De Vereende Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar De Vereende

De Vereende wil maatschappelijke issues in de verzekeringsbranche oplossen. Daarom bieden zij verzekeringen voor bijzondere risico’s en schades.

Voordelen van De Vereende:

  • Verzekeringsoplossingen voor bijzondere risico’s
  • Rialto verzekert ook risico’s waar nog geen verzekering voor bestaat
  • Een maatschappelijk betrokken verzekeraar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Vereende Autoverzekering

Wat een vreselijke verzekering als je hier mee te maken krijgt drama hoop dat je een andere verzekering neemt!!!

Wij hebben helaas ook te maken met de vereende. Ze maken gewoon misbruik van het feit dat iemand een keer de mist is ingegaan. En kunnen de komende 2 jaar geen andere aanschaffen. Wou dat er meer mee gedaan werd wand ze maken de mensen gewoon kapot. Wij hebben de auto nodig voor werk. Maar kunnen de verzekering eigelijk niet betalen.

Ik kan mijn auto nergens verzekering in verband mijn verleden Dus ik rij momenteel onverzekerd Ze vragen gewoon 455 premie per maand voor een wa verzekering Het is gewoon oplichting ik vind dat men daar iets aan moeten doen Ik kan ook niet zonder auto ik werk in de nacht en dan rijd er geen ov Waardeloos dit

Het is bij iedereen zo langzamerhand wel bekend dat de Vereende haar clienten financieel uitknijpt en uitperst! Wat de meeste niet weten is dat zelfs de letselschadeslachtoffers door deze nare verzekeraar opzettelijk worden misleid. Het is geen uitzondering dat verkeersslachtoffers 4 maanden of zelfs langer moeten wachten en worstelen tot enige aansprakelijkheid door De Vereende wordt erkent. Talloze valse en misselijke leugens gebruiken ze om letselschadefixing op het slachtoffer te kunnen loslaten zodat “zij” niets hoeven uit te keren! De Vereende bedient zich vaak van vals manipulatief toedrachtsonderzoek teneinde letselschadeslachtoffers te kunnen oplichten, en als dat niet lukt hebben ze nog altijd een arsenaal aan valse advocaten klaarstaan die u het leven zuur kunnen maken. In het voorkomende geval dat u door een buitenlandsepartij (letsel)schade hebt opgelopen (Nederlands Bureau Motorrijtuigverzekeraars) hoef je niet raar op te kijken als ze maandenlang over een vertaling van de documenten doen terwijl de schade geleden wordt door een zwakke verkeersdeelnemer (fietser). Van lastige en kritische verzekeringnemers of letslschadeslachtoffers willen ze niets weten die proberen ze zo snel mogelijk het zwijgen op te leggen door ze mateloos te bedreigen! Directieklachten, klachten bij het KIFID of AFM maken geen enkele indruk op verzekeraars en daar lachen ze hoogstens om! Het heeft ons 3 jaar gekost om de zwakke plek bij De Vereende en een paar andere verzekeraars bloot te leggen maar we hebben beet!!. Verzekeraars denken dat ze de een of andere ambtelijke functie bekleden maar ze zijn feitelijk niets meer zijn dan een aantal smerige strontvliegen op een berg mest. Wij worden al decennialang bedreigd door een en dezelfde advocaat maar het is binnenkort “game over” voor dit soort witteboordengraaiers! Laat je niet intimideren door De Vereende of haar verkeerde advocaten! Ga nooit in zee met een letselschadejurist en regel nooit iets in der minne maar ga gelijk vanaf dag 1 naar de rechtbank en procedeer ze helemaal stuk! Verzekeraars wilde zelfs een eigen rechtbank opzetten “hetgeen gelukkig mislukt is” zodat ze nog meer konden graaien en schrapen!

Onprofessionele bedrijf uitbuiters zeer slecht en verschrikkelijk dom ze zijn ng ereger dan de belastingdienst

Heeft mij een offerte gestuurd hoge aanbetaling en maand premie van 186 Blijkbaar vergeten dat ik 75% claim heb Zo jammer dat velen moeten boeten voor 1 fout

Deze verzekering heeft vanaf oktober 2018 mijn zoon het idee gegeven dat hij goed verzekerd was a E190 per maand met een aanbetaling van E1100. Vandaag wilde hij overstappen naar Centraal Beheer en hun doen wel goed hun werk, want mijn zoon werd door hun verteld dat zijn auto sinds oktober jl geschorst is?????? WTF?! Zoooooooooveeeel geld betalen voor niks!?!?

Zulke absurde prijzen en zo erg misbruik maken van de situatie is schandalig, begrijp niet dat dit mogelijk is.

Nog nooit zo'n correcte, eerlijke, vriendelijke en behulpzame verzekeraar meegemaakt. In moeilijke omstandigheden bij hen terecht gekomen en me nooit een 'minder' mens gevoeld. Na een ontdekte fout van hun kant zelfs zonder daar zelf überhaupt over nagedacht te hebben, van de afgelopen vier jaar teveel betaald geld retour gekregen. Waar vindt men dat nog. Grote klasse!

Wàt je ook van Rïanto denkt, het is best een fijne club als het er op aan komt. Zo zijn ze behulpzaam en vriendelijk in moeilijke tijdên…

Wij hebben al jaren een zeer goede relatie met Rialto, voor ons en clienten een prettige partij om mee samen te werken. MvG, Service Team Lastpoint Verzekeringen – De Rialto Specialist. http://www.lastpoint.nl

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen