Onderlinge 's-Gravenhage Kapitaalverzekering

★★☆☆☆ 4.5/10 (7 reviews)

Onderlinge 's-Gravenhage Verzekeringen Ervaringen

De Onderlinge ’s-Gravenhage is sinds haar oprichting, 115 jaar geleden, een zelfstandige en onafhankelijke levensverzekeraar voor zijn klanten gebleven.

Voordelen van Onderlinge 's-Gravenhage:

 • Grote mate van betrokkenheid volgens het aloude ‘samen sterk’-principe
 • Stabiele groei en degelijke beleggingen
 • Persoonlijke dienstverlening
 • Winstdeling als principe
 • Totaal €76.550.000,- uitgekeerde te verdelen winst in de afgelopen 5 jaar

Voordelen van deze kapitaalverzekering:
 • Uitkering in geld
 • Unieke winstdeling
 • Betaalbare premie
 • Afgestemd op uw persoonlijke situatie
 • Verzekerd bedrag naar keuze
 • Overlijdensrisico mee te verzekeren
 • Indexatie bij stijging kosten levensonderhoud
 • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Rabobank Beleggingsverzekering (2013)

Ervaringen met de Onderlinge 's-Gravenhage Kapitaalverzekering

Verzoek tot uitbetaling ingediend i.v.m. het oversluiten van een hypotheek. Dik 4 weken geleden ingediend en dan krijgen ze het niet voor elkaar om in die tijd de zaak netjes af te handelen, triest! Hierdoor moest ik de eerste afschrijving van mijn hypotheek het volle pond betalen, en net nadat ik terug was van een vakantie, lekker dan! Onderlinge S. zal ik dus niemand adviseren!
Zonder enige ruchtbaarheid te geven op de financiele sites (waarom zijn zij nu opeens zo stil?) wordt er wederom geen winstdeling uitgekeerd over boekjaar 2014, terwijl er wel hoge rendementen behaald zijn. Ik zit er al te lang in dus stoppen heeft voor mij geen zin helaas. De genoemde rendementen zijn slechts bruto (blijft netto maar weinig van over) en beloofde winstdeling wordt al lang niet meer waargemaakt. Over 2013 een grijpstuiver, over 2012 niets, over 2014 niets. Dit was vroeger een prima produkt, maar is niet meer van deze tijd. Begin er niet aan, er zijn andere manieren om (net zo veilig) een kapitaal op te bouwen. Dit is een sterfhuisconstructie.
Ik sloot een kapitaalverzekering af en het was de gehele gang van zaken die er toe bijdroeg dat ik mijn partner adviseerde mijn voorbeeld te volgen. Ook zij is gelukkig met de duidelijke service en sloot 10 jaar na de eerste verzekering zelfs een tweede kapitaalverzekering.En nog is het eind niet in zicht. Ik vroeg vòòr het afsluiten van mijn kapitaalverzekering het oordeel van een directeur pensioenzaken van een zeer groot en gerenommeerd bedrijf.
Tegenvallende rendementen in een tijd waar toch wel wat meer te verwachten was. En nu de mededeling dat is besloten om over 2011 geen winstbijschrijving te doen, maar die toe te voegen aan de reserves. Daarmee voldoen zij niet aan de afspraak om jaarlijks winstbijschrijving toe te passen, al is het maar de inflatiecorrectie. Waar ik het overigens zo'n beetje mee moest doen al die jaren!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen