Nh1816 Reisverzekering

De reisverzekering van Nh1816 Verzekeringen (voorheen De Noordhollandsche van 1816 Reisverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van een Nh1816 Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • De WA dekking bedraagt €2.500.000, dat is tweeëneenhalf keer zoveel als het wettelijk vereiste maximum
  • De maximale bonuskorting voor schadevrij rijden bedraagt 80%
  • Wanneer je de hoogste trede van de bonusladder (trede 25) hebt bereikt en je meldt in één verzekeringsjaar twee schades, dan blijft het kortingspercentage ongewijzigd (dubbele bonus-bescherming)
Voordelen van Nh1816:
  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Deze informatie wordt verstrekt door Nh1816 en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nh1816 Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nh1816 Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Fantastische hulp ondervonden bij plotseling opname van mijn man in een ziekenhuis in buitenland. ... Er wordt snel beoordeeld en erg prettig is het vertrouwen dat je krijgt, dat je een eerlijke aangi...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Nh1816


Vermeldingen en recensies van Nh1816

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nh1816:

Adfiz
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2016 van 12 January 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Adfiz
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Meer tonen...
De Nederlandse Verzekeringsawards
Nh1816 is op 10 June 2010 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Verzekeraar van het Jaar.
DAK, NBVA en NVA
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Nh1816 is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Nh1816 Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Nh1816

uit Heerhugowaard zegt op 3 October 2019:

Tijdens onze fietsvakantie in Frankrijk kwam een van ons ongelukkig ten val. In het ziekenhuis bleek dat de arm in het gips moest, waardoor we onze fiets/kampeerreis helaas moesten afbreken.
We legden onze situatie voor aan de alarmcentrale van NH1816 en na toezending van de medische gegevens werd onmiddellijk actie ondernomen. In goed overleg over de organisatie van onze terugreis naar Nederland werd binnen slechts enkele uren de definitieve oplossing aan ons doorgebeld. Snel en buitengewoon comfortabel werden we de volgende dag met een busje opgehaald op de camping en voor ons huis is Nederland afgeleverd.
Op een kleinigheid na hebben we gelukkig nooit echt gebruik hoeven maken van de reisverzekering, maar het is wel heel plezierig dat als je dan echt een keer iets overkomt het op zo'n plezierige en vlotte manier wordt opgepakt en afgehandeld. Hulde!!!

uit Mariaparochie zegt op 1 August 2019:

Persoonlijke aandacht. Ter zake deskundige vragen werden gesteld waaruit ook bleek dat men goed ingelicht was door mijn assurantie tussenpersoon. Goede afspraken kunnen maken, beloftes werden nagekomen en uitbetalingen zeer correct uitgevoerd. Kortom, ik ben uitermate tevreden. Echt een grote pluim voor de NH1816!

uit Landgraaf zegt op 8 May 2019:

tijdens wintersport ski ongeval echtgenote.
ernstig knie letsel.

uitstekende financiele afhandeling.

uitstekend retour transport

uitstekende afhandeling vervolgkosten(annuleringskosten)

uit America zegt op 1 May 2019:

Problemen gehad in Spanje ivm diefstal reisdocumenten geld enz. Jos van de noordhollandse kwam met andere ideën en een perfekte oplossing. Binnen 15min was alles geregeld!!! We zijn met alle personen dezelfde dag terug kunnen vliegen naar NL.

uit Brielle zegt op 31 May 2018:

Met vakantie in Marokko een ketting verloren waar ik erg aan gehecht was. Bij het hotel alles in het werk gesteld om deze terug te vinden. Zonder resultaat. Aangifte doen bij een politiebureau ter plaatste onbegonnen werk door taalproblemen. Nh1816 heeft ondanks dat ze dit niet verplicht waren toch een uitkering gedaan. Grote klasse!!!!!!!

uit Bergen (nh) zegt op 4 April 2018:

Fantastische hulp ondervonden bij plotseling opname van mijn man in een ziekenhuis in buitenland. Hotel, vluchten, taxi's alles werd geregeld. Daarnaast dagelijks contact over het welbevinden van mijn man en mijzelf. Een zeer positieve ervaring. Een geweldige verzekeraar.
Marry Ranzijn
Frank Perquin

Nee, ik zou een Nh1816 Reisverzekering niet aanbevelen

uit Oosterhout zegt op 22 November 2019:

Deze verzekering beveel ik zeker niet aan. P het moment dat je ze nodig hebt doen ze er allee aan om maar niet te helpen. Ze bekijken het zakelijk en beredeneren alles zo dat je nergens op hoeft te rekenen.

uit Berghem zegt op 5 January 2019:

Deze verzekering doet er echt alles aan om onder een vergoeding uit te komen. De persoon die we meerdere keren gesproken hebben over de schade afhandeling was brutaal. Wij stappen met al onze verzekeringen over naar een andere maatschapij.

uit Son zegt op 3 April 2018:

Op wintersport op de terugreis skischoenen gestolen uit afgesloten skibox. Schade aan de box minimaal alleen een paar krasjes. Alleen skischoenen geclaimd en niet de minimale schade aan de skibox. Er wordt nu niet uitgekeerd aangezien er volgens NH1816 geen braakschade is. Dit werkt verzekeringsfraude in de hand. Dus tipje maak je hetzelfde als mij mee en ben je verzekerd bij NH1816 dan ram een schroevendraaier door de skibox en claim ook die schade 😩😩😩

uit Breda zegt op 13 November 2017:

Geen boeking terwijl een goed gevallen is op vakantie. Schandalige service. Daar betaal je maandelijks een volledig pakket aan verzekeringen voor. Op het moment dat je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Ook eerder hebben ze mij met een inbraak in de auto niet vergoed in schade en de laatste ervaring daarvoor (3 jaar eerder) kostte mij enorm veel moeite een vergoeding te krijgen bij een gevallen camera op vakantie. NH1816 is voor mij een absolute afrader.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen