Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De aansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:
  • Zowel gezinsleden als huisdieren verzekerd
  • Eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke wensen en gezinssituatie

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze aansprakelijkheidsverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering met andere aansprakelijkheidsverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering Ervaringen InShared Aansprakelijkheidsverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Goed en vakkundig geholpen. Alle afspraken vlot en netjes nagekomen. Snel, makkelijk en goedkoop. Voor de rest is het nog afwachten
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Voorwaarden Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

Producteigenschappen
Verzekerd bedrag Het volgende verzekerde bedrag is mogelijk: €1.000.000,-.
Dekkingsgebied De verzekering is van kracht in de gehele wereld.
Eigen risico algemeen Het standaard eigen risico is €0,-.
Eigen risico kinderen Voor aansprakelijkheid bij schade door kinderen op de polis geldt geen eigen risico.
Eigen risico dieren Voor aansprakelijkheid bij schade door dieren van verzekerde geldt geen eigen risico.
Kinderen & dieren
Bijbaan kinderen Ja, kinderen zijn verzekerd indien zij tijdens vakantie of vrije tijd werkzaamheden voor anderen dan de verzekerden verrichten (bijbaan).
Huisdieren Ja, aansprakelijkheid voor schade door (huis)dieren van verzekerde(n) is gedekt.
Dekking algemeen
Vrijwilligerswerk Ja, verzekerden hebben dekking bij het uitoefenen van onbetaald vrijwilligerswerk.
Betaald klussen Nee, aansprakelijkheid voor schade tijdens betaald klussen kan niet worden meeverzekerd.
Schadeverhaal Ja, de kosten van rechtshulp worden vergoed.
Vriendendienst Ja, aansprakelijkheid bij vriendendienst is gedekt tot maximaal €12.500,-.
Dekking onroerende zaak
Niet bewoonde woning Ja, aansprakelijkheid met betrekking tot nog niet/niet meer bewoonde woning is gedekt, tot maximaal 24 maanden na verlaten of verkrijgen van de woning.
Verhuur/exploitatie Nee, aansprakelijkheid in verband met exploitatie/verhuur van onroerende zaken is niet gedekt.
Opzicht
Opzicht algemeen Aansprakelijkheid voor schade aan zaken die een verzekerde of iemand namens hem onrechtmatig onder zich heeft is niet gedekt, tenzij het een verzekerde van jonger dan 14 jaar betreft.
Opzicht Aansprakelijkheid voor schade aan zaken die de verzekerde onder zich heeft, anders dan die specifiek genoemd worden in de voorwaarden, is gedekt tot maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Deze algemene productinformatie is indicatief. Zeker.com is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud. Meer informatie…

Onafhankelijke beoordelingen van aansprakelijkheidsverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze aansprakelijkheidsverzekering:

Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 March 2019 door beoordeeld met een 7,3.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2016 door beoordeeld met een 7,5.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2014 door beoordeeld met een 7,5.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2014 door beoordeeld met een 7,4.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 January 2013 door beoordeeld met een 8,1.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 January 2013 door beoordeeld met een 8,0.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 7,9.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 September 2010 door beoordeeld met een 7,9.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2009 door beoordeeld met een 7,7.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 May 2011 door MetrixLab benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(15 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden

uit Nieuw-lekkerland zegt op 5 June 2019:

Goed en vakkundig geholpen.
Alle afspraken vlot en netjes nagekomen.

uit Hoge hexel zegt op 18 December 2015:

Wij willen hier mensen waarschuiven die een Aansprakelijkheid verzekering bij nationale Nederlanden willen afsluiten. U moet weten dat u nooit verzekerd bent daar! Wij hebben al een slechte ervaringen mee. Nadat de polis geaccepteerd is brengen ze de aanpassingen in de polis. Ze veranderen de activiteiten van je bedrijf zonder dat met je over te leggen! Als je een schade hebt dan blijkt het dat de polis die je al geaccepteerd had is anders dan de polis die zij laten je als bewijs zien!
Dus verzekerd zijn bij Nationale Nederlanden betekent geen verzekering hebben!

zegt op 8 January 2014:

Dit is de eerste keer dat ik schade geclaimd heb bij een aansprakelijkheidsverzekering. Ik ben uitermate tevreden over hoe Nationale Nederlanden mijn claim heeft behandeld. Het proces is goed doorgevoerd binnen de organisatie. Ook de andere partij is uitermate tevreden. Altijd prettig in een situatie waar er sprake van schade.

zegt op 12 November 2013:

Bij een schade waar ik mijn aansprakelijkheids verzekering moest aan spreken bleek dat ik 100 euro eigen risco had, ja wie leest de kleine lettertjes ik helaas niet, en daarbij moest ik alles zelf regelen terwijl op dat moment ook nog ziek was. Dat vind ik geen service en daar heb ik geen verzekring voor nodig als ik nog alles zelf meot doen, en ja dat eigen risco dat vind ik echt niet kunnen.

zegt op 2 May 2013:

ivm een valpartij met de fiets, met als gevolg 2 beschadigde kniën en een defecte broek welke niet onder de verz.toch vergoed (laatste schade claim van mijn kant dateerd uit 1965)Nogmaals Hr. dank

zegt op 18 April 2013:

Dank voor de snelle en correcte afhandeling van mijn avp schade.

zegt op 9 April 2013:

Onze kleindochter lunchte bij ons. Zij had haar mobiele telefoon op het tafelkleed gelegd. Toen, na de lunch, het tafelkleed van de tafel werd gehaald, viel helaas ook haar telefoon op de grond.
Wij hebben, op zondag, direct een schadeformulier via internet ingevuld. Er werd op maandag direct contact met ons opgenomen en om 17.00 uur de zelfde avond werd al medegedeeld welk bedrag werd vergoed. De verdere afhandeling verliep op een identieke voortvarende manier. Alle hulde voor de behandelaar.

zegt op 2 April 2013:

Mijn ervaring was dat de medewerker op al mijn vragen kon een antwoord geven,luisterde naar mijn probleem en mij geholpen tot goede oplossing voor wederzijdse partij.

zegt op 28 March 2013:

Mijn ervaring was erg possitief. Mijn zoon had een gloednieuwe Dr Dree koptelefoon, die hij van zijn verjaardagsgeld en zakgeld had gekocht van € 199,00. Toen hij thuis kwam was onze hond zo enthousiast dat ze tegen hem opsprong en toen de hond weer naar beneden sprong trok ze met haar poot de koptelefoon van zijn hoofd. Deze viel met een klap op de grond totaal aan stukken. Ik had een WA verzekering en dacht, nou misschien valt het daar onder. Ik ben in de telefoon geklommen en kreeg een zeer aardige mevrouw aan de lijn. Vertelde haar wat er gebeurt was en ze begreep het probleem, ging even in overleg met iemand. Kwam terug aan de telefoon en vertelde me, tot mijn verbazing, dat we de koptelefoon vergoed zouden krijgen. Het geld staat binnen 2 dagen op uw rekening. Ik neem aan dat dat ermee te maken heeft, dat wij pas 1 keer eerder een claim via de WA hadden gedaan. Ik wil in iedergeval NN bedanken voor deze betaling. En mijn zoon is dolblij.

zegt op 5 March 2013:

Mijn hond had gegraven in carpet van mijn buren ,deze carpet was echt een ramp .
Na 1 telefoontje Nationale nederlanden , werd er meteen geantwoord maak u geen zorgen en laat u buurman ons opbellen .
Mijn buurman heeft toen getelefooneerd ,en hij kreeg binnen een 1 week zijn geld voor het nieuwe carpet op zijn rekening .

Prima service dus .

zegt op 13 February 2013:

Naar aanleiding van de schade die ik helaas verricht had aan de laptop van mijn zus had ik contact opgenomen met mijn aansprakelijkheidsverzekering.

De beste collega heeft me snel en efficient geholpen, voor ik het wist stond het bedrag dat ik betaald heb voor de reparatie op mijn rekening. Nationale Nederlanden TOP!

zegt op 16 January 2013:

Ik heb kort geleden gebeld voor informatie omdat ik mijn dochter haar iphone had laten vallen. Ik was verrast toen ik hoorde dat het gedeeltelijk werd vergoed om dat het weer een onvoorziene uitgave voor mij zou zijn. De medewerkster heeft de tijd voor mij genomen en het één en ander uitgelegd ook toonde zij medeleven wat ik heel mooi vond.

zegt op 9 September 2010:

Al jaren heb ik mijn aansprakelijkheidsverzekering bij nationale nederlanden lopen. Ik betaal geloof ik zo'n 5,00 euro per kwartaal, wat echt geen geld is. En ook al ben ik door de jaren heen van een kamer naar appartement verhuisd, de kosten zijn altijd even laag gebleven.

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering niet aanbevelen

uit Vlaardingen zegt op 7 October 2015:

De nationale nederlanden heeft het file probleem weten te oplossen in Nederland!!!!
Als jezelf niet verzekerd ben bij de NN.
Als je in het verleden wat problemen hebt gehad of een operatie hebt ondergaan en je wordt na jaren aangereden door toedoen van iemand anders dan wordt dit tot wel 8 jaar nagetrokken en alles wordt tegen je gebruikt.
Volgens de NN mag je geen auto meer rijden als je een operatie hebt gehad en mag je niet meer in het het verkeer deelnemen als je door hun klant word aangereden.
Dit is ons op 27-06-2014 overkomen, toen is mijn man aangereden met circa 80 km per uur, er is iemand achterop geknald bij hem toen hij bijna stil stond voor een rotonde.
Sinds deze tijd zijn verschillende mensen met onze zaak bezig geweest maar inmiddels onslagen of opzij gezet.
Maar nu wordt onze zaak door een bedrijfarts beoordeelt die totaal niet weet waar hij het over heeft , deze zaak is te complex voor hem en daarom wordt er vanalles bij verzonenn wat tegen ons werkt waarvan niks in het medisch dossier te vinden is. (deze man wil een goed voetje halen bij de NN.
Inmiddels is mijn man na het ongeluk aan zijn nek geopereerd waar een titanium plaat was gebroken door het ongeluk en ook zijn er later twee hernia`s verwijdert zijn en alles is vastgezet met schroeven en platen, dit alles door het ongeluk.
Wij zijn ondernemer en waren net weer bezig met een gezond bedrijf op te bouwen met goede resultaten tot 27-06-2014 toen mijn man werd aangereden.
Ik kan nog nog verder gaan maar dan word het meer een boek als een klacht.

Heeft iemand dit ook meegemaakt of is er iemand die kan helpen ?
Wij zitten nu in een vreselijke situatie.

uit Nederland zegt op 4 July 2014:

Gelukkig zijn er mensen die schade uitgekeerd krijgen over wat tientjes tot een paar duizend € . Wedden dat iedereen anders gaat praten en schrijven wanneer diezelfde schade over de inmiddels tonnen heen loopt ? Nationale Nederlanden laat met schone schijn lage bedragen uit te betalen de mooie kant van het bedrijf /gezicht zien !!! van hun zogenaamde goede houding ten opzichte van de klant . Mensen , mensen goed geholpen , maar toch naief zo goedgelovig te zijn .


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen