Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering

De lijfrenteverzekering van Onderlinge 's-Gravenhage Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

De Onderlinge ’s-Gravenhage is sinds haar oprichting, 115 jaar geleden, een zelfstandige en onafhankelijke levensverzekeraar voor zijn klanten gebleven.

Voordelen van een Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering

Voordelen van Onderlinge 's-Gravenhage:
  • Grote mate van betrokkenheid volgens het aloude ‘samen sterk’-principe
  • Stabiele groei en degelijke beleggingen
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Winstdeling als principe
  • Totaal €76.550.000,- uitgekeerde te verdelen winst in de afgelopen 5 jaar

Deze informatie wordt verstrekt door Onderlinge 's-Gravenhage en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze lijfrenteverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering met andere lijfrenteverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering Ervaringen Delta Lloyd Lijfrenteverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Deze verzekering maakt totaal niet waar wat het belooft. Kapitaalverzekering met lijfrente is me d... Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. T...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van lijfrenteverzekeringen bij Onderlinge 's-Gravenhage


Vermeldingen en recensies van Onderlinge 's-Gravenhage

Ontdek verdere meningen die er zijn over Onderlinge 's-Gravenhage:

Stichting toetsing verzekeraars
Onderlinge 's-Gravenhage is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
DAK, NBVA en NVA
Onderlinge 's-Gravenhage is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Onderlinge 's-Gravenhage is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.

Ervaringen met de Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de lijfrenteverzekering van Onderlinge 's-Gravenhage

uit Casteren zegt op 18 October 2014:

Ben nu 68 en heb al op 20-jarige leeftijd een lijfrenteverzekering bij Onderlinge 's-Gravenhage afgesloten. Heb altijd een goed gevoel gehad bij deze onderlinge verzekering vanwege de winstdeling in eigen kring. Zou ik eerder dan mijn vrouw komen te overlijden, dan heeft zij alsnog een mooi centje achter de hand.

Nee, ik zou een Onderlinge 's-Gravenhage Lijfrenteverzekering niet aanbevelen

uit Voorburg zegt op 20 October 2017:

Deze verzekering maakt totaal niet waar wat het belooft. Kapitaalverzekering met lijfrente is me door mijn vader geschonken in 2005. Na enkele jaren goed rendement, staat hij nu al zeker 8 jaar stil, winstdeling jarenlang 0, of 0,2%,ook in de afgelopen voorspoedige economische tijden. En dat luttele bedrag wordt dan 10 maanden na afloop van het betreffende jaar bijgeschreven! Mijn vader zou zich omdraaien in zijn graf.

uit Rosmalen zegt op 14 March 2012:

De rendementen die Onderlinge communiceert zijn BRUTO rendementen, niet netto. Hier gaan nog kosten van af voor Onderlinge.

Onderstaand verhaal zal vergelijkbaar zijn voor aanbieder van soortgelijke financiele producten. Maar gelukkig is banksparen een stuk duidelijker en biedt meer zekerheid.

Het bruto garantierendement van 3% pakt in de praktijk uit op 1,9-2% netto.

Daarbij krijg je geen rendement op jouw volledige inleg. Want ook bij het inleggen van geld gaat er een flinke hap kosten van af. En je krijgt enkel rendement over het spaardeel dat over blijft.

In ons geval blijft ongeveer 70% van de inleg over voor het spaardeel. Ongeveer 20% gaat naar Onderlinge als kosten en 10% naar een levensverzekering tbv overlijden.

De levensverzekering tbv overlijden biedt onder aan de streep niet veel extra tov een bankspaar product. Je krijgt je geld terug 5% rente. Dat is bij banksparen ook ongeveer zo, maar daar hoef je er geen premie voor te betalen. Waarom betaal je hier zoveel premie voor?

Het netto rendement wat ik bij Onderlige zou krijgen na 30 jaar op basis van een eenmalige inleg van € 20.000,- is € 56.800,- (bij 4.9%) tot € 67.400,- (bij 5.5%). Het percentage van 4.9%-5.5% is het historische netto rendement van Onderlinge over de afgelopen 20 jaar. Deze rendementen zijn niet gegarandeerd. Slechts 1.9-2% is gegarandeerd.

Bij banksparen met 4.6% rente zou het rendement na 30 jaar € 77.000,- zijn. Dat is bijna € 10.000,- tot € 20.000,- meer en WEL gegarandeerd.

Ik vond de communicatie over de kosten in de offerte fase sterk te kort schieten. Alsook de jaarlijkse overzichten die je ontvangt. Je krijg alleen te horen hoeveel je dat jaar aan winstdeling ontvangt en wat het eindbedrag zal zijn. Ze vertellen je niet wat de waarde op die datum is zodat je kunt berekenen hoeveel procent de winstdeling is en of het totale rendement van de verzekering wel in lijn ligt met de verwachtingen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen