Nh1816 Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (77 reviews)

Logo verzekeraar Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nh1816 Inboedelverzekering

De Nh1816 Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Nh1816 Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nh1816 Inboedelverzekering

uitspraken en beslissingen niet terecht ivm een laptop die zou verzekerd zijn in mijn inboedel prive laptop is ook in prive gebruik en gekocht uitspraken dat ie niet verzekerd is ivm zakelijk gebruik zonder dat er ook nog een bon overlegd is met ze rara hoe kan dat. Nou ik ben zoals zakelijke en prive verzekerd dus waarom zou ik hem prive opgeven als het zakelijk ook kan de laptop staat ook niet in de boekhouding ik vind dit echt een te gekke uitspraak on door dacht ze willen gewoon van de zaak af daarom deze mail met uitspraken verzin liever een ander smoesje of zeg gewoon je bent niet verzekerd daarvoor kom aub niet met klets praat ophoepelen met je verzekering en gewoon mijn premie terug betalen was in mijn ogen niet verzekerd bij nh 1816 betaal de laptop zelf wel

Mag misschien geen namen noemen maar mijn dank gaat uit naar dhr. van der Blom. Hij heeft mij uitstekend geholpen!!!

Ben zeer tevreden zijn goedkoop en handelen schade snel af Zeker een aanrader ik heb al mijn verzekeringen afgesloten bij hun

Normaal wordt een schade op afschrijving afgehandeld, prima geen probleem. Nu hadden wij net twee weken een nieuwe tuinset van €1400,- waarvan 4 kussens zijn beschadigd door brandschade. Ik mocht alleen de vier beschadigde kussens opnieuw laten bekleden. Onze mooie nieuwe dure tuinset is nu een stuk minder mooi! Je ziet uiteraard verschil in stof en kleur. Bijzonder jammer en eigenlijk slecht afgehandeld vind ik dat. Toch een minpunt voor NH1816 vind ik.

Afhandeling van de schade perfect geregeld binnen zeer korte tijd!!

Tijdens storm is mijn doucheraam uit zijn kozijn gesprongen. Dit werd niet helemaal geloofd door NH1816, en daar had ik persoonlijk toch wel moeite mee. Zeker gezien dat wij nog nooit schade hadden ondervonden. Heel erg jammer, maar zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

Zeer snelle en klantvriendelijke afhandeling v.d. geleden schade en absoluut geen gedoe.

Als je schade hebt, weet je pas hoe goed of minder goed een verzekering is. Alle lof en complimenten voor NH1816 voor het behandelen en afhandelen van de schade die veroorzaakt was door brand in de meterkast.

Nooit eerder onze verzekering hoeven aanspreken. Nu na de laatste stuifsneeuw van afgelopen februari hadden wij waterschade en heeft NH1816 alles keurig netjes afgehandeld in een zeer kort termijn.

Waterschade wordt slechter vergoed dan andere verzekeraars. Door hevige regenval hadden wij schade aan de vloer in de keuken & woonkamer van het appartement. Alleen de vervanging van de vloer in de woonkamer werd vergoed, terwijl de vloer doorgelegd ligt in heel het appartement. Er moest maar “een dorpel of overgang gemaakt worden” met 2 verschillende vloeren in het appartement. Alle buren met vergelijkbare waterschades in het appartementengebouw kregen wel de volledige vervanging van de vloer vergoed en konden dit door een stoffeerder laten doen. Na dit aan te hebben gegeven met concrete voorbeelden van vergelijkbare situaties waarin anders beslist werd kon men hier alsnog niet in mee gaan. Ik heb nog nooit iets geclaimd bij de inboedel, maar als je het een keer nodig hebt voelt het alsof ze niet thuis zijn.

mijn tussenpersoon Schipperheijn & Partners hebben mij verzekerd bij Nh1816, en dat bevalt TOP. de zeer snelle afhandeling bevalt me nog het beste. en hun uiteraard serieuze uitleg omtrent jouw geval is altijd zeer duidelijk, prima toch.

Schade veroorzaakt door huisdieren wordt niet vergoed. Hierdoor zal ik hun dus niet aanbevelen bij andere mensen.

Door ‘ongelukje’ in huis tv scherm dermate beschadigt dat hij niet meer functioneert. Situatie in alle eerlijkheid geschetst (mede op advies van agent), uitkomst is dat schade wordt afgewezen en deze tv 7 maanden na aanschaf compleet afgeschreven kan worden (schade €1900). Dit voelt erg onprettig aangezien claimhistorie nihil is. ‘Eerlijkheid duurt het langst’ kost in dit geval het meest. Had op meer gevoel gehoopt en gerekend vanuit agent en NH1816.

Snelle en correcte afwikkeling van de schade ! Doen niet moeilijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam en altijd bereikbaar Snel met afspraken en afhandelingen

Zeer vriendelijk en behulpzaam en altijd bereikbaar Snel met afspraken en afhandelingen

Zeer vriendelijk en behulpzaam en altijd bereikbaar Snel met afspraken en afhandelingen

Geen lange wachttijden, weet waarover men praat, doen wat ze beloven en zijn ook nog eens aardig en geduldig.

binnen een week een schade expert gehad na een kortsluiting bij het aansluiten van een recorder, schade is vastgesteld en de uitbetaling na een week geregeld . Dat vind ik toch super snel en naar wens . Een aanbeveling waard.

Tot op heden een mooie tussen oplossing gevonden bij schade die niet gelijk te repareren was

Goed gesprek gehad met de schade af handelaar. Hij was perfect op tijd op mijn adres.

Bij mij is diefstal gepleegd. Heb dit opgegeven aan de verzekering. Er is een schadeexpert geweest, heeft een bedrag opgemaakt, en nu krijg ik niets uitgekeerd. Vindt dit een rare situatie. Heb nog nooit een schade gemeld en zeker nu na een inbraak, ben zelfs bang om naar mijn woning terug te gaan.

Tgv hevige regen juni 2020 waterschade in onze woning gehad. Schade gemeld via onze HG assuradeur. Zowel de assuradeur áls de verzekeringsmaatschappij NH 1816 hebben zich heel erg ingezet alle schade op te nemen (via experts) en te regelen / af te handelen. Toen na enige tijd het stukwerk van de muren begon los te komen (tgv vocht dat in de muren was getrokken) werd er direct een expert gestuurd die alles heeft opgenomen. De financiële afhandeling is uiterst snel gedaan en in heel korte tijd geregeld. We zijn echt en méér dan tevreden over de maatschappij en hun afhandeling. Chapeau!

Waterschade gehad, dit werd zeer snel afgehandeld. Binnen vijf dagen na melding al een afspraak met schade expert en zes dagen later was de schade al afgehandeld. Alles werd telefonisch en via email afgehandeld. Duimpje op voor verzekeringsmaatschappij Nh1816.

Zeer snel contact opgenomen en de schade snel afgehandeld. Ivm carona alles telefonisch besproken en geregeld

Helaas al meerdere malen door pech gebruik moeten maken van de inboedel aanvullende elektronica verzekering, deze zijn door Nh1816 zonder enig probleem voor mij positief afgehandeld, TOP.

Prima ervaring met deze verzekeraar. Gellukig hebben we ze niet vaak nodig maar als er wat is staan ze klaar om snel de zaken te regelen. Top dus.

Zeer goede schade expert en ik ben erg netjes geholpen. Met name omdat mijn adviseur niet bereikbaar was, en ik met alle vragen bij de expert terecht kon. Heel prettig. Ik raad NH absoluut aan

Regide organisatie die volgens de regeltjes handelen . Je hond bloed door een ziekte bijna dood in je huis & de emotionele schade is zeer substantieel. Ook aan de inboedel dus schade, maar dat wordt niet vergoed door NH 1816 want schade door huisdieren is niet gedekt. MAAR mijn hond is bijna doorgebloed & dit is dus overmacht en geen moedwillige schade. door mijn lieve zeer goed opgevoede hond. Compleet harteloos en respectloos om zo met mega trouwe klanten om te gaan. Een dikke 0 voor de dienstverlening.

NH1816 heeft de mogelijkheid om in de inboedelverzekering meerdere onderdelen mee te verzekeren. bv zakelijke aangeschafte inboedel, maar ook fietsen. Voor ons is dit een mooie oplossing, geen gedoe met aparte fietsverzekeringen. De schademelding toen ik mijn fiets als gestolen moest melden, via de NH1816 app, is goed en snel afgehandeld. (ondanks vakantietijd)

Zeer snelle respons en afhandeling door de verzekerings maatschappij.

In de afhandeling van onze lekkage hebben we vakkundig, klantvriendelijk en begripvol contact gehad met de schade expert van NH1816

Geweldig verzekerings bedrijf dat altijd voor je klaar staat en je helpt met alle vragen! Geven duidelijk antwoord en handelen als snel en goed af!

water lekkage gehad thuis vriendelijk te woord gestaan en alles snel geregeld

Niet alleen de verzekering maar de expert bureau waar ze mee werken ?? houden zijn eigen niet aan zijn afspraken .. en dan word alles afgewezen ?

Een zeer snelle en vooral vakkundige adviseerende verzekeraar die snel werkt en verwerkt. Advies op maat met een perfecte schade expert bureau in gebruik.

Zijn zeer tevreden over de snelle en deskundige afhandeling van de schade

schadeexpert is niet deskundig en niet klantgericht. Het duurt weken voor je een antwoord op vragen krijgt. Schadeafhandeling duurt lang.

Waterschade omdat de kelder vol stroomde door een blunderende onderaannemer. Vanaf eerste contact alles goed opgepakt, waardoor de boel toch vlot hersteld kon gaan worden.

Zwaartekracht issue met een laptop beleefd. Transparant en eerlijk afgehandeld door de verzekering.

Ik heb meer dan 10 jaar lang een inboedelverzekering lopen via NH1816. Nooit een claim op gedaan. Een paar weken geleden voor het eerst een claim gedaan van een kapotte laptop door een ongelukje in huis. Antwoord van de verzekeraar was dat dit onder "normaal gebruik" valt. Schade 500 euro, niet vergoed. Alles opgezegd bij deze verzekeraar die mij niet eens onder de noemer coulance-regeling tegemoet wilde komen. Wegwezen dus!

Eerst zijn ze maanden tijd aan het rekken om uiteindelijk niet uit te hoeven keren. Zit nu met vervolgschade door daklekkage. Beter iets meer premie per maand betalen en betere service dan met deze koekebakkers

Beste Lezer, Nadat ik er in de nacht van 31-12-2013 op 01-01-2014 een volledige interieur ontvreemding heeft plaatsgevonden in mijn woning, deed ik meteen een beroep op mijn inboedelverzekering bij Nh1816. Niet wetende dat het een vermoeiende strijd zou worden om de claim uitbetaald te krijgen. Uiteindelijk na 4 maanden "bloed, zweet en tranen" kreeg ik alsnog te horen dat mijn claim is afgewezen, omdat ik niet heb doorgegeven dat ik van een studentenwoning naar een particulieren woning ben verhuisd. Overigens hier nooit op geattendeerd te zijn, heel triest! Nh 1816 is een rationeel bedrijf die alleen uit is op zelfverrijking. Mijn tip sluit nooit een verzekering af bij dit bedrijf.

oplichters zijn het het is niet mogelijk te veranderen het is eerst betalen en zo niet dreigen met deurwaarders , onbeschofte medewerkers ze zijn alleen op geld uit totaal overbodig deze verzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen