De Goudse Lijfrenteverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerde uitkeringen
  • Je loopt geen risico
  • Te sluiten op één of twee levens

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Lijfrenteverzekering

De De Goudse Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De De Goudse Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Lijfrenteverzekering

Ruim 5 weken geleden alles in orde gemaakt met de enorme papierwinkel.geld is ook 5 weken geleden overgemaakt en sindsdien….stilte! Geen mail/ brief/bewijs van ontvangst zelfs! Slecht! EN MAAR BELOVEN DAT T DEZE WEEK IN ORDE GEMAAKT WORDT

de Goudse is slecht met betalen. Iedere maand vraag je je weer af wanneer ze betalen. Wat ik bij mijn bank exact kan inplannen, kan de Goudse blijkbaar niet. Op klachten (email) wordt slecht gereageerd. Er staat geen informatie op de website over bijv. de jaaropgave. Goedkoop, maar zeker ook in de uitvoering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen