InShared Inboedelverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (273 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

 • Goed(koop) verzekerd
 • Alles online (ook schademelden)
 • Kans op Jaarbeloning
 • Elke dag op te zeggen
 • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze inboedelverzekering:

 • Eén van de laagste premies
 • Eerste 3 jaar nieuwwaarde vergoed, daarna altijd 10% meer dan de dagwaarde
 • Alarmnummer in noodgevallen altijd bereikbaar en paraat
 • Huurders zijn ook verzekerd voor alle dingen die niet onder de opstal van de eigenaar vallen
 • Traumahulp bij brand en berovingen
 • Standaard dekking van glas bij de inboedelverzekering
 • Broekzakdekking van €1000 wereldwijd
 • Vervangende woonruimte
 • Nooit onderverzekerd
 • Direct opzegbaar
 • Ruime dekking
 • 1 polis, 1 betaalmoment
 • Hoe meer levenservaring, hoe lager de premie
 • Betrouwbaar netwerk van schadeherstellers
 • Sneller schadeproces
 • Inzage in status schadeproces

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Inboedelverzekering

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De InShared Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De InShared Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 19 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Inboedelverzekering

Wacht maar tot je ze nodig heb, ze halen alles uit de kast om niet te hoeven uitkeren

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten, en toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de opgave van SchadeDirect 3,5x zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

Website liep een paar keer vast bij afsluiten en zaken wijzigen. Verder erg tevreden!

Ben heel blij met de huidige mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Zo was het voor mij toch mogelijk om snel een verzekering af te sluiten. Of de verzekering daadwerkelijk goed is weet je pas als je hem nodig hebt.

Net afgesloten, snel en helder tegen goede prijs. Nu maar eens zien wat de verdere ervaringen zullen zijn. Heb nog geen bevestigingsmail ontvangen en die zit ook niet in de spambox :)

Ik ben zeer tevreden over Inshared. Het is heel makkelijk om een verzekering af te sluiten of op te zeggen. Ook vind ik het systeem van electronische polis erg fijn.

Prijzen en dekkingen lijken me reeel Aanspreektoon is vriendelijk

Het is gemakkelijk, overzichtelijk en uiterst service- en klantgericht

Ik ben voor prijs-kwaliteit gegaan, en hoop geen gebruik te hoeven maken van de woonverzekering.

Prima heldere duidelijke website waarbij het afsluiten van verzekering zo gedaan was!

was van plan over te stappen maar kom toch weer bij inshared terug

Ik heb deze verzekering nu pas afgesloten via InShared, dus nog geen mening hoe de gang van zaken echt is bij evt. schade etc.

Het lukte mij niet een verhuizing online te regelen, dwz de gegevens van het vorige woonhuis te wissen en een nieuw woonhuis aan te melden. Ik heb toen maar de verzekering van het oude huis opgezegd en van het nieuwe huis weer opnieuw aangemaakt. Dat moet simpeler kunnen. Ik hoop dan ook niet dat dit extra kosten met zich meebrengt

prima geregeld inderdaad lekker goedkoop en makkelijk alles digitaal geen tussenpersoon en ook geen papieren rompslomp

een prima dekking en snel geregeld,hier word je blij van!

Ik heb een iets afwijkende woning en kon dit niet aangeven. Bij eventuele schade kan ik dus niet met zekerheid zeggen of alles wel is gedekt.

Mevrouw Bachoe heeft mij bij jullie laten verzekeren zij is bij jullie verzekerd en ze vind dat u alles goed regeld daarom heeft zij mij ook laten verzekeren bij jullie en ik hoop dat ze ervoor beloond moet worden door jullie voor een nieuwe klant in te brengen bij jullie oke groetjes

De website is duidelijk en de opstal en inboedel verzekeringen zien er goed uit. Ga zo door.

Ik zou duidelijker de voorwaarden van de dekking willen zien. Dus bijvoorbeeld vergoeding bij brand, maar tegen welke voorwaarden (in het kort of verwijzing naar een bijlage waar het uitgebreider staat). Verder is het duidelijk.

op basis van nog te weinig ervaring met b.v . schadeclaims…

Ik zou graag de optie zien dat we met 3 volwassenen in dit huis wonen. Nu konden we niet anders dan 2 volwassenen en 1 kind invullen … maar het 'kind' is ouder dan 18.

Bij het invullen van webformulier maakte ik een aantal fouten, o.a. wachtwoord niet volgens de regels ingevuld. Bij opsturen van het formulier stond de foutmelding in rode tekst helemaal bovenaan het formulier terwijl het formulier werd getoond vanaf onderaf (vanaf de verzendknop). Dat is wel erg onhandig, je wil toch bij verzending gelijk de foutmelding in beeld krijgen. Op deze manier is het een zoekplaatje.

Ik ben erg teleurgesteld in de website en het afsluiten en doorgeven van adreswijziging. Naar blijkt ben ik ondanks dat ik 2 jaar geleden mijn wijzigingen heb doorgegeven nu niet verzekerd op het nieuwe adres, terwijl de door mij doorgegeven wijzigingen wel zichtbaar zijn in de gegevens. Het is c.q. was totaal onduidelijk dat het doorgeven van wijzigingen niet voldoende is maar dat ik als klant ook een totaal nieuwe polis moet afsluiten. Hierdoor heb ik dus 2 jaar bijna onverzekerd in mijn nieuwe huis gewoond. God zij dank is er niets voorgevallen in die tijd. Maar dit is wel kwalijk en vele klanten zullen diezelfde misvatting hebben dat zij verzekerd zij na verhuizing maar dat niet zo is. Dat is InShared wel heel kwalijk te nemen.

Ik wilde naast mijn al lopende verzekeringen bij InShared ook de woonverzekering afsluiten. Aangezien je al klant ben bij InShared, ga je gewoon naar je verzekeringsmap, dan een paar simpele vragen invullen, je ziet meteen wat je premie wordt en klaar ! Dus zit nu met al mijn verzekeringen bij InShared en ben er blij mee.

Heel fijn dat ik direct online kon chatten met een van uw medewerkers. Het lukte mij niet om de inboedel verzekering aan te vullen met een opstal verzekering. Na de uitleg van Lilian is het toch gelukt, binnen 5 minuten. Super!

Autoverzekering was al soepel gesloten. Ik hoef geen tussenpersoon meer. Kan het beter zelf regelen.

Nog maar net als nieuwe klant begonnen. Dus kan ik nog niet over ervaring spreken

Nog geen eerdere ervaring, dus even afwachten hoe het verder gaat

Fijne site, ziet er vertrouwd uit voor de rest. Ik ben tot nu toe tevreden met met verzekeringen bij uw bedrijf. Ik hoop dat ik ook tevreden kan zijn bij een mogelijke schade.

1. Net ondek ik dat mijn inboedel-verzekering opeens 3 euro per maand goedkoper blijkt te zijn als ik een nieuwe aanvraag doe. Volgens de chatmedewerker veranderen de rekenmodellen soms. Prima, maar dan kun je best je klanten informeren. Dit vind ik vervelend want nu heb ik het gevoel dat ik jarenlang teveel heb betaald, terwijl ik niet geinformeerd wordt over een daling, maar wel over de jaarlijkse indexering van de premies. Bovendien kan ik het bouwjaar van mijn verzekering niet zien, terwijl ik die wel ingevuld heb en dus in jullie administratie staat. De chat-medewerker kon het ook niet zien. 2. de medewerkers van de live chat gaven me de indruk dat ze niet zo'n zin hadden om vragen te beantwoorden, b.v. over de effecten van samenwonen voor de verzekeringen (kan ik niet vinden op website).

Vond de informatie op de website over verhuizen en afsluiten van nieuwe woonverzekering onduidelijk, ik dacht dat ik door he nieuwe adres door te geven ook een nieuwe verzekering afsloot , omdat in de informatie gesuggereerd werd dat de verhuizing ook verzekerd was had ik het idee dat ik alles geregeld had, dat bleek niet zo te zijn, de uitleg na mijn vraag hierover was wel duidelijk, vriendelijke groet anneke reijnders

Alles wat ik wilde weten was gemakkelijk te vinden.

Juist digitaal communiceren is bij Inshared een fluitje van een cent. En dan ook nog bedenken dat je qua prijs/kwaliteit goedkoop uit bent!

nadat ik tevreden was met de autoverzekering heb ik ook mijn woon verzekering bij inshared genomen

moet nog ervaring opdoen met inshare, maar heb er een goed gevoel bij

Ben nieuw, nog niet lang verzekerd bij jullie, premie is goedkoop en gaat qua contact heel goed, zeer persoonlijke benadering, voel me geen nummer. Ik hoop dat het met de dekking ook goed zit als wat gebeurd.

Omdat mijn lopende verzekering woonhuis-wa el erg vanzelfsprekend aanneemt dat ik verzekerd wil blijven heb ik deze opgezegd. Inshared is – dat is niet onbekend – de goedkoopste. Gekozen omdat ik in al de jaren nog nooit een claim heb ingediend en de een lage premie en dekking belangrijk zijn

Het is belangrijk te wijzen op de eigen verantwoordelijkheid om de voorwaarden te beoordelen.

Goede ervaring opgedaan deze week met de auto verzekering waardoor ik alles in 1 pakket heb nu

jammer dat je bepaalde verzekeringen zoals glasverzekering niet kunt verwijderen uit je polis ik betaal deze namelijk ook al bij mijn servicekosten op me huurcontract dus dier zijn nu dubbel verzekerd wat niet veel geld kost maar iedereen moet op de kleintjes letten ook ik helaas

Makkelijk om de verzekeringen zo af te sluiten. Vind het alleen jammer dat er geen optie is om de premie jaarlijk te betalen

Duidelijk overzicht, goede voorwaarden, gemakkelijk afsluiten en goede prijs.

Ik vind het belachelijk, dat als ik een verhuizing aangeef, dit geen effect heeft op de inboedelverzekering. In principe heb ik een jaar lang onverzekerd gewoond. Een bericht of waarschuwing is dan toch wel het minste wat jullie kunnen doen. Ga me nog bedenken of de lage prijs van de verzekeringen dit gedrag vergoelijkt of dat ik een andere verzekeraar ga zoeken.

duidelijk en gemakkelijk af te sluiten en een gunstige premie

IK heb nu al mijn verzekeringen inshared lopen. en dat was makkelijk aanvragen. en scheelt een hoop euro,s

Verzekeren bij Inshared is voor mij en mijn gezin een prima stap geweest. Bijna alle polissen zijn nu over. Schade wordt correct afgehandeld en alles (voorwaarden / afhandeling) is duidelijk en goed te volgen.

Zeer voordelig voor een totalen dekking incl. glas

In een paar klikken de een lage prijs en nog een paar klikken een verzekering afgesloten, zo werkt het in 2014!

vindt het goed overzichtelijk en makelijk af te sluiten

Zou goed zijn om voor speciale zaken die niet helder en duidelijk op de site staan een telefoonnummer te kunnen bellen voor overleg, dat ontbreekt eraan. Niet alles gaat en loopt via internet. Denk eens aan een goede Call c.q. Hulp Desk.

lekker simpel en duidelijk en GOEDKOOP en maandelijkse opzeg termijn is ook een plus punt.

Beste, Ik ben nu ongeveer iets langer dan 1jaar verzekerd echter wat mij tegen de borst stuit is dat op het moment dat je een adreswijziging doorvoert je inboedelverzekering niet automatisch mee verhuisd. Ik dacht toen ik van adres ben veranderd dit wel het geval zou zijn maar gelukkig heeft de klantenservice mij wel geinformeerd hoe het wel moest. Misschien een goed iedee om dit ook te plaatsen op de site? Voor de rest ben ik zéér tevreden!

Het is simpel en levert direct veel minder premie op. Betaalde voor drie verzekeringen, WA, Optal en Inboedel ruim € 600,00. Nu € 300,00!

Vind de dekking goed en je wordt super geholpen via de chat. Perfect dat alles via internet gaat.

ben al een paar jaar verzekerd bij inshared en mijn familie ook dankzij mij en wij zijn zeer tevreden,ik zou zeggen stap over en ga vooral zo door.

makkelijk afsluiten – nadat ik via fleur advies had gekregen over dekking van externe garagebox (tot 5000 euro gedekt) heb ik besloten om te wisselen. Het bleek best zoeken om woonverzekering te vinden waar dat kon (afstand 130m, ingang niet in zicht) – advies van fleur was voor mij reden om bij inshared af te sluiten. Via internet site ging dat heel makkelijk en duidelijk – plus overstap service, perfect

Hoop dat ik bij een eventuele schade ook waar voor mijn geld krijg!

Goede ervaring met inshared via mijn autoverzekering. Door overstap naar woonhuis/opstal en aansprakelijkheid kan ik nu 150 euro per jaar besparen! Zou dief zijn van eigen portemonnee. Ben door deze ervaring af van overtuiging dat ik contactpersoon nodig zou hebben.

Nooit geweten dat een verzekering zo makkelijk af te sluiten is. Heel duidelijke site. Prima! Wij zijn er blij mee.

Ik ben pas klant geworden, dus heb nog geen ervaring opgedaan

Het verhuizen en wijzigen van ons Woonverzekering verloopt zeer moeilijk. Het lijkt vaker dat uw contacpersonen of systeem niet afgestemd zijn op mijn situatie (verhuizen naar tijdelijk adres, inboedel tijdelijk opslaan in container, nieuwe huis alvast glasverzekering en deel van inboedel op tijdelijke verblijfadres enz.)

Alles is heel overzichtelijk en goed verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke tarieven

Over het algemeen duidelijk hoe alles werkt en dat alles voor een nette prijs. Snel antwoord op een vraag via de mail met een vriendelijk tintje. Mijn cijfer is een 9

De prijs/kwaliteit verhouding bij inshared is prima. Daarnaast een goede site, handig en simpel in gebruik en voorzien je van de juiste informatie.

Bij verhuizing met een inboedelverzekering is het niet echt duidelijk hoe te handelen. Ik hed het nieuwe adres doorgegeven enalle vragen over de nieuwe woning beantwoord, maar later bleek dat ik dan ook nog eens de oude inboedelverzekering moest opzeggen en een nieuwe moest afsluiten, met weer dezelfde vragen.Zeer onduidelijk en dubbel op, jammer!

Ben onder de indruk van Uw manier van werken. Efficient, klantvriendelijk en snel. Nu maar hopen dat wij hier nooit gebruik van hoeven te maken. Reken wel op de zelfde efficiëntie in geval van schade.

perfecte verzekering , snel en makkelijk afgesloten

Ik kon snel alles afsluiten en superduidelijke uitleg

Ik ben prima tevreden over de informatie en dergelijken. Echter zit er bij het bestel proces mijn persoonlijk gegevens verweven, hetgeen juist makkelijk kan zijn, maar het probleem is dat mijn gezinssamenstelling veranderd is en ik dit pas vanaf morgen kan laten ingaan en ik vandaag een verzekering wil. Ik heb dus nu een woonverzekering moeten afsluiten voor 2 personen terwijl ik alleen woon, dit omdat ik in het verleden wel 2 personen heb meegenomen in de verzekering. De prijs is hetzelfde, maar een beetje maf is het wel. Ik sluit dus morgen ook pas een aansprakelijkheidsverzekering af omdat die voor twee personen wel bijna dubbel zo duur is als voor 1 persoon. Allemaal een beetje onhandig. Verder prima tevreden.

Als ik een adreswijziging doorgeef betekent ook dat ik verhuisd ben en dat mijn verzekering mee moet verhuizen. Nu blijkt dat je eerst de oude verz. moet opzeggen en dan een nieuw afsluiten. Is niet duidelijk aangegeven. Jullie weten al vanaf dec. 2012 mijn nieuwe adres. Ik was van mening dat ik nu goed verzekerd was op mijn nieuwe adres. Door de premieverhoging ben ik hier achter gekomen. p.s. IK BEN 82 JAAR. T. Jonkman

Goede verzekeringsvoorwaarden,voor weinig geld,ga zo door.

Net aangemeld. Duidelijk en makkelijke site. Goedkope premie. Nu nog afwachten hoe het gaat bij schade. Hopelijk geen goedkoop is duurkoop. Zelf nooit schade gehad dus zit ik hier op de juiste plek. Zo'n jaarbeloning is een leuke bijkomstigheid. Over het algemeen zien de reviews er goed uit. Zelf zou ik ook een andere aanbieding als Walibi hebben gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Contact met Inshared loopt prima, duidelijk allemaal. Over het verdere verloop heb ik nog geen mening, nog geen schade gehad in jaren.

Met de tablet (Androi kwam ik slecht bij "mijn overzicht". Met de gewone computer ging dit veel beter. Heb, na eindeloos proberen op de tablet, de wijziging dus maar doorgevoerd op de computer.

Snelle service, direct contact indien nodig, voor een aantrekkelijke premie! De verzekeraar van de toekomst!

Ten 1e slechte reactie op je mails en verder nadat ze klanten hebben gelokt met mooie premies (Wehkamp bon of Walibi tickets) word nu ineens de premie voor iedereen verhoogd, bij mij gaat het nu ineens met € 0.80 euro per maand omhoog,( is toch weer ruim ook bij mijn ouders en zus gaat de premie nu met € 0,80 cent per maand omhoog, leuk hoor die cadeautjes maar uiteindelijk gaat iedereen hiervoor meer betalen, Slechte Reclame en Service Inshared.!!!! Nu toch maar weer opzoek naar andere verzekering.!

Bijzonder klantvriendelijke site! Heel makkelijk te gebruiken. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Het lijkt mij een goede verzekering die scherp geprijsd is.

je krijgt te vaak het bericht er is iets fout gegaan probeer het later nog eens,na een paar keer enter lukt het vaak wel.

Mijn vorige woning was nr 24 hetzelfde adres. Per 16-10-2013 verhuisd naar nr 63. Opzeggen/Afsluiten kan eerst per 21-05-2014. Neem aan dat ik de premie van de oude woning op nr 24 terug krijg van 16-10-2013 tot 21-05-2014. Huidige bewoner van nr 24 heeft al een verzekering sinds december 2013.

Sins 2012 verzekerd bij Inshared en zeer tevreden, nooit meer gezeur korte lijnen en duidelijk. Ik raad het aan bij al mijn vrienden en familie.

Alles is zo duidelijk, geen overbodige vragen. gewoon top dus

ik ben zeer tevreden over Inshared snel overstappen goede voorwaarden alles erg duidelijk ben over gestapt eerst met de auto,s omdat ik bij de vorige verzekering voor een tweede auto ineens vanaf 0 schade vrije jaren moest beginnen terwijl ik er 16 heb ,dat is raar toch. hier geld het gewoon voor bij de auto,s. dus ook woon en aansprakelijkheids verzekering gaan binnenkort naar Inshared . hebben we alles bijelkaar overzichtelijk digitaal wel zo van deze tijd.

Via Independer vind ik goedkopere polissen, maar hoop dat er bij u veel klanten zijn die net als ondergetekende, nog nooit iets te claimen hebben en daardoor eind van het jaar een 'bonus' tegemoet kunnen zien.

Hoewel ik zojuist een woonverzekering heb afgesloten heb ik natuurlijk nog geen ervaring met eventuele schadeafhandelingen en eerlijk gezegd hoop ik daar ook mijn leven lang van vrij te blijven. De aanmelding vond ik eenvoudig en snel en bepaald niet duur, sterker nog ik vond het goedkoop!

Nadat ik zeer tevreden was over mijn autoverzekering, nu ook mijn woonhuis via Inshared verzekerd!!

Aflsuiten woonverzekering ging prima alleen op de androidversie had ik problemen met het invullen van mijn bankrekeningnummer. Hierdoor kwam ik niet verder en kon ik niks afsluiten. Ik heb uiteindelijk de verzekering op mijn pc afgesloten. Deze versie deed niet moeilijk over mijn ibancode.

Een prima verzekeringsconcept waarbij de cooperatie van leden centraal staan.

Alles prima, als nu ook nog die bevestigingsemail komt…

Heel efficiënt, geen haken ogen, geen gezeur, heerlijk om verzekeringen op deze manier af te sluiten

Heel overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden.

De advisering was niet direct goed, jammer. De foutieve advisering is later wel gecorrigeerd. Prima. Maar, door die wijziging twijfel ik nu of de verzekering correct is afgesloten. Jammer.

Zeer makkelijk af te sluiten opstalverzekering. Zeer acceptabele premie. Wel vorm van koppelverkoop, ik moet mijn nboedelverzekering bij een ander nu opzeggen. In de akkoordverklaring staat een foutje hetgeen ik erg slordig vind. (op één na onderste zin staat "dat ik" dubbel).

Lekker makkelijk snel en goedkoop wat wil een mens nog meer en nog goed verzekerd ook nog

na mijn auto verzekering doe ik mijn huis ook maar via inshared ik heb er een goed gevoel bij en prijs is scherp

Super goedkoop, heldere informatie en zeer gemakkelijk af te sluiten. Inshared is helemaal van deze tijd en begrijpt haar consument. TOP !!!

Goede morgen, Heel fijn vind ik het dat alles digitaal gaat en ik niet overstelpt wordt met massa's papier. Bovendien blijkt dat de premie bij U aanmerkelijk lager was dan bij de verzekering die ik had. Ik heb goede ervaringen met U inzake afhandeling van bijv. autoschade er zijn bij U 2 auto's verzekerd ook heb ik de W.A. verzekering bij U. Dus al met al adviseer ik mijn vrienden en kennissen bij U te informeren als het gaat om verzekeren. Vriendelijke groet.

Zie voorgaand oordeel over de verschillende onderdelen. Alles goed, 1 perfect.

Hoop er geen gebruik van te hoeven maken , mocht het toch nodig zijn dan denk ik een goede verzekering te hebben.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen