ASR Reisverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (96 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Drie keuzedekkingen
  • Geen uitsluiting voor gevaarlijke sporten, behalve wintersportwedstrijden
  • Recht op terugkeer naar huis bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van familieleden in de 3e graad of een goede vriend(in)
  • Geneeskundige behandeling van een hond of kat in het buitenland
  • Dekking voor reizen tot 6 maanden!

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Reisverzekering

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Reisverzekering

Mijn zoon werd tijdens de deelname aan giro di kika in Italië van achteren aangereden door een motor. Heeft een doorlopende reisverzekering bij ASR. Nieuwwaarde van zijn racefiets 9500 inclusief accesoires. Fiets is ong. 4 jaar oud. Bedrag wat ASR uitbetaald is 375 euro met een eigen risico van 75 euro. Dit ondanks dat de schade te verhalen is op de tegenpartij. Nee, we sturen geen expert. Kost ons meer dan de uit te keren schade van 300 euro. Bedankt ASR. 1 STER IS ER NOG 1 TEVEEL.

Al een week lang ziek op reis en elke dag gebeld met de alarmcentrale reisverzekering ASR. Ze geven geen uitsluitsel, geen duidelijke antwoorden en op verzoek van hun weer naar de dokter gegaan voor extra verklaringen. bellen we daarna op dat we die hebben, zeggen ze dat het niet uit maakt want maken toch geen kans op repatriëring. Zeg dat dan het eerste gesprek toen we er naar vroegen en niet uren aan gesprek later. Erg slechte onduidelijke zaak, ik ga zeker na deze vakantie alles declareren waar ik niet van heb kunnen genieten.

ik heb een reis geboekt naar Sri Lanka maar deze kon niet doorgaan omdat deze op code oranje was gezet ( geen corona) Ik heb al wel kosten gemaakt (visum aangevraagd / vaccinaties gehaald). Toen heb ik gebeld met ASR en een vriendelijke mevrouw zei: we kunnen alleen het visum vergoeden. Stuur alles maar op. Ik heb alles netjes opgestuurd, maar nu blijkt dat ik niks vergoed krijg.

ASR Reisverzekering zonder dekking voor reisverbod! Voor een leek is het volstrekt onhelder op welke bepalingen ASR zich baseert dat er geen dekking is voor dit soort voorvallen. Wat mij betreft is het heel klantonvriendelijk dat er alleen wordt verwezen naar wat wel gedekt is, daar er heel veel voorbeelden gegeven worden. Volgens mij gaat het om uitsluitingen en die hebben zij niet genoemd en daardoor voor mensen als ik lijkend dat dit soort unieke zaken wel, redelijkerwijs onder een polis vallen. Zeker ook omdat een andere verzekeraar als Interpolis dit wel onder de polis laat vallen, ook vanwege een veranderend reisadvies vanuit de overheid. Tot slot is het heel triest dat ik dit moet schrijven, het voelt gewoon volstrekt verkeerd onterecht en onfatsoenlijk wat er zo eenvoudig wordt besloten door ASR.

Firma list en bedrog, half nederland besodemieterd met woekerpolissen en ze zijn het nog niet afgeleerd.. Valpartij met de fiets tijdens de vakantie in Duitsland blijkt als het op uitkeren aankomt een zeer moeilijke casus voor ASR. Schadebedrag slechts 700 euro en alle documenten voor handen maar ze blijven draaien en doen richting de tussenpersoon…ik sluit een verzekering af omdat ik geen nawerk wil vanwege een plotselinge gebeurtenis maar bij een ASR verzekering komt daar een portie stress en ergernis bij. Mijdt deze verzekeraar svp want je komt van de regen in de drup

Er zijn twee claims gedaan: de eerste is al snel afgehandeld. De tweede duurt een stuk langer: minstens al 4 weken. Daarnaast heb ik 3 xmet een medewerker van u gesproken: 1e vroeg naar een medisch dossier. de tweede reageerde op mijn klacht daarover en de derde deed dat nog een keer! Die was geheel overtuigd dat iedereen alles (dus ook medische info) mag vragen: de clienten kunnen zelf wel bepalen of ze antwoord geven! Schande!

We hebben tot nu toe nog geen schade of een annulering meegemaakt(en dat willen we graag zo houden) dus daar kunnen we nog niets over zeggen

Het "resultaat" is actief bij mogelijke problemen die na behoren goed opgelost dienen te worden. Meestal komen dan de problemen, vandaar ik eigenlijk nog geen mening kan geven.

tot op heden nog niet nodig gehad. Dus afwerking van schade geen ervaring mee.

Ik had een doorlopende reisverzekering inclusief wintersportdekking. Toen mijn splinternieuwe skis in Oostenrijk werden gestolen en ik alle benodigde papieren had opgestuurd inc proces verbaal kreeg ik niets uitbetaald.Ik was hier heel teleurgesteld over en heb de verzekering opgezegd

Afwachten in hoeverre schades ook vlot zullen worden afgewikkeld, maar gelukkig nog geen beroep op deze verzekering hoeven doen.

Na lang wachten en nog 2collega,s was er contact waar het over ging jammer dat het zo lang moest duren. Heb het idee dat er mensen op de verkeerde plaats zitten.

Voorwaarden kort en goed houden. Laat vooral duidelijk worden wat het niet is.

Bij het afsluiten bij Independer staat bij doorlopende reisverzekering duidelijk vermeld inclusief annuleringsverzekering Op het polisblad van ASR kan ik dat niet terug vinden. Zou u dat voor mij kunnen uitzoeken?

Door ziekte heb ik helaas mijn vakantiereis naar Benidorm af moeten zeggen welke ik als cadeau en verrassing had geboekt voor mijzelf en schoonzusje. Ikzelf was hierbij dus verzekerd voor annulering maar naar later bleek had mijn schoonzusje alleen een doorlopende reisverzekering bij de ING maar niet voor annuleren. Juridisch gezien had ik geen recht op betaling voor haar gedeelte al had ik dit wel betaald. Mijn vakantie en de 702 euro voor haar zou ik dus mis gelopen zijn, ware het niet dat na een aantal gesprekken met de ASR Verzekering afgelopen vrijdag 15 juni en het begrip voor de nare situatie mijnerzijds, zij alsnog uit coulance de hele reissom hebben vergoed en het bedrag vanmorgen 18 juni al op mijn rekening is gestort. Ik vind dit een groot compliment waard voor de ASR die dit zo menselijk, begripvol en ook heel snel en correct ten gunste van mij hebben afgehandeld. Een hele dikke pluiim voor de ASR en ik zal hen zeker zoveel mogelijk aanraden bij mijn vrienden

Ik heb ASR nog nooit nodig gehad, omdat ik nog nooit een schade heb hoeven te melden.

Heb niet ruim van te voren en brief gehad of ik wilde verlengen … Ontving eerst de rekening en toen pas een brief .

Verz.Mij wilde de reisverzekering i.v.m. Frans adres niet honoreren. Adres 'veranderd' in Nl. adres. Men [instanties, bedrijven e.d.] moet wat meer Europees gaan denken en handelen, we hebben uiteindelijk ook één Europeese munt..!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Veel hoger verzekerd annuleringsbedrag, tegen een flink lagere premie! Wij zijn dus dik tevreden.

Ik moets bewijs leveren dat andere partij door zijn verzekering werd uitbetaald

Volgens Independer krijg ik mijn polis van ASR pas als de verzekering ingaat en dat vind ik een beetje aan de late kant. Als je een verzekering afsluit moet men zo snel mogelijk een bevestiging sturen of de polis waar alles instaat zodat je gelijk de bevestiging hebt.

De toekomst zal het leren of het een juiste keuze was. Kan er nu nog geen zinnig woord van zeggen.

op het laatste moment een verzekering afsluiten en in overleg met de dames aan de lijn een goedkoop en duidelijk pakket is mij erg goed bevallen! het is zo goedkoop, en mijn moeder is erg blij dat ik me heb laten verzekeren tijdens verre reizen (en ik ook wel)

Ik heb nog geen ervaring gehad met de maatschappij , maar voor de rest vind ik de prijs van de verzekering redelijk goed.

Het enige minpunt is dat ik wintersportdekking aangevinkt heb en dat dit niet terug te lezen is op de polis. Ik neem aan dat dit toch in orde is! Anders moet ik het bovenstaande allemaal intrekken.

Prima organisatie. Wel een heel pak papieren, waarvan ik meer dan de helft kon weggooien. Ik heb een annuleringsverzekering afgesloten, maar kreeg ook alle informatie mbt de reisverzekering. Eeen beetje zonde van al dat papier

ik heb nog nooit beroep behoeven te doen op de verzekering dus weet ik ook niet hoe de afhandeling door de verzekering zal zijn

Schadeclaim in 2010 moeten indienen vanwege aswolk, waardoor er niet gevlogen werd en ik gedwongen was langer op mijn vakantieadres te verblijven.

Bekende maatschappij met simpele voorwaarden. Daarnaast goede ervaringen.

heb nog niks vernomen van asr , wacht hier nog op

Na het afsluiten van de verzekering heb ik totop heden geen polis en geen contact meer gehad met ASR , dus ik weet niet of ik ook verzekerd ben.

Beroep moeten doen op de annuleringsverzekering, na één telefoontje en het opsturen van de benodigde papieren werd er direct uitbetaald.

Nog geen ervaring met maatschappij. Afsluiten is een maar uitbetalen bij schade is iets heel anders. daar hebben de meeste verzekeraars ONTZETTEND veel moeite mee. Ik w8 dus af. Maar ik hoop ze ook niet nodig te hebben.

prima afhandeling en snelle toezending polis en bescheiden

Heb bij mijn eerste afsluiting niet goed gelezen dat er een aparte afsluiting moest plaats vinden voor de annulering,dus niet goed gelezen en in ruim 40 jaar nog nooit nodig gehad.Tot nu en dus niet goed gekeken dus ook een dure ervaring vliegtickets door opname in ziekenhuis verlopen en niet vergoed gekregen leer voor de volgende keer. Heb nu een annulering erbij afgesloten. Beleefde groeten John Jeurissen

Ik moest mijn vakantie annuleren mdat mijn vriendin uit het buitenland te kennen gaf dat ik niet hoefde te komen omdat ij 'n andere vriend had ontmoet. Ik heb dit gemaild ,maar ik heb nooit 'n reactie gehad van ASR

Per ongeluk hun mail afgevoerd, daar over gebeld zou een nieuwe sturen maar nog niets ontvangen. Dit was ±5 dagen geleden! J.P. van der ploeg.

Helaas moesten wij een reis annuleren door ziekte, dit was totaal geen probleem alles werd snel en prima afgehandeld.

nooit gebruik gemaakt van de verzekering dus verder geen mening

na 2 weken na insturen gegevens bij diefstal nog geen reactie

Verkeerde polis opsturen door ASR, geen rekening gehouden met tussen komst Independer.Uieindelijk opgelost door Independer.Slechte beurt ASR.

Ik ben blij dat ik op mijn verzekering kan vertrouwen, maar ik heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken. Het geeft echter een veilig gevoel.

Snelle afsluiting, heb er nog geen gebruik van hoeven maken. Kan kwaliteit pas echt beoordelen als er aanspraak wordt gedaan.

Bij een annulering kreeg ik snel mijn geld terug, terwijl ik nog maar pas verzekerd was.

ik heb nog geen ervaringen,ik heb nog geen schades gemeld

Tot op heden (28-10-11) nog geen polis ontvangen. Dus buiten deze Mail, geen enkele reactie!

Wegens ziekte kon ik niet op vakantie. Op een zeer plezierige wijze is de schade afgehandeld.

na aangifte schade niets meer vernomen. Zelfs na de betaling van de schade nog onjuiste brieven. Uiteindelijke betaling wel akkoord. Het betrof een annulering van een reis

extra vraag snel dwz dmv terugbelactie goed gedaan

Goede verzekeringsmaatschappij en bij afwikkeling van schade word er vlot uitbetaald.

15 sep. '11 schadeformulier gepost. 16 sep. email bevestiging ontvangst van Independer. 16 sep. bevestiging van maatschappij dat de schadevergoeding zal worden overgemaakt. Zo'n snelle schade-afwikkelijng heb ik in geen 45 jaar meegemaakt. Klasse!

Op de vraag Schade geclaimd in de laatste 12 maanden is nee ingevuld. Laatste gemelde schade was April 2010. Ben bij ASR afgewezen. Bij navraag is bij ASR is de opgegeven periode geen 12 maanden maar 60 maanden. Volgens ASR fout van Independer

voel mij persoonlijk, dus niet anoniem, geholpen. Dat blijkt uit de vraag mij gesteld waarom ik na annuleren opnieuw een doorlopende verzekering wilde. Overigens heb ik nog geen nieuwe polis en zag dat over september een bedrag automatisch was afgeschreven. ??

Heb besloten meer verzekeringen via Independer af te sluiten.Heb in ieder geval een familielid geadviseerd een auto verzekering te nemen bij Independer

doet wat het moet doen! zoals in de aanbieding vermeld wordt is deze overeenkomst ook afgehandeld.

Ik heb op vakantie een ongelukje gehad en de schade via mijn tussenpersoon gemeld bij ASR, binnen 3 dagen had ik het geld op mijn rekening staan. Jammer dat er verder geen communicatie omheen heeft plaatsgevonden maar het gaat tenslotte om het functioneren van de (reis)verzekering en die was in dit geval super

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen