Nh1816 Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.2/10 (21 reviews)

Logo verzekeraar Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Voordelen van deze reisverzekering:

  • De WA dekking bedraagt €2.500.000, dat is tweeëneenhalf keer zoveel als het wettelijk vereiste maximum
  • De maximale bonuskorting voor schadevrij rijden bedraagt 80%
  • Wanneer je de hoogste trede van de bonusladder (trede 25) hebt bereikt en je meldt in één verzekeringsjaar twee schades, dan blijft het kortingspercentage ongewijzigd (dubbele bonus-bescherming)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nh1816 Reisverzekering

tijdens reis naar Finland besloot NL overheid PCR test in te voeren. Was vooraf niet bekend. Geen PCR test dan ook geen toegang tot vliegtuig terug. De kosten voor de PCR test gedeclareerd bij Nh1816 maar die interpreteren de polistekst erg letterlijk: staat niet in de tekst dus geen vergoeding. Logisch dat de PCR test er niet in staat. Er is pas sinds een jaar sprake van. De maatschappij zou op zijn minst wat ruimdenkender kunnen worden.

Geen problemen duidelijkheid in aangeven hoe te handelen ,snelle afhandeling en uitbetaling !

Zeer vriendelijk en proffesioneel personeel. Men heeft ons zowel bij het overlijden van mijn moeder, als toen we in de coronatijd door een blessure ergens gestrand waren, super fijn door een hele zware periode geholpen. Onze absolute dank en complimenten!

Ondanks alle inspanningen van mijn tussenpersoon reageert de Noordhollandsche van 1816 heel traag. Als een behandelaar afwezig is wil geen enkele andere behandelaar het dossier overnemen en zeggen ze rustig dat je maar moet terugbellen als de behandelaar er weer is. Wat vroeger een zeer goede verzekeraar was is het nu totaal niet meer.

Deze verzekering beveel ik zeker niet aan. P het moment dat je ze nodig hebt doen ze er allee aan om maar niet te helpen. Ze bekijken het zakelijk en beredeneren alles zo dat je nergens op hoeft te rekenen.

Tijdens onze fietsvakantie in Frankrijk kwam een van ons ongelukkig ten val. In het ziekenhuis bleek dat de arm in het gips moest, waardoor we onze fiets/kampeerreis helaas moesten afbreken. We legden onze situatie voor aan de alarmcentrale van NH1816 en na toezending van de medische gegevens werd onmiddellijk actie ondernomen. In goed overleg over de organisatie van onze terugreis naar Nederland werd binnen slechts enkele uren de definitieve oplossing aan ons doorgebeld. Snel en buitengewoon comfortabel werden we de volgende dag met een busje opgehaald op de camping en voor ons huis is Nederland afgeleverd. Op een kleinigheid na hebben we gelukkig nooit echt gebruik hoeven maken van de reisverzekering, maar het is wel heel plezierig dat als je dan echt een keer iets overkomt het op zo'n plezierige en vlotte manier wordt opgepakt en afgehandeld. Hulde!!!

Persoonlijke aandacht. Ter zake deskundige vragen werden gesteld waaruit ook bleek dat men goed ingelicht was door mijn assurantie tussenpersoon. Goede afspraken kunnen maken, beloftes werden nagekomen en uitbetalingen zeer correct uitgevoerd. Kortom, ik ben uitermate tevreden. Echt een grote pluim voor de NH1816!

tijdens wintersport ski ongeval echtgenote. ernstig knie letsel. uitstekende financiele afhandeling. uitstekend retour transport uitstekende afhandeling vervolgkosten(annuleringskosten)

Problemen gehad in Spanje ivm diefstal reisdocumenten geld enz. Jos van de noordhollandse kwam met andere ideën en een perfekte oplossing. Binnen 15min was alles geregeld!!! We zijn met alle personen dezelfde dag terug kunnen vliegen naar NL.

Deze verzekering doet er echt alles aan om onder een vergoeding uit te komen. De persoon die we meerdere keren gesproken hebben over de schade afhandeling was brutaal. Wij stappen met al onze verzekeringen over naar een andere maatschapij.

Met vakantie in Marokko een ketting verloren waar ik erg aan gehecht was. Bij het hotel alles in het werk gesteld om deze terug te vinden. Zonder resultaat. Aangifte doen bij een politiebureau ter plaatste onbegonnen werk door taalproblemen. Nh1816 heeft ondanks dat ze dit niet verplicht waren toch een uitkering gedaan. Grote klasse!!!!!!!

Fantastische hulp ondervonden bij plotseling opname van mijn man in een ziekenhuis in buitenland. Hotel, vluchten, taxi's alles werd geregeld. Daarnaast dagelijks contact over het welbevinden van mijn man en mijzelf. Een zeer positieve ervaring. Een geweldige verzekeraar. Marry Ranzijn Frank Perquin

Op wintersport op de terugreis skischoenen gestolen uit afgesloten skibox. Schade aan de box minimaal alleen een paar krasjes. Alleen skischoenen geclaimd en niet de minimale schade aan de skibox. Er wordt nu niet uitgekeerd aangezien er volgens NH1816 geen braakschade is. Dit werkt verzekeringsfraude in de hand. Dus tipje maak je hetzelfde als mij mee en ben je verzekerd bij NH1816 dan ram een schroevendraaier door de skibox en claim ook die schade ???

Geen boeking terwijl een goed gevallen is op vakantie. Schandalige service. Daar betaal je maandelijks een volledig pakket aan verzekeringen voor. Op het moment dat je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Ook eerder hebben ze mij met een inbraak in de auto niet vergoed in schade en de laatste ervaring daarvoor (3 jaar eerder) kostte mij enorm veel moeite een vergoeding te krijgen bij een gevallen camera op vakantie. NH1816 is voor mij een absolute afrader.

You’ve raelly captured all the essentials in this subject area, haven’t you?

Why do I bother cllanig up people when I can just read this!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen