Nh1816 Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 5.6/10 (32 reviews)

Nh1816 Verzekeringen Ervaringen

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij Nh1816

De Nh1816 Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Nh1816 Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de Nh1816 Inboedelverzekering

Waterschade gehad, dit werd zeer snel afgehandeld. Binnen vijf dagen na melding al een afspraak met schade expert en zes dagen later was de schade al afgehandeld. Alles werd telefonisch en via email afgehandeld. Duimpje op voor verzekeringsmaatschappij Nh1816.
Zeer snel contact opgenomen en de schade snel afgehandeld. Ivm carona alles telefonisch besproken en geregeld
Helaas al meerdere malen door pech gebruik moeten maken van de inboedel aanvullende elektronica verzekering, deze zijn door Nh1816 zonder enig probleem voor mij positief afgehandeld, TOP.
Prima ervaring met deze verzekeraar. Gellukig hebben we ze niet vaak nodig maar als er wat is staan ze klaar om snel de zaken te regelen. Top dus.
Zeer goede schade expert en ik ben erg netjes geholpen. Met name omdat mijn adviseur niet bereikbaar was, en ik met alle vragen bij de expert terecht kon. Heel prettig. Ik raad NH absoluut aan
Regide organisatie die volgens de regeltjes handelen . Je hond bloed door een ziekte bijna dood in je huis & de emotionele schade is zeer substantieel. Ook aan de inboedel dus schade, maar dat wordt niet vergoed door NH 1816 want schade door huisdieren is niet gedekt. MAAR mijn hond is bijna doorgebloed & dit is dus overmacht en geen moedwillige schade. door mijn lieve zeer goed opgevoede hond. Compleet harteloos en respectloos om zo met mega trouwe klanten om te gaan. Een dikke 0 voor de dienstverlening.
Regide organisatie die volgens de regeltjes handelen . Je hond bloed door een ziekte bijna dood in je huis & de emotionele schade is zeer substantieel. Ook aan de inboedel dus schade, maar dat wordt niet vergoed door NH 1816 want schade door huisdieren is niet gedekt. MAAR mijn hond is bijna doorgebloed & dit is dus overmacht en geen moedwillige schade. door mijn lieve zeer goed opgevoede hond. Compleet harteloos en respectloos om zo met mega trouwe klanten om te gaan. Een dikke 0 voor de dienstverlening.
NH1816 heeft de mogelijkheid om in de inboedelverzekering meerdere onderdelen mee te verzekeren. bv zakelijke aangeschafte inboedel, maar ook fietsen. Voor ons is dit een mooie oplossing, geen gedoe met aparte fietsverzekeringen. De schademelding toen ik mijn fiets als gestolen moest melden, via de NH1816 app, is goed en snel afgehandeld. (ondanks vakantietijd)
Zeer snelle respons en afhandeling door de verzekerings maatschappij.
In de afhandeling van onze lekkage hebben we vakkundig, klantvriendelijk en begripvol contact gehad met de schade expert van NH1816
Geweldig verzekerings bedrijf dat altijd voor je klaar staat en je helpt met alle vragen! Geven duidelijk antwoord en handelen als snel en goed af!
water lekkage gehad thuis vriendelijk te woord gestaan en alles snel geregeld
Niet alleen de verzekering maar de expert bureau waar ze mee werken ?? houden zijn eigen niet aan zijn afspraken .. en dan word alles afgewezen ?
Een zeer snelle en vooral vakkundige adviseerende verzekeraar die snel werkt en verwerkt. Advies op maat met een perfecte schade expert bureau in gebruik.
Zijn zeer tevreden over de snelle en deskundige afhandeling van de schade
schadeexpert is niet deskundig en niet klantgericht. Het duurt weken voor je een antwoord op vragen krijgt. Schadeafhandeling duurt lang.
Waterschade omdat de kelder vol stroomde door een blunderende onderaannemer. Vanaf eerste contact alles goed opgepakt, waardoor de boel toch vlot hersteld kon gaan worden.
Zwaartekracht issue met een laptop beleefd. Transparant en eerlijk afgehandeld door de verzekering.
Ik heb meer dan 10 jaar lang een inboedelverzekering lopen via NH1816. Nooit een claim op gedaan. Een paar weken geleden voor het eerst een claim gedaan van een kapotte laptop door een ongelukje in huis. Antwoord van de verzekeraar was dat dit onder "normaal gebruik" valt. Schade 500 euro, niet vergoed. Alles opgezegd bij deze verzekeraar die mij niet eens onder de noemer coulance-regeling tegemoet wilde komen. Wegwezen dus!
Eerst zijn ze maanden tijd aan het rekken om uiteindelijk niet uit te hoeven keren. Zit nu met vervolgschade door daklekkage. Beter iets meer premie per maand betalen en betere service dan met deze koekebakkers
Beste Lezer, Nadat ik er in de nacht van 31-12-2013 op 01-01-2014 een volledige interieur ontvreemding heeft plaatsgevonden in mijn woning, deed ik meteen een beroep op mijn inboedelverzekering bij Nh1816. Niet wetende dat het een vermoeiende strijd zou worden om de claim uitbetaald te krijgen. Uiteindelijk na 4 maanden "bloed, zweet en tranen" kreeg ik alsnog te horen dat mijn claim is afgewezen, omdat ik niet heb doorgegeven dat ik van een studentenwoning naar een particulieren woning ben verhuisd. Overigens hier nooit op geattendeerd te zijn, heel triest! Nh 1816 is een rationeel bedrijf die alleen uit is op zelfverrijking. Mijn tip sluit nooit een verzekering af bij dit bedrijf.
oplichters zijn het het is niet mogelijk te veranderen het is eerst betalen en zo niet dreigen met deurwaarders , onbeschofte medewerkers ze zijn alleen op geld uit totaal overbodig deze verzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen