Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze kapitaalverzekering:

  • U weet precies hoeveel u opbouwt
  • U stemt de verzekering af op uw persoonlijke situatie
  • Gegarandeerd bedrag op de einddatum

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering

De Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

De Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Koopsommen’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Kapitaalverzekering

NN is een meester in: het maken van fout op fout, dit niet adequaat oplossen en ook nog eens de klant niet informeren. Dagelijks hang ik aan de telefoon om te vragen hoe het er mee staat. De medewerkers hebben mijn verzoek tot uitbetaling in eerste instantie onterecht geannuleerd, belangrijke correspondentie naar een niet bestaand huisnummer gestuurd en toen het bedrag eindelijk werd overgemaakt, presenteerden ze het om het naar een compleet onbekend rekeningnummer over te maken. En dat terwijl ze alle juiste gegevens van mij in 3-voud hebben. Inmiddels ben ik dagelijks aan het bellen om te vragen wanneer het bedrag alsnog naar het juiste nummer wordt overgemaakt. Ik heb altijd keurig op tijd heb mijn premies betaald en nu moet ik door hun foutentsunami al maanden bedelen om het bedrag waar ik recht op heb (naar het juiste nummer) opnieuw uit te laten keren. Wat een drama die club!

1 woord WAARDELOOS keer op keer andere informatie over de uitkering 3 medewerkers gesproken en iedereen geeft andere informatie over de verwerkingstijd dag dat de stukken zijn binnengekomen de uitkering etc…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen