ASR Reisverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (93 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Drie keuzedekkingen
  • Geen uitsluiting voor gevaarlijke sporten, behalve wintersportwedstrijden
  • Recht op terugkeer naar huis bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van familieleden in de 3e graad of een goede vriend(in)
  • Geneeskundige behandeling van een hond of kat in het buitenland
  • Dekking voor reizen tot 6 maanden!

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Reisverzekering

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 28 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 28 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 28 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 28 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ASR Reisverzekering is in de Consumentengids van 28 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,3.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

De ASR Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 28 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Reisverzekering

ASR Reisverzekering zonder dekking voor reisverbod! Voor een leek is het volstrekt onhelder op welke bepalingen ASR zich baseert dat er geen dekking is voor dit soort voorvallen. Wat mij betreft is het heel klantonvriendelijk dat er alleen wordt verwezen naar wat wel gedekt is, daar er heel veel voorbeelden gegeven worden. Volgens mij gaat het om uitsluitingen en die hebben zij niet genoemd en daardoor voor mensen als ik lijkend dat dit soort unieke zaken wel, redelijkerwijs onder een polis vallen. Zeker ook omdat een andere verzekeraar als Interpolis dit wel onder de polis laat vallen, ook vanwege een veranderend reisadvies vanuit de overheid. Tot slot is het heel triest dat ik dit moet schrijven, het voelt gewoon volstrekt verkeerd onterecht en onfatsoenlijk wat er zo eenvoudig wordt besloten door ASR.

Firma list en bedrog, half nederland besodemieterd met woekerpolissen en ze zijn het nog niet afgeleerd..Valpartij met de fiets tijdens de vakantie in Duitsland blijkt als het op uitkeren aankomt een zeer moeilijke casus voor ASR. Schadebedrag slechts 700 euro en alle documenten voor handen maar ze blijven draaien en doen richting de tussenpersoon…ik sluit een verzekering af omdat ik geen nawerk wil vanwege een plotselinge gebeurtenis maar bij een ASR verzekering komt daar een portie stress en ergernis bij.Mijdt deze verzekeraar svp want je komt van de regen in de drup

Er zijn twee claims gedaan: de eerste is al snel afgehandeld. De tweede duurt een stuk langer: minstens al 4 weken. Daarnaast heb ik 3 xmet een medewerker van u gesproken: 1e vroeg naar een medisch dossier. de tweede reageerde op mijn klacht daarover en de derde deed dat nog een keer! Die was geheel overtuigd dat iedereen alles (dus ook medische info) mag vragen: de clienten kunnen zelf wel bepalen of ze antwoord geven! Schande!

We hebben tot nu toe nog geen schade of een annulering meegemaakt(en dat willen we graag zo houden) dus daar kunnen we nog niets over zeggen

Het "resultaat" is actief bij mogelijke problemen die na behoren goed opgelost dienen te worden. Meestal komen dan de problemen, vandaar ik eigenlijk nog geen mening kan geven.

ASR diende mij te wijzen op de gevolgen van het automatisch verlegen, dit is niet gebeurd. Heel erg slordig en vooral vervelend, want het kost gewoon geld!

tot op heden nog niet nodig gehad. Dus afwerking van schade geen ervaring mee.

Geen polis noch voorwaarden ontvangen, kan derhalve niet positief oordelen over deze verzekering.

Een paar maanden geleden afgesloten en ontving de polis vrij snel thuis.

Ik had een doorlopende reisverzekering inclusief wintersportdekking. Toen mijn splinternieuwe skis in Oostenrijk werden gestolen en ik alle benodigde papieren had opgestuurd inc proces verbaal kreeg ik niets uitbetaald.Ik was hier heel teleurgesteld over en heb de verzekering opgezegd

Eenvoudig een overzicht van verzekeringen op te vragen. Vervolgens snel de verzekering geregeld.

Ook telefonische communicatie verliep helemaal goed en zeer plezierig.

Afwachten in hoeverre schades ook vlot zullen worden afgewikkeld, maar gelukkig nog geen beroep op deze verzekering hoeven doen.

werken ontzettend langs elkaar heen, Independer als tussenpersoon werkt verstorend

Na lang wachten en nog 2collega,s was er contact waar het over ging jammer dat het zo lang moest duren. Heb het idee dat er mensen op de verkeerde plaats zitten.

Als je op korte termijn een doorlopende verzekering afsluit, is het wel prettig een alarmnummer te krijgen voor het geval je hulp onderweg nodig hebt van je verzekering. Dit ontbrak en daarvoor moet je dan speciaal weer bellen. Kort overzicht van de dekking zou ook inzichtelijk moeten zijn (tot welk bedrag bagage, eigen risico welk bedrag etc.) Verder tot zover alles prima.

Voorwaarden kort en goed houden. Laat vooral duidelijk worden wat het niet is.

Bij het afsluiten bij Independer staat bij doorlopende reisverzekering duidelijk vermeld inclusief annuleringsverzekering Op het polisblad van ASR kan ik dat niet terug vinden. Zou u dat voor mij kunnen uitzoeken?

Snel een doorlopend verzekering afgesloten die ik gelijk nodig had ivm vakantie Snel en gemakkelijk afgesloten via internet In principe was het direct accoord mijn aanvraag

Door ziekte heb ik helaas mijn vakantiereis naar Benidorm af moeten zeggen welke ik als cadeau en verrassing had geboekt voor mijzelf en schoonzusje. Ikzelf was hierbij dus verzekerd voor annulering maar naar later bleek had mijn schoonzusje alleen een doorlopende reisverzekering bij de ING maar niet voor annuleren. Juridisch gezien had ik geen recht op betaling voor haar gedeelte al had ik dit wel betaald. Mijn vakantie en de 702 euro voor haar zou ik dus mis gelopen zijn, ware het niet dat na een aantal gesprekken met de ASR Verzekering afgelopen vrijdag 15 juni en het begrip voor de nare situatie mijnerzijds, zij alsnog uit coulance de hele reissom hebben vergoed en het bedrag vanmorgen 18 juni al op mijn rekening is gestort. Ik vind dit een groot compliment waard voor de ASR die dit zo menselijk, begripvol en ook heel snel en correct ten gunste van mij hebben afgehandeld. Een hele dikke pluiim voor de ASR en ik zal hen zeker zoveel mogelijk aanraden bij mijn vrienden

Nette verzekering, met voldoende dekking. Ook qua communicatie alles netjes op orde.

Zeer tevreden over afhandeling schadeclaim en annulering.

Ik heb ASR nog nooit nodig gehad, omdat ik nog nooit een schade heb hoeven te melden.

Heb niet ruim van te voren en brief gehad of ik wilde verlengen … Ontving eerst de rekening en toen pas een brief .

scheelt stukken met mijn vorige verzekering de vergelijkingssite is heel makkelijk

Verz.Mij wilde de reisverzekering i.v.m. Frans adres niet honoreren. Adres 'veranderd' in Nl. adres. Men [instanties, bedrijven e.d.] moet wat meer Europees gaan denken en handelen, we hebben uiteindelijk ook één Europeese munt..!

Sinds een aantal jaar heb ik deze reisverzekering. Nooit aanspraak op moeten doen, maar de prijs is goed en de dekking ook.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Veel hoger verzekerd annuleringsbedrag, tegen een flink lagere premie! Wij zijn dus dik tevreden.

Ik moets bewijs leveren dat andere partij door zijn verzekering werd uitbetaald

Ik heb 2 weken geleden een reisverzekering bij ASR afgesloten. De verzekering is akkoord, maar ik wacht al 2 weken op definitieve goedkeuring. Dat is wel erg lang en staat in groot contrast tot de snelheid en het gemak van het afsluiten van de verzekering.

Volgens Independer krijg ik mijn polis van ASR pas als de verzekering ingaat en dat vind ik een beetje aan de late kant. Als je een verzekering afsluit moet men zo snel mogelijk een bevestiging sturen of de polis waar alles instaat zodat je gelijk de bevestiging hebt.

De toekomst zal het leren of het een juiste keuze was. Kan er nu nog geen zinnig woord van zeggen.

op het laatste moment een verzekering afsluiten en in overleg met de dames aan de lijn een goedkoop en duidelijk pakket is mij erg goed bevallen! het is zo goedkoop, en mijn moeder is erg blij dat ik me heb laten verzekeren tijdens verre reizen (en ik ook wel)

Tijdens afsluiten vorig jaar was ASR de voordeligste.

Voor de tweede keer op rij een te hoog premiebedrag (ASR) gedeclareerd (zonder rekening te houden met Independer condities.

Ik heb nog geen ervaring gehad met de maatschappij , maar voor de rest vind ik de prijs van de verzekering redelijk goed.

Heb verschillende producten via Independer gezocht en afgesloten dus zult zeker in de toekomst dezelfde doen want de resultaat spreekt voor zichzelf. Bedankt!!!

Heb lang moeten wachten voordat de polis op is gestuurd. Ik vind het verzekeringspasje beneden de maat.

Het enige minpunt is dat ik wintersportdekking aangevinkt heb en dat dit niet terug te lezen is op de polis. Ik neem aan dat dit toch in orde is! Anders moet ik het bovenstaande allemaal intrekken.

Prima organisatie. Wel een heel pak papieren, waarvan ik meer dan de helft kon weggooien. Ik heb een annuleringsverzekering afgesloten, maar kreeg ook alle informatie mbt de reisverzekering. Eeen beetje zonde van al dat papier

Ik heb inderdaad een doorlopende reisverzekering afgesloten en dat is allemaal prima verlopen, omdat ik er nog geen gebruik van heb hoeven maken kan ik u dus ook niet zeggen wat de kwaliteit ervan is

ik heb nog nooit beroep behoeven te doen op de verzekering dus weet ik ook niet hoe de afhandeling door de verzekering zal zijn

Alhoewel de communicatie over de voortgang uitblijft, is het resultaat zeer positief vanwege snelle en volledige vergoeding van de geleden schade.

Schadeclaim in 2010 moeten indienen vanwege aswolk, waardoor er niet gevlogen werd en ik gedwongen was langer op mijn vakantieadres te verblijven.

Heb verzekering onlangs opgezegd ivm voordeliger om verzekering tezamen met partner te hebben, maar gn klachten over verzekering.

voordeelpakket ad € 9,05 wat is voordeel hiervan ? daarnaast € 5,32 per maand voor reis en anuleringsverzekering, is okë

Mijne eerste indruk is positief maar ik heb verder nog geen contact gehad met de maatschappij.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen ´n paar minuten af kunnen sluiten. Echter, na 2 weken nog geen formele bevestiging van ASR ontvangen.

Reeds een paar jaar een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Gelukkig nog niet nodig gehad voor schade. Tot op heden tevreden wanneer ik contact zoekt. Snel antwoord en communicatie over de oplossing

Koos ASR door dekkings-prijsvergelijking. Kende ze verder niet. Als ik ooit een schade moet melden dan kom ik er pas achter wat ik aan ze heb. Enkele zaken die ik na het afsluiten in de media zag roepen in dat kader wel wat twijfels op. Misschien switch ik nog wel naar een wat duurdere, maar correct bekendstaande maatschappij.

Automatische afschrijving van premie door ASR is problematisch gebleken en het is onbekend of dit in de toekomst wel zal werken vanwege uitblijven van berichtgeving hierover na telefonisch ingediende klacht bij Independer.

Reisverzekering bij ASR afgesloten, maar tijdens de afsluitprocedure bleken de polisvoorwaarden niet vooraf beschikbaar te zijn. Achteraf bleken de polisvoorwaarden slechter dan in de samenvatting werd gepresenteerd.

Bekende maatschappij met simpele voorwaarden. Daarnaast goede ervaringen.

heb nog niks vernomen van asr , wacht hier nog op

Na het afsluiten van de verzekering heb ik totop heden geen polis en geen contact meer gehad met ASR , dus ik weet niet of ik ook verzekerd ben.

Beroep moeten doen op de annuleringsverzekering, na één telefoontje en het opsturen van de benodigde papieren werd er direct uitbetaald.

Nog geen ervaring met maatschappij. Afsluiten is een maar uitbetalen bij schade is iets heel anders. daar hebben de meeste verzekeraars ONTZETTEND veel moeite mee. Ik w8 dus af. Maar ik hoop ze ook niet nodig te hebben.

prima afhandeling en snelle toezending polis en bescheiden

Heb bij mijn eerste afsluiting niet goed gelezen dat er een aparte afsluiting moest plaats vinden voor de annulering,dus niet goed gelezen en in ruim 40 jaar nog nooit nodig gehad.Tot nu en dus niet goed gekeken dus ook een dure ervaring vliegtickets door opname in ziekenhuis verlopen en niet vergoed gekregen leer voor de volgende keer. Heb nu een annulering erbij afgesloten. Beleefde groeten John Jeurissen

Ik kan de kwaliteit nog niet beoordelen omdat ik nog geen schade-claim's heb ingediend.

Ik moest mijn vakantie annuleren mdat mijn vriendin uit het buitenland te kennen gaf dat ik niet hoefde te komen omdat ij 'n andere vriend had ontmoet. Ik heb dit gemaild ,maar ik heb nooit 'n reactie gehad van ASR

Per ongeluk hun mail afgevoerd, daar over gebeld zou een nieuwe sturen maar nog niets ontvangen. Dit was ±5 dagen geleden! J.P. van der ploeg.

Helaas moesten wij een reis annuleren door ziekte, dit was totaal geen probleem alles werd snel en prima afgehandeld.

nooit gebruik gemaakt van de verzekering dus verder geen mening

na 2 weken na insturen gegevens bij diefstal nog geen reactie

Verkeerde polis opsturen door ASR, geen rekening gehouden met tussen komst Independer.Uieindelijk opgelost door Independer.Slechte beurt ASR.

ASR heeft in 2010 en 2011 schade moeten uitkeren en heeft dit tot volle tevredenheid gedaan. ASR heeft in 2010 uitstekend meegedacht om tot een oplossing te komen.

Ik ben blij dat ik op mijn verzekering kan vertrouwen, maar ik heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken. Het geeft echter een veilig gevoel.

Snelle afsluiting, heb er nog geen gebruik van hoeven maken. Kan kwaliteit pas echt beoordelen als er aanspraak wordt gedaan.

Bij een annulering kreeg ik snel mijn geld terug, terwijl ik nog maar pas verzekerd was.

afhandeling nogal wantrouwend i.v.m. missen van aangifte omdat we thuis ontdekte dat de camera weg was. moest alsnog in eerste instantie aangifte doen in luxemburg waar het gebeurd moet zijn met tanken, Krijg je uiteindelijk het voordeel van de twijfel en word er uitbetaald !! met de nadruk dat ze eigenlijk om die reden niet hoeven uit te betalen stelde ons wel teleur.

Er is niet duidelijk aangegeven waar je naartoe moet als er een schade is. Afsluiten gaat wel heel makkelijk

ik heb nog geen ervaringen,ik heb nog geen schades gemeld

Heb het nog niet hoeven gebruiken gelukkig, maar lijkt me een prima polis

Alles snel en netjes geregeld. Gelukkig nog niet nodig gehad, dus over de verdere dienstverlening kan ik niets zeggen.

Tot op heden (28-10-11) nog geen polis ontvangen. Dus buiten deze Mail, geen enkele reactie!

veel papierwerk voor alleen een reis-annuleringsverzekering

Wegens ziekte kon ik niet op vakantie. Op een zeer plezierige wijze is de schade afgehandeld.

na aangifte schade niets meer vernomen. Zelfs na de betaling van de schade nog onjuiste brieven. Uiteindelijke betaling wel akkoord. Het betrof een annulering van een reis

Een maand na de schademelding geen enkele informatie over de status en ook nog geen uitbetaling gezien. Het betreft schade inzake de annulering van een reis

extra vraag snel dwz dmv terugbelactie goed gedaan

Goede verzekeringsmaatschappij en bij afwikkeling van schade word er vlot uitbetaald.

Een relatief lage premie voor een adequaat pakket. Nog geen schade hoeven claimen en derhalve nog geen ervaring met omgaan en afwikkeling van schade.

15 sep. '11 schadeformulier gepost. 16 sep. email bevestiging ontvangst van Independer. 16 sep. bevestiging van maatschappij dat de schadevergoeding zal worden overgemaakt. Zo'n snelle schade-afwikkelijng heb ik in geen 45 jaar meegemaakt. Klasse!

Op de vraag Schade geclaimd in de laatste 12 maanden is nee ingevuld. Laatste gemelde schade was April 2010. Ben bij ASR afgewezen. Bij navraag is bij ASR is de opgegeven periode geen 12 maanden maar 60 maanden. Volgens ASR fout van Independer

Via Independer mijn doorlopende reisverzekering afgesloten. Makkelijk, overzichtelijk en een goede prijs.

voel mij persoonlijk, dus niet anoniem, geholpen. Dat blijkt uit de vraag mij gesteld waarom ik na annuleren opnieuw een doorlopende verzekering wilde. Overigens heb ik nog geen nieuwe polis en zag dat over september een bedrag automatisch was afgeschreven. ??

Helaas moesten we door omstandigheden een vakantie annuleren. Hier werd goed mee omgegaan door Fortis/ASR en nadat we bewijzen hadden overlegd werd het geld direct teruggestort.

Heb besloten meer verzekeringen via Independer af te sluiten.Heb in ieder geval een familielid geadviseerd een auto verzekering te nemen bij Independer

Klantenservice kon niet zien of mijn verzekering geaccepteerd was "waarschijnlijk wel" en gaf mij verkeerd nr van alarmcentrale, namelijk die van ANWB ipv SOS. Verder is de verzekering niet in mijn bestaande pakket terecht gekomen, maar in los pakket.

doet wat het moet doen! zoals in de aanbieding vermeld wordt is deze overeenkomst ook afgehandeld.

Niet heel duur (ik betaal €66 per jaar) en voor ernstige dingen wel verzekerd. Dekkings bedragen liggen wel overwegend laag. Dagwaarde zal je wel halen, maar nieuwwaarde word lastig. Nog nooit iets geclaimd dus met afhandeling geen ervaring.

Ik heb op vakantie een ongelukje gehad en de schade via mijn tussenpersoon gemeld bij ASR, binnen 3 dagen had ik het geld op mijn rekening staan. Jammer dat er verder geen communicatie omheen heeft plaatsgevonden maar het gaat tenslotte om het functioneren van de (reis)verzekering en die was in dit geval super

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen