Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (16 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Zowel gezinsleden als huisdieren verzekerd
  • Eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke wensen en gezinssituatie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

verschrikkelijke arrogante verzekeraar met een nutteloze aansprakelijkheidsverzekering. Helaas wordt mijn onderbuikgevoel weer bewaarheid, ik betaal al decennia lang netjes premie, ik heb zover ik kan nagaan nog nooit een beroep gedaan op mijn WA verzekering. Nu heb ik een schadegeval en worden de kleine lettertjes weer uit de kast gehaald.

Goed en vakkundig geholpen. Alle afspraken vlot en netjes nagekomen.

Wij willen hier mensen waarschuiven die een Aansprakelijkheid verzekering bij nationale Nederlanden willen afsluiten. U moet weten dat u nooit verzekerd bent daar! Wij hebben al een slechte ervaringen mee. Nadat de polis geaccepteerd is brengen ze de aanpassingen in de polis. Ze veranderen de activiteiten van je bedrijf zonder dat met je over te leggen! Als je een schade hebt dan blijkt het dat de polis die je al geaccepteerd had is anders dan de polis die zij laten je als bewijs zien! Dus verzekerd zijn bij Nationale Nederlanden betekent geen verzekering hebben!

De nationale nederlanden heeft het file probleem weten te oplossen in Nederland!!!! Als jezelf niet verzekerd ben bij de NN. Als je in het verleden wat problemen hebt gehad of een operatie hebt ondergaan en je wordt na jaren aangereden door toedoen van iemand anders dan wordt dit tot wel 8 jaar nagetrokken en alles wordt tegen je gebruikt. Volgens de NN mag je geen auto meer rijden als je een operatie hebt gehad en mag je niet meer in het het verkeer deelnemen als je door hun klant word aangereden. Dit is ons op 27-06-2014 overkomen, toen is mijn man aangereden met circa 80 km per uur, er is iemand achterop geknald bij hem toen hij bijna stil stond voor een rotonde. Sinds deze tijd zijn verschillende mensen met onze zaak bezig geweest maar inmiddels onslagen of opzij gezet. Maar nu wordt onze zaak door een bedrijfarts beoordeelt die totaal niet weet waar hij het over heeft , deze zaak is te complex voor hem en daarom wordt er vanalles bij verzonenn wat tegen ons werkt waarvan niks in het medisch dossier te vinden is. (deze man wil een goed voetje halen bij de NN. Inmiddels is mijn man na het ongeluk aan zijn nek geopereerd waar een titanium plaat was gebroken door het ongeluk en ook zijn er later twee hernia`s verwijdert zijn en alles is vastgezet met schroeven en platen, dit alles door het ongeluk. Wij zijn ondernemer en waren net weer bezig met een gezond bedrijf op te bouwen met goede resultaten tot 27-06-2014 toen mijn man werd aangereden. Ik kan nog nog verder gaan maar dan word het meer een boek als een klacht. Heeft iemand dit ook meegemaakt of is er iemand die kan helpen ? Wij zitten nu in een vreselijke situatie.

Gelukkig zijn er mensen die schade uitgekeerd krijgen over wat tientjes tot een paar duizend € . Wedden dat iedereen anders gaat praten en schrijven wanneer diezelfde schade over de inmiddels tonnen heen loopt ? Nationale Nederlanden laat met schone schijn lage bedragen uit te betalen de mooie kant van het bedrijf /gezicht zien !!! van hun zogenaamde goede houding ten opzichte van de klant . Mensen , mensen goed geholpen , maar toch naief zo goedgelovig te zijn .

Dit is de eerste keer dat ik schade geclaimd heb bij een aansprakelijkheidsverzekering. Ik ben uitermate tevreden over hoe Nationale Nederlanden mijn claim heeft behandeld. Het proces is goed doorgevoerd binnen de organisatie. Ook de andere partij is uitermate tevreden. Altijd prettig in een situatie waar er sprake van schade.

Bij een schade waar ik mijn aansprakelijkheids verzekering moest aan spreken bleek dat ik 100 euro eigen risco had, ja wie leest de kleine lettertjes ik helaas niet, en daarbij moest ik alles zelf regelen terwijl op dat moment ook nog ziek was. Dat vind ik geen service en daar heb ik geen verzekring voor nodig als ik nog alles zelf meot doen, en ja dat eigen risco dat vind ik echt niet kunnen.

ivm een valpartij met de fiets, met als gevolg 2 beschadigde kniën en een defecte broek welke niet onder de verz.toch vergoed (laatste schade claim van mijn kant dateerd uit 1965)Nogmaals Hr. dank

Dank voor de snelle en correcte afhandeling van mijn avp schade.

Onze kleindochter lunchte bij ons. Zij had haar mobiele telefoon op het tafelkleed gelegd. Toen, na de lunch, het tafelkleed van de tafel werd gehaald, viel helaas ook haar telefoon op de grond. Wij hebben, op zondag, direct een schadeformulier via internet ingevuld. Er werd op maandag direct contact met ons opgenomen en om 17.00 uur de zelfde avond werd al medegedeeld welk bedrag werd vergoed. De verdere afhandeling verliep op een identieke voortvarende manier. Alle hulde voor de behandelaar.

Mijn ervaring was dat de medewerker op al mijn vragen kon een antwoord geven,luisterde naar mijn probleem en mij geholpen tot goede oplossing voor wederzijdse partij.

Mijn ervaring was erg possitief. Mijn zoon had een gloednieuwe Dr Dree koptelefoon, die hij van zijn verjaardagsgeld en zakgeld had gekocht van € 199,00. Toen hij thuis kwam was onze hond zo enthousiast dat ze tegen hem opsprong en toen de hond weer naar beneden sprong trok ze met haar poot de koptelefoon van zijn hoofd. Deze viel met een klap op de grond totaal aan stukken. Ik had een WA verzekering en dacht, nou misschien valt het daar onder. Ik ben in de telefoon geklommen en kreeg een zeer aardige mevrouw aan de lijn. Vertelde haar wat er gebeurt was en ze begreep het probleem, ging even in overleg met iemand. Kwam terug aan de telefoon en vertelde me, tot mijn verbazing, dat we de koptelefoon vergoed zouden krijgen. Het geld staat binnen 2 dagen op uw rekening. Ik neem aan dat dat ermee te maken heeft, dat wij pas 1 keer eerder een claim via de WA hadden gedaan. Ik wil in iedergeval NN bedanken voor deze betaling. En mijn zoon is dolblij.

Mijn hond had gegraven in carpet van mijn buren ,deze carpet was echt een ramp . Na 1 telefoontje Nationale nederlanden , werd er meteen geantwoord maak u geen zorgen en laat u buurman ons opbellen . Mijn buurman heeft toen getelefooneerd ,en hij kreeg binnen een 1 week zijn geld voor het nieuwe carpet op zijn rekening . Prima service dus .

Naar aanleiding van de schade die ik helaas verricht had aan de laptop van mijn zus had ik contact opgenomen met mijn aansprakelijkheidsverzekering. De beste collega heeft me snel en efficient geholpen, voor ik het wist stond het bedrag dat ik betaald heb voor de reparatie op mijn rekening. Nationale Nederlanden TOP!

Ik heb kort geleden gebeld voor informatie omdat ik mijn dochter haar iphone had laten vallen. Ik was verrast toen ik hoorde dat het gedeeltelijk werd vergoed om dat het weer een onvoorziene uitgave voor mij zou zijn. De medewerkster heeft de tijd voor mij genomen en het één en ander uitgelegd ook toonde zij medeleven wat ik heel mooi vond.

Al jaren heb ik mijn aansprakelijkheidsverzekering bij nationale nederlanden lopen. Ik betaal geloof ik zo’n 5,00 euro per kwartaal, wat echt geen geld is. En ook al ben ik door de jaren heen van een kamer naar appartement verhuisd, de kosten zijn altijd even laag gebleven.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen