InShared Inboedelverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (283 reviews)

InShared Verzekeringen Ervaringen

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

 • Goed(koop) verzekerd
 • Alles online (ook schademelden)
 • Kans op Jaarbeloning
 • Elke dag op te zeggen
 • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze inboedelverzekering:
 • Eén van de laagste premies
 • Eerste 3 jaar nieuwwaarde vergoed, daarna altijd 10% meer dan de dagwaarde
 • Alarmnummer in noodgevallen altijd bereikbaar en paraat
 • Huurders zijn ook verzekerd voor alle dingen die niet onder de opstal van de eigenaar vallen
 • Traumahulp bij brand en berovingen
 • Standaard dekking van glas bij de inboedelverzekering
 • Broekzakdekking van €1000 wereldwijd
 • Vervangende woonruimte
 • Nooit onderverzekerd
 • Direct opzegbaar
 • Ruime dekking
 • 1 polis, 1 betaalmoment
 • Hoe meer levenservaring, hoe lager de premie
 • Betrouwbaar netwerk van schadeherstellers
 • Sneller schadeproces
 • Inzage in status schadeproces

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij InShared

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De InShared Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

InShared Commercial TV Doos (2018)

InShared Commercial Smartkey (2018)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de InShared Inboedelverzekering

Wacht maar tot je ze nodig heb, ze halen alles uit de kast om niet te hoeven uitkeren
Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten, en toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de opgave van SchadeDirect 3,5x zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.
Website liep een paar keer vast bij afsluiten en zaken wijzigen. Verder erg tevreden!
Ben heel blij met de huidige mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Zo was het voor mij toch mogelijk om snel een verzekering af te sluiten. Of de verzekering daadwerkelijk goed is weet je pas als je hem nodig hebt.
Net afgesloten, snel en helder tegen goede prijs. Nu maar eens zien wat de verdere ervaringen zullen zijn. Heb nog geen bevestigingsmail ontvangen en die zit ook niet in de spambox :)
Ik ben zeer tevreden over Inshared. Het is heel makkelijk om een verzekering af te sluiten of op te zeggen. Ook vind ik het systeem van electronische polis erg fijn.
Prijzen en dekkingen lijken me reeel Aanspreektoon is vriendelijk
Het is gemakkelijk, overzichtelijk en uiterst service- en klantgericht
Ik ben voor prijs-kwaliteit gegaan, en hoop geen gebruik te hoeven maken van de woonverzekering.
Prima heldere duidelijke website waarbij het afsluiten van verzekering zo gedaan was!
was van plan over te stappen maar kom toch weer bij inshared terug
Ik heb deze verzekering nu pas afgesloten via InShared, dus nog geen mening hoe de gang van zaken echt is bij evt. schade etc.
Het lukte mij niet een verhuizing online te regelen, dwz de gegevens van het vorige woonhuis te wissen en een nieuw woonhuis aan te melden. Ik heb toen maar de verzekering van het oude huis opgezegd en van het nieuwe huis weer opnieuw aangemaakt. Dat moet simpeler kunnen. Ik hoop dan ook niet dat dit extra kosten met zich meebrengt
prima geregeld inderdaad lekker goedkoop en makkelijk alles digitaal geen tussenpersoon en ook geen papieren rompslomp
een prima dekking en snel geregeld,hier word je blij van!
Ik heb een iets afwijkende woning en kon dit niet aangeven. Bij eventuele schade kan ik dus niet met zekerheid zeggen of alles wel is gedekt.
Mevrouw Bachoe heeft mij bij jullie laten verzekeren zij is bij jullie verzekerd en ze vind dat u alles goed regeld daarom heeft zij mij ook laten verzekeren bij jullie en ik hoop dat ze ervoor beloond moet worden door jullie voor een nieuwe klant in te brengen bij jullie oke groetjes
De website is duidelijk en de opstal en inboedel verzekeringen zien er goed uit. Ga zo door.
Ik zou duidelijker de voorwaarden van de dekking willen zien. Dus bijvoorbeeld vergoeding bij brand, maar tegen welke voorwaarden (in het kort of verwijzing naar een bijlage waar het uitgebreider staat). Verder is het duidelijk.
op basis van nog te weinig ervaring met b.v . schadeclaims...
Ik zou graag de optie zien dat we met 3 volwassenen in dit huis wonen. Nu konden we niet anders dan 2 volwassenen en 1 kind invullen ... maar het 'kind' is ouder dan 18.
Bij het invullen van webformulier maakte ik een aantal fouten, o.a. wachtwoord niet volgens de regels ingevuld. Bij opsturen van het formulier stond de foutmelding in rode tekst helemaal bovenaan het formulier terwijl het formulier werd getoond vanaf onderaf (vanaf de verzendknop). Dat is wel erg onhandig, je wil toch bij verzending gelijk de foutmelding in beeld krijgen. Op deze manier is het een zoekplaatje.
Ik ben erg teleurgesteld in de website en het afsluiten en doorgeven van adreswijziging. Naar blijkt ben ik ondanks dat ik 2 jaar geleden mijn wijzigingen heb doorgegeven nu niet verzekerd op het nieuwe adres, terwijl de door mij doorgegeven wijzigingen wel zichtbaar zijn in de gegevens. Het is c.q. was totaal onduidelijk dat het doorgeven van wijzigingen niet voldoende is maar dat ik als klant ook een totaal nieuwe polis moet afsluiten. Hierdoor heb ik dus 2 jaar bijna onverzekerd in mijn nieuwe huis gewoond. God zij dank is er niets voorgevallen in die tijd. Maar dit is wel kwalijk en vele klanten zullen diezelfde misvatting hebben dat zij verzekerd zij na verhuizing maar dat niet zo is. Dat is InShared wel heel kwalijk te nemen.
Ik wilde naast mijn al lopende verzekeringen bij InShared ook de woonverzekering afsluiten. Aangezien je al klant ben bij InShared, ga je gewoon naar je verzekeringsmap, dan een paar simpele vragen invullen, je ziet meteen wat je premie wordt en klaar ! Dus zit nu met al mijn verzekeringen bij InShared en ben er blij mee.
Heel fijn dat ik direct online kon chatten met een van uw medewerkers. Het lukte mij niet om de inboedel verzekering aan te vullen met een opstal verzekering. Na de uitleg van Lilian is het toch gelukt, binnen 5 minuten. Super!
Autoverzekering was al soepel gesloten. Ik hoef geen tussenpersoon meer. Kan het beter zelf regelen.
Nog maar net als nieuwe klant begonnen. Dus kan ik nog niet over ervaring spreken
Nog geen eerdere ervaring, dus even afwachten hoe het verder gaat
Fijne site, ziet er vertrouwd uit voor de rest. Ik ben tot nu toe tevreden met met verzekeringen bij uw bedrijf. Ik hoop dat ik ook tevreden kan zijn bij een mogelijke schade.
1. Net ondek ik dat mijn inboedel-verzekering opeens 3 euro per maand goedkoper blijkt te zijn als ik een nieuwe aanvraag doe. Volgens de chatmedewerker veranderen de rekenmodellen soms. Prima, maar dan kun je best je klanten informeren. Dit vind ik vervelend want nu heb ik het gevoel dat ik jarenlang teveel heb betaald, terwijl ik niet geinformeerd wordt over een daling, maar wel over de jaarlijkse indexering van de premies. Bovendien kan ik het bouwjaar van mijn verzekering niet zien, terwijl ik die wel ingevuld heb en dus in jullie administratie staat. De chat-medewerker kon het ook niet zien. 2. de medewerkers van de live chat gaven me de indruk dat ze niet zo'n zin hadden om vragen te beantwoorden, b.v. over de effecten van samenwonen voor de verzekeringen (kan ik niet vinden op website).
Vond de informatie op de website over verhuizen en afsluiten van nieuwe woonverzekering onduidelijk, ik dacht dat ik door he nieuwe adres door te geven ook een nieuwe verzekering afsloot , omdat in de informatie gesuggereerd werd dat de verhuizing ook verzekerd was had ik het idee dat ik alles geregeld had, dat bleek niet zo te zijn, de uitleg na mijn vraag hierover was wel duidelijk, vriendelijke groet anneke reijnders
Alles wat ik wilde weten was gemakkelijk te vinden.
Juist digitaal communiceren is bij Inshared een fluitje van een cent. En dan ook nog bedenken dat je qua prijs/kwaliteit goedkoop uit bent!
nadat ik tevreden was met de autoverzekering heb ik ook mijn woon verzekering bij inshared genomen
moet nog ervaring opdoen met inshare, maar heb er een goed gevoel bij
Ben nieuw, nog niet lang verzekerd bij jullie, premie is goedkoop en gaat qua contact heel goed, zeer persoonlijke benadering, voel me geen nummer. Ik hoop dat het met de dekking ook goed zit als wat gebeurd.
Omdat mijn lopende verzekering woonhuis-wa el erg vanzelfsprekend aanneemt dat ik verzekerd wil blijven heb ik deze opgezegd. Inshared is - dat is niet onbekend - de goedkoopste. Gekozen omdat ik in al de jaren nog nooit een claim heb ingediend en de een lage premie en dekking belangrijk zijn
Het is belangrijk te wijzen op de eigen verantwoordelijkheid om de voorwaarden te beoordelen.
Goede ervaring opgedaan deze week met de auto verzekering waardoor ik alles in 1 pakket heb nu
jammer dat je bepaalde verzekeringen zoals glasverzekering niet kunt verwijderen uit je polis ik betaal deze namelijk ook al bij mijn servicekosten op me huurcontract dus dier zijn nu dubbel verzekerd wat niet veel geld kost maar iedereen moet op de kleintjes letten ook ik helaas
Makkelijk om de verzekeringen zo af te sluiten. Vind het alleen jammer dat er geen optie is om de premie jaarlijk te betalen
Duidelijk overzicht, goede voorwaarden, gemakkelijk afsluiten en goede prijs.
Ik vind het belachelijk, dat als ik een verhuizing aangeef, dit geen effect heeft op de inboedelverzekering. In principe heb ik een jaar lang onverzekerd gewoond. Een bericht of waarschuwing is dan toch wel het minste wat jullie kunnen doen. Ga me nog bedenken of de lage prijs van de verzekeringen dit gedrag vergoelijkt of dat ik een andere verzekeraar ga zoeken.
duidelijk en gemakkelijk af te sluiten en een gunstige premie
IK heb nu al mijn verzekeringen inshared lopen. en dat was makkelijk aanvragen. en scheelt een hoop euro,s
Verzekeren bij Inshared is voor mij en mijn gezin een prima stap geweest. Bijna alle polissen zijn nu over. Schade wordt correct afgehandeld en alles (voorwaarden / afhandeling) is duidelijk en goed te volgen.
Zeer voordelig voor een totalen dekking incl. glas
In een paar klikken de een lage prijs en nog een paar klikken een verzekering afgesloten, zo werkt het in 2014!
vindt het goed overzichtelijk en makelijk af te sluiten
Zou goed zijn om voor speciale zaken die niet helder en duidelijk op de site staan een telefoonnummer te kunnen bellen voor overleg, dat ontbreekt eraan. Niet alles gaat en loopt via internet. Denk eens aan een goede Call c.q. Hulp Desk.
lekker simpel en duidelijk en GOEDKOOP en maandelijkse opzeg termijn is ook een plus punt.
Beste, Ik ben nu ongeveer iets langer dan 1jaar verzekerd echter wat mij tegen de borst stuit is dat op het moment dat je een adreswijziging doorvoert je inboedelverzekering niet automatisch mee verhuisd. Ik dacht toen ik van adres ben veranderd dit wel het geval zou zijn maar gelukkig heeft de klantenservice mij wel geinformeerd hoe het wel moest. Misschien een goed iedee om dit ook te plaatsen op de site? Voor de rest ben ik zéér tevreden!
Het is simpel en levert direct veel minder premie op. Betaalde voor drie verzekeringen, WA, Optal en Inboedel ruim € 600,00. Nu € 300,00!
Vind de dekking goed en je wordt super geholpen via de chat. Perfect dat alles via internet gaat.
ben al een paar jaar verzekerd bij inshared en mijn familie ook dankzij mij en wij zijn zeer tevreden,ik zou zeggen stap over en ga vooral zo door.
makkelijk afsluiten - nadat ik via fleur advies had gekregen over dekking van externe garagebox (tot 5000 euro gedekt) heb ik besloten om te wisselen. Het bleek best zoeken om woonverzekering te vinden waar dat kon (afstand 130m, ingang niet in zicht) - advies van fleur was voor mij reden om bij inshared af te sluiten. Via internet site ging dat heel makkelijk en duidelijk - plus overstap service, perfect
Hoop dat ik bij een eventuele schade ook waar voor mijn geld krijg!
Goede ervaring met inshared via mijn autoverzekering. Door overstap naar woonhuis/opstal en aansprakelijkheid kan ik nu 150 euro per jaar besparen! Zou dief zijn van eigen portemonnee. Ben door deze ervaring af van overtuiging dat ik contactpersoon nodig zou hebben.
Nooit geweten dat een verzekering zo makkelijk af te sluiten is. Heel duidelijke site. Prima! Wij zijn er blij mee.
Ik ben pas klant geworden, dus heb nog geen ervaring opgedaan
Het verhuizen en wijzigen van ons Woonverzekering verloopt zeer moeilijk. Het lijkt vaker dat uw contacpersonen of systeem niet afgestemd zijn op mijn situatie (verhuizen naar tijdelijk adres, inboedel tijdelijk opslaan in container, nieuwe huis alvast glasverzekering en deel van inboedel op tijdelijke verblijfadres enz.)
Alles is heel overzichtelijk en goed verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke tarieven
Over het algemeen duidelijk hoe alles werkt en dat alles voor een nette prijs. Snel antwoord op een vraag via de mail met een vriendelijk tintje. Mijn cijfer is een 9
De prijs/kwaliteit verhouding bij inshared is prima. Daarnaast een goede site, handig en simpel in gebruik en voorzien je van de juiste informatie.
Bij verhuizing met een inboedelverzekering is het niet echt duidelijk hoe te handelen. Ik hed het nieuwe adres doorgegeven enalle vragen over de nieuwe woning beantwoord, maar later bleek dat ik dan ook nog eens de oude inboedelverzekering moest opzeggen en een nieuwe moest afsluiten, met weer dezelfde vragen.Zeer onduidelijk en dubbel op, jammer!
Ben onder de indruk van Uw manier van werken. Efficient, klantvriendelijk en snel. Nu maar hopen dat wij hier nooit gebruik van hoeven te maken. Reken wel op de zelfde efficiëntie in geval van schade.
perfecte verzekering , snel en makkelijk afgesloten
Ik kon snel alles afsluiten en superduidelijke uitleg
Ik ben prima tevreden over de informatie en dergelijken. Echter zit er bij het bestel proces mijn persoonlijk gegevens verweven, hetgeen juist makkelijk kan zijn, maar het probleem is dat mijn gezinssamenstelling veranderd is en ik dit pas vanaf morgen kan laten ingaan en ik vandaag een verzekering wil. Ik heb dus nu een woonverzekering moeten afsluiten voor 2 personen terwijl ik alleen woon, dit omdat ik in het verleden wel 2 personen heb meegenomen in de verzekering. De prijs is hetzelfde, maar een beetje maf is het wel. Ik sluit dus morgen ook pas een aansprakelijkheidsverzekering af omdat die voor twee personen wel bijna dubbel zo duur is als voor 1 persoon. Allemaal een beetje onhandig. Verder prima tevreden.
Als ik een adreswijziging doorgeef betekent ook dat ik verhuisd ben en dat mijn verzekering mee moet verhuizen. Nu blijkt dat je eerst de oude verz. moet opzeggen en dan een nieuw afsluiten. Is niet duidelijk aangegeven. Jullie weten al vanaf dec. 2012 mijn nieuwe adres. Ik was van mening dat ik nu goed verzekerd was op mijn nieuwe adres. Door de premieverhoging ben ik hier achter gekomen. p.s. IK BEN 82 JAAR. T. Jonkman
Goede verzekeringsvoorwaarden,voor weinig geld,ga zo door.
Net aangemeld. Duidelijk en makkelijke site. Goedkope premie. Nu nog afwachten hoe het gaat bij schade. Hopelijk geen goedkoop is duurkoop. Zelf nooit schade gehad dus zit ik hier op de juiste plek. Zo'n jaarbeloning is een leuke bijkomstigheid. Over het algemeen zien de reviews er goed uit. Zelf zou ik ook een andere aanbieding als Walibi hebben gehad, maar je kunt niet alles hebben.
Contact met Inshared loopt prima, duidelijk allemaal. Over het verdere verloop heb ik nog geen mening, nog geen schade gehad in jaren.
Met de tablet (Androi kwam ik slecht bij "mijn overzicht". Met de gewone computer ging dit veel beter. Heb, na eindeloos proberen op de tablet, de wijziging dus maar doorgevoerd op de computer.
Snelle service, direct contact indien nodig, voor een aantrekkelijke premie! De verzekeraar van de toekomst!
Ten 1e slechte reactie op je mails en verder nadat ze klanten hebben gelokt met mooie premies (Wehkamp bon of Walibi tickets) word nu ineens de premie voor iedereen verhoogd, bij mij gaat het nu ineens met € 0.80 euro per maand omhoog,( is toch weer ruim ook bij mijn ouders en zus gaat de premie nu met € 0,80 cent per maand omhoog, leuk hoor die cadeautjes maar uiteindelijk gaat iedereen hiervoor meer betalen, Slechte Reclame en Service Inshared.!!!! Nu toch maar weer opzoek naar andere verzekering.!
Bijzonder klantvriendelijke site! Heel makkelijk te gebruiken. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Het lijkt mij een goede verzekering die scherp geprijsd is.
je krijgt te vaak het bericht er is iets fout gegaan probeer het later nog eens,na een paar keer enter lukt het vaak wel.
Mijn vorige woning was nr 24 hetzelfde adres. Per 16-10-2013 verhuisd naar nr 63. Opzeggen/Afsluiten kan eerst per 21-05-2014. Neem aan dat ik de premie van de oude woning op nr 24 terug krijg van 16-10-2013 tot 21-05-2014. Huidige bewoner van nr 24 heeft al een verzekering sinds december 2013.
Sins 2012 verzekerd bij Inshared en zeer tevreden, nooit meer gezeur korte lijnen en duidelijk. Ik raad het aan bij al mijn vrienden en familie.
Alles is zo duidelijk, geen overbodige vragen. gewoon top dus
ik ben zeer tevreden over Inshared snel overstappen goede voorwaarden alles erg duidelijk ben over gestapt eerst met de auto,s omdat ik bij de vorige verzekering voor een tweede auto ineens vanaf 0 schade vrije jaren moest beginnen terwijl ik er 16 heb ,dat is raar toch. hier geld het gewoon voor bij de auto,s. dus ook woon en aansprakelijkheids verzekering gaan binnenkort naar Inshared . hebben we alles bijelkaar overzichtelijk digitaal wel zo van deze tijd.
Via Independer vind ik goedkopere polissen, maar hoop dat er bij u veel klanten zijn die net als ondergetekende, nog nooit iets te claimen hebben en daardoor eind van het jaar een 'bonus' tegemoet kunnen zien.
Hoewel ik zojuist een woonverzekering heb afgesloten heb ik natuurlijk nog geen ervaring met eventuele schadeafhandelingen en eerlijk gezegd hoop ik daar ook mijn leven lang van vrij te blijven. De aanmelding vond ik eenvoudig en snel en bepaald niet duur, sterker nog ik vond het goedkoop!
Nadat ik zeer tevreden was over mijn autoverzekering, nu ook mijn woonhuis via Inshared verzekerd!!
Aflsuiten woonverzekering ging prima alleen op de androidversie had ik problemen met het invullen van mijn bankrekeningnummer. Hierdoor kwam ik niet verder en kon ik niks afsluiten. Ik heb uiteindelijk de verzekering op mijn pc afgesloten. Deze versie deed niet moeilijk over mijn ibancode.
Een prima verzekeringsconcept waarbij de cooperatie van leden centraal staan.
Alles prima, als nu ook nog die bevestigingsemail komt...
Heel efficiënt, geen haken ogen, geen gezeur, heerlijk om verzekeringen op deze manier af te sluiten
Heel overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden.
De advisering was niet direct goed, jammer. De foutieve advisering is later wel gecorrigeerd. Prima. Maar, door die wijziging twijfel ik nu of de verzekering correct is afgesloten. Jammer.
Zeer makkelijk af te sluiten opstalverzekering. Zeer acceptabele premie. Wel vorm van koppelverkoop, ik moet mijn nboedelverzekering bij een ander nu opzeggen. In de akkoordverklaring staat een foutje hetgeen ik erg slordig vind. (op één na onderste zin staat "dat ik" dubbel).
Lekker makkelijk snel en goedkoop wat wil een mens nog meer en nog goed verzekerd ook nog
na mijn auto verzekering doe ik mijn huis ook maar via inshared ik heb er een goed gevoel bij en prijs is scherp
Super goedkoop, heldere informatie en zeer gemakkelijk af te sluiten. Inshared is helemaal van deze tijd en begrijpt haar consument. TOP !!!
Goede morgen, Heel fijn vind ik het dat alles digitaal gaat en ik niet overstelpt wordt met massa's papier. Bovendien blijkt dat de premie bij U aanmerkelijk lager was dan bij de verzekering die ik had. Ik heb goede ervaringen met U inzake afhandeling van bijv. autoschade er zijn bij U 2 auto's verzekerd ook heb ik de W.A. verzekering bij U. Dus al met al adviseer ik mijn vrienden en kennissen bij U te informeren als het gaat om verzekeren. Vriendelijke groet.
Zie voorgaand oordeel over de verschillende onderdelen. Alles goed, 1 perfect.
Hoop er geen gebruik van te hoeven maken , mocht het toch nodig zijn dan denk ik een goede verzekering te hebben.
Ik kon zo alles afsluiten, het enige minpuntje was dat ik voor een verandering, zoals mijn gezinssamenstelling, een dag moest wachten voordat het doorgevoerd was en dat ik dus pas de volgende dag een nieuwe verzekering kon afsluiten. Verder alles prima.
heb niet veel te melden heb gelukkig nog nooit gebruik moeten maken van de verzekering
Zeer snel kunnen afsluiten. Altijd al tevreden geweest met inshared als autoverzekering, nu neem ik dus meer verzekeringen.
heb goede ervaringen met Inshared...ben dan ook al een tijdje klant bij jullie. ik had een woonverzekering nodig dus heb niet eens naar andere opties gekeken maar vertrouw erop dat ook deze verzekering wel goed zit bij jullie
Ik ben goed geholpen door Marjolein waar ik mijn vragen kon stellen digitaal
Bij het aanvinken van schadebeperkende maatregelen mis is bij de rookmelders koolmonoxide melders en de aanwezigheid van een blusdeken.
Ik ben zeer positief over Inshared. Vragen worden snel behandeld en de premie word je ook blij van! ;-)
alles onder 1 dak auto en woonhuis enzvmaar wanneer hoor ik wat over de actie met wehkamp
ik heb de verzekeringen zojuist afgesloten. De wijze waarop is mij in ieder geval goed bevallen. Verder kan ik over de afhandeling van eventuele schade nog niets zeggen.
Mijn cijfer is opgebouwd uit eerdere ervaringen met Inshared. Zeer duidelijk, helder en enorm service gericht.
Verzekering op 5 januari afgesloten tezamen met WA verzekering( 25% kortingsactie ). Op 1 april blijkt de WA te zijn ingegaan en de woonhuisverzekering is verdwenen. Terwijl ik op 5 januari wel een verzekeringsbewijs heb ontvangen? Rarara hoe kan dat.
ik had alleen wa voor mijn wooning nodig maar krijg inboedel er gelijk bij maar is wel wat aan de prijzige kant kan goed koper
Kan natuurlijk pas iets van de verzekering zeggen als ik schade krijg maar hoop dat ik het niet nodig zal hebben.
De duur van schademelding en afhandeling is erg lang! Ik zou hier bijna voor weg gaan... maar ik vind de organisatie tof en de voorwaarden ook. Ik wil wel aanraden hier werk van te maken. Ik heb na 2,5 maand na 2 of 3x zelf bellen een schadeexpert langs gekregen en moest dus al die tijd een deel van mijn inboedel bewaren... dat is zeer oncomfortabel. Daarnaast zijn we bijna 3 maanden verder en heb ik afgelopen week te horen gekregen dat mijn geld wordt overgemaakt.... Succes! Groet, Andrea
Uitstekende verzekering tegen zeer competieve prijs.
Ik ben verder tevreden met de verzekering, maar vind het wel jammer dat er een eigen risico geldt. De voorwaarden en dekking zijn verder prima.
Op zich prima - geen aanmerking, houdt echter geen rekening met een al lopende woonverzekering (ook bij In-shared), hoe moet ik dat melden
Ik geef een 9 + als beoordeling. O ja, ik heb ook gezocht naar de poliskosten maar die zijn gratis. Hartelijk dank.
ik heb ook een autoverzekering bij jullie is het niet mogelijk dat al min verzekeringen bij elkaar gebundeld worden en met 1 premie betaald kunnen worden?
Was info kwijt omtrent mijn inloggegevens en ben prima geholpen
Het afsluiten bij inshared is allemaal prima en supervrolijk. Mijn ergernis begint echter op het moment dat je schade hebt. Dan komt de vraag "zou dit onder de verzekering vallen en hoe leg ik dat voor aan inshared". Ik wil dan snel kunnen zien wat de dekkingen zijn. Die zijn per verzekering allemaal weggestopt in de voorwaarden. Daarnaast wordt er bij 'schade' op jullie website enorm gefocust op autoschade. Dat roept verwarring op als ik iets op reisverzekering wil verhalen. Dat aftersales deel zouden jullie kunnen verbeteren. Nu komt het teveel over als "mooi de klant is binnen, als ie de verzekering wil gebruiken waarvoor ie bedoelt is maken we het niet leuker en zeker niet gemakkelijk, hopelijk haakt ie af".
Goede website met goede en duidelijke voorwaarden. En goedkoop.
Prima voorwaarden, concurrerende premie's, transparante informatie en eenvoudig af te sluiten.
Bij de mobiele site pakte hij het iban nummer niet gaf telkens aan dat het een ongeldig nummer was.bij de desktop versie was het geen probleem.
Prima website, helder en duidelijk. Hoop alleen nooit geen gebruik te maken van jullie verzekering. Geeft een goed gevoel.
Soms is het toch prettig om iemand te spreken en niet alles digital
Helemaal TOP! Lekker duidelijk, goede dekking en voor een laag bedrag. Mijn complimenten en houden zo ;)
Ik ben overgestapt omdat ik bij mijn vorige verzekering bijna € 7,50 in de maand duurder uit was. In tijd van recessie is dat op jaarbasis bijna € 100,--. Dus lekker snel verdiend. Nu maar hopen dat ik geen gebruik hoef te maken van de afgesloten verzekeringen
Prima. Het lijkt me wel handig als er een soort van 'ik ga verhuizen' knop te vinden is en dit een soort wizard is die je helpt de inboedel verz. van je oude huis op te zeggen en gelijk een nieuwe aanvraagt en in mijn geval een opstal verzekering erbij.
De verzekering is aangevraagd op naam van mijn vrouw. Op mijn naam wordt de aanvraag niet geaccepteerd waaruit ik concludeer dat ik een verhoogd risico profiel zou hebben volgens de door jullie gebruikte gegevens! Rara hoe zit dat? Kunt u mij daar nader over informeren?
duidelijk aangegeven hoe een inboedelverzekering af te sluiten
Ik heb nog geen ervaring met eventuele schade en daarna heb ik eigenlijk pas een mening over de afwikkeling. Ik hoop overigens nooit schade te krijgen.
eerste ervaring, door een lezing bekeek ik jullie site en dacht ik vraag een offerte, was aanzienlijk goedkoper. Goed gevoel bij de site.
Ik vond dat alles vlot ging, heel anders dan bij ditzo
Had al afgesloten maar overstapservice liep niet soepel dus weer verwijderd, zelf opgezegd en opnieuw afgesloten.
vind het fijn dat met paar klikken je een verzekering hebt afgesloten. Niet iemand die je eerst moet bellen om een mooie prijs door te geven, dat je bezwaard voelt als je het niet afneemt. Ook het opzeggen wat verzekering gaat lekker snel zonder moeilijk te doen, helemaal top!!!!
Het afsluiten gaat makkelijk en snel, alle informatie was duidelijk en op de goede plek volstrekt (info over overstappen en startdatum voor de nieuwe verzekering op het moment van afsluiten etc). Als de service evengoed is als we inshared écht een keer nodig hebben ben ik helemaal tevreden.
telefonisch contact zou fijn zijn om informatie te kunnen inwinnen
HAD REEDS EEN AUTO . VERZEKERING , SINDS 1FEBR WOONHUIS ,INBOEDEL , AANSPRAKELIJKHEID LEUKE ACTIE MET WEHKAMP
Het online afsluiten van een verzekering bij inshared ging super gemakkelijk. Nu nog afwachten of ze mijn oude verzekeringen netjes op tijd opzeggen.
Vlotte website, geen uren wachtende telefoontjes, goede prijs met veel inbegrepen vergoedingen
heb geen klagen als ik er niet uit kom krijg ik gelijk mail hoe ik het kan oplossen dus ben heel tevreden.
Prima verzekering en snel af te sluiten. Geen opzegtermijn
Uw opzegservice is onduidelijk. Waar moet ik mijn vorige polissen naar toe sturen?
1 punt van kritiek. Het is niet mogelijk op het inschrijfformulier een toelichting te geven. Zo is in mijn geval de WOZ waarde niet gelijk (veel lager) dan de werkelijke waarde van het huis. Voor de premieberekening heb ik de werkelijke waarde ingevuld.
ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering, dus in die zin kan ik gelukkig nog geen oordeel geven over de verwerking van schadeclaims.
Nix mis mee, had eerst Centraal Beheer. Bij het afsluiten woonverzekering een hoop beloven en bij schade alles uitsluiten ("staat in de kleine lettertjes").
Nog geen ervaring.Overstap moet nog ingaan. Alles was wel duidelijk en overzichtelijk om in te vullen
Naja tijd zegt het wel hoe jullie zijn kan nu niet echt wat van zeggen ben benieuwd als ik goed keuze heb gemaakt
Korting op premie via actie code of collectiviteit mag duidelijker. Ik kom er later pas achter
De Inshared inboedelverzekering op nummer 1 van de top 5 Beste verzekeringen? Vast alleen beoordelingen van mensen die nog nooit iets hebben hoeven claimen. Onlangs schade gehad aan mijn nieuwe tafel door een omgevallen potje nagellakremover. Aangezien ze adverteren met "ruime dekking", zou je denken dat de schade keurig door Inshared geregeld gaat worden. Helaas, een "alle van buiten komende onheilen dekking" is niet mogelijk bij Inshared. Bovendien blijkt als je de voorwaarden goed leest, dat je ook nog eens een eigen risico hebt van € 250,00. Kortom; het kost weinig , maar je hebt er ook weinig aan. Bovendien kun je een schade alleen telefonisch melden, waarbij ik een zeer ongeinteresseerde mevrouw trof, die alleen even meedeelde dat het niet gedekt is, prettige dag verder. Een schriftelijk bevestiging van de afwijzing was bij uitzondering wel te krijgen, maar ik kreeg het idee dat ik iets heel vreemds vroeg. Het is dus wat mij betreft einde verhaal voor Inshared.
Alles prima via inshared. Hebben ook onze auto verzekering. Enige minpunt en heb ik ook over gemaild. Ik wilde de woonverzekering afsluiten bij onze autoverzekering. Autoverzekering staat op mijn naam. Maar de woonverzekering is voor mijn man goedkoper ivm leeftijd. Beetje raar als je samen op zelfde adres woont. Nu maar de woonverzekering op mij man zijn naam gedaan scheelde paar euro voor hetzelfde per maand. dat zou ik graag veranderd willen zien. Verder top.
teleurstellend vind ik dat de door mij aangeschafte zonnepanelen niet op dezelfde wijze zijn verzekerd op de woonverzekering. zou een reden kunnen zijn om wellicht over te stappen naar een verzekeraar.
Het eigen risico bij storm vind ik aan de hoge kant (225 vs 100) vergeleken met Ditzo.
Ik heb water schade gehad en alles is voor 100% uitbetaald maar het duurde vrij lang voor dat er werd uitbetaald terwijl ik alles heel duidelijk met foto,s had opgestuurd en na veel bellen bellen werk er aktie ondernomen
Ben al jaren bij inshared verzekerd. Blijkt alleen dat wanneer er een adres wijziging plaats vindt, dat het zeer slordig is dat niet alle verzekeringen naar het nieuwe adres worden overgezet. Ik had de wijziging via mijn auto verzekering gedaan, maar nu blijkt dus dat ik ruim 6 maanden onverzekerd ben geweest vwb mijn inboedelverzekering. Ik ben blij dat er niets gebeurd is in die periode, anders had ik een zeer groot probleem gehad. Misschien een goede suggestie (ter geruststelling van de klanten) dat wanneer er een adreswijziging wordt doorgevoerd dat INSHARED als goed service controleerd of er meerdere verzekeringen zijn, of anders dat er met de klant contact wordt opgenomen of de wijziging voor alle verzekeringen geldt .
Ik ben altijd zeer tevreden geweest met jullie, heb dan ook nog niet aanspraak. Hoeven te maken op mijn verzekering. Enige wat ik wel jammer vind is dat jullie moeilijk tot niet telefonisch bereikbaar zijn
In vergelijking met andere niet online verzekeringen (waar wel persoonlijk contact via de telefoon mogelijk is) is de premie aan de hoge kant. Ook het eigen risico in de voorwaarden zou lager mogen, of een afkoop mogelijkheid mogen hebben. De website is duidelijk en overzichtelijk, de rondleiding die ik via mail kreeg vond ik minder omdat het beeldscherm niet geheel overzichtelijk is als de man in kwestie uitleg gaat doen. Ik heb een normaal beeldscherm en als ik alles goed wilde zien wat hij aanklikte moest ik mijn beeldscherm met een loepje vergroten. Het is me nog niet geheel duidelijk hoe het gaat werken met eventuele schade en dat via mail indienen (hoeveel tijd daarover heen gaat etc. Maar ik ga er dan vooralsnog vanuit dat ik geen schade in zal dienen.
heb niks te klagen, ben alleen maar te vreden, Had eigenlijk jaren geleden moesten overstappen naar inshared
heb het idee dat Inshared een leuke 'jonge honden club' is waar ik me goed bij voel. Hoe het zit met evt. uitbetalingen bij schade heb ik geen idee van; we hebben nog niets geclaimd.
Zeer gebruiksvriendelijk om een polis af te sluiten bij Inshared
Super makkelijk af te sluiten heldere voorwaarden en mooie prijs! 50% goedkoper dan mijn oude verzekering
Prima ! scheelt mij meer dan 20 euro per maand voor een woon verzekering die ik gelukkig nooit heb hoeven aan te spreken
Tot zover ziet het er prima uit. Ik hoop uiteraard nooit een beroep op de verzekering te hoeven doen. Was duidelijk en helder uitgelegd wat er verzekerd is.
Prima aanpak. Tot nu toe een hele goede ervaring met inshared!!
Ik zou ook bijvoorbeeld een inboedelverzekering willen afsluiten voor een recreatiewoning en dat is niet mogelijk. Verder zou ik toch een mogelijkheid willen hebben om sneller te kunnen communiceren. Dus goede medewerkers die per chat je meteen kunnen helpen. Premies en voorwaarden lijken goed van de woonverzekering. Mijn ervaring met mijn autoverzekering is dat ondanks dat ik niet de veroorzaker was van de aanrijding ik best wel problemen heb gehad om mijn auto te laten herstellen bij mijn vertrouwde autoherstelbedrijf. Vreemd genoeg is deze werkzaam voor Achmea en heeft ook een groot logo op zijn bedrijf maar dit gaf met de call-center medewerkers wel wat problemen. Het is dat mijn autoherstelbedrijf coulant is en ook met jullie contact heeft opgenomen anders waren we nog bezig. Bevreemd mij dat een bedrijf wat werkt met Achmea niet op jullie lijst staat terwijl jullie wel onderdeel zijn van Achmea.
Hallo ben netjes gebeld en van advies voorzien. ga zo door groet. cor Janssen
Zeer goede ervaringen o.a. met autoverzekering.
Lijkt een prima verzekering, heel makkelijk afsluiten en meer dan de helft goedkoper dan mijn de reguliere maatschappij en met dezelfde dekking.
waarom berekenen jullie de premie van de opstalverzekering over de woning inclusief de grond ??? dit terwijl ik de grond helemaal niet WIL VERZEKEREN !!! als jullie nu als eerste verzekeringsmaatschapij nu eens alleen het huis zouden verzekeren inplaats van die ondoorzichtigheid...tenslotte wil ik mijn grond helemaal niet verzekeren !!!
Het koste me veel moeite om de woonverzekering op internet af te sluiten. Als eerste stap heb ik ingelogd op mijn verzekeringsmap. Daarna heb ik de woonverzekering aangevraag, maar tot 2x toe kreeg ik de melding dat mijn geboortedatum niet goed was, terwijl die wel goed was aangegeven. M.vr.gr.
Ik sluit de verzekering net af(18-12-2013) en die gaat pas 30-04-2014 in. Kan nog niet beoordelen, maar wat ik gelezen heb belofd veel goeds.
probleemloos afsluiten met een zeer acceptabel premiebedrag
prima en overzichtelijk,alleen bij de korting opletten is maar voor 6 mnd
Tot nu bevalt hij me maar jullie moeten in de praktijk nog bewijzen dat ik gelijk heb. Door informatie van onze zoon en hun positieve ervaringen zijn wij overgestapt.
Gemakkelijk verzekeren en duidelijke voorwaarden, het scheelde voor mij 50% minder premie!
echt super geregeld. snel en zonder problemen heb ik mijn nieuwe flatje verzekerd. bedankt!!
In een tijdsbestek van 20 minuten informeren, vergelijken en afsluiten. Echt van deze tijd !
Lekker simpel en makkelijk geregeld zonder poespas. Ook zeer vriendelijke en duidelijke manier van terugkoppeling op mijn vraag per mail.
Snel en makkelijk af te sluiten, goede dekking en nu ook nog ene leuke aanbieding in premie.
Makkelijk en snel af te sluiten verzekering, ook een prima prijs!!
eerste verzekeraar die ik tegenkom die begrijpt hoe het werkt. Klantportal die duidelijke informatie verstrekt en waarbij je eenvoudig verzekeringen kunt afsluiten en wijzigen. Leuke informele reacties op website en per mail!
Ik hoop dat ik een verstandig besluit vandaag heb genomen voor deze verzekeringen.
Hoop uw woonverzekering in de praktijk niet nodig te hebben, maar mocht dat wel zo zijn dan ga ik ervan uit dat INSHARED mijn schade voor 100% zal vergoeden!
Ik ben 7mnd geleden verhuisd, heb een adreswijziging doorgegeven maar merkte onlangs pas dat mijn woonverzekering nog op mijn oude adres stond. Info dat ik deze had moeten opzeggen en opnieuw aanvragen zou fijn zijn geweest rondom de adreswijziging. Dit kan beter!!! Immers adreswijzigen zou een reminder kunnen geven aan verzekeringnemers met een inboedelverzekering. Ik wist simpelweg niet dat het zo werkte anders had ik het direct gedaan. Daarnaast vind ik het puntensysteem sympatiek, maar is het spijtig als geen enkel jaar de teruggave limiet wordt gehaald. Dat holt het principe van deze verzekering uit lijkt me. Webinterface prima!!! Kost weinig tijd.
Ik had mijn woonhuis plus inboedel per verval datum in laten gaan. Bij nader inzien kon ik na een maand opzegtermijn laten vervallen, dat heb ik gedaan. Zodat de nieuwe ingangsdatum 1-1-2014 wordt.
Duidelijke informatie op de website. Juiste toon en benadering richting klanten. Prima.
dit is een woning voor door verkoop , gaan we dus vermoedelijk niet bewonen - zeker voorlopig niet en dat kunnen we niet aangeven in de vragenlijst, ook wat betreft de inboedel gaat er zeker voor direkt niet meer in dan voor een bedrag van € 10.000,=
kan nog geen mening geven aangezien ik pas net aangemeld heb
Lekker makkelijk zo via internet en redelijk in kosten
Snel en duidelijke site, goede voorwaarden met een prima premie.
Een verzekering is makkelijk af te sluiten en alles staat duidelijk aangegeven.
Nog geen gebruik hoeven te maken van mijn verzekeringen. Contact vi ae-mail verloop prima.
Ik vind met een verhuizing dat jullie beter moeten aangeven dat je je woonverzekering moet opzeggen en weer een nieuwe moet aanvragen.
Duidelijke weergave van de voorwaarden. gemakkelijk zelf te regelen. een goede kwaliteit / prijsverhouding.
Als InShared daadwerkelijk helpt met oversluiten (opzeggen oude verzekering) van mijn verzekeringspakket dan verdienen ze zeker die 8, alhoewel ik natuurlijk moet afwachten hoe de dekking daadwerkelijk is.
Naar aanleiding van de door Inshared gegeven informatie een heel geruststellend gevoel bij mijn woonverzekering. Was in een flits geregeld, en ook nog tegen een goede prijs. Fijn.
Prima website, goede info alles is vrij snel duidelijk. Volgens mij een prima verzekering voor een prima prijs!
Duidelijk, goed gedekt en tegen een mooie prijs.
Heb volste vertrouwen in wat Inshared doet en de openheid waarin dit gebeurt. Mijn ervaring bij schadeafhandeling is heel goed geweest. Zonder gezeur. Nu is mijn inboedel ook bij jullie verzekerd. Geeft mij een prima gevoel.
Ik voel me zeker, als de vorige verzekering opgezegd is, nl. van FBTO.
Heldere informatie op de website, goede dekking en het afsluiten ging soepel. Jullie maandbedrag is wel iets hoger dan bij andere online aanbieders, dus de tijdelijke korting is fijn maar nog beter is het maandbedrag in het algemeen wat lager.
Verzekeringen afsluiten gaat makkelijk en hun service is SUPER! Je wordt met vragen via mail binnen enkele dagen geholpen dus echt SUPER SERVICE!!!!!
Had alleen even een probleempje met het IBAN nummer!
was al via Inshared verzekerd voor auto, door goede ervaringen nu ook besloten de woonverzekering bij hun af te sluiten
één vraag: WOZ waarde invullen: gelukkig is woz waarde soms te laag. is het erg als je dus een hogere waarde opgeeft?
Tot voor kort was mijn woning en de inboedel verzekerd bij Inshared. Nu ben ik verhuisd naar een appartement. Het gebouw wordt via de VvE verzekerd.Ik wilde alleen een inboedelweizekering afsluiten. Dat lukt alleen als ik aangeef dat ik "huurder" ben. Dat is in feite dus niet zo, maar materieel maakt het natuurlijk niets uit. Toch zou het aardig zijn als u het computerprogramma aanpast zodat iemand die eigenaar van een pand is toch alleen een inboedelverzekering kan afsluiten. Als u begrijgt wat ik bedoel............!
Snel geregeld en nu nog met een leuke korting ook..
Ik ben tevreden met de snelheid waarmee je een verzekering kunt afsluiten en het feit dat je geen gebruik hoeft te maken van een tussenpersoon. Ook kun je alle informatie over de voorwaarden meteen terugvinden.
In vergelijking met mijn vorige verzekering is mijn schade dekking veel hoger,en mijn premie lager.
Ik was al klant met mijn autoverzekering en heb daar hele goede ervaringen mee. Geen lange wachttijden aan de telefoon. geen lange wachtijden op uitkeringen. helemaal prima hier. Daarom ook mijn besluit om mijn andere verzekeringen ook bij u onder te brengen.
Het was even wennen voor mij om op deze wijze een verzekering af te sluiten, het uiteindelijke invullen was een "makkie".
Ja, het afsluiten van verzekeringen gaat makkelijk, het is natuurlijk afwachten hoe het afhandelen van een eventuele schade is .
Duidelijke site. Heel fijn dat het uitgerekende bedrag netto is. Geen ass.belasting en poliskosten die er achteraf maandelijks nog bovenop komen.
Afsluiten was zo gebeurd. Fijn gevoel om verzekerd te zijn!
autoverzekeringen zijn ook ondergebracht bij inshared. loopt prima. gemakkelijk en voordeliger om ook woningverzekering onder te brengen.
Na aanloop problemen gaat het nu prima alleen ik wordt aangesproken als mevrouw Laan maar ben nog steeds mannelijk.
Waarom meer betalen dan nodig. InShared bewijst dat je voor een redelijke premie goed en betrouwbaar verzekerd kan zijn.
de website loopt regelmatig vast op mijn leeftijd en gezinssamenstelling. ik zou graag de premie per jaar willen betalen indien u dan karting verleent.
Verzekeringen afsluiten bij inshared gaat vlekkeloos. Zeer goede en duidelijke voorwaarden, en redelijke premies.
Ik heb nog geen ervaringen met Uw afhandelen met eventuele schade,wat komt omdat ik deze gelukkig nog nooit heb gehad. (afkloppen!) Ik heb in Uw verzekeringbedrijf het goede gevoel,dat alles bij U Oké is. Blijkt uit de felicitatie die ik mocht ontvangen v an de Hr.Tenninglo.met mijn eerste verjaardag bij Uw verzekering.
Meer informatie bij verhuizen, er wordt niet vermeld dat de oude polis moet worden opgezegd en een nieuwe afsluiten op het nieuwe adres
makkelijk, overzichtelijk en kosten inzicht was kort en bondig.
Thans ben ik verzekerd bij "inshared" betreffende mijn auto, woonhuis en WA. Ik hoop dat bij event. calamiteiten, afhandeling en vooral uitbetaling ofwel herstel van zaken, net zo voorspoedig verlopen als het afsluiten van de verzekeringen, want daarvoor ben je uiteindelijk verzekerd !
Prettige en duidelijke website, gunstige prijzen.
Met het invullen van mijn gegevens stuitte ik op verschillende ongemakken: Zo kon ik geen speciale tekens gebruiken in mijn wachtwoord, zoals bijvoorbeeld ? _ + > Ook herkende de website mijn IBAN rekeningnummer niet, maar moest ik mijn 'oude' rekeningnummer invullen.
Ik verzeker een nieuwbouwhuis. In het formulier moet ik de WOZ waarde opgeven. Deze is voor een nieuwbouwwoning nog niet door de gemeente afgegeven. Ik kan nergens op de site terugvinden wat ik nu wel moest invullen. Een verbeterpunt!
Polissen vergelijke is niet makkelijk, maar het loont wel. Door goede info van Inshared toch huidig polis er bij gepakt en dan blijkt: minder premie, betere verzekering.
Alles ziet er wel aardig uit maar het gaat uiteindelijk om het hopelijk niet komende moment dat er werkelijk schade is.
Duidelijke informatie, ook de omschrijvingen van wat wel en niet verzekerd is. Kort en in begrijpelijke taal.Gratis glasverzekering Dit alles voor een scherpe prijs
Duidelijk en gemakkelijk. Allen met afwikkeling van eventuele claims hebben wij (nog) geen ervaring. Hopelijk zijn die net zo duidelijk en goed.
Makkelijk af te sluiten en het scheelt meer dan de helft op mijn huidige verzekering. De ervaring zal het leren als we daadwerkelijk beroep moeten doen op de woonverzekering.
er zou meer differentiatie mogen zijn in de inboedelverzekering. bv glasverzekering niet echt nodig ivm gezamenlijke huurdersverzekering.
Verzekeringen bij Inshared afsluiten gaat makkelijk en hun service is SUPER!
Misschien kan er wat meer informatie op de site komen over de soorten dakbedekking. Dit vond ik een lastig punt tijdens het afsluiten van de woonverzekering. Verder erg duidelijk, makkelijk af te sluiten en erg goedkoop!
nog geen ervaring net een verzekering afgesloten
De premie staat mij bijzonder aan. Heb al diverse verzekeringen bij u lopen maar tot op heden gelukkig geen gebruik van hoeven te maken. De verwerking op de computer is zelfs door mij te doen. Groet van Dick Bakker.
Goede dekking tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Super om af te sluiten en om online te regelen. Snel en goedkoop. Hoop dat contact en service online net zo makkelijk is als ik het echt nodig heb! Maar daar ga ik wel vanuit!
Net een nieuw compleet pakket verzekeringen afgesloten, snel, duidelijk en goedkoper dan de vorige verzekering.
het afsluiten ging nogal moeilijk maar is hopelijk met ingang van 1 oktober gelukt
Duidelijk, concreet en geen poespas. Gewoon direct op het resultaat: proficiat!
Zeer snel geregeld met een prima uitleg op internet
ik mis de informatie over het verzenden van mijn huidige polisblad en: het inloggen op mijn verzekeringsmap
Heb een goed gevoel bij jullie verzekerd te zijn. Ook de premie is redelijk en goedkoper dan bij mijn vorige verzekering.
Ik vind het jammer dat je een woonark niet kan aangeven als woning!!!
Ik heb nog een aantal vragen en vind het bijzonder jammer dat ik niet direct telefonisch contact met iemand op kan nemen.
de enige minpunt is dat jullie moet een normale helpdesk nummer geven dat mensen jullie makkelijker kunnen bereiken via mobile.
Dit was makkelijk, maar vooral de overstap service was belangrijk, daarom ben ik overgestapt.
Prima en snel geregeld. Ging alles maar zo makkelijk en snel. Echt TOP!
Stuk makkelijker en goedkoper dan bij andere verzekeraars
Heb al verzekeringen lopen tot volle tevredenheid. Nu woning gekocht en natuurlijk ook bij Inshared verzekerd.
De site is duidelijk en overzichtelijk. De taal is zeer begrijpelijk en afgestemd op de klant.
Als ik het moeilijk vind, zegt dit meer van mij dan van de site. Ik ben 81 en ben al blij als ik een mailtje-mapje- kan maken en weer weet terug te vinden
zoals u ziet: zeer goede beoordeling! suggestie voor verbetering: telefoonnummer van helpdesk vermelden in uw website
Stuk goedkoper dan de oude verzekering, en zo afgesloten
Ik vind het verplicht af moeten sluiten van de inboedelverzekering bij de opstalverzekering op zijn zachtst gezegd een vorm van armpje drukken. Het is bij andere verzekeraars geen enkel probleem om deze separaat af te sluiten. De inboedelverzekering kost mij bij inshared € 8,00 per maand meer (x 12 x aantal jaren is een leuk bedrag), hierdoor is een deel van mijn opstalvoordeel weer verdampt :(
Mijn ervaring met inshared moet nog blijken. Het verschil aan premie is voor de woonverzekering zo`n 90 Euro per jaar in mijn voordeel. Een goede aanrader voor mensen die nog steeds twijfelen.
Supersnelle terugbel service die begrijpt wat een klantenservice inhoud
Nadat wij ook al 2 autoverzekeringen bij Inshared hebben lopen hebben wij besloten ook de inboedel, aansprakelijksverzekering en een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De service is perfect, de premie laag en bij schade die wij hebben gehad is er meteen vervangend vervoer, geen discussies over schadebedrag en directe reparatie; perfect.
Prima site ziet er goed uit en overstappen is zo gebeurd
het verbaast mij ten zeerste dat er geen onderscheid wordt gemaakt nav de waarde van de inboedel, vroeger moest men een inboedelwaardemeter invullen
WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER INSHARED. DUIDELIJHEID MET EEN SCHERPE PREMIE
ik ben verhuisd van Delft naar Rotterdam. Ik was gewend aan papieren verzekeringen. Heb erg moeten wennen aan de administratie per internet. Maar ik ben hiermee erg goed geholpen door uw bedrijf. Vriendelijke groet,
Geen gezeur, lekker makkelijk ik hoop dat dat zo blijft. Groet, Ton Oudendijk.
via internet is prettig en snel regelen. jullie site is duidelijk en overzichtelijk.
Ik kan nog geen goede beoordeling geven omdat ik nog niets heb hoeven claimen.
erg eenvoudig verzekeringen afsluiten, duidelijke voorwaarden en goedkoop. Zoals gewend bij jullie: TOP!
Het klopt idd dat de premie uitstekend is en dat het afsluiten gemakkelijk gaat maar op het moment dat er sprake is van schade geeft niemand thuis. In mijn geval dan. Als ik bel is de schadebehandelaar of niet aanwezig of in gesprek. Terugbellen doen ze niet. Helaas een flinke tegenvaller. Inshared? Wat gaan jullie voor mij doen??
Ik schrijf mij in als nieuwe klant en blij met deze keuze. ,Want er is geen betere en goedkopere woonverzekering dan bij Inshard
Woonverzekering Ik kreeg in april een mailtje van Inshared dat de voorwaarden m.b.t. de woonverzekeringen per 1 april waren gewijzigd. Met de volgende tekst. U heeft een Woonverzekering bij InShared en daarom willen we u even laten weten dat per 1 april de nieuwe voorwaarden daarvan in zijn gegaan. Niet gevreesd, ze zijn er alleen maar beter en duidelijker op geworden. De werkelijkheid is dat iedereen die muziekinstrumenten heeft mogelijk met een onderverzekering te maken kan krijgen. Wat de muziekinstrumenten zijn nu expliciet meeverzekerd en toegevoegd aan het onderdeel audio, video, computerapparatuur e.d. met een samengesteld maximum € 15.000,-. (toegevoegd zonder dat het maximum bedrag hier is verhoogd). Hoe zo voorwaarden verbeterd. Slechter zou je bedoelen.
Voorwaarden zijn niet altijd even duidelijk b.v. er wordt gesproken over "inwonend". Is dat volgens GBA of daadwerkelijk de feitelijke situatie, hoe zit het met pleegkinderen die bij je wonen etc. Antwoord op deze vragen alleen maar via e-mail vind ik ingewikkeld en niet klantvriendelijk!! Dat mag verbeterd worden. Toch een hoop goede dingen: prijs, dagelijks starten of opzeggen.
Ik baal ervan dat je een eigen risico hebt van maar liefst 250 euro en dit niet omlaag kan laten stellen. Dit is voor mij dus reden om over te stappen naar een andere verzekering. Ik zal er eentje uitzoek dat als mijn laptop op de grond zou vallen van de tafel dit wel vergoed gaat worden. Jammer Inshared. Was best tevreden maar anderen bieden meer voor net zoveel geld.
Ik heb in mijn zoektocht naar een inboedelverzekering contact opgenomen met Inshared. Ik vind het belangrijk om te weten of zogenaamde "insluiping" eveneens wordt ingedekt door mijn verzekering en dus stelde ik een e-mail op welke ik naar de helpdesk van Inshared stuurde. Ik kreeg een e-mail terug waarin stond dat insluiping uit bijgebouwen niet wordt ingedekt. Op zich besluit ik hieruit dat insluiping uit de woning zelf wel gewoon wordt ingedekt. Verder wees de man of vrouw die de e-mail had verstuurd me er op dat ik maar eens goed de polisvoorwaarden door moest nemen. Zo gezegd zo gedaan, maar uit de voorwaarden bleek dat insluiping ook bij diefstal uit uw woning niet werd ingedekt. Ik vermoed dan ook dat ze me gewoon op het verkeerde been probeerden te zetten. Ik heb er nu voor gekozen om mijn verzekering onder te brengen bij FBTO, waar ik weliswaar iets meer premie betaal, maar waar ik tenminste kundig en duidelijk te woord wordt gestaan bij vragen of problemen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen