Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering

Voordelen van deze inboedelverzekering:
  • Kostbare bezittingen ook buiten de woning, wereldwijd, te verzekeren
  • Premiekorting é onderverzekeringsgarantie
  • Snel en vakkundig schadeherstel dankzij DirectHerstel
  • Korting bij beveiliging van uw huis

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze inboedelverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering met andere inboedelverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering Ervaringen InShared Inboedelverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Nationale Nederlanden schrijft geld van je rekening af zonder dat je daar toestemming voor hebt ge... Tot zover ziet het er prima uit. Ik hoop uiteraard nooit een beroep op de verzekering te hoeven do...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze inboedelverzekering:

MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 June 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 June 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaaarden'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 June 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
Meer tonen...
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 June 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 8,9.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2014 door beoordeeld met een 8,4.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2014 door beoordeeld met een 7,9.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 May 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 May 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 February 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 April 2011 door beoordeeld met een 6,7.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,2.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2009 door beoordeeld met een 6,6.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 May 2011 door MetrixLab benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(37 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden

uit Beverwijk zegt op 30 July 2014:

Na het noodweer van afgelopen week werd mijn schade ,heel vlot en netjes afgehandeld,hartelijk dank hier
voor.

zegt op 17 December 2013:

ik ben heel correct geholpen door medewerkster van afdeling schade. Helaas was mijn schade (defect glas Ipad) niet gedekt op mijn inboedelverzekering.

zegt op 2 October 2013:

Het beroep op mijn inboedelverzekering werd niet gehonoreerd.

zegt op 18 September 2013:

Toen ik een vraag had over de premie van mijn inboedelverzekering, werd ik erop gewezen dat ik nog geen aansprakelijkheidsverzekering had afgesloten. Ben er blij om dat die nu heb!

zegt op 15 August 2013:

Mijn schoonmoeder van 91 word s'nachts ernstig ziek. Bevuilt haar appartement inclusief een twee zitbankje waar zij erg trots en zuinig op is.
Al meer dan 40 jaar klant van RVS nu Nationale Nederlanden , nooit een schadeclaim ingediend. Ondanks haar normale inboedel verzekering heeft Nationale Nederlanden uit coulance en medeleven haar de mogelijkheid geboden om de kussens opnieuw te stofferen. Terug uit het ziekenhuis was ze enorm blij met haar opnieuw gestoffeerde kussens. Nationale Nederlanden BEDANKT voor alles. Een gelukkige oma van 91 jaar.

zegt op 23 May 2013:

Na waterschade aan de vloer heb ik via internet alles doorgegeven.
Ik werd binnen een half uur teruggebeld door NN.
De medewerkster was echt vriendelijk en medelevend.
De schade kon gelukkig snel afgehandeld worden.

Ook tussentijds waren er medewerkers die alles voor je regelen en toezien op 100% tevredenheid.

zegt op 14 May 2013:

Ik had waterschade in mijn eerste etage en toen ik belde naar Nationale Nederland om mijn schade door te geven, werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Een paar dagen later kon ik gelijk merken dat mijn melding in behandeling werd gesteld. Binnen een paar dagen kwam een expert voor mijn laminaat die door het water heel erg beschadigd was. Zonder moeilijkheden werd toen mijn hele etage van 3 slaapkamers en overloop opnieuw bekleed met een nieuwe laminaat, netjes gelegd en afgewerkt.Ik heb niets anders meegemaakt in deze ervaring, ook anderen ervaringen, dan alleen medewerkers die heel professioneel de zaak benaderden en nauwkeurig de boel afwerkten met een lach in hun gezicht dan heb ik het hier over "de toon die uit hun stem kwam". Wat ik mooi vond is nadat ik mijn verhaal over het incidente wasmachine lekkage telefonisch heb verteld aan een medewerkster van Nationale Nederland afdeling Schade en haar beschreven hoe moeilijk het voor mij was om deze ellende mee te maken, zij leefde met me mij de situatie en de volgende dag werd ik verrast door haar met een hele mooie bouquet de fleur bezorgd aan huis namens medewerkers Nationale Nederland.
Ik kan niet anders zeggen tegen deze mensen, deze medewerkers dan alleen "CHAPEAU" Ik ben verzekerd bij u en daarom hoef ik me geen zorgen te maken!

zegt op 2 May 2013:

Ben zeer tevreden over de uitleg en de goede.raad die gegeven wordt over hoe de verzekering in elkaar zit en welke voorwaarden eraan zitten

zegt op 29 April 2013:

Na een stroomuitval was de inhoud van onze vriezer verloren gegaan, jonge kitten snoer half doorgebeten, schade gemeld bij Nationale Nederlanden, keurig en snel afgehandeld, geld stond binnen 2 dagen op de rekening.

zegt op 25 April 2013:

Nationale Nederlanden geeft vertrouwen.
Weten dat alles goed geregeld wordt, op basis van jarenlang klant te zijn.

zegt op 24 April 2013:

Schadeclaim m.b.t. kapot gelopen vaas is erg snel afgehandeld. Duidelijke agenda wat wanneer gedaan zou worden. Geen "moeilijke" vragen. Alles netjes afgehandeld, wat ons betreft een voorbeeld voor velen!

zegt op 18 April 2013:

Onlangs was mijn commode beschadigd. Ik gaf het door via nn op hun website, gelijk op de zelfde dag binnen 2 uur werd er terug gebeld. Geen gedoe meer met papieren, en het geld werd gelijk op m'n rekening gestort. We hebben weer een nieuwe commode kunnen kopen en we zijn zeer tevreden over nn. We zijn nu al bijna 5 jaar klant bij nn.

zegt op 11 April 2013:

Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade.
Door een lekkende hoofdwaterleiding was enorme waterschade ontstaan in mijn kelder, badkamer en aangrenzende slaapkamer. De medewerkster aan de telefoon gaf mij het advies om dringende zaken meteen aan te schaffen en een lijst te maken van de overige schade.
Door dit klantvriendelijke en meedenkende handelen voelde ik mij meteen al wat geruster.
Binnen de gestelde tijd is alles keurig afgehandeld.

zegt op 9 April 2013:

Na een vervelende lekkage in de badkamer heeft NN dit bijzonder snel afgehandeld. Complimenten voor deze service!!

zegt op 26 March 2013:

Ik heb laatst waterschade gehad ik was zwaar in de stress want ik woon pas anderhalf jaar in deze woning
ik belde de nationale nederlanden en werd nog beter geholpen dan ik dacht
ze vertelde mij dat alles vergoed werd en ik me geen zorgen hoefde te maken
Met een week stond het geld er al op
ze hebben mij ook verteld dat ik alles op moest geven ook de spulletjes die ik nodig had om te verven en de uren doe ik nodig had mocht ik ook opgeven
doordat ze mij dit vertelde was mijn vertouwen in hun meteen groot
ik wist dit dus niet en had alleen de werkelijke schaden opgegeven als ik dit niet wist
dus toppie nationale ned ik ben zeer tevreden

zegt op 21 March 2013:

Zeer tevreden hoe ik tewoord ben gestaan en nu in afwachting van (positief) bericht m.b.t. teveel betaalde premie inzake mijn inboedelverzekering die ik probeer terug te krijgen.

zegt op 14 March 2013:

Ik belde om te informeren of er mogelijkheden waren omtrent een schade. Dit bleek onder de inboedelverzekering te vallen. Er werd meteen aan de hand van het telefoontje over gegaan op uitbetaling. Volgende dag was de claim al uitbetaald. Heel soepel afgehandeld, zeer goed geïnformeerd en uitermate klantvriendelijk.

zegt op 11 March 2013:

Nationale Nederlanden heeft mij echt goed geholpen.
Goede adviezen en duidelijke informatie en een heel groot emphatisch vermogen!
Ga zo door!!!

zegt op 5 March 2013:

naar aanleiding van door mij doorgegeven ,woonschademelding, ben ik snel en profesioneelgeholpen, ben erg tevreden !

zegt op 13 February 2013:

Door een te hoge piekbelasting van mijn energie leverancier sprong er een nogal dure elektrische schakelaar.
Vergoeding reparatie kosten a 127 euro kon ik per schade formulier indienen.
Dit bleek echter niet onder de dekking van een inboedel verzekering te vallen ( zoals ook een heleboel andere kleine "rampen")
Nationale Nederlanden "wat er ook gebeurd" is wat mij betreft een loze kreet

zegt op 3 January 2013:

Ik had een schade gemeld die volgens de polisvoorwaarden niet onder de dekking van mijn inboedelverzekering viel. Dit is mij netjes uitgelegd aan de telefoon, omdat ik hier niet van op de hoogte was. Omdat ik al jarenlang klant ben en verder geen schades heb gehad, zijn ze me tegemoet gekomen om het toch aan mij te vergoeden. Een erg snelle afhandeling, vriendelijke medewerker en duidelijke uitleg! Ben hier erg tevreden over!

zegt op 22 December 2012:

IK had een koophuis er is in het verleden mis gegaan wat er mis kon gaan dubbele verzekeringen polissen waar ik niks aan had hoop fouten bij /rvs gemaakt en nu is deze verzekering anders er word nu gevraagd wat voor verzekering wilt u nu ik heb nu een huurhuis dus alles licht anders en een betere uitleg gegeven nu gewoon op die manier doorgaan.

zegt op 19 December 2012:

Omdat het in de toiletpot laten vallen van je mobieltje
niet gedekt werd door mn verzekering werd ik door mijn lange klantgeschiedenis toch geholpen en schadeloos gesteld.

uit Andel zegt op 29 November 2012:

bij ons een inbraak geweest en ze hebben narcose spul? naar binnen gespoten, man en kind afgevoerd met de ziekenwagen en binnen 2 weken alles geregeld en zeer netjes zelfs nog bloemen gehad van nationale nederlanden een dikke 10

zegt op 16 September 2010:

Ik heb een minder goede ervaring met opzeggen van mijn inmiddels veel te dure inboedelverzekering bij Nationale-Nederlanden. Het bleek namelijk dat deze eens in de 5 jaar opgezegd kan worden, jammer.......van de looptijd want elders is dezelfde verzekering stukken goedkoper en heb ik nu het gevoel de laatste termijnen teveel premie te betalen voor jan d....l.

zegt op 15 September 2010:

Zeer snelle afhandeling en geen moeilijk gezeur over de schade. Onze verzekeringsagent kwam even kijken, nam de schade op en binnen enkele dagen was alles geregeld. Dit betrof een schade voor de inboedelverzekering.
Al twee keer een schade geclaimd, beide keren snel afgehandeld.

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering niet aanbevelen

uit A. zegt op 15 July 2016:

We zijn door heer Gijsbertsen van Nationale Nederlanden beschuldigd voor leugenaar en hierdoor zijn alle verzekeringen stopgezet en zijn opgenomen in de zwarte lijst zodat we geen nieuwe verzekeringen bij andere maatschappijen kunnen afsluiten.
Afrader dus

uit Uden zegt op 20 June 2016:

Je wordt er zonder redelijke reden uit de verzekering gegooid

uit Alkmaar zegt op 6 September 2014:

Omdat diefstalschade van mijn bootinboedel door NN geweigerd werd, heb ik van een schade inspectie bedrijf het volgende gehoord: NN betaald lage bedragen snel uit. Dat levert hen good-will op en uitbetalen is goedkoper dan onderzoeken. Is de schade echter serieus, dan grijpen ze werkelijk alles aan om onder een claim uit te komen. Ze hebben eigen juristen, en dienen bv 85 redenen in (w.o. het argument dat zei in deze eigenlijk geen verzekeringsbedrijf zijn !) om de claim af te wijzen. Verzekerd zijn ' wat er ook gebeurd' moet u vertalen naar wellicht. NN heeft hierin een reputatie, aldus dit inspectiebedrijf. Zij weigeren nog voor NN te werken. Ik sluit alleen nog een verzekering af als deze geen binding heeft met NN (en de ING).

zegt op 7 October 2013:

Een dekkingsgraad voor de inboedelverzekering die met 250% in premie wordt verhoogd door overname kan zo inderdaad wel worden gehaald!

zegt op 2 October 2013:

Zeer slechte dekking van de inboedelverzekering, mijn telefoon die per ongeluk in huis kapot viel werd niet vergoed en dit terwijl ik jaren niets geclaimd heb. NN weigerde de schade te vergoeden

zegt op 15 August 2013:

Compleet verkeerd geïnformeerd omtrent veiligheidskeurmerk tbv inboedelverzekering. Als we niet zelf terug hadden gebeld waren we over een jaar niet meer verzekerd geweest.

uit Amsterdam zegt op 20 July 2013:

Zeer slechte verzekering. Ten eerste zijn ze erg gestegen met de prijzen! ruim 200 euro per jaar is absurd! dit is dus wat mijn ouders betalen. Ik heb de zelfde pakket bij de abn en betaal net geen 100 euro! schandalig. En als er iets is dan doen ze meteen moeilijk. bv waterschade door de buren en laminaat helllemaal kapot, doen ze nogal moeilijk over. Nee ik raad deze zeker niet aan. Aub kijk goed rond voordat u hun als verzekering neemt. Een grote puinhoop.

zegt op 19 February 2013:

Nationale Nederlanden schrijft geld van je rekening af zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven. Als je je verzekeringspakket opzegt, blijven ze geld van je rekening afschrijven. 5 Keer met de klantenservice gebeld en het probleem is nog niet opgelost. Maar wel betalingsherinneringen sturen, ONBESCHOFT! Mensen let op en bekijk je rekeningafschriften.

zegt op 13 February 2013:

Ik betaal premie voor mijn inboedelverzekering, schade wordt niet uitbetaald ... waar betaal ik dan premie voor?
Tijd om over te stappen lijkt mij.

zegt op 5 February 2013:

Nationale Nederlanden belt de klanten niet tijdig terug heeft een 10 voor bureaucratie.

zegt op 22 July 2009:

Probeer al vanaf het begin van het jaar een autoverzekering te annuleren omdat deze sinds maart is verkocht.
Eerst telefonisch doorgegeven dat de verzekering moest komen te vervallen dit was duidelijk werd ons verteld.
Vervolgens per brief incl. een kopie van het vrijwaringsbewijs nog een keer het verhaal gedaan en gevraagd de verzekering stop te zetten.
Na verloop van tijd kregen wij een nieuwe polis in de bus hierin waaruit bleek dat ze niet de autoverzekering maar de INBOEDEL VERZEKERING stopg hadde gezet.
Waardoor onde woning dus niet meer verzekerd was sind maart 2009. na veel bellen en diverse brieven te hebben verstuurd is het nog steeds niet opgelost wij hebben gekozen voor een andere verzekeringsmaatschappij en hebben alle verzekeringen overgesloten.
Nu Juli 2009 loopt de autoverzekering nog steeds en ik krijg dus ook nog steeds rekeningen van de Nationale Nederlanden.
Wij zijn het helemaal zat en ik denk er dan ook over om eerdaags langs te gaan!!!

kortom een zeer slechte ervaring met de Nationale Nederlanden

TIP verzeker u bij een andere maatschappij.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen