De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Geen eigen risico
  • Dekking tot €2.500.000,-

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Aansprakelijkheidsverzekering

Nog nooit zo slechte verzekering mee gemaakt als de Goudse Ben al vanaf april Bezig met contact te krijgen over een afloop van een zaal. Het is nu september. Ik kan mailen en bellen. Maar ze reageren nergens op. Ze zeggen de desbetreffende belt u terug en vervolgens hoor je niks meer. Heel slecht Nog nooit meegemaakt

Tegenpartij bij de Goudse verzekert, continu om de feiten heendraaien, van kastje naar de muur sturen en gewoon niet willen. Geen aanrader de slapjanussen van de Goudse

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een verzekering. Werd behandeld als een crimineel en er werden hele rare persoonlijke opmerkingen gemaakt. Niet terecht en heel onprofessioneel! Wat een nare behandeling, meteen weg!

LET OP!! De Goudse geeft de verzekerde de keuze om een eventuele schadeloosstelling op zijn/haar rekening te laten storten. Een ZZP-er had bij mij schade gemaakt en is verzekerd bij De Goudse. De ZZP-er kreeg het bedrag op zijn rekening gestort maar weigerde vervolgens dit bedrag aan mij over te maken. De Goudse gaf aan niets te kunnen doen?! Op mijn smeekbedes en in mijn ogen goede voorstellen om toch actie te ondernemen naar hun verzekeringnemer werd vervolgens niet meer gereageerd :-( Let dus op!! Iemand met een aansprakelijkheidsverzekering bij De Goudse kan je net zo goed beschouwen als NIET VERZEKERD!!

“LET OP!! De Goudse geeft de verzekerde de keuze om een eventuele schadeloosstelling op zijn/haar rekening te laten storten. Een ZZP-er had bij mij schade gemaakt en is verzekerd bij De Goudse. De ZZP-er kreeg het bedrag op zijn rekening gestort maar weigerde vervolgens dit bedrag aan mij over te maken. De Goudse gaf aan niets te kunnen doen?! Op mijn smeekbedes en in mijn ogen goede voorstellen om toch actie te ondernemen naar hun verzekeringnemer werd vervolgens niet meer gereageerd :-( Let dus op!! Iemand met een aansprakelijkheidsverzekering bij De Goudse kan je net zo goed beschouwen als NIET VERZEKERD!!

slechte ervaring met Goudse. een bedrijfsverzekering opgezegd omdat het te verzekeren materieel al meer dan een jaar op de schroothoop ligt. (Nog nooit een vergoeding nodig gehad) De verzekering voor het nieuwe jaar gaat in op 1 maart. Telefonisch contact gehad op 8 maart. afgesproken dat verzekering stopt. Toch worden er acceptgiro's verstuurt en ondanks diverse telefonische contacten hierover nu een incassobureau op ons afgestuurd voor een factuur over de dagen 1 tot en met 8 maart. Voor materieel dat niet eens meer bestaat! En waarvoor we al een jaar teveel betaald hebben. Over bureaucratie gesproken..De keus voor al onze nieuw af te sluiten bedrijfsverzekeringen valt dus zeker niet op de Goudse!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen