ASR Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (2164 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Nieuwwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Aankoopwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Extra’s meeverzekerd tot €1.000
  • Geen malus: u betaalt geen toeslag op de laagste trede van de no-claimladder

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Autoverzekering

De ASR Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 27 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De ASR Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 27 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

“””Veel grote verzekeraars hebben een extra label in de markt gezet om de concurrentie met internetverzekeraars aan te gaan. Budgio is daar een succesvol voorbeeld van. Ondanks dat het een relatief onbekend merk is, geeft verzekeraar ASR en de vertrouwde omgeving van Independer.nl de consument genoeg vertrouwen.”””
Independer.nl op 27 november 2020 over de ASR Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De ASR Autoverzekering is op 27 november 2020 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De ASR Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 27 november 2020 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De ASR Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 27 november 2020 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,2.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ASR Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Autoverzekering

Zo'n creepy verzekeringslub uit slechte moppen en B-films die alles doen om niet te hoeven betalen…… Welkom bij ASR. Als het niet zo triest zou zijn zou je er keihard om moeten lachen… Hier komt mijn verhaal: Via een tussenpersoon al jarenlang verzekerd en nog nooit een schade geclaimd premie altijd netjes betaald. Begin april is het audio/gps systeem gestolen uit mijn Audi (NMI systeem met een nieuwwaarde ruim 3000 euro). Die diefstal valt onder mijn polisvoorwaarden en voor t eerst in mijn leven een schade geclaimd… Via die tussenpersoon. Meteen aangegeven dat ik de nieuwwaarde niet vergoed hoef, zoals in de polis vermeld, maar dat ik een normaal audiostysteem waar nu een gat in t dashboard zit niet te veel gevraagd vind. Inmiddels anderhalve maand verder en vandaag (na eerst een aantal keren te hebben gebeld) een brief gehad dat ik maximaal 250 euro kan krijgen mits ik de originele aankoopbon van het systeem kan tonen… Auto is door mij 2e hands aangeschaft, audio systeem zat er al in en natuurlijk zitten die bonnen er niet bij…. dat weten ze zelf ook. Lieve ASR met je moralistische TV-spotjes: Ga je schamen! Ik heb zojuist via de tussenpersoon mijn verzekering bij ASR opgezegd (Je moet er niet aan denken dat er een keer echt iets ernstigs gebeurt en je bent afhankelijk van deze laaielichters…) Het heeft ook voordelen… leuk verhaal voor op een verjaardag en ik heb een leuk klusje voor vandaag: Een leuke audioset kopen….

was verzekerd voor 600euro per maand bij hun dacht het maakt niet uit als mijn dikke Mercedes maar goed is verzekerd. Niet dus reed op de weg waar een malloot mijn baan op kwam en mij gooide tege de vangrail. Meneer heeft ook erkent mij over het hoofd te hebben gezien door slecht weer. Je gaat denken dat het dan snel afgehandeld word vooral ik all risc ben plus niet mijn schuld. Maar mijn eigenverzekering asr dus heeft 2keer iemand na me gestuurd omdat ze vermoeden volgens hun dat er al die schade op was (vermoeden). Waarbij ik foto's heb gestuurd vn een schadevrije auto. We zijn 7maanden later en elke keer als ik bel, heel onbeschoft aan de lijn van je moet maar wachten we hebben alle tijd en niet meer bellen. Heb nu een advocaat in handen genomen! Ik raad niemand aan hier te verzekeren!! Al is het gratis stelletje oplichters!!!

Opzegging van een verzekering is een enorme uitdaging na jaren lang verzekerd te zijn.

Ik wil iedereen afraden ooit een autoverzekering af te sluiten bij ASR,na mijn ervaring met ASR? Betaal in 2014 via automatisch incasso €1484,78p/j op 07/07/2015 is er door automatische incasso €2.516,66 afgeschreven van mijn rekening,een verhoging van het jaar ervoor van maar liefst 69%.Toe heb ik met mijn Assurantie kantoor overleg gehad om de verzekering te stoppen en een WA/Extra verzekering af te sluiten met ASR. Kosten volgens Assurantie €855,00. Betaald op 29/07/2015 later bijkomende kosten€79,06 €10 boete betaald op 09/08/2015 maakt totaal WA/Extra verzekering €944,06. Op 22/07/2015 nieuwe polis WA/Extra ontvangen,kosten netto premie €706,74 een verschil van maar liefst €237,32. Als zekerheid dat de oude verzekering opnieuw via automatische incasso afgeschreven zou worden opgezegd via opzeggen.nl,niet wetende dat zowel mijn oude als nieuwe polis het zelfde polis nummer hebben ,ik die niet beter wist dan dat er bij een nieuwe verzekering ook een nieuw polis nummer hoort.Drie dagen na mijn opzegging premie betaald,wat mij ook heel erg heeft aangegrepen is dat ASR zonder ons te raadplegen de RWD heeft bericht dat de auto niet verzekerd was,dat ons een boete van €407,00 koste. Via mijn Assurantie kantoor nog geprobeerd opnieuw te verzekeren is niet gelukt. ASR wou ons wel tegemoet komen in de kosten en wel €200,- dat bod hebben wij niet aangenomen.Via. KIFID geprobeerd ons recht te halen is niet gelukt. We hebben van de betaalde premie van €944,06 op 29/09/2015 €722,39 terug ontvangen dat is ASR weer wel,twee maanden later.

Ik ben van deze verzekeraar overgestapt naar een nieuwe. Ik rij al 26 jaar schadevrij maar ik krijg maar ik sta met 22 jaar in de database. Hoe kan dat? Of heeft ruitreparatie bij carglass invloed gehad?

Helaas een aantal schadegevallen gehad in de afgelopen jaren. De afhandeling is hierbij steeds uitstekend geweest.

In juli 2014 is mijn auto gestolen. Inmiddels bijna 2015 nog steeds geen enkele cent uitgekeerd gekregen. Na vele malen aan de telefoon gehangen wimpelen ze me elke keer af door te zeggen dat het nog in onderzoek is. Nemen nooit het initiatief om jou zelf even op te bellen met de gang van zaken. Kortom een maatschappij die maling heeft een zijn clienten. Kwam er later ook achter dat ik veels te veel geld betaalde voor een wa+. Ben heel erg ontevreden over asr en zou dit iedereen zwaar af raden.

Waardeloze verzekering. Heb me in juni verzekerd bij Budgio met 6 schadevrije jaren. Ik krijg in oktober een brief met dagtekening begin september dat mn schadevrije jaren niet beschikbaar zouden zijn waardoor mn premie flink omhoog gaat. Vervolgens blijkt dat mn schadevrije jaren gewoon beschikbaar zijn, maar contact krijgen met Budgio? Echt niet. Ik ben nu nogsteeds bezig. Als dit afgehandelt is, is het eerste wat ik doe weer terug naar Unive!

tevreden over de afhandeling van zaken ,indien deze voordoen ,en de info die gegeven wordt .een hoe te handelen .

ik heb al 5 keer alle gegevens ingevuld, zonder resultaat nu ook weer, moet ik min. 60 karakters invullen, wat een manipulaties !

zeer tevreden zeer lage prijs voor een goede dekking

De communictie en service zijn erg goed. Snel met betalingen.

Altijd duidelijk informatie. En een keer schade gereden welke goed werd afgehandeld.

netjes geld van de autoverzekering teruggekregen. Had ik niet verwacht, omdat 't maar een heel klein bedrag betrof. Maar dat kleine bedrag werd dus ook uitgekeerd. Ik moest de auto van mijn moeder wegdoen en dus de verzekering opzeggen. Dit is in een paar dagen afgehandeld. Erg snel. Dit had ik niet zo snel verwacht.

ASR laat werkelijk geen kans onbenut om gemelde schade niet te vergoeden. Ik heb recentelijk een schade gemeld op mijn WA-verzekering, de eerste in 24 jaar. Op het schadeformulier had ik alles naar eer en geweten ingevuld, mijn tussenpersoon vertelde dat het een duidelijk verhaal betrof, met bewijzen en al, waarover geen onduidelijkheid zou moeten zijn. Wat schetste ons aller verbazing; ASR houdt zich niet aan de door mij verstrekte gegevens en maakt er zelf een creatieve versie van. Telefonisch kontakt opgenomen over deze gang van zaken en werd vervolgens bijzonder onbeschoft te woord gestaan. Werkelijk, een zeer beschamende manier van handelen. Uiteraard al mijn lopende verzekeringen aldaar opgezegd maar daarmee is de kous nog niet af. Ik bereidt een klacht voor bij de ombudsman, als men daar van mening is om zo schaamteloos te werk te kunnen gaan…Verzekeringsmaatschappijen schemeren doorgaans graag met terminologie als "vertrouwen" en "zekerheid". Helaas is het in de praktijk een heel ander verhaal waar ASR het absolute dieptepunt blijkt te zijn. Dus mijn dringende advies is; zoek een maatschappij die niet in handen is van de overheid.

Door een fout van hun zijde geen dekking op de autoverzekering waardoor een schade niet wordt betaald en een boete van de RDW.

Wij hebben slechte ervaring met asr omdat onze tussenpersoon er niet meer is en wij zodoende niets meer hebben gehoord van onze woekerpolis, terwijl wij al meerdere malen gebeld hebben en ons in beloofd dat wij uiterlijk eind april een brief in de bus zouden hebben, het is nu 19 mei en we hebben nog niets, zelfs na meerdere telefoontjs hebben wij nog steeeds niets, dit is ecjt svhandalig, dit soort grote bedrijven beloven van alles maar als puntje bij paaltje komt zijn ze niet thuis. Ook hebben wij een autoverzekering daar lopen door het wegvallen van onze goede tussen persoon is onze auto 9 jaar all risk verzekert geweest terwijl dit helemaal niet nodig was, we zouden al jaren genoeg hebben aan een wa casco, helaas hebben wij ook hier zelf verandering in moeten breneg wij zijn ook van plan onze verzekeringen daar weg te halen en over te sluitn bij een ander.

Zelf had ik geen schade, de uitbetaling aan de tegenpartij heb ik geen zicht op waarvoor en wanneer het betaalt is.

De aangewezen schadehersteller moet nog wel iets leren over de afhandeling. Mogelijk kan de verzekeraar zijn instructies nog eens kenbaar maken

Nieuwe voorruit via autoruitexpress. Goed geholpen aan huis.

ik zocht op internet en kon bij jullie verzekeringen uitkiezen

Ik heb naar carglass gebeld. Die hebben contact gehad met mijn verzekering. Bij carglass verzekerde ze mij dat ik 75 euro eigenrisico moest betalen. Bij het ophalen van mijn auto kon ik netjes 75 euro afrekenen. Later in de week kreeg ik een rekening van 175 euro van Carglass. Deze 175 euro kwam nog bij op de 75 euro eigenrisico. Dit terwijl mij verzekerd was dat ik maar 75 euro eigenrisico hoefde te betalen. De nieuwe ruit zat er prima in maar koste mij iets te veel.

Snelle service, kon niet beter, ben dan ook zeer tevreden!

heb verder geen gebruik hoeven te maken van u diensten, maar ik gaat er van uit dat wanneer het nodig is u mij met raad en daad zal bijstaan.

Op de website staat dat je bij schade ook 's avonds kan bellen. Dit kan echter niet. Je krijgt wel iemand aan de lijn, maar die kan je niet helpen. Ook ben ik geergerd dat Independer niet meer onafhankelijk is. Dit is voor mij een reden om geen gebruik meer te maken van Independer

Medewerkers zijn klantgericht, deskundig en snel. Kortom, gewoon goed!

Snelle afhandeling, veel contactmomenten en weinig administratieve rompslomp. Na een ongeval precies dat wat je nodig hebt, je hebt al genoeg aan het weer opkrabbelen qua persoonlijk letsel.

Ik maak geen druk als iets over mijn verzekering gaat

Snel af kunnen sluiten. Vooral het keurmerk van Independer is handig.

geen idee in deze maatschappij, ik heb nog geen schade gehad

Sinds ruim een jaar ben ik via Independer voor schade aan en/of met mijn auto. Onlangs heeft iemand schade aan mijn auto toegebracht. Na melding bij Independer is de afwikkeling daarvan vlot en naar alle tevredenheid verlopen. Ik heb een goede keuze gemaakt met Independer als intermediair.

Geen service, ongeluk gehad in Frankrijk en zijn aan gereden, maar wouden niks doen of regelen of mee denken. Moesten het maar uit zoeken.

dus heel geschikt voor mij twee hobby youngtimers waar niet zoveel mee gereden wordt.

Ik werd te woord gestaan door mensen die betrokken, deskundig en vriendelijk waren.

Zolang we geen schade te claimen hebben, kan er geen serieuse beoordeling van de prijs-kwaliteitsverhouding worden gegeven. Afgezien van mijn betaling is er geen contact met de verzekeraar geweest.

Veel correspondentie en telefoontjes waren nodig om uiteindelijk cusses te hebben. Brieven werden niet beantwoord (bleken later zoek geraakt te zijn). Weer opnieuw foto's gestuurd en een copy van de reeds verzonden brieven.

Tijdens de eerste melding werd ik afgescheept en tijdens de het tweede telefoongesprek reageerde de mevrouw erg verveeld. Ze bleef maar zuchten en onaardig zijn. Het viel me allemaal ontzettend tegen. Heb het zelf uit moeten vinden.

andere auto en dus nieuwe verzekering telefonisch afgesloten. Goed, duidelijk en snel geholpen.

Ik had ruitschade en wilde weten of ik een schadeformulier moest invullen. Het antwoord was 'to the point'; geen hele verhalen eromheen.

Kreeg een brief over mijn nog niet door mij doorgegeven gewijzigde emailadres. Kennelijk was er een mail gestuurd over de premie autoverzekering. Heb telefonisch contact opgenomen. Leek prima te gaan totdat ik een mailtje kreeg, dat zij mijn nieuwe emailadres zo spoedig mogelijk zouden verwijderen. Nog maar een telefoontje aan gewaagd. Vervolgens moest ik toch nog een email schrijven om naar de premie autoverzekering te vragen. Dat mailtje hadden ze niet opnieuw, en nu naar het juiste adres, gezonden.

Schade gemeld bij Independer, waarna ik doorverwezen werd naar de DAS Rechtsbijstand. De schade was overduidelijk niet mijn fout en de auto is netjes gerepareerd zonder bijkomende kosten. Erg blij met de rechtsbijstand verzekering geweest en ik ben goed geholpen met juridisch en algemeen advies. Wel vond ik het vrij lang duren voordat ik geld op mijn rekening had staan. Gelukkig kon ik later betalen bij de garage maar anders had ik ver van te voren het bedrag moeten voorschieten. Mogelijk duurt dit zo lang vanwege al het papierwerk tussen verzekeraars en DAS + het feit dat de verzekeraar eerst het bedrag aan DAS uitkeert. Na afhandeling nog Independer gebeld voor nieuwe schadeformulieren en deze netjes in de bus gehad. Nu maar hopen dat ik ze niet meer nodig heb. Kortom: prima afhandeling voor de niet al te hoge premie.

Bij Carglass geweest ivm een sterretje in mijn voorruit. Prima en snel geholpen.

Nog nooit schade gehad. Betaal elk jaar mijn premie. Dan is het moeilijk een exacte mening te vormen. Bij eventuele schade wordt je ervaring verrijkt.

fout alleen bij het door geven van de verzekering van de fiat punto voorlopig schorsen in afwachting op de andere auto om dan de dezelfde verzekering door te laten lopen met een andere auto.geld terug gestort van de verzekering wat niet de bedoeling was , in verband daar de betaling door de stadsbank is gedaan.

Laatst aanrijding gehad en wilde schade melden. Het telefoonnummer (Budgio) gebeld voor advies en info, maar het enige wat ik kreeg te horen was een onvriendelijke en botte medewerkster die mij niet kon of wilde helpen. Het toppunt was toen ik haar vroeg om gegevens van schadeherstelbedrijven. Toen verwees zij mij doodleuk naar Google!!! Gelukkig kon ik na wat surfen op de Independer site zelf alles vinden wat ik wilde weten, maar voor advies en info hoefde ik niet te bellen. Denk sterk na om te wisselen van verzekering hierdoor.

bij aanschaf was de prijs erg scherp. Nu 2 jaar later iets minder. volgend jaar maar weer eens kijken of er elders een betere prijs is.

Het schadebedrag was vastgesteld op 1980 euro, over btw werd niet gesproken. Omdat ik een een schadeberijf koos dat bij mij goed bekend was kreeg ik slechts 998 euro uitgekeerd. Het is toch niet te begrijpen dat een schade uitkering ex. btw wordt gedaan !!!!!

Omdat de tegenpartij dreigde een advocaat in de arm te nemen is er beslist de geclaimde schade maar te vergoeden en mij daarover achteraf pas te informeren. Misschien had ik ook wel een advocaat in de arm willen nemen, maar ik kreeg die kans niet van mijn verzekeraar.

Ten eerste is het lekker goedkoop, en het is erg makkelijk en fijn dat het allemaal via internet/mail gaat.

" Goede maatschappij heeft me nog nooit in de steek gelaten "

via telefoon goede uitleg en zoals het er nu naar uitziet alles redelijk snel rond. hopen dat de verzekering van de tegenpartij ook snel is. we wachten in spanning af.

Hoewel het een internetverzekering is konden wij toch toen wij onverwachts een tweede auto kochten deze binnen een half uur verzekeren, waardoor we er gelijk mee weg konden rijden. Top!

Een verzekering waar je snel geholpen wordt.Prijs-kwaliteit van de autoverzekering is oké>

Zeer te vreden over het op nieuw afsluiten van een verzekering van onze nieuwe vervangende auto Alles is zeer snel met veel informat\ie afgehandeld Houwe zo dag

De praktijk moet leren hoe de maatschappij bevalt/ de afsluiting liep voorspoedig

In 2011 schade gemaakt, de melding ,afwikkeling en berichtgeving naar mij toe zoals het hoort, erg tevreden.

ik kan het niet verder beoordelen omdat ik nog geen beroep op de autoverzekering hoefde te doen.

Ik vind het schoftig dat ik 5 trede naar beneden bent gezet , omdat ik 1 keer schade hebt gemaakt, nu moet ik weer op 0 beginnen, het is gewoon schandalig voor worden , het zijn gewoon mafia praktijken om zo naar niet naar een andere verzekerings bedrijf over te stappen.want dat gaat dan niet , ivm met een hogere verzekering afsluiten..

Ik ben nu ongeveer 6 jaar verzekerd bij jullie en zeer tevreden, vooral omdat ik voordat ik deze verzekering afsloot 2 jaar geen auto had en al 75% no-claim had opgebouwd met mijn oude auto. Ik weet niet meer precies hoeveel no-claim ik van jullie al gelijk kreeg met mijn huidige auto maar ik ging er gelijk mee akkoord.

Ben op vakantie, kan schade nog niet afhandelen.

Heel tevreden. Ik was wel blij dat ik het advies van Independer niet had opgevolgd om afgelopen april geen all risk verzekering meer te nemen. Ik schrok er wel van dat de premie heel erg omhoog zal gaan volgend jaar. Zou wat meer uitleg gewild hebben over de tredes die je terug gaat en hoe dat met schadevrije jaren gaat. Maar nogmaals. erg tevreden.

ik heb geen schades of dergelijke gereden dus ook geen contakt gehad met deze verzekerings maatschapij

Kan ik geen antwoord op geven omdat ik ze nog niet nodig heb gehad.

Hoorde van diverse kanten dat eigen risico erg hoog was voor de vervanging van een voorruit

Bij het schade afhandeling bij de garage bleek dat ik de schade nog niet gemeld zou hebben!!!!

begriijp niet hoe het kan dat tegenpartij 600 euro betaald en ik 364 euro er van krijg

Bij het openen van een deur heeft mijn zoon van vijf twee miniscule deukjes aan een deur veroorzaakt van een m.i. veel te oude auto. De kosten voor het herstel zijn buitenproportioneel geworden. Zeker ook n.a.v. de eerste inschatting van een schadeherstelbedrijf. Hierover bericht gestuurd als reactie op ene voorstel om binnen vier weken te betalen. Hier nog steeds geen reactie op gehad. Twee ascpecten. Kosten en communicatie.

De prijs is te hoog. Daarnaast bleek bij ruitschade eigenrisico erg hoog (vertelde de man van glasbedrijf) en niet een beetje maar 3 tot 4 keer zo hoog.

Na inlevering kreeg meteen bericht, maar daarna duurde het vrij lang voor dat ik nog maar enige info ontving. Had graag op de hoogte gehouden willen worden.

Door de lage prijs ben ik me gaan aanmelden. Dat was een fluitje van een cent. Ook een paar telefonische contacten waren aangenaam van toon en mijn vraag meteen beantwoordt. De verandering van auto en dus verzekering was daarmee heel soepel geregeld.

schade was eigen schuld, w.a. verzekert, maar correct geholpen door medewerkers

Voor de tweede maal via independe een autoverzekering afgesloten. Ging soepel, snel, vriendelijk en duidelijk. De volgende dag via de mail de papieren binnen. Super.

alleen was mij niet gezegd dat er polis kosten bij de 1e incasso bij zaten

Ik ben zeer verbaasd over de vlotte afhandeling van de schademelding en het feit dat ik zo goed op de hoogte wordt gehouden van het vervolg…alles wordt voor je gedaan…zelfs het afhandelen van de eigen risico..super!!

Ik ben 89 en moet nog steeds wennen aan de persoonlijke contacten van vroeger met de digitale contacten van heden. Ik heb wel respect voor de manier waaop jullie dit doen.

Heb verder geen ervaring met verzekering, geen aanspraak hoeven maken, ik twijfel wel nog om over te stappen naar wa extra.

een goedkope autoverzekering. Ik heb zelf nog geen schade gehad. dus heb nog geen contact gehad met de klantenservice.

Ikzelf had geen schade en heb deze ook nauwelijks geraakt,mijn inschatting was veel lager,en gezien de toestand van de auto van de tegenpartij heb ik het idee dat er meer is gemaakt.

Jullie hebben uiteindelijk maar 25 procent van de schade hoeven te betalen, toch gaat mijn premie van 40 procent korting naar 0 procent korting. Er zou voor dit soort situatie's toch een middenweg moeten zijn. Kan wel direct een bedrag betalen maar wil dit liever maandelijks terug zien in mijn premie. Dit is veel aantrekkelijker in deze tijd.

nog geen contact hoeven te hebben, en dus geen waardevolle mening die ik kan delen

Zoals in de dtitel staat, Door 2 schade jaren duur, maar wel verzekerd. Ik probeerde eerst via deze website een verzekering af te sluiten bij Nationale Nederlanden, blijkt dat die geen verzekeringen afsluiten als je schade jaren hebt. Independer heeft me toen opgebeld en een voicemail achterglaten dat ze een alternatief hebben gevonden en gelijk voor me hebben afgesloten,. Dat is service!

de verzekering is goed je kan hem indelen naar eigen behoefte. Wij hebben de verzekering dit jaar niet aangesproken geen schade of diefstal.

De schade van de tegenpartij bedroeg in werkelijkheid niet meer dan ca. 50 Euro en er is 1.093 uitbetaald! Er is niet overlegd met mij of ik de schade evt. zelf wilde betalen. Ben nu no-claim kwijt en moet 2300 Euro meer betalen de komende 5 jaar. Belachelijk!

Een maatschappij is pas goed te beoordelen als je schade hebt. Dit is nog niet het geval geweest.

Bij aanmelding heb ik 26 schadevrije jaren opgegeven, conform de gegevens op mijn oude polis. Volgens "Roydata" waren dit er maar 25, op de polis werd dit achteraf nog gecorrigeerd. Bij de eerstvolgende verlenging staan er nu, zonder nadere toelichting, 27 schadevrije jaren op. Betekent dit dat de schadevrije jaren in de aanbieding zijn??

om dat ze een keer het spuitwerk al verknalt hebben bij een herstel bedrijf van hun nu laten uitbetaalen maar krijg maar 75% min 250 eigen risico

Vorig jaar autoschade aan mijn peugeot 307cc gehad. Kreeg via Independer bericht bij welke autohersteller ik schade moest laten repareren daar ik anders gekort op mijn schade zou worden. Ik ben hier niet meeakkord gegaan daar de garage waar ik mijn auto altijd altijdheen breng als er schade is maar 100 meter van de aangewezen garage ligt. Heb schade toen uit mijn eigen zak betaald

snelle afhandeling c.q. over gedragen aan rechtsbijstand.

Gegevens aantal keren doorgestuurd. Npg steeds veel te hoge premie. Ik heb veel meer schadevrije jaren en heb daar ook de gevraagde informatie over gegeven. Wordt niet gecorrigeerd. Ik ga nu binnenkort over naar andere verzekeraar.

alleen jammer dat je met een wa verzekering alles zelf moet uitzoeken.

Vriendelijk te woord gestaan en snel een email ontvangen. De rest is nog in behandeling.

De schades worden tijdig en accuraad afgehandeld.

ik had een sterretje laten repareren, dat volgens de dealer niet vergoed werd. Na een telefoontje de rekening opgestuurd nmaar Budgio en het wordt alsnog vergoed, helemaal prima!

De schade loopt nog, dus meer kan ik niet zeggen

Geen problemen gehad, maar dit komt ook omdat ik geen schade heb gehad.

Tot nu toe geen idee van de kwaliteit, want nog nooit een beroep moeten doen op verzekering. Verder goed.

Slechte communicatie tussen autoschadeherstelbedrijf en verzekeringsmaatschappij. Auto is gerepareerd, schade verhaalbaar en de klantenservice wist niet te vertellen of de schade verhaalbaar was, hoe groot de schade is, en of ik mijn eigen risico vergoed krijg. Ze weet ook niet wanneer ze dat wel weet en ik moest "moest alles maar afwachten". Wat een waardeloze manier om met je klanten om te gaan!

Drie maal contact gehad met klantenservice over schade aan cabriodak (reparatiekosten € 300) men deelde mee dat het eigen risico € 75 bedroeg. Uiteindelijk meer dan een week vernam ik dat het eigen risico € 450 bedroeg ! Uiteraard heb ik de reparatiekosten maar zelf betaald.

Het enige contact dat ik gehad heb was bij het afsluiten van de verzekering. Dit verliep bijzonder goed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen