting. Er zou voor dit soort situatie's toch een middenweg moeten zijn. Kan wel direct een bedrag betalen maar wil dit liever maandelijks terug zien in mijn premie. Dit is veel aantrekkelijker in deze tijd.

nog geen contact hoeven te hebben, en dus geen waardevolle mening die ik kan delen

de verzekering is goed je kan hem indelen naar eigen behoefte. Wij hebben de verzekering dit jaar niet aangesproken geen schade of diefstal.

De schade van de tegenpartij bedroeg in werkelijkheid niet meer dan ca. 50 Euro en er is 1.093 uitbetaald! Er is niet overlegd met mij of ik de schade evt. zelf wilde betalen. Ben nu no-claim kwijt en moet 2300 Euro meer betalen de komende 5 jaar. Belachelijk!

Bij aanmelding heb ik 26 schadevrije jaren opgegeven, conform de gegevens op mijn oude polis. Volgens "Roydata" waren dit er maar 25, op de polis werd dit achteraf nog gecorrigeerd. Bij de eerstvolgende verlenging staan er nu, zonder nadere toelichting, 27 schadevrije jaren op. Betekent dit dat de schadevrije jaren in de aanbieding zijn??

Vorig jaar autoschade aan mijn peugeot 307cc gehad. Kreeg via Independer bericht bij welke autohersteller ik schade moest laten repareren daar ik anders gekort op mijn schade zou worden. Ik ben hier niet meeakkord gegaan daar de garage waar ik mijn auto altijd altijdheen breng als er schade is maar 100 meter van de aangewezen garage ligt. Heb schade toen uit mijn eigen zak betaald

snelle afhandeling c.q. over gedragen aan rechtsbijstand.

Gegevens aantal keren doorgestuurd. Npg steeds veel te hoge premie. Ik heb veel meer schadevrije jaren en heb daar ook de gevraagde informatie over gegeven. Wordt niet gecorrigeerd. Ik ga nu binnenkort over naar andere verzekeraar.

alleen jammer dat je met een wa verzekering alles zelf moet uitzoeken.

ik had een sterretje laten repareren, dat volgens de dealer niet vergoed werd. Na een telefoontje de rekening opgestuurd nmaar Budgio en het wordt alsnog vergoed, helemaal prima!

De schade loopt nog, dus meer kan ik niet zeggen

Slechte communicatie tussen autoschadeherstelbedrijf en verzekeringsmaatschappij. Auto is gerepareerd, schade verhaalbaar en de klantenservice wist niet te vertellen of de schade verhaalbaar was, hoe groot de schade is, en of ik mijn eigen risico vergoed krijg. Ze weet ook niet wanneer ze dat wel weet en ik moest "moest alles maar afwachten". Wat een waardeloze manier om met je klanten om te gaan!

Drie maal contact gehad met klantenservice over schade aan cabriodak (reparatiekosten € 300) men deelde mee dat het eigen risico € 75 bedroeg. Uiteindelijk meer dan een week vernam ik dat het eigen risico € 450 bedroeg ! Uiteraard heb ik de reparatiekosten maar zelf betaald.

mevrouw heel netjes aan de telefoon, heb nog niet veel te maken gehad maar ziet er goed uit

ons aanbevolen door de garage waar we de auto kochten, géén spijt van.

er is niks gebeurd gelukkig, dus had ik er nooit mee te maken. maar nu is wel mijn twee jaar ;achterstand; om dus ben ik benieuwt of er nu iets veranderd voor mij.

Enkele dagen geleden premieverhoging gemeld van ca 10%. Echter volgens site Independer premie bij Budgio nu ruim 10 % LAGER! Mail gestuurd maar nog geen antwoord.

Ben in het verleden bij een schade goed geholpen.

Met veel verzekeringen is het zo dat het prettig is om ze te hebben en dat je tegelijk hoopt er nooit uitkeringen van te krijgen. Hoewel ik weet dat er verzekeringen zijn die een deel van de betaalde premie terugbetalen als er na zoveel jaar nog (vrijwel) geen beroep op is gedaan. Zo is het ook met mijn verzekering bij ASR: alleen premie betaald, gelukkig nog niets hoeven claimen. Laten we dat zo houden.

ik heb nog geen mening omdat ik nog geen schade had ,dan leer je ze pas kennen?

heb te weinig schade gevallen gehad om er veel over te kunnen zeggen

Ik was eigenlijk tevereden met U, maar ik krijg mijn bank een goede korting van totaal Parket verzekeringen Bedankt voor goede Zorg D.A. Yalaho

maatschappij waar je op kunt vertrouwen,en dat is heel belangrijk in deze tijd.

Belachelijke steiging van no claim. Jullie zorgen er zo voor dat schade rijden niet meer eerlijk wordt gemeld in de toekomst! Ik glij op een besneeuwde, totaal verlaten straat weg en kom tegen een geparkeerde auto aan. Netjes laat ik al mijn gegevens achter, bel met jullie en neem contact op met de eigenaar…Gevolg: bijna verdubbeling van mijn no claim voor de komende 3-5 jaar! Echt schandalig…weet zeker dat er mensen door dit systeem hun schade die ze aanbrengen aan derden niet meer melden in de toekomst. Bedankt

Heb een ster laten maken in de voorruit bij de erkend opel dealer (gelijk met groot onderhoud) en niet bij de door budgio aangestelde hersteller. Kan me alleen maar voorstellen dat eea met kosten te maken heeft. Keer dan gewoon het bedrag uit wat door Budgio is afgesproken met hun aangestelde hersteller. In dat geval loopt de verzekeraar niet tegen eventueel hogere kosten aan. Op de gehele WA casco premie een minimaal bedrag waar weer eens ouderwets moeilijk wordt gedaan door de verzekeraar.

Bij schade ben jezelf meestal niet in goede doen. Des te prettiger als je snel, deskundig en vriendelijk geholpen wordt.

Ze mogen me wel eens een lintje geven, rij al 47 jaar schadevrij!!

de af handeling duurde veelste lang ook voor de tegen partij ook had ik gevraagd hoelang dat ik deze hoge premie moet blijven betalen wacht nog steeds op antwoord ook vind ik dat ik alleen de schade moet betalen niet voor het vervangd vervoer ophalen van de auto ook zijn deze belachelijk hoog

Door een omissie is mijn auto verzekering stop gezet. Ik werd gebeld dat ik niet geaccepteerd kon worden toen ik kwam met mijn argumenten en bewijzen deed mevrouw zeer vijandelijk en hing zelfs de telefoon op. Vervolgens heb ik nog een keer gebeld en haar collega vertelde me dat ze me door zou verbinden en eveneens werd de verbinding verbroken….. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat mijn verzekering is geaccepteerd… Geen prettige ervaring.

Die ene schade is heel netjes en snel afgewikkeld

We hadden onze auto ingerolen en ik heb onderweg middels telefoon en tab direct de verzekering van de oude op de jieuwe overgezet. Reuze handig!

Een beetje vreemd allemaal, vlak na melding schade mijn no-claim omhoog en schadevrije jaren terug. Afhandeling 2 jaar later, en ik ben nooit verder op de hoogte gesteld. Ongeval was 22-9-2010 en uw melding over afhandeling 20-6-2012. Afhandeling correct, maar ik kan er niet over oordelen omdat ik niet verder op de hoogte ben gesteld.

Vooralsnog snel geregeld, maar de procedure is nog niet afgerond.

Prima uitleg ivm schade door een fietser (14 jr) . Keurig afgehandeld.

Alles keurig zonder problemen en morren afgehandeld

Onze auto is, na inbraak voor de sleutels, gestolen. Uiteraard heel vervelend voor de maatschappij, maar ik ben tenslotte niet voor niets verzekerd. Volgens de polisvoorwaarden had ik bovendien recht op 30 dagen vergoeding tegen 12,50 euro per dag. Ik heb hier nog herhaald voor moeten bellen, alvorens ik hiervoor in mijn gelijk werd gesteld en het geld kreeg over gemaakt.

Barst in voorruit. hersteld door Carglasss. Eur 250,= betaald (eigen risico), verder niets.

we hebben nog geen schade gehad en hopen dat zo te houden.

Nav schade heb ik tel. contact opgenomen. Ik werd op een zeer correcte en bovendien vriendelijke manier te woord gestaan. Complimenten daarvoor. Duidelijk uitgelegd hoe nu veder.

Zoals boven omschreven de maandelijkse betaling . Zo heb je geen omkijken en bent zeker de je auto is verzekerd.

Heb ze niet nodig gehad, dus kan niets zeggen, gelukkig, dan dat ik goedkoop verzekerd ben.

goede maatschapij heeft nog nooit in de steek gelaten

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen