De Goudse Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Zeer complete verzekering
  • Rechtshulp van het onafhankelijke SRK

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Rechtsbijstandverzekering

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De De Goudse Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Rechtsbijstandverzekering

Maar liefst twee dozijn vragen had ik (over hoe ik een zeker juridisch conflict zou kunnen vermijden), dus je zou denken dat ze er wel eentje naar behoren zouden kunnen beantwoorden… maar nee. Ik kreeg wat algemeen knip- en plakwerk van tekstfragmenten zoals ik die eerder al zelf op het internet bijeen had gezocht, zonder verwijzing naar specifieke artikelen, kortom broddelwerk. Er was niets in dit knip- en plakwerk dat aansloot op ook maar een van de specifieke vragen die ik met zorg had opgesteld. Op mijn verzoek wat dieper op de materie in te gaan kreeg ik een monter "Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening. Wij zullen uw dossier nu sluiten" ten antwoord. Tja, dat krijg ik dan voor de tientallen jaren aan verzekeringspremies die ik heb afgedragen… niet eens een poging tot nuttig juridisch advies. Wat vreemd kortzichtig is, daar ik een juridisch conflict probeerde te vermijden, wat nu denkelijk niet zal lukken – en hieruit zullen veel hogere kosten voor De Goudse voortvloeien dan gebeurd zou zijn wanneer deze verzekeraar een paar uurtjes had besteed aan het opstellen van doordacht advies. Hoe dan ook, er zijn vast en zeker betere rechtsbijstandsverzekeringen – stukken betere zelfs.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen