Nh1816 Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (45 reviews)

Logo verzekeraar Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Voordelen van deze autoverzekering:

  • De WA dekking bedraagt €2.500.000, dat is tweeëneenhalf keer zoveel als het wettelijk vereiste maximum
  • De maximale bonuskorting voor schadevrij rijden bedraagt 80%
  • Wanneer je de hoogste trede van de bonusladder (trede 25) hebt bereikt en je meldt in één verzekeringsjaar twee schades, dan blijft het kortingspercentage ongewijzigd (dubbele bonus-bescherming)

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nh1816 Autoverzekering

De Nh1816 Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,6.

De Nh1816 Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Nh1816 Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Nh1816 Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nh1816 Autoverzekering

Besloten toch maar een recensie te schrijven want blijkbaar ben ik geen ” geval” opzich…… 3 mnd geleden slachtoffer van een aanrijding met een verzekeringsnemer van deze verzekering….. Nog steeds geen antwoord/ niks geregeld, niks uitgekeerd gekregen… behalve de expert na aandringen…. Als ik een mail stuur( 3) krijg ik nog geen antwoord terug, de enige mails die ik ontvangen heb is ” met vakantie” en 1x de nog extra aan te leveren stukken , waar ik direct op gereageerd heb. Telefonisch contact werd ik niet vriendelijk te woord gestaan, ik blijf netjes, en werd oa gezegd dat vanwege drukte,hoge werkdruk, personeels tekort, of 2x vakantie v betreffende , die mail krijg ik wel, ik geduld moest hebben. Mijn vraag om gewoon even een reactie te geven van mail ontvangen, is in behandeling maar door extreme drukte of personeelstekort kan het langer duren, vind ik normaal en fatsoenlijk, dat doen andere bedrijven ook. Blijkbaar kan dat hier alleen als ze vakantie hebben! Het antwoord wat ik hier op kreeg was” geen tijd of geen beginnen aan om op elke mail te moeten reageren……” 1x is het me gelukt een andere werknemer te bewegen mijn dossier erbij te pakken en toen was in no-time een expert ingeschakeld, contact meteen gelegd, opname gemaakt, totall loss, wrakstuk al verkocht via onderdelenbank en opgehaald. Dat geld heb ik van de opkoper gekregen. Nu het resterende bedrag nog van deze verzekering krijgen en het is geregeld…… En daar stopt het, geen contact, geen reactie, totaal geen communicatie meer……geduld……. Onvoorstelbaar dat men zo met gedupeerde omgaat……… Dit verdiend echt geen schoonheidsprijs en gezien de andere recensies ben ik gelukkig ( schrale troost) niet de enige……..

Nh1816 komt zijn afspraken niet na. Er wordt ons al dagen voorgeschoteld dat de schade is uitgekeerd maar wij hebben nog steeds geen schade vergoeding ontvangen. Hierdoor moet wij extra kosten maken. Wij hebben dit bij andere verzekeraars nog nooit mee gemaakt. Wij betalen al jaren elke maand netjes de polis. En ze zijn ook nog eens niet bereikbaar op een zaterdag. Als ik een -5* kon geven had ik dit ook gedaan. Ben eerlijk en vertel gewoon dat jullie het bedrag later uitkeren , want als jullie het al “uit” hebben gekeerd hebben jullie de betaal datum in de toekomst gezet. Banken onderling hanteren een overschrijving van 5 seconden heden dagen. Sluit nooit een verzekering af bij deze club!!!!

Zeer slechte verzekering. Niet betrouwbaar en regelen alles onderhands met de verzekering van tegenpartij. Kijk uit hiervoor.

App werkt slecht, inloggen lukt bijna niet vraagt normaal gesproken naar wachtwoord, maar vraagt dan ineens naar inlogcode wat normaal niet hoeft. Niet handig, ben er klaar mee!!

De app kan verbetert worden bij aangifte schade voertuig. Geboortedatum is niet in te geven Al veel eerder in de app zou duidelijk moeten zijn of verzekering tegenpartij deel neemt in app. Reeds eerder aan gegeven ,maar er word niet geluisterd

Zeer negatieve ervaring met expert van Dekra gehad over afhandeling van schade geval , man was totaal niet flexibel over uitleg van rekeningen van wat er allemaal gerepareerd/vernieuwd was. Komt met verhalen aan van auto is niet courant genoeg . is een auto met waarde van +\~ € 10.000 niet courant genoeg ?? Alle extra .s aanwezig . Meneer zal wel een meningsverschil gehad hebben met zn vrouw of vriendin die betreffende dag .

Het was een ongeluk met een Duitse auto in Wesel {Duitsland} eigen schuld. Schade en uitbetaling zeer snel gedaan.

Snelle afhandeling, premie wat aan de hoge kant , duidelijke en overzichtelijke app waar je o.a. schade kan melden en kan zien hoe voortgang afhandeling is.

Ik ben zelf niet verzekerd bij deze verzekeraar, maar mijn buurvrouw wel. Op 7 december werd mijn gekoesterde youngtimer bij het uitrijden van de parkeerplaats geschampt door deze buurvrouw. Het spatbord en de bumper in de kreukels, het knipperlicht stuk en de koplamp naar binnen gedrukt. Met nog maar 30 exemplaren in Nederland is de auto inmiddels een zeldzaamheid, wat ook gevolgen heeft voor de onderdelenvoorziening. Daarnaast heb ik de auto nog niet laten taxeren en ben ik dus overgeleverd aan de expert van de verzekeringsmaatschappij. Bij iedere oudere auto loop je immers de kans op een lage dagwaarde op basis van leeftijd en kilometerstand, ondanks de grote bedragen die jaarlijks worden geïnvesteerd. Ik heb de auto naar een schadehersteller gebracht en die heeft de schade beoordeeld. Een dag later is er een onafhankelijk expert in opdracht van de verzekeraar geweest, die de auto en de schade heeft getaxeerd. De volgende dag kreeg ik al bericht van de schadehersteller dat de auto weer in oude staat hersteld kon worden en dat hij er meteen aan zou beginnen. Nh1816 verzekeringen heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en snel door gepakt. De auto staat er weer netjes bij en ook de auto van de buurvrouw is weer als nieuw. Vandaag is ook de betaling gedaan en is dus het hele traject afgerond in een tijdsbestek van 2 weken! Dus ik kan beamen dat Nh1816 inderdaad één van de beste verzekeraars van Nederland is. Bedankt.

Zoals in het verleden wel vaker word er niet gecommuniceerd. En laten ze mij totaal ten onrechte de helft van de schade zelf betalen. Terwijl de tegenpartij ruimhartig toe geeft dat het zijn fout it. Echt niet de filmen dit.

De verzekeringsmaatschappij was prima bereikbaar voor het melden van de schade. We werden vriendelijk te woord gestaan en kregen duidelijke uitleg over de afhandeling van de schade.

NH1816 heeft de casus goed op zich genomen; aanvankelijk moest ik zelf actie ondernemen maar om dat dit wat problemen op zou leveren , hebben ze zelf initiatief genomen om het verder af te handelen

Tegenpartij werd uitbetaald zonder aanvullend onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Een rijdend voertuig wat ergens tegen aan rijd en dan claimt dat het stilstaande voertuig schuldig is werd gewoon ge-accepteerd en koste me ook nog 17 jaar zorgvuldig opgebouwde noclaim. En dit terwijl de rijdende partij notabene bellend achter het stuur zat. Dit is nooit onderzocht door de NH1816. Nog nooit zon slechte verzekering gehad.

Als verzekerde van en ook tussenpersoon voor de Noordhollandsche van 1816 wil ik iets positiefs schrijven tegenover alle "slechte ervaringen". NH1816 is zeer professioneel, zeer snel en kundig en als zij niet uitkeren is daar altijd een geldige reden voor. Ook worden mensen die de premie niet betalen pas na 45 dagen afgemeld bij de RDW; bij andere verzekeraars is dat 30 dagen. Als onafhankelijk adviseur scoort NH1816 vele malen beter dan vrijwel elke andere verzekeraar, dus laat uw keuze in een verzekeraar niet afhangen van een gefrustreerde klant, die bij een andere verzekeraar waarschijnlijk tegen hetzelfde probleem aan zou zijn gelopen.

Onlangs schade gehad. Vriendelijk te woord gestaan en een uitstekende hulp gehad.

Bij autoschade super geholpen. Afspraken zijn volledig nagekomen. Schde was snell en naar tevredenheid afgehandeld.

Waardeloze verzekeringsmaatschappij. Hebben zonder mijn toestemming en medeweten, mijn schadevrije jaren op naam van mijn man in het roy-data gezet. Gevolg…1 van ons twee is de schadevrije jaren kwijt!!!! Ik kan nu dus dik gaan betalen voor mijn huidige autoverzekering dankzij NH1816!!!

Schade gereden en een zeer goede afhandeling gehad. Prima service en prettig contact.

Al sinds jaar en dag lid van deze verzekeraar. Omdat wij een fout hadden op gemerkt in de schade vrije jaren die zouden mimnimaal 22 moeten zijn maar zijn blijkbaar door een of ander vage reden terug gezet naar 5 schadevrije jaren????? Wij zijn hierover al ruim een half jaar over in conclaaf met onze tussen persoon van NH. Echter ook na zelf veel onderzoek te hebben gedaan waarin we ons gelijk kunnen aantonen is maatschappij niet genegen dit recht te trekken. Kan het vandaag de dag nu werkelijk zo zijn dat NH een machtspositie creëert waarin de klant het onderspit moet delven???? Het riekt hier erg naar malafide praktijken en ook fouten die maatschappij maakt maar hebben daar lak aan. Omdat mijn man en ik van hetzelfde bouwjaar zijn staat mijn man zijn naam op de polis met mijn geboortedata maar ook hier hebben ze schijt aan… OOk noemen ze allerlei adressen op die niet in verband staan met onze persoonsgegevens Bij navraag blijken onze schadevrije jaren toe bedeeld te zijn aan een naamgenoot met dezelfde naam en dezelfde geboortedata echter klopt de rest niet… Dit is toch een lakend beleid en lijkt erop dat telefoniste fout over fout maken die de klant maar moet bewijzen. Wij zijn klaar met deze verzekering maar moeten voor een andere verzekeraar wel de goede benodigde informatie op papier hebben ander gaat ons dit geld kosten. Kan er een boek van schrijven. Verdrietig dat dit in ons land allemaal mogelijk is. Je word gewoon bedroh gen

Schade gemeld tel. en via mail, antwoordapp. ingesproken en na vier dagen nog geen enkele reactie gehad.

Waardeloze verzekering ver van weg blijven. Ze zoeken smoesjes om maar niet uit te betalen.

Waardeloze maatschappij het kan al maanden duren voor ze eindelijk eens kijken naar je schade claim en uiteindelijk betalen ze nog niets uit. Ik snap niet dat er zulke maatschappijen kunnen bestaan.

De schade wordt deskundig bekeken en afgehandeld en het bedrag wordt snel uit betaald

Mijn zoon had een sterretje in zijn ruit en is naar carglass gegaan. De ster zat in het zichts veld van de bestuurder en kan/mag niet gerepareerd worden. NH1816 gebeld om te vragen of hij er voor verzekerd is. Ja hij was er voor verzekerd. Na meer dan een jaar krijg je een rekening van carglass van 500 euro omdat het niet verzekerd was. Uiteraard gelijk naar NH1816 gebeld, bleek dat er een bepaling in zijn voorwaarden staan dat alleen sterretjes in het glas word gedekt mar geen ruitvervanging. Waarom dan toch zeggen dat je er voor verzekerd bent en waarom geen brief met daarin de afwijzing van de claim. Het is gebeurd in 2016 en begin 2018 krijg je een rekening van Carglass. Is te gek voor woorden. Nog geen "sorry" voor de verkeerde informatie.

Ik ben blij dat we bij deze verzekering maatschappij zijn verzekerd. zijn vriendelijk,helpen je zo goed mogelijk en als er wat is kan je altijd contact opnemen. als je ook wat hebt,word dit correct afgehandeld.

NH 1816 gaf een snelle en persoonlijke afhandeling bij de schade. Zeer tevreden over de wijze waarop zij met hun klanten omgaan.

De verzekeringen van Nh1816 kunnen alleen afgesloten via een tussenpersoon. Al jullie klachten hebben dan ook veel betrekking op de dienstverlening van een treurige tussenpersoon

Blijven rekken en niet over de balk komen met het uitkeren van een schade

deze maatschappij is niet mijn verzekering maar van de tegenpartij, helaas heb ik wel met deze club te maken gehad. Een drama, hier wil je echt niets mee te maken hebben. Zo traag als dikke poep en vooral traineren en traineren. Een klacht wordt gewoon niet als klacht beschouwd zonder opgave van reden. Fraude met schadeformulier wordt niet op ingegaan ondanks dat dit overduidelijk te zien is. getuigenverklaring waarin ronduit gelogen wordt worden boven de onafhankelijke getuigenverklaring gesteld. Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar vooral ver weg van blijven. Zeer onprofessioneel deze club.

Een ontzettend droevige maatschappij, ben hier al 6 jaar verzekerd en nooit wat geclaimed. Tot afgelopen jaar, in een zeer korte tijd is er 3x ingebroken in mijn auto, waardoor deze maatschappij inbraak en poging tot inbraak uit de polis heeft gehaald. Dit wordt achteraf gemeld en er staat geen korting op de polis tegenover.

Door hoge ziekenhuiskosten was de incasso mislukt,geen brief ontvangen wat hun wel beweren,helemaal geen aanmaning gehad dus wat doen ze verzekering stop gezet met gevolg een brief van de RDW niet verzekerd! zonder een waarschuwing.Schandalig om zo met klanten om te gaan.Betaling heb ik gedaan en er wordt gezegt dat ik verzekerd ben,maar bij de RDW staat nog steeds WAM nee! Wat kan ik hier mee,kan ik naar een andere verzekering,want als je naar de nh1816 gaat bellen wordt je schoftig behandeld ik zou het niemand aanraden om daar een verzekering te nemen,want je wordt behandeld als een stuk vuil!!!RDW doe ook wat aan deze praktijken want dit is gewoon de boel oplichten. Volgens de wet eerst de klant een herinnering sturen of een aanmaning en niet zomaar uit de verzekering gooien. Ik heb dit nog nooit meegemaakt altijd alles betaald!!!

was vergeten de rekening te betalen,maar nooit een herinnering gehad krijg ik een brief op 22mei dat ik niet meer verzekert was, Dus direct betaald nu 18 juni krijg ik een bekeuring van €400,- dat ik op 12 mei onverzekerd heb gereden. Dus deze verzekering niet nemen

zeer onklantvriendelijk en onbeschoft te woord gestaan. automatische incasso telt niet als een betaling ivm storno recht. ze gooien je uit het systeem bij het RDW. discussie of oplossingen zijn niet mogelijk. boete voor 2 auto's 800,00 tip zoek een verzekeraar die naar zijn klant luistert. Dus mensen niet doen en veel duurder dan de Inter-Polis

zeer onklantvriendelijk en onbeschoft te woord gestaan. automatische incasso telt niet als een betaling ivm storno recht. ze gooien je uit het systeem bij het RDW. discussie of oplossingen zijn niet mogelijk. boete voor 3 auto's 1200,00 tip zoek een verzekeraar die naar zijn klant luistert en voorwaarden niet alleen uitlegt in eigen voordeel. Advocaat gaat het oplossen. als er jurisprudentie komt over deze praktijken worden daar ook anderen mee geholpen.

zeer slecht behandeld en onbeschoft, Stond met pech in frankrijk,alleen het wegslepen werd geregeld of ik de rest lokaal maar even kon oplossen!waar betaal ik dan premie voor!!! Tip!!Lees altijd goed de voorwaarde van de polis door(ook de kleine letters!!)In ons geval werd mij mede gedeeld dat de dagwaarde te laag was om onze auto terug naar Nederland te transporteren!!wat een onzin daarom had ik juist een pechhulpbuitenlandverzekering afgesloten!!!

Zeer goede schade afhandeling, mijn ruitschade was zo opgelost en ik heb niks hoeven te betalen.

Topmaatschappij, goede voorwaarden, snelle schadeafhandeling, lage premie.

Is een supersnelle verzekeraar. Ook heb ik een supersnelle tussenpersoon. Ik had de schade in de ochtend gemeld bij mijn tussenpersoon en s' middag kreeg ik per email een uitkeringbericht.

Hele slechte verzekeraar, als je even te laat betaald wordt je registratie bij RDW gelijk afgehaald. Hele slechte klantenservice.

Perfecte maatschappij. Via mijn tussenpersoon ben ik bij de Noordhollandsche verzekerd. Acceptatie verliep vlot, schades worden netjes afgewikkeld. Premies en voorwaardes zijn goed en scherp.

Had schade en binnen een week de centjes. Niks van te zeggen…

na 3,5 maand autodiefstal nog geen uitkering mogen ontvangen. verzekering verschuilt zich achter verdachtmakerij.

At last! Someone who udnetrasnds! Thanks for posting!

Ongelofelijk grof en proberen mij iets in de schoenen te schuiven wat 100% niet klopt, mijn claim is 100% terrecht doch zij wringen nu in allerlij hoeken en proberen mij zwart te maken met zaken die totaal niet kloppen en al helemaal niet op die dag van schade! ongelovelijk! helemaal als je de brief en mail van hen leest naar mij toe, ik viel bijna van men stoel, als zij het zo willen spelen kunnen ze het zo krijgen maar dan met een eerlijk spel tegen hun, ik hou van eerlijk en openheid doch wat zij presteren lusten de honden geen brood van.

Top firma en zeer klantvriendelijk. Cijfer: 10 !

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen