Nh1816 Opstalverzekering

★★☆☆☆ 5.2/10 (41 reviews)

Logo verzekeraar Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nh1816 Opstalverzekering

De Nh1816 Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Nh1816 Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nh1816 Opstalverzekering

Waardeloze verzekeringsmaatschappij, douche lekkage, moest een derde partij bijkomen die een bedrag heeft vastgesteld, keren ze nog niet eens de helft uit. Sturen ze ene Frits Porck langs die op provisie werkt dit kun je gewoon merken, en heb mailtjes onderschept waar in staat dat hij de verzekerde niets gunt. Dus ronduit waardeloze maatschappij

Heel goed afgehandeld goed advies gehad. Prettig gesprek gehad Goed afgehandeld Prettig contact gehad

We hadden stuifsneeuwschade, schade gemeld bij tussenpersoon, alles netjes en snel afgehandeld

Ze hebben alles uit de kast getrokken om de schade van een zeer ernstige lekkage niet te hoeven uitkeren. Verdraaien van de feiten, onterecht beschuldigen van nalatigheid, het rapport van de schade expert in twijfel trekken en zeer onredelijke eisen stellen aan het willen uitkeren van 20% (!!!) van de werkelijke schade. Nadat wij een klacht indienden en dreigden om onze zaak aan te kaarten bij het Kifid wilden ze uiteindelijk schikken voor uitkering van 50% van de werkelijke schade. Dit hebben wij maar geaccepteerd om er vanaf te zijn. Het is de slechtste verzekeraar die we ooit gehad hebben en we gaan dan ook overstappen naar een andere verzekeraar.

Kort gezegd, wel de lusten maar niet de lasten! Gedupeerd door vorstschade, maar niet over de brug komen…

slechte ervaring met een medewerker die mijn schade moest afhandelen

Toen er waterschade was leverde de expert prutswerk. 6 maanden duurde het voordat er een uitspraak kwam omdat ik het niet eens was met het schadebedrag. Na veel heen en weer gebel hebben ze uiteindelijk toch toegezegd en uitbetaald. Door al het gedoe hebben we de badkamer 7 maanden niet kunnen gebruiken.

In de nacht van kerstavond op eerste kerstdag is er bij ons aan de woning geprobeerd in te breken. Cilinders zwaar beschadigd (onbruikbaar/ niet meer gangbaar), schoten beschadigd, kozijn beschadigd en diverse cosmetische beschadigingen waren het gevolg. Allereerste argument was dat de woning onbewoond was en daardoor in een hogere risico categorie viel. Vermeld dat de woning wel degelijk bewoond was maar ivm. kerstvakantie/ plaatsing van de keuken een paar dagen niet (ik bedoel mensen gaan natuurlijk nooit van huis en zijn 24/7 thuis “sarcasme uit”) Politierapport aan laten passen en okee dan is het goed. Volgende trucje dan maar: op de aangeleverde foto’s is niet te zien dat de cilinders defect zijn, wij kunnen op basis daarvan niet uitkeren. Okee op de foto was het inderdaad niet te zien, dit omdat de eerste en tweede pen van de cilinders kapot waren, ergo fysiek onbruikbaar. Schadehersteller opgebeld en deze man was zo vriendelijk om een compleet schaderapport op te stellen dat de cilinders inderdaad defect waren. Na een aantal andere argumenten (die we 1 voor 1 onderuit konden schieten) heeft NH1816 besloten om onder coulance de helft te vergoeden. We hebben dit bod geaccepteerd zodat we de overstap naar een andere verzekeraar zo snel mogelijk konden maken en omdat we er inmiddels wel klaar mee waren. Dit trucje werkte dus, heel veel trammelant maken dan geven mensen vanzelf op. Nog een kleine toevoeging: wij hadden als eigenaren van het woonhuis de laatste jaren al duizenden euro’s geïnvesteerd om het huis zo veilig mogelijk te maken en daarmee het risico op inbraak te verkleinen. Dat hier door een verzekeraar totaal geen rekening mee wordt gehouden bij een poging tot inbraak (welke dus niet gelukt is door deze maatregelen) vind ik daarom ook volstrekt belachelijk. Mijn advies is: loop met een zo groot mogelijke boog om deze verzekeraar heen, er zijn verzekeraars die wel oog hebben voor hun klanten.

De schade-expert van de verzekeringsmaatschappij heeft ons stevig in de kou gezet door enorm prutswerk te leveren bij de afhandeling van onze schade. De lapswans was in den beginne nog niet eens tot enige actie te bewegen. En tooen het moment daar was heeft hij zich er met een Jantje-van-Leiden van afgedaan waardoor wij uiteindelijk voor honderden euro’s het schip zijn ingegaan. Wij zijn dan ook zwaar gefrustreerd achtergebleven.

Prima afhandeling en oplossing van zaken. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Schade werd netjes en snel betaald, zeer duidelijke uitleg en informatie.

Fijne verzekeringsmaatschappij, luisteren snel en nauwkeurig naar je verhaal en handelen dit snel af.

Ik was in eerste instantie niet tevreden over de schadeafhandeling, daar waar mijn tussenpersoon slechts een schakel was. Ondanks dat ik al jarenlang een combipolis heb, bekroop mij het idee in de reacties die ik kreeg dat mijn melding niet serieus werd genomen. Daarnaast had ik wat moeite met de reacties in relatie tot de artikelen in de polis. Toen ik mijn ongenoegen direct bij de maatschappij uitte, werd hier wel snel, adequaat en professioneel op gereageerd en werd ik als trouwe klant in een groter geheel geplaatst. Ik ben geen profiteer, maar als ik dan noodgedwongen een beroep doe op de verzekeringsmaatschappij, dan verwacht ik ook een juiste behandeling. Uiteindelijk heeft mijn reactie geleid tot een coulance, waarvan de maatschappij niet verplicht was deze uit te keren natuurlijk. Het uitgekeerde bedrag dekte niet mijn schade, maar was wel een pleister op de wonden. Kortom, zo lang je maar gehoord wordt, vind ik het prima!

wij hebben meer verzekeringen hier lopen. niet lang meer want bij alle verzekeringen die wij tot nu toe hebben aangesproken. heeft er geen 1 uitgekeerd dus bij nh1816 is het echt zo klant moet wel betalen. Maar is het hun beurt dan zijn ze niet thuis. ik zeg hier niks afsluiten.

Zeer attent, behulpzaam en goed geholpen door de expert bij de schade na brandstichting door vandalen in mijn woning.

In korte tijd 2 keer waterschades in keuken. Door NH 1816 werd beide keren snel gehandeld en uitbetaald. Prima correspondentie via tussenpersoon. We werden serieus genomen en zeer correct behandeld.

Schade melding afgesloten op grond van lekdetectie onderzoek, welke alleen een indicatie is en waar geen juridische rechten aan kunnen worden ontleent. Ondertussen gaat er tijd overheen om mogelijke oorzaken uit te sluiten en is deze nog steeds niet duidelijk. Het vroegtijdig sluiten van de schade melding was zeer onprettig. Communicatie is waardeloos via een verplicht tussenpersoon. Wordt afgescheept met wat flarden tekst van de verzekering via email ipv fatsoenlijke documenten. Mijn onvrede was zo groot dat ik voor de toekomst een andere verzekering heb afgesloten met een open en klantvriendelijk karakter. Tot mijn grote verbazing heeft Nh1816 per direct mijn inzicht in mijn polissen en mogelijkheid tot schademelding geblokkeerd terwijl de verzekering nog een maand doorloopt in verband met het opzeg termijn. Zeer klantonvriendelijke bedoeling na vele jaren premie en eerste keer schade melding, bah!

Schade aan woning door derden. Moeilijk doen en proberen met een kleine niet dekkende vergoeding eraf te komen. Al jaren aldaar verzekert en vrijwel nimmer een beroep op gedaan. Onprettige manier van communiceren. Slechte afhandeling.

Slechte schade afhandeling. Allereerst direct de schade gemeld via de app, met foto's en omschrijving, daarna moest er weer een schadeformulier ingevuld worden met de hoogte van het schadebedrag was rond de 1000 euro, daarna moest er weer een offerte komen. gezien de langlopende en frustrerende procedure (het betrof hier een stormschade aan het dak) om vervolg schade te voor komen heb ik direct zelf de schade provisorisch hersteld en gezien de langlopende afhandeling uiteindelijk de schade maar in eigen beheer herstel zonder tussenkomst van de verzekeraar.

Na behoorlijke waterschade van de afvoer onder het keukenblok moest de hele vloer (laminaat} vernieuwd worden. Een nette en snelle behandeling ondervonden we en met een goed gevoel kijken we hier op terug!!

Na een waterschade laat de NH1816 adviesbureau Kakes Waal de schade taxeren. De schade-expert vindt dat wij onderverzekerd zijn en de NH1816 keert daarom de helft van de getaxeerde schade uit. Na bemiddeling door de intermediair (Dutch Uncles in Breda) is de schade, weliswaar op grond van coulance, alsnog volledig uitgekeerd

Op zich een goede verzekeraar, ze zijn wel kritisch met uitkeren van schades. Maar dat is bij andere maatschappijen niet anders. Nette prijs. Hoe actief je tussenpersoon is bij deze maatschappij wel.van belang. In mijn geval werkt het goed.

Door een lekage in een nieuwe kraan is er een grote waterschade ontstaan in de badkamer. Door de tussen persoon Nico Poel direct een expert van NH1816 ingeschakeld. De expert reageerde snel waarna we de schade konden laten herstellen. Tijdens de herstel werkzaamheden kwamen er meer waterschade naar voren dan verwacht. Dit in overleg met expert ook laten repareren. waar we na afloop van de reparatie snel volledig schadeloos werden gesteld door NH1816. Wij kunnen niets anders zeggen dat wij vol lof zijn over NH1816 en het kordate optrede van deze maatschappij.

Na waterschade alles perfect opgelost. Prettig geholpen. melding via de site gedaan, werkt goed. Termijn waarbinnen het is hersteld ook naar wens.

Na 30 jaar betaald te hebbeb voor een inboedelverzekering voor de eerste keer een schade ingediend voor waterschade. Twee onafhankelijke deskundigen bevestigen de oorzaak en gevolgen van de schade. Desondanks betaald NH 1816 de schade niet op basis van een niet onderbouwde mening van een zogenaamde schadeexpert aangezien hij niet begrijpt wat er gebeurd is…De uitleg van de onafhankelijke experts die nota bene vaker een dergelijke situatie hebben meegemaakt, wordt terzijde geschoven.

I had a few claims with them they take a long time to respond and it's usually some excuse to not pay ex wear and tear Last one I had they said I was unable to prove if my claim was an accident or wear and tear. I got them an independent expert to examine the issue and they didn't accept his opinion. I also asked another insurer to evaluate the situation and they said it was an obvious accident.

Bij melden stormschade blijkt het dat er een eigenrisico is van €400,- normaal bij andere is dat €100 of €200

Badkamer schade opgelopen. Dieptriest dat ik niet alles krijg uitbetaald. Nooit meer nh1816.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen