ASR Reisverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (28 reviews)

ASR Verzekeringen Ervaringen

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Drie keuzedekkingen
  • Geen uitsluiting voor gevaarlijke sporten, behalve wintersportwedstrijden
  • Recht op terugkeer naar huis bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van familieleden in de 3e graad of een goede vriend(in)
  • Geneeskundige behandeling van een hond of kat in het buitenland
  • Dekking voor reizen tot 6 maanden!

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij ASR

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

ASR Commercial Dit is de tijd van doen (2019)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de ASR Reisverzekering

ASR Reisverzekering zonder dekking voor reisverbod! Voor een leek is het volstrekt onhelder op welke bepalingen ASR zich baseert dat er geen dekking is voor dit soort voorvallen. Wat mij betreft is het heel klantonvriendelijk dat er alleen wordt verwezen naar wat wel gedekt is, daar er heel veel voorbeelden gegeven worden. Volgens mij gaat het om uitsluitingen en die hebben zij niet genoemd en daardoor voor mensen als ik lijkend dat dit soort unieke zaken wel, redelijkerwijs onder een polis vallen. Zeker ook omdat een andere verzekeraar als Interpolis dit wel onder de polis laat vallen, ook vanwege een veranderend reisadvies vanuit de overheid. Tot slot is het heel triest dat ik dit moet schrijven, het voelt gewoon volstrekt verkeerd onterecht en onfatsoenlijk wat er zo eenvoudig wordt besloten door ASR.
Firma list en bedrog, half nederland besodemieterd met woekerpolissen en ze zijn het nog niet afgeleerd.. Valpartij met de fiets tijdens de vakantie in Duitsland blijkt als het op uitkeren aankomt een zeer moeilijke casus voor ASR. Schadebedrag slechts 700 euro en alle documenten voor handen maar ze blijven draaien en doen richting de tussenpersoon...ik sluit een verzekering af omdat ik geen nawerk wil vanwege een plotselinge gebeurtenis maar bij een ASR verzekering komt daar een portie stress en ergernis bij. Mijdt deze verzekeraar svp want je komt van de regen in de drup
Zeer tevreden over afhandeling schadeclaim en annulering.
Verz.Mij wilde de reisverzekering i.v.m. Frans adres niet honoreren. Adres 'veranderd' in Nl. adres. Men [instanties, bedrijven e.d.] moet wat meer Europees gaan denken en handelen, we hebben uiteindelijk ook één Europeese munt..!
Ik heb nog geen ervaring gehad met de maatschappij , maar voor de rest vind ik de prijs van de verzekering redelijk goed.
Heb verzekering onlangs opgezegd ivm voordeliger om verzekering tezamen met partner te hebben, maar gn klachten over verzekering.
Bekende maatschappij met simpele voorwaarden. Daarnaast goede ervaringen.
Er is niet duidelijk aangegeven waar je naartoe moet als er een schade is. Afsluiten gaat wel heel makkelijk
ik heb nog geen ervaringen,ik heb nog geen schades gemeld
Heb het nog niet hoeven gebruiken gelukkig, maar lijkt me een prima polis
Een maand na de schademelding geen enkele informatie over de status en ook nog geen uitbetaling gezien. Het betreft schade inzake de annulering van een reis
Niet heel duur (ik betaal €66 per jaar) en voor ernstige dingen wel verzekerd. Dekkings bedragen liggen wel overwegend laag. Dagwaarde zal je wel halen, maar nieuwwaarde word lastig. Nog nooit iets geclaimd dus met afhandeling geen ervaring.
Ik heb op vakantie een ongelukje gehad en de schade via mijn tussenpersoon gemeld bij ASR, binnen 3 dagen had ik het geld op mijn rekening staan. Jammer dat er verder geen communicatie omheen heeft plaatsgevonden maar het gaat tenslotte om het functioneren van de (reis)verzekering en die was in dit geval super

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen